Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Allah kabul etsin ablam :))

Kivi yerine daha doyurucu meyve yeseydin canım:)

Ablacım akşam yemeği kaçta yiyorsun merak ettim:)

Soğanda ımm:))
Yedim gitti mavişim. Yarın hafif yemem lazım inşallah istahim hic yerinde olmaz;
2. Yarıda film başladı canım orada eğlenceli olmaya başladı ama sıkıldım biraz :) belki sen seversin ben film izlemeyide sevmiyorum sıkılıyorum :)
Ben de merak ettim o filmi Demet Akbağ i çok severim. Malesef buraya gelmiyor Türk filmleri internete düşmesini bekliyorum.
Eşim 40 dk doldurmuş 3 değişik level hepside 40 dk o ne olaki

Var Sibel cim buldum zaten ondan kafam karıştı telden olmuyo eşim yanlış doldurmuş

3 level de 28 dk mı
Evet canım oda bi o kadar. Sanirim enişte yanlış doldurmuş. Çok videosu var jillian ın.
Geçmiş olsun nesi var enistenin? Ayrıca sende hasta haline bakmadan demet ablayla şey yaristiriyorsun yani:))))))

Ne ameliyatı canım

Bizim burada da olur da bana olacağını düşünmezdim yaaa çok komikti özgem:))

Çok geçmiş olsun canımm

çok az kaldı gülüm hani çok açık gül kurusu gibi yani ben elbiseyi alacak olsam bu şekilde bayıla bayıla alırdım renk uyumlu oldu ama sen gel onu bana sor ezile büzüle yerin dibine girdim ilk kez başıma böyle bişey geldi off nefret ediyorum bu tür bişeye sebep olduğum için

Yok havzanda yemedim dışarıda değildik firina yaptırmışlar
Sen nereden biliyorsun havzan falan:)
Annem konyali akrabalar arasinda hep bi havzan lafi doner ben omru hayatimda 1 kere gittim fakat :))) Yalniz etli ekmek konyada guzel buralarda da var ama mevlanaya kuflu peynir koymuyolar. Oranin yemek kültürü cok bana gore sut urunleri peynir tereyagi et yemekleri falan. Annem bugun arabasi yapiyomus ananeme eh dedim ya. Ama arabasi ic anadoluda her yerde var sanırsam

Hahahahhaaa evet ya benden olmaz cik otur bi evinde de mi ama sibel boga agrim bile hafifledi iki gun spor yapmadim mutsuz oldum. Hali sahada bacagini sakatladi esim ondan ameliyat olacak canim.

Hahahahhaaa evet ya benden olmaz cik otur bi evinde de mi ama sibel boga agrim bile hafifledi iki gun spor yapmadim mutsuz oldum. Hali sahada bacagini sakatladi esim ondan ameliyat olacak canim.
Çok geçmiş olsun. Kazasiz belasiz atlatır ameliyatını insallh. Yok kız yap egzersizini de demet ablayla yarışma; )) çok dişli bi rakip anacım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…