Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hoş geldin sefa geldin

ne kadar süre gideceksin içime öküz oturdu
Senin icinde ki öküzü öperim Öyle cok uzun bir süre degil kuzum sadece menü paylasmak, menü takip etmek, cumalari listeyi hazirlamak bunlardan uzak olmak istiyorum... Acaba üyeligimi bir süre iptal mi ettirsem girmeden duramiyorum da

neryeeeeeeeee.......... gitme be sana rejim yaptırmayız gel sen :)
Kiz gidecegim 3-5 gün, sen daha özlemeden ben dönerim

çekinemedim gııı.... akşamleyin atemm :)
Bekliyorum salvarli güzel

3,5 günden bişey olmaz bu 1 , üyelik iptalini unut kafanı kırarım bu 2, cumaları kilo paylaşımı nı diğer kaptanlar yapsın olmadı başka grubun kaptanlarından rica ederiz bir süre , menü bildirimi de olmayı versin bir süre kıymetin bilinsin azıcıkbuda kaç olduysa artık , beni dellendirmeeeeeeeeeeeeee

arkadaş bi diyet kitabı almış içinde 28 günlük diyet listesi varmışta birlikte yapalım mı demek istiyor ama anlatmayı beceremiyor , ben tercüme edeyim@btlbetul

mesajları okumuyo demek ki ne bileyim ben okumadığını :))) okusaydı anlardı bi kere hıhhh :)) tercüme için ayrıca tişekkür ederiiim :)))

Maddeleri siralamissin bir güzel
Kizlar onu birakin da ben bu sayfaya girince asagida hep gögüs resmi cikiyor, is arkadaslarimdan biri görecek diye ödüm patliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…