Tamam canım uğraştım dım seni de Sağol@Hayaller35 ablacım sayfa 17152 sayfada ebru paylaşmış üçüde varşimdi aklıma geldi
Yok havzanda yemedim dışarıda değildik firina yaptırmışlarO cok ince ya bisey olmaz hemen. Havzan da mi yediniz kiz yoksaaaaacok severim
Yedim gitti mavişim. Yarın hafif yemem lazım inşallah istahim hic yerinde olmaz;Allah kabul etsin ablam :))
Kivi yerine daha doyurucu meyve yeseydin canım:)
Ablacım akşam yemeği kaçta yiyorsun merak ettim:)
Soğanda ımm:))
Ben de merak ettim o filmi Demet Akbağ i çok severim. Malesef buraya gelmiyor Türk filmleri internete düşmesini bekliyorum.2. Yarıda film başladı canım orada eğlenceli olmaya başladı ama sıkıldım biraz :) belki sen seversin ben film izlemeyide sevmiyorum sıkılıyorum :)
Evet canım oda bi o kadar. Sanirim enişte yanlış doldurmuş. Çok videosu var jillian ın.Eşim 40 dk doldurmuş 3 değişik level hepside 40 dk o ne olaki
Var Sibel cim buldum zaten ondan kafam karıştı telden olmuyo eşim yanlış doldurmuş
3 level de 28 dk mı
Geçmiş olsun nesi var enistenin? Ayrıca sende hasta haline bakmadan demet ablayla şey yaristiriyorsun yani:))))))Izin vermese gene iyi bahane ediyo her seye sporumu spor yapma cocuklarla ilgilen sporu birak utu var bak bir suru sen daha spor mu yapiyisun uykulari geldi bunlarin. Bi degisti bu gunlerde ameliyat stredi mi basti nedir. Bi de bu grip beni pert etti sorsan spordan :)))
Ne ameliyatı canımIzin vermese gene iyi bahane ediyo her seye sporumu spor yapma cocuklarla ilgilen sporu birak utu var bak bir suru sen daha spor mu yapiyisun uykulari geldi bunlarin. Bi degisti bu gunlerde ameliyat stredi mi basti nedir. Bi de bu grip beni pert etti sorsan spordan :)))
Yok kız bu bildiğin adamın canını çıkaracak cinsten 40 dkJilianin baska videolari da var yoga videosu bile var
Afiyet olsun özgem:))Fotoyu ekleseymisim birdee:)
Maşallah ablişimeee:))
Sibel sende almanya damısınBenim jillian level 2 part 8 tamm. Bir an önce bitse de 3 e gecsem hiç sevmedim bu level i. Ayrıca 50 jj yaptım .
Yok kiz bal seker olmasin daha saglikli seyler olsun mesela afiyet et dogal yag olsun :)))Afiyet bal şeker olsun ablamm:)
Bizim burada da olur da bana olacağını düşünmezdim yaaa çok komikti özgem:))kizarikliklar aynen duruyor canim ama 1 haftadan once sonmez demisti zaten doktor..
insallah canim benim :)
ankara tam karasal iklim kisin donarsin, yazin yanar:)
ama alanya ya gelin dim cayinda enfes bir yemege goturelim sizi:)
hic ihmal edermiyim sizi, Pakalyayumurtayi aksam duzeltirim, hawar ablayida ekleyecegim:)
+300deyim yarin sabit cikayim insallah, dun sporumu yaptim hemen gitti 300gr.
seninde iyi ollmana cook seindim canim :)
arada benlede yaris benide sevindir:)
keske arada da biraraya gelsek, cay kahve icip sohbet etsek
canim hamilelikten ziyade yasla metabolizmamiz yavasliyor
canim duzeninize donersiniz hic merak etme, hastaniz iyilessinde insallah...
oyyy kacamak varmis ben onu bu aksam duzeltyim :)
Hay Allah cok gecmis olsun canim ya, insallah sIkIntisiz atlatirsiniz, acil sifalar diliyorum Busecim..
toparliyor teyzesi cok sukur:)
Bozulan duzen eskiye doner canim benim, hic stres yapma, 1 haftaya toparlanacaksiniz insallah.
ahhh ya bende bir kresim ya da cocuklar icin kapali bir oyun parkim olsun istiyorum:)
ne guzel olmus:)
yap ablam ohh misss:)
bende geleyim:)
canim agri kesici al, gozunaydin, eksilir cumaya kadar kilolar :)
Hay Allah 1tane meyve, yada salatalik falan yesen canim..
aaaa sok oldum nasil gorucuymus onlar oyle, kapidan gelmisler:)
ee kizimiz fistik gibi isteyeni cok olur, normal mavisim:)
utuyu parayla yapmak:)
fena fikir degil, kumas pantalon ve gomlek utulemekten mahvoldum:)
tebrikler gonca ablam, nasilsin, ozledim yahu seni??
vay hayiiiiiin kahvecii:)
olsun tadi mis gibidir:)
benide ziyarete gel bekliyorum:)
beni istemeye geldiklerinde esimde, kayinvalidemde, gorumcemde amerikadaydi:))
kahve bile iciremedim esime icimde kaldi:)
aaaa elbisenin durumu ne oldu gulum duzeldi mi??
yedik doyduk sukur canim :)
oyle oluyor vallahi, onlar iyi olsunda...
