Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım bende varım dün ankarada kitabi aradım ama bulamadım çok da yorulmuştum daha fazla gezip sormadım bende başlayım sizle ama lütfen menüleri rica ediyorum:)

YARININ MENÜSÜ eksik varsa akşam tamamlarım ama yok gibi

sabah
1 haşlama yumurta (her sabah 1 var bu)
1 kibrit kutusu peynir (lor peyniri veya örgü peynir demiş)
bol maydanoz dereotu bol limonlu ve pulbiberli

ara 2 gün kurusu kayısı yanına 1 bardak süt var az yağlı

öğlen sandviç 100 gr tam buğday ekmeğinin arasına 3 kibrit kutusu peynir
1 kase ayran veya 1 bardak yoğurt

ara 1 armut yanına 1 bardak süt var az yağlı -- tarçın katılabilir keçi sütü oalabilir. ---

akşam mantar güveç üzeirne 20 gr kaşar demiş (ben sote yaparım güvecim yok hem nasıl kullanıldığını da bilmiyorum bilen varsa anlatsın lütfeen :) davul fırına koyulur mu mesela patlar mıyım ? )
1 kase tarhana çorbası
yeşillikten oluşan salata

akşam 1 ananas

sabahları ılık limonlu suyu söylüyor
gün içi 3 litre su için diyor....

haftanın 5 günü 45 dakka yürüyüş demiş
birde egzersizler var eller yukarda birleştiriliyor sağ sola esniyorsun 15 kere 3 set
mekik var 15 kere 3 set
plank var...

yarın için temin etmen gereke mantar , lor peyniri , salata malzemesi

ikinci günde de kereviz yemeği var akşamına....

Aman olmasin zaten :) Meme görmeye merakliysan aynanin karsisina gec kuzucum :)))

Insallah kimse görmez, cünkü aciklamasi baya zor olur benim icin :) sen yine evdesin, baskasi görmez :)
arkamdan annem geçiyo erkek kardeşim geçiyo bende tedirgin oluyorum öyle demegerçi odaya girdiklerin de dikkat edip alta alıyorum o ayrı

Hosbuldum cnm güzel sözlerin için teşekkür ederim.

:)) yemek yapçez gııı.......... yarınki diyet menümüzde var... bu günden ayarla yarın katıl bize...
Yapmasak ceza alırmiyiz çünkü yarın kayinvalidemgile yemeğe davetliyiz

arkadaş bi diyet kitabı almış içinde 28 günlük diyet listesi varmışta birlikte yapalım mı demek istiyor ama anlatmayı beceremiyor , ben tercüme edeyim@btlbetul
Çok teşekkür ederim gerçekten bi an fransız kalmıştım olaya

mesajları okumuyo demek ki ne bileyim ben okumadığını :))) okusaydı anlardı bi kere hıhhh :)) tercüme için ayrıca tişekkür ederiiim :)))
İsteyim Cnm o yüzden evet okuyamadim. Sadece suan msjlariniza cvp vermeye zamanım var kusura bakmayın bugunluk

kız daha yeni zamanla okur oda ne demek hanım efendi her zaman
Evet evet çok haklısınız yeni olunca adapte olmak için biraz zamana ihtiyaç oluyor

sen nasıl rahatsan öyle yap canım biz alınmayız rahat olbizde birbirimize geç cevap veriyoruz zaten bakma şimdi hızlı yazdığımıza

kereviz mi hiç sevmem ki ben napcamm,mantarı bile zor yiycektim işim var bu listelerle

Aman olmasin zaten :) Meme görmeye merakliysan aynanin karsisina gec kuzucum :)))

Insallah kimse görmez, cünkü aciklamasi baya zor olur benim icin :) sen yine evdesin, baskasi görmez :)

ben arada kontrol ediyorum napıyolar diye zaten :)))

ohh ne güzel kilo veremezsek betülü döveriz birlikte , anlaştık mı

ama tam uycanız bananee....

arkamdan annem geçiyo erkek kardeşim geçiyo bende tedirgin oluyorum öyle demegerçi odaya girdiklerin de dikkat edip alta alıyorum o ayrı

feci....

yok yahu ne cezası teklif var ısrar yok :)

kitabı zaten alın yaa her şeyi yazmak mümkün değil... şu şunun yerine yenebilir diye bir sürü bilgi var... ince bi kitap ama ben beğendim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…