Bence de en mantiklisi oben sana sevdiğim yemeklerin listesin veriyim onları atma , benim canım çeker sonraen güzeli sen kaşıkla tektek say
Bundan sonra olabildigince dikkat edicem bakalimCanım makarnayı, kizartmayi, pogacayi aynı gün yemeseymissin iyiymis
Bundan sonra oyle yapicamCanım sen istersen kaşık olarak Paylaş, daha net oluyor öyle
Diziye değil uykuya :)demek diziyle aldatıyosunnn biziiiii düştün gözümdeeeeeeeeennnnnnn
Haklısın canım gözün doyması önemli, biraz da yavaş yersek oldu bu işEstagfirullah ne yanlis anlamasi dogru 1 tabak ama tepeleme degil iste bundan sonra fotograf aticam eger fazla yiyorsam soyleyin ona gore daha kucuk tabaklar secicem en onemlisi gozun doymasi bence dolu dolu bir tabak olmasi icin kucuk tabak sart ki cok yemisiz gibi gelsin bize
Nazarınız değdi bir diziye bakamadım :) pazartesi bunun hesabını sorarım :)ayyy benim tv kapalı car car car çekemicem hiiiç :))
hiç yani..... bizi takan yook......
Eskiden çok yapardım da şimdi yaşlandım mı ne :) mesela duştan sonra bebek yağını vücuduma sürerdim nenmlendirici olarak. Selülite karşı peelingler, sıkılaştırıcı kremler ohoo ne ararsan vardı :) Şimdi bu kısmı bende merakla takip edeceğim, belki benim içinde yeniden bir başlangıç olur :)kızlar sırf diyet olmaz... bana kişisel bakım tiyolarınızı verin günlük vücut bakım rutinlerinizden bilgi verin.......
misal topuklardaki çatlaklar için gece yatmadan evvel vazelin sürüp pamuklu çorap giyip yatarlarmış... deniyorum bu ikinci günüm... bakalım fayda görürsem söylerim... vazelinimde uni baybinin parabensizi pek güzel kokuyor....
ellerime de arko kremin %100 zeytin yağlı besleyici kremini sürüyorum .... dün gece sürdüm çok memnun kaldım.... bu gece de sürücem.... nitrocina falanda kullanmış biri olarak söylüyorum arko nem daha hoşuma gitti :)
şu an yağlı güreşe hazırım :))) pehlivaaaaan pehlivaaaan :)))
Hedef koymayan tek ben kaldım galiba :)geçmiş mesajlarıda okudum herkes bayrama bir hedef koymuş. bende 64 64.5 olma istiyorum tartıya çıkarken 65.9 teğet geçiyor ya bir umutlanıyorum anlatamam.
ben varım ne yapıyoruz??
kızlar birşeyler yapalımm ben hastayken buralarda dağılmış.. herkes bir tarafa savurmuş kendini.. bugün günlerdir ilk defa canım birşeyler çekti düzeliyorum allahın izniyle. bırakmayalım asılalım bu hafta ne gerekiyorsa ben spor yapamam birsüre ama zaten az az başlamam gerektiği için diyet sorun olmaz.. ve kendimi iyi hissediyorum vitamin falanda alıyorum hadi bişeyler yapalım toplayalım takımı
bende uzunsüre bademsütünü pamuğa döküp yüzümü onunla silmeden yatmazdım yüze bebeksi bir yumuşaklık veriyor mutlaka denemelisiniz..
bende buğdaya başlıyorum yarın hadi bakalım hem hafif mideme iyi gelir diye düşündüm yoğurtla falan..
menün gayet yerinde olmuş canım
Bugünkü menu
09 00
1 dilim ekmek
2 yumurtadan peynirli omlet çay
14 00
1 tabak makarna 3 kaşık yogurt
Turşu
19 30
1 kase cacık
Salata
Az turşu
20 30
Küçük 2 kuş lokumu
2 bisküvi
Çay
Spor yok
2 litre su
(12)
menüm
sabah
bir dilim peynir
salatalık
havuç
öğle
tavuk ızgara
yoğurt
akşam
brokoli salatası
2 litre su
spor yok
Günaydın canım büyük ihtimalle seninde uyanınca ilk baktığın yer, yatmadanda son baktığın yer burası olacak :)Günaydın kızlar
dünü menü 11.09.2015
sabah birşey yemeye fırsat olmadı.