gecmis olsun ablacim, bugun menun daha guzel:)
sonuncu olamazsinn Busemmm ohh nooooooo :)
okidok bana uygun carsamba:)
:) ay abliş yaa evet sağlıklı kas olsun yağları eritsin:)))Yok kiz bal seker olmasin daha saglikli seyler olsun mesela afiyet et dogal yag olsun :)))
Çok geçmiş olsun canımmMrb ablacim şükür bugün iyiyiz ama bir kaç günu nasıl gecirdim bilmiyorum
Oğlum 2 gün önce kafasını kapının kenarına çarptı çok şiddetli bir şekilde 24 saat gözetim altında kaldı çok şükür kötü bişey olmadı ama çok korkuttu çok. Bir slm vereyim diye girdim sayfaya umarım sizler iyisinizdir
çok az kaldı gülüm hani çok açık gül kurusu gibi yani ben elbiseyi alacak olsam bu şekilde bayıla bayıla alırdım renk uyumlu oldu ama sen gel onu bana sor ezile büzüle yerin dibine girdim ilk kez başıma böyle bişey geldi off nefret ediyorum bu tür bişeye sebep olduğum içinkizarikliklar aynen duruyor canim ama 1 haftadan once sonmez demisti zaten doktor..
insallah canim benim :)
ankara tam karasal iklim kisin donarsin, yazin yanar:)
ama alanya ya gelin dim cayinda enfes bir yemege goturelim sizi:)
hic ihmal edermiyim sizi, Pakalyayumurtayi aksam duzeltirim, hawar ablayida ekleyecegim:)
+300deyim yarin sabit cikayim insallah, dun sporumu yaptim hemen gitti 300gr.
seninde iyi ollmana cook seindim canim :)
arada benlede yaris benide sevindir:)
keske arada da biraraya gelsek, cay kahve icip sohbet etsek
canim hamilelikten ziyade yasla metabolizmamiz yavasliyor
canim duzeninize donersiniz hic merak etme, hastaniz iyilessinde insallah...
oyyy kacamak varmis ben onu bu aksam duzeltyim :)
Hay Allah cok gecmis olsun canim ya, insallah sIkIntisiz atlatirsiniz, acil sifalar diliyorum Busecim..
toparliyor teyzesi cok sukur:)
Bozulan duzen eskiye doner canim benim, hic stres yapma, 1 haftaya toparlanacaksiniz insallah.
ahhh ya bende bir kresim ya da cocuklar icin kapali bir oyun parkim olsun istiyorum:)
ne guzel olmus:)
yap ablam ohh misss:)
bende geleyim:)
canim agri kesici al, gozunaydin, eksilir cumaya kadar kilolar :)
Hay Allah 1tane meyve, yada salatalik falan yesen canim..
aaaa sok oldum nasil gorucuymus onlar oyle, kapidan gelmisler:)
ee kizimiz fistik gibi isteyeni cok olur, normal mavisim:)
utuyu parayla yapmak:)
fena fikir degil, kumas pantalon ve gomlek utulemekten mahvoldum:)
tebrikler gonca ablam, nasilsin, ozledim yahu seni??
vay hayiiiiiin kahvecii:)
olsun tadi mis gibidir:)
benide ziyarete gel bekliyorum:)
beni istemeye geldiklerinde esimde, kayinvalidemde, gorumcemde amerikadaydi:))
kahve bile iciremedim esime icimde kaldi:)
aaaa elbisenin durumu ne oldu gulum duzeldi mi??
yedik doyduk sukur canim :)
oyle oluyor vallahi, onlar iyi olsunda...
gecmis olsun ablacim, bugun menun daha guzel:)
sonuncu olamazsinn Busemmm ohh nooooooo :)
okidok bana uygun carsamba:)
Annem konyali akrabalar arasinda hep bi havzan lafi doner ben omru hayatimda 1 kere gittim fakat :))) Yalniz etli ekmek konyada guzel buralarda da var ama mevlanaya kuflu peynir koymuyolar. Oranin yemek kültürü cok bana gore sut urunleri peynir tereyagi et yemekleri falan. Annem bugun arabasi yapiyomus ananeme eh dedim ya. Ama arabasi ic anadoluda her yerde var sanırsamYok havzanda yemedim dışarıda değildik firina yaptırmışlar
Sen nereden biliyorsun havzan falan:)
Fransa canimSibel sende almanya damısın
Hahahahhaaa evet ya benden olmaz cik otur bi evinde de mi ama sibel boga agrim bile hafifledi iki gun spor yapmadim mutsuz oldum. Hali sahada bacagini sakatladi esim ondan ameliyat olacak canim.Yedim gitti mavişim. Yarın hafif yemem lazım inşallah istahim hic yerinde olmaz;
Ben de merak ettim o filmi Demet Akbağ i çok severim. Malesef buraya gelmiyor Türk filmleri internete düşmesini bekliyorum.
Evet canım oda bi o kadar. Sanirim enişte yanlış doldurmuş. Çok videosu var jillian ın.
Geçmiş olsun nesi var enistenin? Ayrıca sende hasta haline bakmadan demet ablayla şey yaristiriyorsun yani:))))))
Diz ve bacaklardan olacak sakatlandi haki sahada ondan canimNe ameliyatı canım
Yoga da cikartir :)Yok kız bu bildiğin adamın canını çıkaracak cinsten 40 dk
Rabbim daha güzel yıllar nasip etsin ablacımmmÇıkmaz çıkmaz bişey olmaz ben 10 yıllık evliyim bazen hala o korkuyu veririm arada canlı tutar
Çok geçmiş olsun. Kazasiz belasiz atlatır ameliyatını insallh. Yok kız yap egzersizini de demet ablayla yarışma; )) çok dişli bi rakip anacım :)Hahahahhaaa evet ya benden olmaz cik otur bi evinde de mi ama sibel boga agrim bile hafifledi iki gun spor yapmadim mutsuz oldum. Hali sahada bacagini sakatladi esim ondan ameliyat olacak canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?