Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben de sik tartiliyorum fakat bi gun artiyo bi gun azaliyo anlamiyorum gece yemelerim de yok tarti da bozulmak uzere gibi bisi kafasina gore tartiyo yani sansima ne cikarsa gibi bisi oluyo E-brulim
Canım bence tartıda bir sorun yoktur, bazen şişkinlikten dolayı fazla gösteriyor tartı. Uykusuzluk bile artı olarak dönüyor.

Ne yağmur var burda varya göz gözü görmüyor. Trafikte sıkışıp kaldık

yarın düzelcek diyollaa.... sen gezmelere gidersen bizi bırakıp öyle olur :)))

Aranizda hergun tartilan var mi

vaaar beeeen :)))

btlbetul kız o kedi ne fena bisi gerçek olamaz herhalde:)))dünden berk aklımda

hangi kedi kız :) benim kedişim mi.... ne kadar beni yansıtıyo demi :))

mantar için üşendim daha doğrusu başka işlerim vardı mantarla uğraşsam onlar kalcak mantar kalsın dedim :)

beni kadar da iyi tanıyorsuun :))) ama saat başı tartılsam da ben hesabımı yapıyorum akşama şu kadar sabaha bu kadar diye....

Ben de sik tartiliyorum fakat bi gun artiyo bi gun azaliyo anlamiyorum gece yemelerim de yok tarti da bozulmak uzere gibi bisi kafasina gore tartiyo yani sansima ne cikarsa gibi bisi oluyo E-brulim

pili bitiyordur. gün içerisinde tartılma zaten..... sabah wc sonrası kahvaltı öncesi en uygun zaman.....

bende bugün b.soslu mantarlı patates oturtma yapacaktm yarına kaldı mantarı sevmiyormusun, nasıl bir mantar yemeği yapacaksın bakalımm

severim aslında ama işte bu aralar böyle mıymıntı oldum ben :) sotelicektim ama içimden hiiiç gelmedi..... 3 köftem vardı onları pişirip yedim..........

Canım bence tartıda bir sorun yoktur, bazen şişkinlikten dolayı fazla gösteriyor tartı. Uykusuzluk bile artı olarak dönüyor.
Yani dedigin dogru siskinlik vardir ama yanlis tarttigi dogru bu sabah mesela bi 58.8 cikti defalarca ben emin olamadim bi daha tartildim arkasindan 58.9 cikti bazen bu fark 300 gr a kadar cikabiliyo evde eski tur baskulde var onla da tartiliyom fakat kullanim kilavuzunda +-2 degisim olabilir diyo bizimki de -2 tartiyo dijitale gore

Bugunku menum
Sabah
2 dilim labne surulmus kepekli ekmek
1 bardak sekersiz cay
Ara
1 corba kasesi pul biberli limonlu yogurt
1 bardak yesil cay
Aksam
5 tane kucuk kofte
2 ince dilim domates
1.5 dilim kepekli ekmek
1 bardak ayran
1 bardak daha yesilcay icilecek
Su 2 lt
Spor 20 sn plank 220 squat

Nedir kız bu tembellik? Şöyle bir silkelen, o mantarlar yarın pişecek israf olur yoksa tatlım

Eee o kadar da tanıyalım akşam tahminince kaç çıkarsın?

O zaman sen kilosunu bildiğin bir şeyi tartarak deneme yapacaksın canım. Sana mı dedim ben onu? Birine dedim ama hatırlamıyorum

ay valla çalışırken arkadaş elimin altına koyunca i bakmışım bitmiş bende pişman oldum ama çok geçti

bu günkü menüm

öğlen : 2 lavaş arasına 3 dilim peynir bol maydanoz dere otu bir domatesten tost
ara 1 armut
akşam 3 köfte
şu an 1 bardak sütlü kahve
1 paket etiform yabanmersinli

Su 2tl
Yeşil çay 3 bardak

Ah yemez olaydim mideme kramp girdi o kadar da yemedim ki niye boyle oldu anlamadim var mi bi caresi

öğlen menğn yok sen de benim gibi geç mi kalktın .......... menün güzel.....

Aa icine mi Ebrucum. Bu sabah tartildim 300 gr gitmişti

yok kız iş bitiriyorum bir taraftan... şu caaanım cumartesi günü çalıştığımdan mütevellit arıza durumundayım... mutfağa girsem işler uzardı... zira girince çıkamıyorum :))) yarın kesin pişicek inşallah.... No israf....

Akşam tartılmıcem.... çok su içtim yeşil çay içtim midem cungul cungul.... yarın az biraz daha eksili bişi bekliyorum tabi boğazımı tutabilirsem inşallah :)

Bugünkü menüm
10.00: sebzeli omlet, 1-2 küp beyaz peynir, salatalık, biber
14.30: bir büyük kase kabak salatası
19.30: bir kase çorba, fırında köfte
Su: 2 lt
Spor: 1 kaç saat sokaklarda gezme tozma
Kilo: - 300 gr

çok iyi menün beğendim

ooo gezmeler tozmalar hee çok iyi olmuş canım kilo kaybında var mükemmell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…