Aynen öyle ince hamur ve kufumsi tadli bi peynirden yapılıyor tabiki Kıymalı iç harciAy cok guzel biseyysehere kolay gelsin konya peyniri ve kiymali ince bi tur acik pide
Ok varim eger acil bur durum cikmazsa seve seveAyniyiz:) Km ni bilmesem gecerdin yine. Haftaya carsamba hazirlan. Tum gun sadece bisiklet. Km soylemeden kor yaris yapacagiz. Sen ben ozge:)
Haftasonu cocuklar var sadece uyurlarken yapabilirim yine basbasayiz cunkuKurtulusun yok, yarisacagiz. Carsambaya cok var. Haftasonu bos musun?
Bezelyenin glisemik endeksi yuksekMenu
Sabah
Peynirli omlet, salata ve ayran
Ara
Sade turk kahvesi, 3 ceviz
Ogle
Et kofte, salata ve ayran
Ara
Yesil cay ve lahana
Aksam
Kiymali turlu (bruksel lahanasi, brokoli, sogan ve bezelye) ve yogurt
Sut iciyorum suan.
Su:3.6 litre
Egzersiz: 85 dk bisiklet (32 km, 483 kalori), 50 dk kosu bandi (5km, 300 kalori) ve haftalik egzersizler
Canım 25 dk falan ama ısınma hareketleri ile 28 dk vs oluyorKızlar bu jillian ın levelleri kaçar dakika
Kız ne oldu.gayet güzel sporda yapmışsın.Kızlar geçmişi okuyup çıkcam. Yine bi fenayım. Daraldım valla kendimden.
Kahvaltı
1 kase sütlü cornflakes
Öğle
1 lahmacun
ayran
Akşam
kusbası kavurma
1 kase yogurt
salata
70 dk yürüyüş
focus yapamıcam regl sancısı üstüne yürümek hiç iyi gelmedi.
Yarın görüşmek üzere iyi akşamlar.
27 dk benim yaptığım kuzum 40 dk dayanılmaz zaten o hareketlereŞu jillian eşim 40 dk doldurmuş doğru mu internette 27 dk diyo
Cikmadan ye birseyler canim.
Ben inanıyorum düşeceksin ablacım :))Hiç yemiyorum tatlım öyle şeyler bide bu hafta daha da dikkat ettim inşallah yarın biraz eskiye düşsem. Iyi çalışmalar canım
Bozma morelini bende yapmıştım zamanında garanti sanmasın kendini korku herzaman iyidir abartmadığın sürece
Sinema nasıldı boncuğum.Canlarım eve yeni geldim:)
Menümü yazayım
Sabah
Havuç
Öğlen
Yumurta haşlaması
Peynir
Yulaflı ekmek
Salatalık
Ara
Mistik
Akşam
Tavuk şiş
Salata
3 litre su :)
1 saat yürüyüş :)
Ama kendimi sanki aç hissediyorum yoğurt salatalık yerim :)
Daha geçmişi okuyacağım Allah bilir ne kadar sürer azcık annemle ilgilenim gelirim kızlar
Ayy ne güzel çok sevindim minişin iyi olmasına tatlımmm :)Pasam iyi teyzesi, dun aksam cosmustu, babasiyla benle yakalamaciliklar, saklanbaclar cok sukur:)
Gece 4 sefer uyandi ama yine uyuttum sukur, bomba gibiyim bombaaaaa :)
Eh işte nadide hayatlara girdik ilk yarı çok sıkıcı ama ikinci yarı birazdagüzeldi tatlım:)Sinema nasıldı boncuğum.
Yedim özgemm:)Ac kalma mavisim...
Bende ona gitmeyi düşünüyordum demet akbağı pek severim :) beğenmemişsin anlaşılanEh işte nadide hayatlara girdik ilk yarı çok sıkıcı ama ikinci yarı birazdagüzeldi tatlım:)
Allah kabul etsin ablam :))Selamlar canlar
Menüm
Sahur:tost iki dilim kepek ekmekli süt
Iftar:yogurt corbasi,iki tabak karnabahar yemegi yesilcay cay ve su icerim daha
Spor:jillian 2.level 8.gün
Görüsürüz kizlar
Kivi yerine daha doyurucu meyve yeseydin canım:)Menüm
Sabah 1 dlm tbe peynir 1 kivi
Ara 1 nesfit 1 kahve
Öğle kapuska turp yoğurt
Ara 1 incir 1 badem 1 fındık
Aksam 1 kase Kellogs
Bugün çok acikmisim ki hafif olmak şartıyla bütün öğünleri değerlendirdi.m. 2 lt su içtim. Yeşilçay ve jillian oğlan Uyuunca yapıcam.
Ablacım akşam yemeği kaçta yiyorsun merak ettim:)Menüm gelsin
Sabah peynirli omlet domates salatalık 2 dilim peynir 10 zeytin çay
Ara 1 kase salatalık lı yoğurt
Ara 10 fındık 2 dilim ananas 9 lu çay
Akşam ton balıklı salata 4 yk karnabahar yemeği
Su 3 litre olur
Spor leslie yapcam yapınca yazarım
Soğanda ımm:))Menumu vereyim kizlar
Sabah
Peynirli ispanakli 2 yumurta omlet
6 zeytin
Zeytinyaği
Tereyagli kayisi
Ogle
2 musmula
Aksam
Izgara et
Firinlanmis sogan
Brokoli
Su 2 lt şimdilik
Spor 32 km bisiklet
1 saat tempolu yuruyus
Workoutu henuz yapamadim ama umudum var bakalim enerjim iyi firsat bulursam yapacagim
2. Yarıda film başladı canım orada eğlenceli olmaya başladı ama sıkıldım biraz :) belki sen seversin ben film izlemeyide sevmiyorum sıkılıyorum :)Bende ona gitmeyi düşünüyordum demet akbağı pek severim :) beğenmemişsin anlaşılan
Eşim 40 dk doldurmuş 3 değişik level hepside 40 dk o ne olakiCanım 27 dk falan sürüyor . 40 dk değil.
Var Sibel cim buldum zaten ondan kafam karıştı telden olmuyo eşim yanlış doldurmuş@Hayaller35 jillian 30 days shared level 1 diye yazman gerekiyor. Youtube da var.
3 level de 28 dk mıCanım 25 dk falan ama ısınma hareketleri ile 28 dk vs oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?