Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

merhaba kızlar buara adli tatil sonrası olduğu için işler pey yoğun gündüz pert oluyorum akşamada yolcumuz vardı yazamadım birde telefonum sürekli safadan çkıo ne derdi var anlamadım. ama bugünden itibaren yine aksatmadan yazacağım inşallah

dünü menü 11.09.2015
sabah birşey yemeye fırsat olmadı.

öğle 13:00
bir tabak haşlama suyuiçinde de ortaa boy patatesle maydonoz vardı.
servis tabağının yarısı erişte(ama ince) yarısı garnitürlü etti
bir dilimin yarısı ekmek

ara 16:00
bir paket çubuk kraker

akşam 20:30
dışardaydım 2 avuç içi ızgara tavuk
bide soslu bi büyük küp küp patates vardı
yanındada şu reçel kaplarını doldurcak kadar ızgara sebze
büyük ayran
bir dilim ekmek

spor yok su 2.5
malesef ikli gündür karbonhidrat yüklemesi çok yaptım bugün itibariyle sporla ve boğazıma dur diyerek telafi edeceğim birde ben artık sabahları kayısı yemeye başlayayım bağırsaklar direniyor valla

demek diziyle aldatıyosunnn biziiiii düştün gözümdeeeeeeeeennnnnnn
Diziye değil uykuya :)

Haklısın canım gözün doyması önemli, biraz da yavaş yersek oldu bu iş sen bu işi kıvıracaksın :)

ayyy benim tv kapalı car car car çekemicem hiiiç :))

hiç yani..... bizi takan yook......
Nazarınız değdi bir diziye bakamadım :) pazartesi bunun hesabını sorarım :)

Eskiden çok yapardım da şimdi yaşlandım mı ne :) mesela duştan sonra bebek yağını vücuduma sürerdim nenmlendirici olarak. Selülite karşı peelingler, sıkılaştırıcı kremler ohoo ne ararsan vardı :) Şimdi bu kısmı bende merakla takip edeceğim, belki benim içinde yeniden bir başlangıç olur :)

geçmiş mesajlarıda okudum herkes bayrama bir hedef koymuş. bende 64 64.5 olma istiyorum tartıya çıkarken 65.9 teğet geçiyor ya bir umutlanıyorum anlatamam.
Hedef koymayan tek ben kaldım galiba :)

Kızlar dün uyuya kalmışım, o yüzden menümü paylaşamadım. Bugün ve yarın yoğun olacağım, fazla giremeyebilirim.

Sabah 08:30
2 dilim ananas

Ara 11:00
1 elma

Öğlen 13:00
Yarım gevrek
1 fincan detoks çayı

Akşam 18:30
2 orta boy biber dolması
Bol yoğurt

Su: 1,5 lt
Spor: 4 km yürüyüş
Kilom: Cuma -0,600 gr.

Kızlar menülerimizin altında kilolarımızı paylaşsak nasıl olur? Takım arkadaşımızın kilo vermiş olması bizi gaza getirir diye düşündüm, sizin düşünceleriniz ne?

ben varım ne yapıyoruz??

menülerimizi gene her gün yazıyoruz kaçamakları en aza indiriyoruz yani eski halimize geri dönüyoruz :)

yapıciğiz şekerim başladık bile :)

bende uzunsüre bademsütünü pamuğa döküp yüzümü onunla silmeden yatmazdım yüze bebeksi bir yumuşaklık veriyor mutlaka denemelisiniz..

işte bana böyle sırlar verin hiç bakmıyorum kendime bundan sonra kendi kıymetimi bilicem :)

bende buğdaya başlıyorum yarın hadi bakalım hem hafif mideme iyi gelir diye düşündüm yoğurtla falan..
menün gayet yerinde olmuş canım

başla başla ben düne göre eksiyi gördüm bile çok şükür....

