Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım makarnayı, kizartmayi, pogacayi aynı gün yemeseymissin iyiymis

pis temizlik enteresan :))))

Iyi geceler kizlarr bugunku menum
Sabah 8 30 yarim simit 1 bardak cay

Oglen 12 30
1 tabak salata
5 kasik türlü
1 kase yogurt

Ara 15 30 1 elma

Aksam 19 00 2 kozlenmis patlicanla alinazik (yagsiz)
2 litre su
1 saat yuruyus

kızlar sırf diyet olmaz... bana kişisel bakım tiyolarınızı verin günlük vücut bakım rutinlerinizden bilgi verin.......

misal topuklardaki çatlaklar için gece yatmadan evvel vazelin sürüp pamuklu çorap giyip yatarlarmış... deniyorum bu ikinci günüm... bakalım fayda görürsem söylerim... vazelinimde uni baybinin parabensizi pek güzel kokuyor....

ellerime de arko kremin %100 zeytin yağlı besleyici kremini sürüyorum .... dün gece sürdüm çok memnun kaldım.... bu gece de sürücem.... nitrocina falanda kullanmış biri olarak söylüyorum arko nem daha hoşuma gitti :)

şu an yağlı güreşe hazırım :))) pehlivaaaaan pehlivaaaan :)))

Iyi geceler kizlarr bugunku menum
Sabah 8 30 yarim simit 1 bardak cay

Oglen 12 30
1 tabak salata
5 kasik türlü
1 kase yogurt

Ara 15 30 1 elma

Aksam 19 00 2 kozlenmis patlicanla alinazik (yagsiz)
2 litre su
1 saat yuruyus

menünü sevdiiim :) yürüyüşte var maşallah......

Ayaklarda vazelin olayını ben de yapıyorum canım. Çok güzel oluyor yumuşak yumuşak bir de yüzüme mustela krem kullanıyorum. Bebekler için üreten bir firma. Ondan zararli maddesi de az.

kızlar birşeyler yapalımm ben hastayken buralarda dağılmış.. herkes bir tarafa savurmuş kendini.. bugün günlerdir ilk defa canım birşeyler çekti düzeliyorum allahın izniyle. bırakmayalım asılalım bu hafta ne gerekiyorsa ben spor yapamam birsüre ama zaten az az başlamam gerektiği için diyet sorun olmaz.. ve kendimi iyi hissediyorum vitamin falanda alıyorum hadi bişeyler yapalım toplayalım takımı

bende uzunsüre bademsütünü pamuğa döküp yüzümü onunla silmeden yatmazdım yüze bebeksi bir yumuşaklık veriyor mutlaka denemelisiniz..

bende buğdaya başlıyorum yarın hadi bakalım hem hafif mideme iyi gelir diye düşündüm yoğurtla falan..
menün gayet yerinde olmuş canım

Bugünkü menu
09 00
1 dilim ekmek
2 yumurtadan peynirli omlet çay
14 00
1 tabak makarna 3 kaşık yogurt
Turşu
19 30
1 kase cacık
Salata
Az turşu
20 30
Küçük 2 kuş lokumu
2 bisküvi
Çay
Spor yok
2 litre su

Bugünkü menu
09 00
1 dilim ekmek
2 yumurtadan peynirli omlet çay
14 00
1 tabak makarna 3 kaşık yogurt
Turşu
19 30
1 kase cacık
Salata
Az turşu
20 30
Küçük 2 kuş lokumu
2 bisküvi
Çay
Spor yok
2 litre su
menün hoş canım kilolarınıda ne güzel vermişin maşallah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…