Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

@asya_01 sen nasil oldun guzelim?

engindenizz goremiyorum kac gundur seni canim. Keyifler yerindedir insallah.

@belindamm hos geldiniz guzelim:)

M M_atruska sende ne var ne yok canim?:)
Mrb ablacim şükür bugün iyiyiz ama bir kaç günu nasıl gecirdim bilmiyorum
Oğlum 2 gün önce kafasını kapının kenarına çarptı çok şiddetli bir şekilde 24 saat gözetim altında kaldı çok şükür kötü bişey olmadı ama çok korkuttu çok. Bir slm vereyim diye girdim sayfaya umarım sizler iyisinizdir

Abla harikasın bu arada jillian 2 level 3hafta 290 kalori falanmış netten baktım

Çok geçmiş olsun canım allah korumuş

Ay yavrum, gecmis olsun gulum. Ne zor gecer bilirim. Simdi nasil canim? Allah gostermesin bir daha, esirgesin her turlu kaza beladan insallah.

Olsun gülüm hafif toparlanmış ya geçer inşallah bir hafta sabredilir paşan iyi olsun yeterki

aaa cok gecmis olsun canim, nasil simdi kuzun??

haftasonlari oglan uyudugunda bile hicbir is vs yaptirmiyor, kahvemizi yap gel yanima diyor:)
Haftasonum ona rezerveli:)

Ben evde olunca cocugu ona birakip kendi istediklerimi yapiyorum. Koridorda ya da mutfakta karsilasiyoruz genelde

Çok geçmiş olsun canım allah korumuş
Saol cnm aynen öyle oldu allah kimseye yaşatmasin o duyguyu

Ay yavrum, gecmis olsun gulum. Ne zor gecer bilirim. Simdi nasil canim? Allah gostermesin bir daha, esirgesin her turlu kaza beladan insallah.
Saol ablacim suan iyi yeni yeni kendini toparlıyor bir de çok korkmuş yavrum hala rengi bembeyaz ama şükür bunada travma olmadı ya yatıp kalkıp dua ediyorum allahım korusun tüm yavrularimizi kazalardan belalardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…