Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hoş geldin aramıza :))

Offf bayrama kadar 2 kilo verecektim. şimdi bire de razıyım

ayyy abarttım 3 kahve içtim midem bulanıyo öööğğğkk.... ayarsızım yeminle....
Aman canım dikkat et kahve feci ödem yapar. Ödem problemleriniz olursa harika bir ödem söktüren çayım var veririm hemen tarifini
sen nasıl rahatsan öyle yap canım biz alınmayız rahat olbizde birbirimize geç cevap veriyoruz zaten bakma şimdi hızlı yazdığımıza
Suan çok ama çok hizlisiniz maşallah benim sansima galiba

yok yahu ne cezası teklif var ısrar yok :)
Çok sevindim bunu duyduğuma

Hoş geldin aramıza :))
Teşekkür ederim hoş buldum

Ne zaman başlayacağız. Pazartesi falan başlayalım da hafta sonu kitabı alayım ben.

yarın başlıyoz ne pazartesisi.... ben size kitaplarınızı alana kadar günlük menüleri yazıcam.... 1. günün menüsünü yazdım....

bayrama kadar 6 gün bitmiş olur etkisi ne durumda görürüz...

Arkadaşlar ebrum biraz uzak kalmak istiyorum yazmış. Benim ismim kaptan olarak yazılı ilk sayfada ama değil kaptanlik kk ya giremiyorum bile.
Aranızda kaptanligi devralmak isteyen varsa alabilir. Kimseyi zorlayacak değilim o yüzden gönüllü olan varsa diye yazıyorum. Takımın kapanmasını yada kötü durumda kalmasını istemiyorum ama ben daha uzun süre takımda olmiycam.
En kısa sürede cevap bekliyorum hepinizden.

Yoğunluktan yeni fırsat buldum soluğu burda aldım kızlar yine ortalık karışmış bayağı neler olmuş böyle

Kimseden ses çıkmadı şu saate kadar demekki kimsenin takımı sahiplenmeye niyeti yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…