bennAranizda hergun tartilan var mi
Canım bence tartıda bir sorun yoktur, bazen şişkinlikten dolayı fazla gösteriyor tartı. Uykusuzluk bile artı olarak dönüyor.Ben de sik tartiliyorum fakat bi gun artiyo bi gun azaliyo anlamiyorum gece yemelerim de yok tarti da bozulmak uzere gibi bisi kafasina gore tartiyo yani sansima ne cikarsa gibi bisi oluyoE-brulim
Ne yağmur var burda varya göz gözü görmüyor. Trafikte sıkışıp kaldık
Aranizda hergun tartilan var mi
mantar için üşendim daha doğrusu başka işlerim vardı mantarla uğraşsam onlar kalcak mantar kalsın dedim :)Mutlaka dene canım, yanına da şöyle bir parça tavuk ızgara. Benim bile canım çekti :)))
Evet canım günlük olarak kastediyorum. Nasıl olsa her gün tartılıyoruz, cumadan bu yana ne kadar verdiğimizi yada aldığımızı yazsak motivasyonumuz artar mı acaba diye düşündüm? Mesela ben senin 300 gr verdiğini görsem ama kendim hiç vermemiş olsam daha çok çabalarım :)
Iyi eğlenceler canım :*
Teşekkür ederim canım :*
Cumadan bu yana ne kadar eksildiğimizi yazalım demek istemiştim yani senin dediğin gibi güncel kilomuzu da yazabiliriz.
Aynen kuzum aynen. Artı olanlara da bahaneyle ceza veririz :)))
Nam nam nam :) evet olsa da yesek
Bu senin verdiğin tarifi de bir deneyeyim en kısa zamanda. Teşekkür ederim :*
Mantarı şöyle süreceksin fırına peyniri de eriteceksin içinde, şöyle boooollll tereyağlı sonra da tabi yemeyip sadece yanında yatmakla yetineceksin :))
Eveeeet :)btlbetul saat başı tartılıyor :))))
Ben de sik tartiliyorum fakat bi gun artiyo bi gun azaliyo anlamiyorum gece yemelerim de yok tarti da bozulmak uzere gibi bisi kafasina gore tartiyo yani sansima ne cikarsa gibi bisi oluyoE-brulim
bende bugün b.soslu mantarlı patates oturtma yapacaktm yarına kaldı mantarı sevmiyormusun, nasıl bir mantar yemeği yapacaksın bakalımm
Yani dedigin dogru siskinlik vardir ama yanlis tarttigi dogru bu sabah mesela bi 58.8 cikti defalarca ben emin olamadim bi daha tartildim arkasindan 58.9 cikti bazen bu fark 300 gr a kadar cikabiliyo evde eski tur baskulde var onla da tartiliyom fakat kullanim kilavuzunda +-2 degisim olabilir diyo bizimki de -2 tartiyo dijitale goreCanım bence tartıda bir sorun yoktur, bazen şişkinlikten dolayı fazla gösteriyor tartı. Uykusuzluk bile artı olarak dönüyor.
Oyle yapiyorum zaten kalktigim gibi tuvalete sonra tartiya ustumdekileri de cikariyorum o kadar ince seyler 300 gr olur mu ya oluyomus demekpili bitiyordur. gün içerisinde tartılma zaten..... sabah wc sonrası kahvaltı öncesi en uygun zaman.....
Nedir kız bu tembellik? Şöyle bir silkelen, o mantarlar yarın pişecekmantar için üşendim daha doğrusu başka işlerim vardı mantarla uğraşsam onlar kalcak mantar kalsın dedim :)
beni kadar da iyi tanıyorsuun :))) ama saat başı tartılsam da ben hesabımı yapıyorum akşama şu kadar sabaha bu kadar diye....
O zaman sen kilosunu bildiğin bir şeyi tartarak deneme yapacaksın canım. Sana mı dedim ben onu?Yani dedigin dogru siskinlik vardir ama yanlis tarttigi dogru bu sabah mesela bi 58.8 cikti defalarca ben emin olamadim bi daha tartildim arkasindan 58.9 cikti bazen bu fark 300 gr a kadar cikabiliyo evde eski tur baskulde var onla da tartiliyom fakat kullanim kilavuzunda +-2 degisim olabilir diyo bizimki de -2 tartiyo dijitale gore
ay valla çalışırken arkadaş elimin altına koyunca i bakmışım bitmiş bende pişman oldum ama çok geçtiheee menünün beğenmedim müsadenle çantamı geçiriryorum kafanaçucuk kraker ne yahu 5 yaşında mısın sen... çok tuz içeriyor ve su tutuyor vücut bilesin...
umutlan umutlan.... her şey bizim elimizde başaracağız....
yaşlanmak yok bakım var.... bundan sonra al bebe yağını gene yap........ yaptım diye de rapor verceksin burda... bakımsız hatun kalmıcek bu grupta.... en çok bana bu laf...
