- 16 Aralık 2013
- 778
- 454
- 323
bu hafta 1.olmamız lazım ben kendımden baya umutluyum 1 kilo vericegime kızlar gün içinde muhakkak 2 bardak yarım yaglı süt için mümkünse 1 tanede çubuk tarçın koyup karıştırın çünkü özellikle göbek çevrtesindeki yağları baya eritiyo daha önceden denedim 1 kilo verdim 1 hafta dolmadan düşünün çünkü vucut kalsiyumla daha cabuk yağ yakarmışbirde kızlar imkanınız varsa sütü şöylede deneyebilirsiniz k-fleks ler var sabah ve ögleni bu şekilde gecirebilirsiniz hemde az yemiş oluruz hemde kalsiyum alırız öglen yanında mesela 1 elma ile daha güzel olur
Betüşüm brokoli salatası çok güzel, tabi mom hati nasıl yapıyordur bilemem. Hiç gaz yapmıyor. Ben brokoliyi haşlıyorum, ağız tadına göre fazla haşlarsan mıncıklaşıyor, az haşlarsan diri kalıyor... Sonra içine biraz yağ, limon ve tuz. Nefisss :) denemeni tavsiye ederim.
Hay hay efendim, hemen yağlanıyorum :)))
Canım detoks çayı yeşil çay ve ısırgan otu karışımı. Suyu çoğaltmaya çalışacağım.
Iyiki de uyuya kalmışsın yoksa tatlıları götürecektin :) helal kız, merdivenler seni incecik yapacak. Hem popoya da çok faydalı. Bizim prenses taş olacak taaaş :)))
Günlük olarak mı yazalım diyorsun kilolarimizi. Anlamadım :)Kızlar dün uyuya kalmışım, o yüzden menümü paylaşamadım. Bugün ve yarın yoğun olacağım, fazla giremeyebilirim.
Sabah 08:30
2 dilim ananas
Ara 11:00
1 elma
Öğlen 13:00
Yarım gevrek
1 fincan detoks çayı
Akşam 18:30
2 orta boy biber dolması
Bol yoğurt
Su: 1,5 lt
Spor: 4 km yürüyüş
Kilom: Cuma -0,600 gr.
Kızlar menülerimizin altında kilolarımızı paylaşsak nasıl olur? Takım arkadaşımızın kilo vermiş olması bizi gaza getirir diye düşündüm, sizin düşünceleriniz ne?
tamam bende varım hergün menü paylaşımı kaçamaksız güzel menüler gitsin kilolarmenülerimizi gene her gün yazıyoruz kaçamakları en aza indiriyoruz yani eski halimize geri dönüyoruz :)
yapıciğiz şekerim başladık bile :)
işte bana böyle sırlar verin hiç bakmıyorum kendime bundan sonra kendi kıymetimi bilicem :)
başla başla ben düne göre eksiyi gördüm bile çok şükür....
menün güzelde turşu ödem sebebidir. ben diyetisyene giderkene en başta turşuyu yasakladı bana..
brokoli salatasını nasıl yapıyorsun çiğden miii haşlayıp mı.... bir de brokoli gaz yapmıyor mu?
çok güzel menün tatlımKızlar dün uyuya kalmışım, o yüzden menümü paylaşamadım. Bugün ve yarın yoğun olacağım, fazla giremeyebilirim.
2 dilim ananas
1 elma
Yarım gevrek
1 fincan detoks çayı
2 orta boy biber dolması
Bol yoğurt
Kızlar menülerimizin altında kilolarımızı paylaşsak nasıl olur? Takım arkadaşımızın kilo vermiş olması bizi gaza getirir diye düşündüm, sizin düşünceleriniz ne?
heee menünün beğenmedim müsadenle çantamı geçiriryorum kafanaçucuk kraker ne yahu 5 yaşında mısın sen... çok tuz içeriyor ve su tutuyor vücut bilesin...
umutlan umutlan.... her şey bizim elimizde başaracağız....
yaşlanmak yok bakım var.... bundan sonra al bebe yağını gene yap........ yaptım diye de rapor verceksin burda... bakımsız hatun kalmıcek bu grupta.... en çok bana bu laf...
