sabah sabah nasıl içtin kız ,sütsüz mü içiyosunayyy abarttım 3 kahve içtim midem bulanıyo öööğğğkk.... ayarsızım yeminle....
bitter ölçülü yiyince kilo yapmıyor , ben 10 kilo verdiğim de hergün 3 ya da 4 kare yiyordum hiç etkilemedi.ama makarna salatası bizim neyimize pis boğazsabah ki bezelyene lafım yok bende patates yemeği felan yiyorum sabahları seviyorum napıyım
muckkk muckkkk
sabah sabah nasıl içtin kız ,sütsüz mü içiyosun
selam kizlar dün yazamadim menümü simdi yaziyorum(sürpriz gelen misafirden ötürü)
sabah 9:00
iki dilim peynir
7 zeytin iki ceviz
bol domates salatalik
iki bardak cay
bi haslanmis yumurta
15:00 bi elma iki incir
19:00
karisik türlü bi porsiyon
1 kase mercimek corbasi
iki litre su
aynen o yüzden açık açık yazmak istememiştim ama sayende açığa çıktımm
bendeeee alışamamadım bir türlü
bugün menüm
8:00=domates,salatalık,sivri biber
1 yumurta
1dilim ekmek
1kk beyaz peynir
10:00=sütlü kahve
salatalık
12:30=5 kaşık yeşil fasulye
8 kaşık yoğurt
salata
1dilim ekmek
15:30= sütlü kahve
salatalık
19:00=4kaşık yeşil fasulye
3kaşık yoğurt
salata
1dilim ekmek
1 avuçtan biraz fazla tavuk haşlama
1 litre suyarım litre daha içerim
2 tane maden suyu
Oooo burada ne muhabbetler dönmüş yoğunluktan giremiyorum iş bitincede baş ağrısından bakamıyorum.
yazsana 3 kaşık diye bişey olmaz 3 kaşıktan , ne ezilecem ya tombiş güzelleriz bizmakarna salatası inan 3 kaşık bişiydi... o da misafirlikteydim tabaktakileri görsen beni alnımdan öper şeref madalyası takardın. pasta poğça kurabiye :))) yemedim diye paket yapmaya kalktılar yazık :))) bütün akşam kilolardan konuştuk çok acıklı hepsi çoluklu çocuklu ve zayıf üstelik........ ben tüm ezikliğimle masa da sandalyemden kaya kaya masanın altına saklanasım geldi :))
sevgi kelebeğeee :)
yok be sade Türk kahvesi.... ben sade seviyorum da duble iyi oluyor ama 3 tane fazla geldi....
acıktım en hafif salatalık geldi aklıma , tavsiye etmem kahveyle bi halta benzemiyorne güzel menü kız aferim....
seniiii seniiiiii...........
ben şekersiz içiyom da noluyo... öbür taraftan çaklıtları götüürüyom... bir yerden kıssam bir yerden pörtlüyor hasılı kelam....
sütlü kahveyle salatalık bu nasıl bir şey ola ki :))) menünü beğendim.... suya ne olmuş öyle cücük gibi kalmış.... sular mı kesikti çalışamadın mı?
bu bizim suskun halimiz....
yazsana 3 kaşık diye bişey olmaz 3 kaşıktan , ne ezilecem ya tombiş güzelleriz bizhem dostlar arasında eziklik mi olur muş
gördük fotonu hiç öyle abartacak kadar bişey yoktu , senin arkadaşların bayağı zayıfsa ondan takıntı yapmışsındır senkız öyle deme ben kendimden bile utanıyorum zaten(
gördük fotonu hiç öyle abartacak kadar bişey yoktu , senin arkadaşların bayağı zayıfsa ondan takıntı yapmışsındır sen
veririzzzzzzzzçevremdeki herkez zayıf( benden kilolu olanlar bile zayıfladı.... ben aldıkça aldım.... karabahtım kör talihim....
veririzzzzzzzz
ben de menüler yok ama hergün bana menüleri atarsan başlarım,kitabı bayramdan sonra alıcam çünkü70 bana yapıştı...... yarın başlıyayım ben şu 28 gün şeyisine iyisi mi.... mantar alayım eve giderken akşamdan yapayım yemeğimi.... birlikte başlayalım mııı?
ben de menüler yok ama hergün bana menüleri atarsan başlarım,kitabı bayramdan sonra alıcam çünkü
tamam malzemeleri alıyım yarın başlayalımatcam canım... bu akşam bakiim yarın ki menüye yazayım....
