Eşim indirmişim işte bunu yapıver oda jillian değil mi diyo27 dk benim yaptığım kuzum 40 dk dayanılmaz zaten o hareketlere
Çıkmaz çıkmaz bişey olmaz ben 10 yıllık evliyim bazen hala o korkuyu veririm arada canlı tutarAblacım sinemaya girmeden yedim:)
Ben inanıyorum düşeceksin ablacım :))
bi sıkıntı yok gibi duruyor zaten mrsajlaştıkta tabi sonradan çıkmazsa:)
Afiyet olsun sifa olsun ozgecimBakin ne yedimmm
Allahim mutluluktan olecektimm:)
Dun oglanla hava alalim diye attik disarilara kendimizi, birde ermeni markete gittik Allahim mezgit ve sardine buldum hemen kaptim 4 paket
Ya ben de bu hatunla yariscam diye ortalara cikiyorum insan biraz haddini bilir ama de mi :)))
Ona yarın başlıyorum kuzum daha bakmadım :)dur bakayımEşim 40 dk doldurmuş 3 değişik level hepside 40 dk o ne olaki
Var Sibel cim buldum zaten ondan kafam karıştı telden olmuyo eşim yanlış doldurmuş
3 level de 28 dk mı
Eee seni kim istedi o zaman kimse yokmus burda. Sorma ya arada toplanilabilse ne guzellikler cikar kimbilir ama bak taa nerelerden kimlerle burda bulustuk bu da bisey de mi ama.kizarikliklar aynen duruyor canim ama 1 haftadan once sonmez demisti zaten doktor..
insallah canim benim :)
ankara tam karasal iklim kisin donarsin, yazin yanar:)
ama alanya ya gelin dim cayinda enfes bir yemege goturelim sizi:)
hic ihmal edermiyim sizi, Pakalyayumurtayi aksam duzeltirim, hawar ablayida ekleyecegim:)
+300deyim yarin sabit cikayim insallah, dun sporumu yaptim hemen gitti 300gr.
seninde iyi ollmana cook seindim canim :)
arada benlede yaris benide sevindir:)
keske arada da biraraya gelsek, cay kahve icip sohbet etsek
canim hamilelikten ziyade yasla metabolizmamiz yavasliyor
canim duzeninize donersiniz hic merak etme, hastaniz iyilessinde insallah...
oyyy kacamak varmis ben onu bu aksam duzeltyim :)
Hay Allah cok gecmis olsun canim ya, insallah sIkIntisiz atlatirsiniz, acil sifalar diliyorum Busecim..
toparliyor teyzesi cok sukur:)
Bozulan duzen eskiye doner canim benim, hic stres yapma, 1 haftaya toparlanacaksiniz insallah.
ahhh ya bende bir kresim ya da cocuklar icin kapali bir oyun parkim olsun istiyorum:)
ne guzel olmus:)
yap ablam ohh misss:)
bende geleyim:)
canim agri kesici al, gozunaydin, eksilir cumaya kadar kilolar :)
Hay Allah 1tane meyve, yada salatalik falan yesen canim..
aaaa sok oldum nasil gorucuymus onlar oyle, kapidan gelmisler:)
ee kizimiz fistik gibi isteyeni cok olur, normal mavisim:)
utuyu parayla yapmak:)
fena fikir degil, kumas pantalon ve gomlek utulemekten mahvoldum:)
tebrikler gonca ablam, nasilsin, ozledim yahu seni??
vay hayiiiiiin kahvecii:)
olsun tadi mis gibidir:)
benide ziyarete gel bekliyorum:)
beni istemeye geldiklerinde esimde, kayinvalidemde, gorumcemde amerikadaydi:))
kahve bile iciremedim esime icimde kaldi:)
aaaa elbisenin durumu ne oldu gulum duzeldi mi??
yedik doyduk sukur canim :)
oyle oluyor vallahi, onlar iyi olsunda...
gecmis olsun ablacim, bugun menun daha guzel:)
sonuncu olamazsinn Busemmm ohh nooooooo :)
okidok bana uygun carsamba:)
Kuzum 27 dk sürüyor jillian level 3Çıkmaz çıkmaz bişey olmaz ben 10 yıllık evliyim bazen hala o korkuyu veririm arada canlı tutar
Benim de zor haftasonu coook hem de :)haftasonu benim cok zor canim, es geziyoruz devamli, birde esim pek izin vermiyor haftasonu :)
ancak aksam oglan uyuyunca dizi izlerken ceviriyorum piskiletimi..