Gümnaydın beybiii....
detoks çayı ne ola ki.... su az olmuş cücük gibi.......
ben ama tavsiye etmem :)Aranizda hergun tartilan var mi
Bana demissindir onceden de sormustum cunkuO zaman sen kilosunu bildiğin bir şeyi tartarak deneme yapacaksın canım. Sana mı dedim ben onu?Birine dedim ama hatırlamıyorum
Ah yemez olaydim mideme kramp girdi o kadar da yemedim ki niye boyle oldu anlamadim var mi bi caresiBugunku menum
Sabah
2 dilim labne surulmus kepekli ekmek
1 bardak sekersiz cay
Ara
1 corba kasesi pul biberli limonlu yogurt
1 bardak yesil cay
Aksam
5 tane kucuk kofte
2 ince dilim domates
1.5 dilim kepekli ekmek
1 bardak ayran
1 bardak daha yesilcay icilecek
Su 2 lt
Spor 20 sn plank 220 squat
Bugunku menum
Sabah
1 bardak sekersiz cay
Ara
1 bardak yesil cay
Aksam
5 tane kucuk kofte
2 ince dilim domates
1.5 dilim kepekli ekmek
1 bardak ayran
Su 2 lt
Aa icine mi Ebrucum. Bu sabah tartildim 300 gr gitmiştiMutlaka dene canım, yanına da şöyle bir parça tavuk ızgara. Benim bile canım çekti :)))
Evet canım günlük olarak kastediyorum. Nasıl olsa her gün tartılıyoruz, cumadan bu yana ne kadar verdiğimizi yada aldığımızı yazsak motivasyonumuz artar mı acaba diye düşündüm? Mesela ben senin 300 gr verdiğini görsem ama kendim hiç vermemiş olsam daha çok çabalarım :)
Iyi eğlenceler canım :*
Teşekkür ederim canım :*
Cumadan bu yana ne kadar eksildiğimizi yazalım demek istemiştim yani senin dediğin gibi güncel kilomuzu da yazabiliriz.
Aynen kuzum aynen. Artı olanlara da bahaneyle ceza veririz :)))
Nam nam nam :) evet olsa da yesek
Bu senin verdiğin tarifi de bir deneyeyim en kısa zamanda. Teşekkür ederim :*
Mantarı şöyle süreceksin fırına peyniri de eriteceksin içinde, şöyle boooollll tereyağlı sonra da tabi yemeyip sadece yanında yatmakla yetineceksin :))
Eveeeet :)btlbetul saat başı tartılıyor :))))
10.30 ta kalktim genelde boyle zaten sicaktan insan uyuyamayinca mecbur gec kalkiliyo okullar acilinca mecbur erken kalkicam bu zamanlarin tadini cikariyim diyorum ben deöğlen menğn yok sen de benim gibi geç mi kalktın .......... menün güzel.....
Nedir kız bu tembellik? Şöyle bir silkelen, o mantarlar yarın pişecekisraf olur yoksa tatlım
Eee o kadar da tanıyalımakşam tahminince kaç çıkarsın?
O zaman sen kilosunu bildiğin bir şeyi tartarak deneme yapacaksın canım. Sana mı dedim ben onu?Birine dedim ama hatırlamıyorum
çok iyi menün beğendimBugunku menum
Sabah
1 bardak sekersiz cay
Ara
1 bardak yesil cay
Aksam
5 tane kucuk kofte
2 ince dilim domates
1.5 dilim kepekli ekmek
1 bardak ayran
Su 2 lt
çok az olmuş sanki hmmbu günkü menüm
öğlen : 2 lavaş arasına 3 dilim peynir bol maydanoz dere otu bir domatesten tost
ara 1 armut
akşam 3 köfte
şu an 1 bardak sütlü kahve
1 paket etiform yabanmersinli
Su 2tl
Yeşil çay 3 bardak
ooo gezmeler tozmalar hee çok iyi olmuş canım kilo kaybında var mükemmellBugünkü menüm
10.00: sebzeli omlet, 1-2 küp beyaz peynir, salatalık, biber
14.30: bir büyük kase kabak salatası
19.30: bir kase çorba, fırında köfte
Su: 2 lt
Spor: 1 kaç saat sokaklarda gezme tozma
Kilo: - 300 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?