öğle 13:00
bir tabak haşlama suyuiçinde de ortaa boy patatesle maydonoz vardı.
servis tabağının yarısı erişte(ama ince) yarısı garnitürlü etti
bir dilimin yarısı ekmek
ara 16:00
bir paket çubuk kraker
akşam 20:30
dışardaydım 2 avuç içi ızgara tavuk
bide soslu bi büyük küp küp patates vardı
yanındada şu reçel kaplarını doldurcak kadar ızgara sebze
büyük ayran
bir dilim ekmek
spor yok su 2.5
malesef ikli gündür karbonhidrat yüklemesi çok yaptım bugün itibariyle sporla ve boğazıma dur diyerek telafi edeceğim birde ben artık sabahları kayısı yemeye başlayayım bağırsaklar direniyor valla
geçmiş mesajlarıda okudum herkes bayrama bir hedef koymuş. bende 64 64.5 olma istiyorum tartıya çıkarken 65.9 teğet geçiyor ya bir umutlanıyorum anlatamam.
Diziye değil uykuya :)
Haklısın canım gözün doyması önemli, biraz da yavaş yersek oldu bu işsen bu işi kıvıracaksın :)
Nazarınız değdi bir diziye bakamadım :) pazartesi bunun hesabını sorarım :)
Eskiden çok yapardım da şimdi yaşlandım mı ne :) mesela duştan sonra bebek yağını vücuduma sürerdim nenmlendirici olarak. Selülite karşı peelingler, sıkılaştırıcı kremler ohoo ne ararsan vardı :) Şimdi bu kısmı bende merakla takip edeceğim, belki benim içinde yeniden bir başlangıç olur :)
Hedef koymayan tek ben kaldım galiba :)
Günaydın kızlar
Kızlar dün uyuya kalmışım, o yüzden menümü paylaşamadım. Bugün ve yarın yoğun olacağım, fazla giremeyebilirim.
Sabah 08:30
2 dilim ananas
Ara 11:00
1 elma
Öğlen 13:00
Yarım gevrek
1 fincan detoks çayı
Akşam 18:30
2 orta boy biber dolması
Bol yoğurt
Su: 1,5 lt
Spor: 4 km yürüyüş
Kilom: Cuma -0,600 gr.
Kızlar menülerimizin altında kilolarımızı paylaşsak nasıl olur? Takım arkadaşımızın kilo vermiş olması bizi gaza getirir diye düşündüm, sizin düşünceleriniz ne?
aynen canım dün gece size yazdım hafif uzandım uyumusum tatlı bile yemedim hurma demişsiniz evde vardı hiç aklıma gelmedi ki çok severim herzaman dolapta bulundururum ama işte ayranı çok içtim göbek bölgesindeki yağlara birebir aklınızda bulunsun yogurt ayran.sabahta yataktan kalmadan telefonu elime aldım kim ne yemiş diye:)daha sonra işe geldim asansöre binicektim binmedim 10 kat cıktım:)bundan sonra binmicem asansöre ne kadar haraket o kadar yağ yakımıGünaydın canım büyük ihtimalle seninde uyanınca ilk baktığın yer, yatmadanda son baktığın yer burası olacak :)
Betüşüm brokoli salatası çok güzel, tabi mom hati nasıl yapıyordur bilemem. Hiç gaz yapmıyor. Ben brokoliyi haşlıyorum, ağız tadına göre fazla haşlarsan mıncıklaşıyor, az haşlarsan diri kalıyor... Sonra içine biraz yağ, limon ve tuz. Nefisss :) denemeni tavsiye ederim.brokoli salatasını nasıl yapıyorsun çiğden miii haşlayıp mı.... bir de brokoli gaz yapmıyor mu?
Hay hay efendim, hemen yağlanıyorum :)))yaşlanmak yok bakım var.... bundan sonra al bebe yağını gene yap........ yaptım diye de rapor verceksin burda... bakımsız hatun kalmıcek bu grupta.... en çok bana bu laf...
Detoks çayı ne ola ki.... su az olmuş cücük gibi.......
Iyiki de uyuya kalmışsın yoksa tatlıları götürecektin :) helal kız, merdivenler seni incecik yapacak. Hem popoya da çok faydalı. Bizim prenses taş olacak taaaş :)))aynen canım dün gece size yazdım hafif uzandım uyumusum tatlı bile yemedim hurma demişsiniz evde vardı hiç aklıma gelmedi ki çok severim herzaman dolapta bulundururum ama işte ayranı çok içtim göbek bölgesindeki yağlara birebir aklınızda bulunsun yogurt ayran.sabahta yataktan kalmadan telefonu elime aldım kim ne yemiş diye:)daha sonra işe geldim asansöre binicektim binmedim 10 kat cıktım:)bundan sonra binmicem asansöre ne kadar haraket o kadar yağ yakımı:):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?