aklımda kalan
sabah
1 haşlama yumurta (her sabah 1 var bu)
1 kibrit kutusu peynir (lor peyniri veya örgü peynir demiş)
bol maydanoz dereotu bol limonlu ve pulbiberli
ara 2 gün kurusu kayısı yanına 1 bardak süt var az yağlı
öğlen sandviç 100 gr tam buğday ekmeğinin arasına 3 kibrit kutusu peynir
ara 1 armut yanına 1 bardak süt var az yağlı
akşam mantar güveç üzeirne 20 gr kaşar demiş (ben sote yaparım güvecim yok hem nasıl kullanıldığını da bilmiyorum bilen varsa anlatsın lütfeen :) davul fırına koyulur mu mesela patlar mıyım ? )
akşam 1 ananas
sabahları ılık limonlu suyu söylüyor
gün içi 3 litre su için diyor....
haftanın 5 günü 45 dakka yürüyüş demiş
birde egzersizler var eller yukarda birleştiriliyor sağ sola esniyorsun 15 kere 3 set
mekik var 15 kere 3 set
plank var...
yarın için temin etmen gereke mantar , lor peyniri , salata malzemesi
tamam malzemeleri alıyım yarın başlayalımgüveci ilk aldığın zaman içini dışını katı yağla yağlıyosun iyice kapağını felan , sonra fırına atıyosun senin fırında da olur , fırında ısıtıyosun yarım saat felan süresine netten bak . çıkarıp soğuyunca yıka . biz daha çok ocakta kullanıyoruz normal tencere gibi kullanabiliyosun . fasulyeye felan yağ atmana gerek kalmıyor hiç yakmıyor çünkü .
Yukarıdaki kuralları okudum ve kabul ediyorum.
4. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
seaBahAR
4.TAKIM KAPTANI : gogo2405
4.TAKIM KAPTAN YARDIMCISI: zeyzey & E-brulim
"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."
4.TAKIM KURALLARI:
1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir, bu en asgari rakamdir. Haftada 5X7= 35 mesaj altında kalan üyelere ceza uygulanacaktır.
Katılım konusunda kabul edilir mazereti olmadan kuralı aksatan üyeler 3. Uyarıdan sonra diskalifiye edilecektir.
2.Her gün gün bitiminde ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.
3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir. Eleştiriler kırıcı rencide edici olmamalıdır.
4.Yapilan kaçamaklara ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir. Keyfi olarak kurala uymayan üyeler 3. uyarıdan sonra liste dışıkalacaktır.
5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b). eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan çikarilacaktir. Bu gibi bir durumla karşılaştığımızda uyarı alan kişi savunmasını yazacak ve tüm üyeler bu savunma ile ilgili fikrini beyan edecektir.
6. Listeye alinmak için deneme suresi en az 2 haftadır. Yeni üye takıma geldiği gün kilosunu bildirecek bu kilo başlangıç kilosu olacaktır. İlk cuma ve 2.cuma kilosunu bildirecek, katılım ve paylaşımı da duzenli ise 3.cuma listeye girecektir. Eğer katılım ve paylaşımı yeterli görülmez ise deneme süresi uzatılabilir.
7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 13 e kadar yapilmalidir. Mazeretsiz ve bilgivermeden 3 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler diskalifiye olacaktır.
8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
9. Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.
10. Mazereti olan üye izne ayrılabilir. Izin süresi en az 2 haftadır. Izne ayrılan üye izinden döndüğünde kilo almamış olmalıdır. Kilo alarak izinden dönmüş ise 1 aysüre verilecek kilo vermesi beklenecek bu süre içinde listeye alınmadan takımda katılım ve paylaşımda bulunmaya devam edecektir.1 ay süre sonunda izne ayrıldığı kiloya donmezse diskalifiye olacaktır.
11. Takımdaki herkes takımın başarısından sorumludur kaptan ve yardımcıları tarafından belirlenen görevleri yapmaları gerekmektedir.
12. Yeni katılan üyelerin alttaki formu doldurmalari gerekmektedir.
4.TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : engindenizz
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
btlbetul nerde kiz salvarli resmin? :)
ne kadar süre gideceksin içime öküz oturdu
Yukarıdaki kuralları okudum ve kabul ediyorum.
Kullanıcı Adı : engindenizz
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 26
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1tane 2.5 yaşında
Yaşadığınız şehir: usak
Boyunuz :157 cm
Kilonuz: 82.6
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : lise yıllarında başlayan kilo alma durumum her yıl katlanarak devam etti malesef. Lise yillarindayken sınava hazırlanma sırasında düzenli beslenmeme ve hareketsizlik kilo problemine dönüştü. Üniversiteyi kazandığım sene 75 kilodan 60 kiloya kadar zayifladim fakat sonra koruyamadim kilomu tekrar almaya başladım. Üniversite bitti evlendim o zman 70 kilo idim. Aradan 1 yıl geçti ben 80 kilo oldum ve hamile kaldım. 93 ile doğum yapıp en son 87 ye düştüm. 2 ay içerisinde 5 kilo verdim ve suan 82 civarındayım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Sağlıklı bir bedene sahip olup kendime hak ettiğim değeri vermek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?