hoş geldin sefa geldinYukarıdaki kuralları okudum ve kabul ediyorum.
Kullanıcı Adı : engindenizz
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 26
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1tane 2.5 yaşında
Yaşadığınız şehir: usak
Boyunuz :157 cm
Kilonuz: 82.6
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : lise yıllarında başlayan kilo alma durumum her yıl katlanarak devam etti malesef. Lise yillarindayken sınava hazırlanma sırasında düzenli beslenmeme ve hareketsizlik kilo problemine dönüştü. Üniversiteyi kazandığım sene 75 kilodan 60 kiloya kadar zayifladim fakat sonra koruyamadim kilomu tekrar almaya başladım. Üniversite bitti evlendim o zman 70 kilo idim. Aradan 1 yıl geçti ben 80 kilo oldum ve hamile kaldım. 93 ile doğum yapıp en son 87 ye düştüm. 2 ay içerisinde 5 kilo verdim ve suan 82 civarındayım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Sağlıklı bir bedene sahip olup kendime hak ettiğim değeri vermek için.
Hosbuldum cnm. Söylediklerini yaptım ve paylaştım umarım doğru yapmisimdirhoş geldin aramıza birbirimize destek olarak vericez bu kiloları inşallah , canım 1.sayfa da kurallarımız var onları kabul etmen ve ordaki formu doldurman gerekiyor
doğru canım bir sorun yok , burası genelde akşam aktif oluyor böyle ıssız göründüğüne bakıp kaçma tamam mıHosbuldum cnm. Söylediklerini yaptım ve paylaştım umarım doğru yapmisimdir
Hosbuldum mantar derken???hoş geldiiin... hadi sende yarın başla bizimle.... mantarını al gel.....
Senin icinde ki öküzü öperimne kadar süre gideceksin içime öküz oturdu
Kiz gidecegim 3-5 gün, sen daha özlemeden ben dönerimneryeeeeeeeee.......... gitme be sana rejim yaptırmayız gel sen :)
Bekliyorum salvarli güzelçekinemedim gııı.... akşamleyin atemm :)
Aaa yok cnm ne demek burdayım sizinleyimdoğru canım bir sorun yok , burası genelde akşam aktif oluyor böyle ıssız göründüğüne bakıp kaçma tamam mı
Hosbuldum mantar derken???
3,5 günden bişey olmaz bu 1 , üyelik iptalini unut kafanı kırarım bu 2, cumaları kilo paylaşımı nı diğer kaptanlar yapsın olmadı başka grubun kaptanlarından rica ederiz bir süre , menü bildirimi de olmayı versin bir süre kıymetin bilinsin azıcıkSenin icinde ki öküzü öperimÖyle cok uzun bir süre degil kuzum sadece menü paylasmak, menü takip etmek, cumalari listeyi hazirlamak bunlardan uzak olmak istiyorum... Acaba üyeligimi bir süre iptal mi ettirsem girmeden duramiyorum da
Kiz gidecegim 3-5 gün, sen daha özlemeden ben dönerim
Bekliyorum salvarli güzel
arkadaş bi diyet kitabı almış içinde 28 günlük diyet listesi varmışta birlikte yapalım mı demek istiyor ama anlatmayı beceremiyor , ben tercüme edeyimHosbuldum mantar derken???
arkadaş bi diyet kitabı almış içinde 28 günlük diyet listesi varmışta birlikte yapalım mı demek istiyor ama anlatmayı beceremiyor , ben tercüme edeyim@btlbetul
kız daha yeni zamanla okur odamesajları okumuyo demek ki ne bileyim ben okumadığını :))) okusaydı anlardı bi kere hıhhh :)) tercüme için ayrıca tişekkür ederiiim :)))
benden başka sana arkadaş çıkmaz bunlardan umudum yok benimkızlar yarın 28 gün diyetine başlamak isteyen var mıııı? hadi katılımı arttırın...Simlal @hsevda mom hati huuuuuu
K kuzeyadahaldenlos B Beautifulgirll L liymonatta melanyfonik Y yenibirben2016 huuuuuuuuuuuuuu
kızlar cevap dönün bana...........
Maddeleri siralamissin bir güzel3,5 günden bişey olmaz bu 1 , üyelik iptalini unut kafanı kırarım bu 2, cumaları kilo paylaşımı nı diğer kaptanlar yapsın olmadı başka grubun kaptanlarından rica ederiz bir süre , menü bildirimi de olmayı versin bir süre kıymetin bilinsin azıcıkbuda kaç olduysa artık , beni dellendirmeeeeeeeeeeeeee
Canim cok isterdim ama malum okullar aciliyo duzeni bozarim mutlaka o yuzden hic bulasmayayimkızlar yarın 28 gün diyetine başlamak isteyen var mıııı? hadi katılımı arttırın...Simlal @hsevda mom hati huuuuuu
K kuzeyadahaldenlos B Beautifulgirll L liymonatta melanyfonik Y yenibirben2016 huuuuuuuuuuuuuu
Maddeleri siralamissin bir güzel
Kizlar onu birakin da ben bu sayfaya girince asagida hep gögüs resmi cikiyor, is arkadaslarimdan biri görecek diye ödüm patliyor
canım bende varım dün ankarada kitabi aradım ama bulamadım çok da yorulmuştum daha fazla gezip sormadım bende başlayım sizle ama lütfen menüleri rica ediyorum:)kızlar yarın 28 gün diyetine başlamak isteyen var mıııı? hadi katılımı arttırın...Simlal @hsevda mom hati huuuuuu
benden başka sana arkadaş çıkmaz bunlardan umudum yok benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?