- 26 Kasım 2012
- 1.810
- 3.036
- 173
Mrb ablacim şükür bugün iyiyiz ama bir kaç günu nasıl gecirdim bilmiyorum@asya_01 sen nasil oldun guzelim?
engindenizz goremiyorum kac gundur seni canim. Keyifler yerindedir insallah.
@belindamm hos geldiniz guzelim:)
M M_atruska sende ne var ne yok canim?:)
Abla harikasın bu arada jillian 2 level 3hafta 290 kalori falanmış netten baktımMenu
Sabah
Peynirli omlet, salata ve ayran
Ara
Sade turk kahvesi, 3 ceviz
Ogle
Et kofte, salata ve ayran
Ara
Yesil cay ve lahana
Aksam
Kiymali turlu (bruksel lahanasi, brokoli, sogan ve bezelye) ve yogurt
Sut iciyorum suan.
Su:3.6 litre
Egzersiz: 85 dk bisiklet (32 km, 483 kalori), 50 dk kosu bandi (5km, 300 kalori) ve haftalik egzersizler
Alanya dim çayında yer sofralarında oturup yemiştik hatta su kaydırağı bile vardı çok güzel biyerCanlarim biz oglanla hazirlanip mahallede yuruyecegiz
Dondugumuzde uymamis olursaniz gorusuruz:)
Simdilik hepinizi optum,iyi geceler gorusemezsek
Afiyet olsun kuzumFotoyu ekleseymisim birdee:)
Çok geçmiş olsun canım allah korumuşMrb ablacim şükür bugün iyiyiz ama bir kaç günu nasıl gecirdim bilmiyorum
Oğlum 2 gün önce kafasını kapının kenarına çarptı çok şiddetli bir şekilde 24 saat gözetim altında kaldı çok şükür kötü bişey olmadı ama çok korkuttu çok. Bir slm vereyim diye girdim sayfaya umarım sizler iyisinizdir
haftasonlari oglan uyudugunda bile hicbir is vs yaptirmiyor, kahvemizi yap gel yanima diyor:)Busenin esi de izin vermiyorBir ben rahatim aranizda Carsamba olsun tamam:)
Mrb ablacim şükür bugün iyiyiz ama bir kaç günu nasıl gecirdim bilmiyorum
Oğlum 2 gün önce kafasını kapının kenarına çarptı çok şiddetli bir şekilde 24 saat gözetim altında kaldı çok şükür kötü bişey olmadı ama çok korkuttu çok. Bir slm vereyim diye girdim sayfaya umarım sizler iyisinizdir
oyle yapcam :)Sure onemsiz kaptanim, km koy sen:)
operim canim hemen :)Iyi gezmeler, op kuzunu:)
Abla harikasın bu arada jillian 2 level 3hafta 290 kalori falanmış netten baktım
Olsun gülüm hafif toparlanmış ya geçer inşallah bir hafta sabredilir paşan iyi olsun yeterkikizarikliklar aynen duruyor canim ama 1 haftadan once sonmez demisti zaten doktor..
insallah canim benim :)
ankara tam karasal iklim kisin donarsin, yazin yanar:)
ama alanya ya gelin dim cayinda enfes bir yemege goturelim sizi:)
hic ihmal edermiyim sizi, Pakalyayumurtayi aksam duzeltirim, hawar ablayida ekleyecegim:)
+300deyim yarin sabit cikayim insallah, dun sporumu yaptim hemen gitti 300gr.
seninde iyi ollmana cook seindim canim :)
arada benlede yaris benide sevindir:)
keske arada da biraraya gelsek, cay kahve icip sohbet etsek
canim hamilelikten ziyade yasla metabolizmamiz yavasliyor
canim duzeninize donersiniz hic merak etme, hastaniz iyilessinde insallah...
oyyy kacamak varmis ben onu bu aksam duzeltyim :)
Hay Allah cok gecmis olsun canim ya, insallah sIkIntisiz atlatirsiniz, acil sifalar diliyorum Busecim..
toparliyor teyzesi cok sukur:)
Bozulan duzen eskiye doner canim benim, hic stres yapma, 1 haftaya toparlanacaksiniz insallah.
ahhh ya bende bir kresim ya da cocuklar icin kapali bir oyun parkim olsun istiyorum:)
ne guzel olmus:)
yap ablam ohh misss:)
bende geleyim:)
canim agri kesici al, gozunaydin, eksilir cumaya kadar kilolar :)
Hay Allah 1tane meyve, yada salatalik falan yesen canim..
aaaa sok oldum nasil gorucuymus onlar oyle, kapidan gelmisler:)
ee kizimiz fistik gibi isteyeni cok olur, normal mavisim:)
utuyu parayla yapmak:)
fena fikir degil, kumas pantalon ve gomlek utulemekten mahvoldum:)
tebrikler gonca ablam, nasilsin, ozledim yahu seni??
vay hayiiiiiin kahvecii:)
olsun tadi mis gibidir:)
benide ziyarete gel bekliyorum:)
beni istemeye geldiklerinde esimde, kayinvalidemde, gorumcemde amerikadaydi:))
kahve bile iciremedim esime icimde kaldi:)
aaaa elbisenin durumu ne oldu gulum duzeldi mi??
yedik doyduk sukur canim :)
oyle oluyor vallahi, onlar iyi olsunda...
gecmis olsun ablacim, bugun menun daha guzel:)
sonuncu olamazsinn Busemmm ohh nooooooo :)
okidok bana uygun carsamba:)
baliklari temizledim, yikadim, tuzladim, cok az misir ununa buladim aam cok az, sonra seramik tavda arkali onlu pisirdim.Nası yaptın tarif ver canım bu arada afiyetolsun
aaa cok gecmis olsun canim, nasil simdi kuzun??Mrb ablacim şükür bugün iyiyiz ama bir kaç günu nasıl gecirdim bilmiyorum
haftasonlari oglan uyudugunda bile hicbir is vs yaptirmiyor, kahvemizi yap gel yanima diyor:)
Haftasonum ona rezerveli:)
evet haftada 2 kez gideriz kesin bekliyoruzz haaa :)Alanya dim çayında yer sofralarında oturup yemiştik hatta su kaydırağı bile vardı çok güzel biyer
Sağol kaptanım senin hırslandırman sayesinde bugün baya kalori yaktımSen de supersin kuzum. Kazandin sanirim tebrikler
sagol gulum :)Afiyet olsun kuzum
oyle canim cok sukur halimize :)Olsun gülüm hafif toparlanmış ya geçer inşallah bir hafta sabredilir paşan iyi olsun yeterki
Saol cnm aynen öyle oldu allah kimseye yaşatmasin o duyguyuÇok geçmiş olsun canım allah korumuş
Saol ablacim suan iyi yeni yeni kendini toparlıyor bir de çok korkmuş yavrum hala rengi bembeyaz ama şükür bunada travma olmadı ya yatıp kalkıp dua ediyorum allahım korusun tüm yavrularimizi kazalardan belalardanAy yavrum, gecmis olsun gulum. Ne zor gecer bilirim. Simdi nasil canim? Allah gostermesin bir daha, esirgesin her turlu kaza beladan insallah.
Sağol kaptanım senin hırslandırman sayesinde bugün baya kalori yaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?