Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar bugun doktora gittim bir rahatsizligim icin fakat bana makarna pilav ve hamurisini yasakladi ot sebze et yicekmisim her gun de olmaz ki yaa
Geçmiş olsun canım... Oh tam diyetlik doktormuş kusura bakma güldüm ama yanlış anlaşılma olmasın yasaklar için güldüm.

Ebrum sen olmasan takim çoktan kapanmisti simdiye kadar zeyneple feyzaya goturdunuz gayet güzel. Amâ sende durumunu yazdın zorlamak istemem asla.
Kaptanlık bana göre değil goncam, ben şimdiki pozisyonumda devam etmek isterim, sadece bir kaç gün nefes almaya ihtiyacım var... Ondan sonra zaten Takım'ım için yine elimden geleni yapmaya hazırım.

Ebrum sen olmasan takim çoktan kapanmisti simdiye kadar zeyneple feyzaya goturdunuz gayet güzel. Amâ sende durumunu yazdın zorlamak istemem asla.
canım bende sınavımdan dolayı giremiyorum pek fazla,sınavım geçtikten sonra her türlü sorumluluğa varım ben , geçici bir süre kardeş takımdan biri yardımcı olsa bi sorsak olmaz mı

Kaptanlık bana göre değil goncam, ben şimdiki pozisyonumda devam etmek isterim, sadece bir kaç gün nefes almaya ihtiyacım var... Ondan sonra zaten Takım'ım için yine elimden geleni yapmaya hazırım.
Ebru ben idare ederim nefes al gel
Sensiz burası olmaz cok alıştık gogomun hatırasısın ya

Bugünkü menüm
7.00: Limonlu su
8.30: 1 dilim peynir, salatalık, biber,yeşil çay
13.00: 5 ceviz, 10 badem, biraz sebzeli omlet, az peynir
20.00: 1 kase çorba, 1 tabak yeşil fasulye, salata
Su: 2 lt
Spor: 1 saat yürüyüş

btlbetul cüm nasıl bir diyet ben buğday yiyordum ama bırakmak zorunda kaldım çünkü fena gaz sancısı yapıyordu..
anlatırsan merak ettim 28 gün işini

ee sende vur dedik öldürdün ama yani :))
diyet değil aslında sağlıklı beslenme.

YARININ MENÜSÜ
sabah
1 haşlama yumurta (her sabah 1 var bu)
1 kibrit kutusu peynir (lor peyniri veya örgü peynir demiş)
bol maydanoz dereotu bol limonlu ve pulbiberli

ara 1 şişe maden suyu + 4 gün kurusu kayısı

öğlen sandviç 100 gr tam buğday ekmeğinin arasına 3 kibrit kutusu peynir
içine domates biber peynir koyulabilir
1 kase ayran veya 1 bardak yoğurt

ara
1 armut veya 4 kuru kayısı veya 4 yaş kayısı
1 bardak süt var az yağlı -- tarçın katılabilir keçi sütü oalabilir. ---

akşam
6 yemek kaşığı mantar güveç üzerine 20 gr kaşar demiş
1 kase tarhana çorbası
yeşillikten oluşan salata

ara 1 ananas

sabahları ılık limonlu su....
gün içi 3 litre su ....
gün içi 3 kupa yeşil çay....

haftanın 5 günü 45 dakka yürüyüş demiş
birde egzersizler var eller yukarda birleştiriliyor sağ sola esniyorsun 15 kere 3 set
mekik var 15 kere 3 set
plank var...

ikinci günde de kereviz yemeği var akşamına....

Kimseden ses çıkmadı şu saate kadar demekki kimsenin takımı sahiplenmeye niyeti yok.

ebruş gelene kadar ben bakarım bunlara gerekirse sopa atarım nasılsa en gevezeleri benim :)

Kizlar bugun doktora gittim bir rahatsizligim icin fakat bana makarna pilav ve hamurisini yasakladi ot sebze et yicekmisim her gun de olmaz ki yaa

ohh ohhh iyi olmuş yasaklar yani :))) geçmiş olsun....

Ebru ben idare ederim nefes al gel
Sensiz burası olmaz cok alıştık gogomun hatırasısın ya
Berilim sağ ol canım, o zaman senin de uygunsa yarın ki kilo bildirimlerini de üstleneyim sonra inzivaya çekilirim bir süre :) temelli gidemem zaten gülüm :)

Berilim sağ ol canım, o zaman senin de uygunsa yarın ki kilo bildirimlerini de üstleneyim sonra inzivaya çekilirim bir süre :) temelli gidemem zaten gülüm :)
Sana telimi yolluyom daraldıgında watsaap yaz yeter oradayız
Merak etme yeterki 4. Takım ilk göz ağrım devam etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…