Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

makarna salatası inan 3 kaşık bişiydi... o da misafirlikteydim tabaktakileri görsen beni alnımdan öper şeref madalyası takardın. pasta poğça kurabiye :))) yemedim diye paket yapmaya kalktılar yazık :))) bütün akşam kilolardan konuştuk çok acıklı hepsi çoluklu çocuklu ve zayıf üstelik........ ben tüm ezikliğimle masa da sandalyemden kaya kaya masanın altına saklanasım geldi :))

sevgi kelebeğeee :)

sabah sabah nasıl içtin kız ,sütsüz mü içiyosun

yok be sade Türk kahvesi.... ben sade seviyorum da duble iyi oluyor ama 3 tane fazla geldi....

ne güzel menü kız aferim....

aynen o yüzden açık açık yazmak istememiştim ama sayende açığa çıktımm

seniiii seniiiiii...........

bendeeee alışamamadım bir türlü

ben şekersiz içiyom da noluyo... öbür taraftan çaklıtları götüürüyom... bir yerden kıssam bir yerden pörtlüyor hasılı kelam....

sütlü kahveyle salatalık bu nasıl bir şey ola ki :))) menünü beğendim.... suya ne olmuş öyle cücük gibi kalmış.... sular mı kesikti çalışamadın mı?

Oooo burada ne muhabbetler dönmüş yoğunluktan giremiyorum iş bitincede baş ağrısından bakamıyorum.

bu bizim suskun halimiz....

yazsana 3 kaşık diye bişey olmaz 3 kaşıktan , ne ezilecem ya tombiş güzelleriz bizhem dostlar arasında eziklik mi olur muş

acıktım en hafif salatalık geldi aklıma , tavsiye etmem kahveyle bi halta benzemiyor

gördük fotonu hiç öyle abartacak kadar bişey yoktu , senin arkadaşların bayağı zayıfsa ondan takıntı yapmışsındır sen

çevremdeki herkez zayıf ( benden kilolu olanlar bile zayıfladı.... ben aldıkça aldım.... karabahtım kör talihim....

bayram sonuna kadar 10 günü tamamlamış oluruz..... hem de bayramda ekstra kilo almamış oluruz...

70 bana yapıştı...... yarın başlıyayım ben şu 28 gün şeyisine iyisi mi.... mantar alayım eve giderken akşamdan yapayım yemeğimi.... birlikte başlayalım mııı?
ben de menüler yok ama hergün bana menüleri atarsan başlarım,kitabı bayramdan sonra alıcam çünkü

ben de menüler yok ama hergün bana menüleri atarsan başlarım,kitabı bayramdan sonra alıcam çünkü

atcam canım... bu akşam bakiim yarın ki menüye yazayım....

aklımda kalan

sabah
1 haşlama yumurta (her sabah 1 var bu)
1 kibrit kutusu peynir (lor peyniri veya örgü peynir demiş)
bol maydanoz dereotu bol limonlu ve pulbiberli

ara 2 gün kurusu kayısı yanına 1 bardak süt var az yağlı

öğlen sandviç 100 gr tam buğday ekmeğinin arasına 3 kibrit kutusu peynir

ara 1 armut yanına 1 bardak süt var az yağlı

akşam mantar güveç üzeirne 20 gr kaşar demiş (ben sote yaparım güvecim yok hem nasıl kullanıldığını da bilmiyorum bilen varsa anlatsın lütfeen :) davul fırına koyulur mu mesela patlar mıyım ? )

akşam 1 ananas

sabahları ılık limonlu suyu söylüyor
gün içi 3 litre su için diyor....

haftanın 5 günü 45 dakka yürüyüş demiş
birde egzersizler var eller yukarda birleştiriliyor sağ sola esniyorsun 15 kere 3 set
mekik var 15 kere 3 set
plank var...

yarın için temin etmen gereke mantar , lor peyniri , salata malzemesi

tamam malzemeleri alıyım yarın başlayalım güveci ilk aldığın zaman içini dışını katı yağla yağlıyosun iyice kapağını felan , sonra fırına atıyosun senin fırında da olur , fırında ısıtıyosun yarım saat felan süresine netten bak . çıkarıp soğuyunca yıka . biz daha çok ocakta kullanıyoruz normal tencere gibi kullanabiliyosun . fasulyeye felan yağ atmana gerek kalmıyor hiç yakmıyor çünkü .

değişikmiş... alırız inşallah :)

Yukarıdaki kuralları okudum ve kabul ediyorum.

Kullanıcı Adı : engindenizz
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 26
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1tane 2.5 yaşında
Yaşadığınız şehir: usak
Boyunuz :157 cm
Kilonuz: 82.6
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : lise yıllarında başlayan kilo alma durumum her yıl katlanarak devam etti malesef. Lise yillarindayken sınava hazırlanma sırasında düzenli beslenmeme ve hareketsizlik kilo problemine dönüştü. Üniversiteyi kazandığım sene 75 kilodan 60 kiloya kadar zayifladim fakat sonra koruyamadim kilomu tekrar almaya başladım. Üniversite bitti evlendim o zman 70 kilo idim. Aradan 1 yıl geçti ben 80 kilo oldum ve hamile kaldım. 93 ile doğum yapıp en son 87 ye düştüm. 2 ay içerisinde 5 kilo verdim ve suan 82 civarındayım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Sağlıklı bir bedene sahip olup kendime hak ettiğim değeri vermek için.

Isteyim kuzucum, dün misafirim vardi yorulmusum onlar gidince hemen yattim. Benim diyetten biraz uzak kalmaya ihtiyacim var, gogo2405 ve zey zey kaptanlarimiz gelsin bende senin gibi alip basimi gidecegim :)

neryeeeeeeeee.......... gitme be sana rejim yaptırmayız gel sen :)

btlbetul nerde kiz salvarli resmin? :)

çekinemedim gııı.... akşamleyin atemm :)

ne kadar süre gideceksin içime öküz oturdu

yazıııık.....

hoş geldiiin... hadi sende yarın başla bizimle.... mantarını al gel.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…