Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu hafta 1.olmamız lazım ben kendımden baya umutluyum 1 kilo vericegime kızlar gün içinde muhakkak 2 bardak yarım yaglı süt için mümkünse 1 tanede çubuk tarçın koyup karıştırın çünkü özellikle göbek çevrtesindeki yağları baya eritiyo daha önceden denedim 1 kilo verdim 1 hafta dolmadan düşünün çünkü vucut kalsiyumla daha cabuk yağ yakarmışbirde kızlar imkanınız varsa sütü şöylede deneyebilirsiniz k-fleks ler var sabah ve ögleni bu şekilde gecirebilirsiniz hemde az yemiş oluruz hemde kalsiyum alırız öglen yanında mesela 1 elma ile daha güzel olur

ayy o klefksler beni daha çok acıktırıyor....

brokoliyi en kısa zamanda deniyeceğimmm tarif için muccckk :)

ben demiyorum diyetisyen diyo.......

Eklentiler

• Untitled-1.webp
    60,5 KB · Görüntüleme: 41
Günlük olarak mı yazalım diyorsun kilolarimizi. Anlamadım :)

tamam bende varım hergün menü paylaşımı kaçamaksız güzel menüler gitsin kilolar
birde buğdaya bugün başladım..
brokoliyi haşlıyorum bol limonla tüketiyorum canım. bende yapmıyor ama bilmemki belki çok tüketildiğinde oluyordur
:)

çok güzel menün tatlım
şimdi o günkü kilomuzumu yoksa hercuma çıkan kiloyumu yazalım? bence tartılalım güncel kilomuzu yazalım ama siz bilirsiniz bana uyar

bence süper bir fikir cumadan bu yana kaç kilo verdiysek -300-500gr hesabı yazacağız değilmi

bende brokoliyi sarımsaklı yoğurtla birde üzerine pulbiberle çok seviyorum olsada yesek

brokoliyi en kısa zamanda deniyeceğimmm tarif için muccckk :)
Mutlaka dene canım, yanına da şöyle bir parça tavuk ızgara. Benim bile canım çekti :)))

Günlük olarak mı yazalım diyorsun kilolarimizi. Anlamadım :)
Evet canım günlük olarak kastediyorum. Nasıl olsa her gün tartılıyoruz, cumadan bu yana ne kadar verdiğimizi yada aldığımızı yazsak motivasyonumuz artar mı acaba diye düşündüm? Mesela ben senin 300 gr verdiğini görsem ama kendim hiç vermemiş olsam daha çok çabalarım :)

Kızlar ben bugun gezmelerdeyim pek giremem. Öpüyorum hepinizi
Iyi eğlenceler canım :*

çok güzel menün tatlım
şimdi o günkü kilomuzumu yoksa hercuma çıkan kiloyumu yazalım? bence tartılalım güncel kilomuzu yazalım ama siz bilirsiniz bana uyar
Teşekkür ederim canım :*
Cumadan bu yana ne kadar eksildiğimizi yazalım demek istemiştim yani senin dediğin gibi güncel kilomuzu da yazabiliriz.

bence süper bir fikir cumadan bu yana kaç kilo verdiysek -300-500gr hesabı yazacağız değilmi
Aynen kuzum aynen. Artı olanlara da bahaneyle ceza veririz :)))

bende brokoliyi sarımsaklı yoğurtla birde üzerine pulbiberle çok seviyorum olsada yesek
Nam nam nam :) evet olsa da yesek
Bu senin verdiğin tarifi de bir deneyeyim en kısa zamanda. Teşekkür ederim :*

offff akşam yemeği yapmaya üşeniyoruuum......... mantar pişircem öööfffffffffff.........
Mantarı şöyle süreceksin fırına peyniri de eriteceksin içinde, şöyle boooollll tereyağlı sonra da tabi yemeyip sadece yanında yatmakla yetineceksin :))

Aranizda hergun tartilan var mi
Eveeeet :) btlbetul saat başı tartılıyor :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…