- 7 Eylül 2015
- 109
- 140
- 18
- 27
Geçmiş olsun canım... Oh tam diyetlik doktormuşKizlar bugun doktora gittim bir rahatsizligim icin fakat bana makarna pilav ve hamurisini yasakladiot sebze et yicekmisim her gun de olmaz ki yaa
Ebrum sen olmasan takim çoktan kapanmisti simdiye kadar zeyneple feyzaya goturdunuz gayet güzel. Amâ sende durumunu yazdın zorlamak istemem asla.Takımımız için hayırlısı olsun...
Goncam konuyu da ya ben yada yeni kaptanımız devralsın. Ilk sayfayı düzenleriz.
Kaptanlık bana göre değil goncam, ben şimdiki pozisyonumda devam etmek isterim, sadece bir kaç gün nefes almaya ihtiyacım var... Ondan sonra zaten Takım'ım için yine elimden geleni yapmaya hazırım.Ebrum sen olmasan takim çoktan kapanmisti simdiye kadar zeyneple feyzaya goturdunuz gayet güzel. Amâ sende durumunu yazdın zorlamak istemem asla.
Oncelikle geçmiş olsun cnm. Merak etme zamanla alisirsin hem daha kolay kilo verirsin bosverrrKizlar bugun doktora gittim bir rahatsizligim icin fakat bana makarna pilav ve hamurisini yasakladiot sebze et yicekmisim her gun de olmaz ki yaa
canım bende sınavımdan dolayı giremiyorum pek fazla,sınavım geçtikten sonra her türlü sorumluluğa varım ben , geçici bir süre kardeş takımdan biri yardımcı olsa bi sorsak olmaz mıEbrum sen olmasan takim çoktan kapanmisti simdiye kadar zeyneple feyzaya goturdunuz gayet güzel. Amâ sende durumunu yazdın zorlamak istemem asla.
Ebru ben idare ederim nefes al gelKaptanlık bana göre değil goncam, ben şimdiki pozisyonumda devam etmek isterim, sadece bir kaç gün nefes almaya ihtiyacım var... Ondan sonra zaten Takım'ım için yine elimden geleni yapmaya hazırım.
KARDEŞ degılız ama dostuz olmazmıcanım bende sınavımdan dolayı giremiyorum pek fazla,sınavım geçtikten sonra her türlü sorumluluğa varım ben , geçici bir süre kardeş takımdan biri yardımcı olsa bi sorsak olmaz mı
Nereye bacım yaEbrum sen olmasan takim çoktan kapanmisti simdiye kadar zeyneple feyzaya goturdunuz gayet güzel. Amâ sende durumunu yazdın zorlamak istemem asla.
çok güzel olur hemdeKARDEŞ degılız ama dostuz olmazmı
Ben ve Takımı'm Varız kızlarçok güzel olur hemde
ebruşum daha iyi bilir ama cuma kilo bildirimini takip edip paylaşsanız o bile yeter bence .Ben ve Takımı'm Varız kızlar
Siz ne edeceğimizi söyleyin yeter
O kolay cnmebruşum daha iyi bilir ama cuma kilo bildirimini takip edip paylaşsanız o bile yeter bence .
btlbetul cüm nasıl bir diyet ben buğday yiyordum ama bırakmak zorunda kaldım çünkü fena gaz sancısı yapıyordu..
anlatırsan merak ettim 28 gün işini
Kimseden ses çıkmadı şu saate kadar demekki kimsenin takımı sahiplenmeye niyeti yok.
Kizlar bugun doktora gittim bir rahatsizligim icin fakat bana makarna pilav ve hamurisini yasakladiot sebze et yicekmisim her gun de olmaz ki yaa
Berilim sağ ol canım, o zaman senin de uygunsa yarın ki kilo bildirimlerini de üstleneyim sonra inzivaya çekilirim bir süre :) temelli gidemem zaten gülüm :)Ebru ben idare ederim nefes al gel
Sensiz burası olmaz cok alıştık gogomun hatırasısın ya
Sana telimi yolluyom daraldıgında watsaap yaz yeter oradayızBerilim sağ ol canım, o zaman senin de uygunsa yarın ki kilo bildirimlerini de üstleneyim sonra inzivaya çekilirim bir süre :) temelli gidemem zaten gülüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?