Gümnaydın beybiii....
detoks çayı ne ola ki.... su az olmuş cücük gibi.......
bence süper bir fikir cumadan bu yana kaç kilo verdiysek -300-500gr hesabı yazacağız değilmiKızlar dün uyuya kalmışım, o yüzden menümü paylaşamadım. Bugün ve yarın yoğun olacağım, fazla giremeyebilirim.
2 dilim ananas
1 elma
Yarım gevrek
1 fincan detoks çayı
2 orta boy biber dolması
Bol yoğurt
bende brokoliyi sarımsaklı yoğurtla birde üzerine pulbiberle çok seviyorum olsada yesekBetüşüm brokoli salatası çok güzel, tabi mom hati nasıl yapıyordur bilemem. Hiç gaz yapmıyor. Ben brokoliyi haşlıyorum, ağız tadına göre fazla haşlarsan mıncıklaşıyor, az haşlarsan diri kalıyor... Sonra içine biraz yağ, limon ve tuz. Nefisss :) denemeni tavsiye ederim.
Hay hay efendim, hemen yağlanıyorum :)))
Canım detoks çayı yeşil çay ve ısırgan otu karışımı. Suyu çoğaltmaya çalışacağım.
Iyiki de uyuya kalmışsın yoksa tatlıları götürecektin :) helal kız, merdivenler seni incecik yapacak. Hem popoya da çok faydalı. Bizim prenses taş olacak taaaş :)))
bende brokoliyi sarımsaklı yoğurtla birde üzerine pulbiberle çok seviyorum olsada yesek
Pul biber metabolizmayı da hızlandırıyormus. Brokoli çiğ olunca çok fena gaz yapıyor ama pişmiş olunca bana da dokunmuyor.güzel oluyo diyosun denemem lazım...
Ne yağmur var burda varya göz gözü görmüyor. Trafikte sıkışıp kaldıktühh be yazda bitti....
Mutlaka dene canım, yanına da şöyle bir parça tavuk ızgara. Benim bile canım çekti :)))brokoliyi en kısa zamanda deniyeceğimmm tarif için muccckk :)
Evet canım günlük olarak kastediyorum. Nasıl olsa her gün tartılıyoruz, cumadan bu yana ne kadar verdiğimizi yada aldığımızı yazsak motivasyonumuz artar mı acaba diye düşündüm? Mesela ben senin 300 gr verdiğini görsem ama kendim hiç vermemiş olsam daha çok çabalarım :)Günlük olarak mı yazalım diyorsun kilolarimizi. Anlamadım :)
Iyi eğlenceler canım :*Kızlar ben bugun gezmelerdeyim pek giremem. Öpüyorum hepinizi
Teşekkür ederim canım :*çok güzel menün tatlım
şimdi o günkü kilomuzumu yoksa hercuma çıkan kiloyumu yazalım? bence tartılalım güncel kilomuzu yazalım ama siz bilirsiniz bana uyar
Aynen kuzum aynen. Artı olanlara da bahaneyle ceza veririz :)))bence süper bir fikir cumadan bu yana kaç kilo verdiysek -300-500gr hesabı yazacağız değilmi
Nam nam nam :) evet olsa da yesekbende brokoliyi sarımsaklı yoğurtla birde üzerine pulbiberle çok seviyorum olsada yesek
Mantarı şöyle süreceksin fırına peyniri de eriteceksin içinde, şöyle boooollll tereyağlı sonra da tabi yemeyip sadece yanında yatmakla yetineceksin :))offff akşam yemeği yapmaya üşeniyoruuum......... mantar pişircem öööfffffffffff.........
Eveeeet :)Aranizda hergun tartilan var mi
bende bugün b.soslu mantarlı patates oturtma yapacaktm yarına kaldı mantarı sevmiyormusun, nasıl bir mantar yemeği yapacaksın bakalımmoffff akşam yemeği yapmaya üşeniyoruuum......... mantar pişircem öööfffffffffff.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?