Bugünkü menu
09 00
1 dilim ekmek
2 yumurtadan peynirli omlet çay
14 00
1 tabak makarna 3 kaşık yogurt
Turşu
19 30
1 kase cacık
Salata
Az turşu
20 30
Küçük 2 kuş lokumu
2 bisküvi
Çay
Spor yok
2 litre su

menün güzelde turşu ödem sebebidir. ben diyetisyene giderkene en başta turşuyu yasakladı bana..

(12)
menüm
sabah
bir dilim peynir
salatalık
havuç

öğle
tavuk ızgara
yoğurt

akşam
brokoli salatası

2 litre su
spor yok

brokoli salatasını nasıl yapıyorsun çiğden miii haşlayıp mı.... bir de brokoli gaz yapmıyor mu?

heee menünün beğenmedim müsadenle çantamı geçiriryorum kafana çucuk kraker ne yahu 5 yaşında mısın sen... çok tuz içeriyor ve su tutuyor vücut bilesin...

geçmiş mesajlarıda okudum herkes bayrama bir hedef koymuş. bende 64 64.5 olma istiyorum tartıya çıkarken 65.9 teğet geçiyor ya bir umutlanıyorum anlatamam.

umutlan umutlan.... her şey bizim elimizde başaracağız....

yaşlanmak yok bakım var.... bundan sonra al bebe yağını gene yap........ yaptım diye de rapor verceksin burda... bakımsız hatun kalmıcek bu grupta.... en çok bana bu laf...

Günaydın kızlar

Gümnaydın beybiii....

detoks çayı ne ola ki.... su az olmuş cücük gibi.......

Günaydın canım büyük ihtimalle seninde uyanınca ilk baktığın yer, yatmadanda son baktığın yer burası olacak :)
aynen canım dün gece size yazdım hafif uzandım uyumusum tatlı bile yemedim hurma demişsiniz evde vardı hiç aklıma gelmedi ki çok severim herzaman dolapta bulundururum ama işte ayranı çok içtim göbek bölgesindeki yağlara birebir aklınızda bulunsun yogurt ayran.sabahta yataktan kalmadan telefonu elime aldım kim ne yemiş diye:)daha sonra işe geldim asansöre binicektim binmedim 10 kat cıktım:)bundan sonra binmicem asansöre ne kadar haraket o kadar yağ yakımı

Son düzenleme:
ya kızlar dün aksam yazmayı unuttum ben dün 300 tanede bu hani yan yağlar için olan varya ayaklarını omuz hizasında acıyosun işte o haraketten yaptım unutmusum yazmayı+40 dk bel kemeri

brokoli salatasını nasıl yapıyorsun çiğden miii haşlayıp mı.... bir de brokoli gaz yapmıyor mu?
Betüşüm brokoli salatası çok güzel, tabi mom hati nasıl yapıyordur bilemem. Hiç gaz yapmıyor. Ben brokoliyi haşlıyorum, ağız tadına göre fazla haşlarsan mıncıklaşıyor, az haşlarsan diri kalıyor... Sonra içine biraz yağ, limon ve tuz. Nefisss :) denemeni tavsiye ederim.

Hay hay efendim, hemen yağlanıyorum :)))

Canım detoks çayı yeşil çay ve ısırgan otu karışımı. Suyu çoğaltmaya çalışacağım.

Iyiki de uyuya kalmışsın yoksa tatlıları götürecektin :) helal kız, merdivenler seni incecik yapacak. Hem popoya da çok faydalı. Bizim prenses taş olacak taaaş :)))

ya inşAllah arkadaşlar hepimiz umarım dilediğimiz kiloya düşeriz tez zamanda bunun için her zaman kendi kendimizi motive edelim olurmu mesela yemek yerken 2 kere düşünelim ne kadar ac olursak olsun yürüncek yol varsa vakitte varsa uzatarak yürüyelim markete gidiceksek mümkünse bi uzak olana gidelim yani bu sekilde yapalım ne demişler hersey beyinde bitiryor..mesela kızlar yemek yemeden önce büyük bi bardakta su içelim tok tutuyor yani az yeriz en azından ben öyle yaptım dun bundan sonrada yapıcam bakalım İNŞALLAH..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…