Allah iyiligini versin :)Ben evde olunca cocugu ona birakip kendi istediklerimi yapiyorum. Koridorda ya da mutfakta karsilasiyoruz genelde
Saol cnm iyi çok şükür kotu bisey olmadan şişlik ve morlukla atlattikaaa cok gecmis olsun canim, nasil simdi kuzun??
Saol cnm aynen öyle oldu allah kimseye yaşatmasin o duyguyu
Saol ablacim suan iyi yeni yeni kendini toparlıyor bir de çok korkmuş yavrum hala rengi bembeyaz ama şükür bunada travma olmadı ya yatıp kalkıp dua ediyorum allahım korusun tüm yavrularimizi kazalardan belalardan
canim benim Allah size guc kuvvet ,kuzunada sifa versin biran evvel insallah..Saol cnm aynen öyle oldu allah kimseye yaşatmasin o duyguyu
Saol ablacim suan iyi yeni yeni kendini toparlıyor bir de çok korkmuş yavrum hala rengi bembeyaz ama şükür bunada travma olmadı ya yatıp kalkıp dua ediyorum allahım korusun tüm yavrularimizi kazalardan belalardan
Çok geçmiş olsun güzelim.Allah korumuşMrb ablacim şükür bugün iyiyiz ama bir kaç günu nasıl gecirdim bilmiyorum
Oğlum 2 gün önce kafasını kapının kenarına çarptı çok şiddetli bir şekilde 24 saat gözetim altında kaldı çok şükür kötü bişey olmadı ama çok korkuttu çok. Bir slm vereyim diye girdim sayfaya umarım sizler iyisinizdir
cok sukur canim...Saol cnm iyi çok şükür kotu bisey olmadan şişlik ve morlukla atlattik
Ben sabahtan yapacağım yarın abliş ♥Yarin hafif gecirelim:)
Tamam canım ilk fırsatta denicem tabi önce bir seramik tava alıcambaliklari temizledim, yikadim, tuzladim, cok az misir ununa buladim aam cok az, sonra seramik tavda arkali onlu pisirdim.
Yaninda da yesil salata ve sogan salatasiyla ooohh yemede yaninda yat:)
Zor abla zor hele annem yazık o basindayken oldu öğlen biz işteyken. Suan öyle tedirgin ki kendini suçlu hissediyor anne senlik bir durum yok biz yanindaykende olabilirdi desekde annem için bizim söylediklerimiz pek bişey ifade etmiyorAmin insallah. Allah korusun canim. Ana babaya da cok zor.
Bizde aynıyızBen evde olunca cocugu ona birakip kendi istediklerimi yapiyorum. Koridorda ya da mutfakta karsilasiyoruz genelde
Amin cnm çok teşekkür ederimcanim benim Allah size guc kuvvet ,kuzunada sifa versin biran evvel insallah..
Rabbim esirgesin tum kuzularimizi...
gelmis gecmis olsun..
Ne zamanlarevet haftada 2 kez gideriz kesin bekliyoruzz haaa :)
Teşekkür ederim cnm çok saolÇok geçmiş olsun güzelim.Allah korumuş
Bir menü versen kaptanımYarin hafif gecirelim:)
Geçmiş olsun .merhaba arkadaşlar
menümü yazıp geçmişe bakayım
sabah 1 yumurta, bir mandalina ( işe geciktim diye atıştırdım öyle)
ara 1 elma, yarım avuç nohut
öğlen yarım dilim çavdar 1 kk peynir
akşam 1 kase tarhana, bolca salata
bolca şekersiz çay, 1 fincan şekersiz nescafe, 1 lt su
spor yapacağımı zannetmiyorum çok hastayım
Bz de seni seviyoruz; )Basaklari cok seviyorum ondan napim hayatimin ortasindalar :))
Afiyet olsun canim benm.Bakin ne yedimmm
Allahim mutluluktan olecektimm:)
Dun oglanla hava alalim diye attik disarilara kendimizi, birde ermeni markete gittik Allahim mezgit ve sardine buldum hemen kaptim 4 paket
Çok zor gerçekten ya belim ağrıyor benimde.İnşallah kuzum gerçekten bu level çok zorlandım zıpla zıpla.
Çok geçmiş olsun. Rabbim esirgesin.Mrb ablacim şükür bugün iyiyiz ama bir kaç günu nasıl gecirdim bilmiyorum
Oğlum 2 gün önce kafasını kapının kenarına çarptı çok şiddetli bir şekilde 24 saat gözetim altında kaldı çok şükür kötü bişey olmadı ama çok korkuttu çok. Bir slm vereyim diye girdim sayfaya umarım sizler iyisinizdir
Ah yazık annen emanet gibi görüyor tabi ondan suçlamış kendini siz doğru demişsiniz ama üzülmüştür tabiZor abla zor hele annem yazık o basindayken oldu öğlen biz işteyken. Suan öyle tedirgin ki kendini suçlu hissediyor anne senlik bir durum yok biz yanindaykende olabilirdi desekde annem için bizim söylediklerimiz pek bişey ifade etmiyor
Canım 27 dk falan sürüyor . 40 dk değil.Şu jillian eşim 40 dk doldurmuş doğru mu internette 27 dk diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?