- 13 Eylül 2015
- 74
- 138
- 8
- 38
ben varım yahu aşkolsun:)bir iki tane düşer mi dedim ama baksana deriin bir sessizliğe gömüldüler... bayram üstü yemedi tabi :))) şimdi baklavalar kavurmalar :)))
canım bende varım dün ankarada kitabi aradım ama bulamadım çok da yorulmuştum daha fazla gezip sormadım bende başlayım sizle ama lütfen menüleri rica ediyorum:)
bende de çıkıyor ya sinir oluyorum reklam engelleyici yükledim hala çıkıyorMaddeleri siralamissin bir güzel
Kizlar onu birakin da ben bu sayfaya girince asagida hep gögüs resmi cikiyor, is arkadaslarimdan biri görecek diye ödüm patliyor
yerizzz yerizzz güzel bir bittter ohh misss4. gün çukulata var kızlar :))
Aman olmasin zaten :) Meme görmeye merakliysan aynanin karsisina gec kuzucum :)))bende niye yoook :))))
Insallah kimse görmez, cünkü aciklamasi baya zor olur benim icin :) sen yine evdesin, baskasi görmez :)bende de çıkıyor ya sinir oluyorum reklam engelleyici yükledim hala çıkıyor
ohh ne güzel kilo veremezsek betülü döveriz birlikte , anlaştık mıben varım yahu aşkolsun:)
seninle herşeye varım ben falan diye kayahan moduna bağlıycam betüş duyyyy beni bende varım 28 gün diyetine:)
arkamdan annem geçiyo erkek kardeşim geçiyo bende tedirgin oluyorum öyle demeAman olmasin zaten :) Meme görmeye merakliysan aynanin karsisina gec kuzucum :)))
Insallah kimse görmez, cünkü aciklamasi baya zor olur benim icin :) sen yine evdesin, baskasi görmez :)
Aman dikkat et sapik diye adin cikmasinarkamdan annem geçiyo erkek kardeşim geçiyo bende tedirgin oluyorum öyle demegerçi odaya girdiklerin de dikkat edip alta alıyorum o ayrı
Hosbuldum cnm güzel sözlerin için teşekkür ederim.Canim aramiza hosgeldin, yazdigin yazidan anladigim kadariyla motivasyonun cok yüksek, gercekten kararlisin. Iradeni korur, azmini de kaybetmezsen hedefine en kisa zamanda ulasirsin. Bunun icin bizde burada elimizden geleni yapacagiz. Birlikte hedeflerimize ulasip daha saglikli ve daha mutlu olacagiz :)
Yapmasak ceza alırmiyiz:)) yemek yapçez gııı.......... yarınki diyet menümüzde var... bu günden ayarla yarın katıl bize...
Çok teşekkür ederim gerçekten bi an fransız kalmıştım olayaarkadaş bi diyet kitabı almış içinde 28 günlük diyet listesi varmışta birlikte yapalım mı demek istiyor ama anlatmayı beceremiyor , ben tercüme edeyim@btlbetul
İsteyim Cnm o yüzden evet okuyamadim. Sadece suan msjlariniza cvp vermeye zamanım var kusura bakmayın bugunlukmesajları okumuyo demek ki ne bileyim ben okumadığını :))) okusaydı anlardı bi kere hıhhh :)) tercüme için ayrıca tişekkür ederiiim :)))
Evet evet çok haklısınız yeni olunca adapte olmak için biraz zamana ihtiyaç oluyorkız daha yeni zamanla okur odane demek hanım efendi her zaman
zaten izlediğim flimlerde öpüşme sahnesi olsa annem pis flim izliyosun diye kızıyor onu düşünemiyorum bileAman dikkat et sapik diye adin cikmasin
sen nasıl rahatsan öyle yap canım biz alınmayız rahat olHosbuldum cnm güzel sözlerin için teşekkür ederim.
Yapmasak ceza alırmiyizçünkü yarın kayinvalidemgile yemeğe davetliyiz
Çok teşekkür ederim gerçekten bi an fransız kalmıştım olaya
İsteyim Cnm o yüzden evet okuyamadim. Sadece suan msjlariniza cvp vermeye zamanım var kusura bakmayın bugunluk
Evet evet çok haklısınız yeni olunca adapte olmak için biraz zamana ihtiyaç oluyor
kereviz mi hiç sevmem ki ben napcamm,mantarı bile zor yiycektim işim var bu listelerleYARININ MENÜSÜ eksik varsa akşam tamamlarım ama yok gibi
sabah
1 haşlama yumurta (her sabah 1 var bu)
1 kibrit kutusu peynir (lor peyniri veya örgü peynir demiş)
bol maydanoz dereotu bol limonlu ve pulbiberli
ara 2 gün kurusu kayısı yanına 1 bardak süt var az yağlı
öğlen sandviç 100 gr tam buğday ekmeğinin arasına 3 kibrit kutusu peynir
1 kase ayran veya 1 bardak yoğurt
ara 1 armut yanına 1 bardak süt var az yağlı -- tarçın katılabilir keçi sütü oalabilir. ---
akşam mantar güveç üzeirne 20 gr kaşar demiş (ben sote yaparım güvecim yok hem nasıl kullanıldığını da bilmiyorum bilen varsa anlatsın lütfeen :) davul fırına koyulur mu mesela patlar mıyım ? )
1 kase tarhana çorbası
yeşillikten oluşan salata
akşam 1 ananas
sabahları ılık limonlu suyu söylüyor
gün içi 3 litre su için diyor....
haftanın 5 günü 45 dakka yürüyüş demiş
birde egzersizler var eller yukarda birleştiriliyor sağ sola esniyorsun 15 kere 3 set
mekik var 15 kere 3 set
plank var...
yarın için temin etmen gereke mantar , lor peyniri , salata malzemesi
ikinci günde de kereviz yemeği var akşamına....
Iyyy pis kiz, terbiyesiz seylere bakmasanazaten izlediğim flimlerde öpüşme sahnesi olsa annem pis flim izliyosun diye kızıyor onu düşünemiyorum bile
Aman olmasin zaten :) Meme görmeye merakliysan aynanin karsisina gec kuzucum :)))
Insallah kimse görmez, cünkü aciklamasi baya zor olur benim icin :) sen yine evdesin, baskasi görmez :)
ohh ne güzel kilo veremezsek betülü döveriz birlikte , anlaştık mı
arkamdan annem geçiyo erkek kardeşim geçiyo bende tedirgin oluyorum öyle demegerçi odaya girdiklerin de dikkat edip alta alıyorum o ayrı
Hosbuldum cnm güzel sözlerin için teşekkür ederim.
Yapmasak ceza alırmiyizçünkü yarın kayinvalidemgile yemeğe davetliyiz
Çok teşekkür ederim gerçekten bi an fransız kalmıştım olaya
İsteyim Cnm o yüzden evet okuyamadim. Sadece suan msjlariniza cvp vermeye zamanım var kusura bakmayın bugunluk
Evet evet çok haklısınız yeni olunca adapte olmak için biraz zamana ihtiyaç oluyor
kereviz mi hiç sevmem ki ben napcamm,mantarı bile zor yiycektim işim var bu listelerle
kitabı sipariş vercem adı neydikerevizin yerine brokoli olur yazıyordu
kitabı sipariş vercem adı neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?