siz haftasonu yapin, carsambada ben katilirim:)
Izin vermese gene iyi bahane ediyo her seye sporumu spor yapma cocuklarla ilgilen sporu birak utu var bak bir suru sen daha spor mu yapiyisun uykulari geldi bunlarin. Bi degisti bu gunlerde ameliyat stredi mi basti nedir. Bi de bu grip beni pert etti sorsan spordan :)))Busenin esi de izin vermiyorBir ben rahatim aranizda Carsamba olsun tamam:)
Gecmis olsun cook zor bir durum gecen sene de deniz orta sehpaya kafa atti ve 5 dikis bildigin yarilmis gozumle gördüm. Kac gece uyumadan izlemistim kusar mi uyanmaz mi diye. Alah korumus gelmis gecmis olsunSaol cnm aynen öyle oldu allah kimseye yaşatmasin o duyguyu
Saol ablacim suan iyi yeni yeni kendini toparlıyor bir de çok korkmuş yavrum hala rengi bembeyaz ama şükür bunada travma olmadı ya yatıp kalkıp dua ediyorum allahım korusun tüm yavrularimizi kazalardan belalardan
Evet ben sadece bisiklet surcem yarin vakit ona yetecek zatenYarin hafif gecirelim:)
27 28 falan heralde elifKızlar bu jillian ın levelleri kaçar dakika
O cok ince ya bisey olmaz hemen. Havzan da mi yediniz kiz yoksaaaaaAynen öyle ince hamur ve kufumsi tadli bi peynirden yapılıyor tabiki Kıymalı iç harci
kaptanim pide demiş gecistirmis:)
Neyse menumu yazayım
Sabah
2 haşlanmış yumurta 10 zeytin peynir yarım simit şekersiz çay 2 dilim greyfurt
Ara
Orta türk kahvesi
Öğle
Yarim kase Yogurt 1 muz
Ara
Yeşilçay kizimin yemediği yarım muz:)
Aksam
2 kase mercimek çorbası 2 dilim etliekmek (max elim buyuklugunde bir porsiyon 8 tane vardir bilgi amaçlı soyleyimde ne kadar yedigim anlasilsin:)) ayran salata 2 çatal irmik helvasi
Su 3lt
Egzersiz yok
Şu anda soda içiyorum bugün yemekte az az hepsinden yedim sut dugumlenmesin diye:) eve geldim tartildim sabaha göre +500 normal heralde wc yemek şu. Bitsin şu hafta üst üste çok kötü denk geldi
Afiyet olsun hocam:)Sabah haşlama yumurta uc dilim peynir beş zeytin domates maydanoz salatalık brokoli üç çay
Öğlen bir mandalina bir avuç karışık çerez Nescafe süt tozu az
Akşam tavuklu bezelye domatesli bulgur pilavı naneli haydari
İki lt su
Spor otuz mekik bunu hergün yapacağım elli ip cezalik atlama bunu daha yapmadım bu arada çaylar Kahveler hep şekersiz yıllardır
Jilianin baska videolari da var yoga videosu bile var27 dk benim yaptığım kuzum 40 dk dayanılmaz zaten o hareketlere
Valla baya yedim cok güzel oluyor firinda eskiden daha cok yapardimAllah kabul etsin ablam :))
Kivi yerine daha doyurucu meyve yeseydin canım:)
Ablacım akşam yemeği kaçta yiyorsun merak ettim:)
Soğanda ımm:))
Çok güzel gidiyorsun canımKızlar bugün ki menüm
Sabah
Limonlu su
2 haşlanmış yumurta
Tahin
1 dilim ekmek
Tereyağı
Öğlen
Ispanak
Yoğurt
Çorba
Akşam
Et haşlama
Su 2 litre
Spor jillian level 2part 10 (çok şükür)
70 dk tempolu yürüyüş( 516kalori)
200 jj (kaç kalori bilmiyorum)
@D3S1R3 kaptanım nasıl spor
Tamam canım 3 ü de aynı ozaman ben ona göre bi daha indirteyimKuzum 27 dk sürüyor jillian level 3
Afiyet bal şeker olsun ablamm:)Valla baya yedim cok güzel oluyor firinda eskiden daha cok yapardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?