Oh oh insallah sert.sert kas olsun fit fit bacak olsun genis omuz oyuntulu sirt olsun oh:) ay abliş yaa evet sağlıklı kas olsun yağları eritsin:)))
Hem de ne sen gel bana sor ayyy kiiiz yemedi icmedi agzimdan aldi lafi vallahi bak diyom 0.8 km gecti beni bisiklette aaaaa aramizda kalsin. Ama dur seen daha bunun haftaya carsambasi var bekle beni demetÇok geçmiş olsun. Kazasiz belasiz atlatır ameliyatını insallh. Yok kız yap egzersizini de demet ablayla yarışma; )) çok dişli bi rakip anacım :)
Proteinle başla güne tok tutsun canımYedim gitti mavişim. Yarın hafif yemem lazım inşallah istahim hic yerinde olmaz;
Ben de merak ettim o filmi Demet Akbağ i çok severim. Malesef buraya gelmiyor Türk filmleri internete düşmesini bekliyorum.
Evet canım oda bi o kadar. Sanirim enişte yanlış doldurmuş. Çok videosu var jillian ın.
Geçmiş olsun nesi var enistenin? Ayrıca sende hasta haline bakmadan demet ablayla şey yaristiriyorsun yani:))))))
Ohh inşallah ablacım:))Oh oh insallah sert.sert kas olsun fit fit bacak olsun genis omuz oyuntulu sirt olsun oh
İyi geceler ablacım:))Kizlar yattim iyi geceler hafif kilosuz mutlu ruyalar.
Olur mu abliş yeterki zayıflayalım ♥Tamam canım uğraştım dım seni de Sağol
Ya sende gurbettesin canımFransa canim
Bende sevmedim kuzum bugün bitince şükür dedim yaniBenim jillian level 2 part 8 tamm. Bir an önce bitse de 3 e gecsem hiç sevmedim bu level i. Ayrıca 50 jj yaptım .
Geçmiş olsun canım zor ameliyatmıDiz ve bacaklardan olacak sakatlandi haki sahada ondan canim
Geçmiş olsun gülüm şükür.İnşallah o değerlerde düzelir bir an önceKızlar sonuçlarım iyimiş kan değerim yükselmiş ama sabahta dediğim gibi kolesterol yüksek çıkmış diyetisyene yönlendirmiş kolesterol diyeti vermiş diyetisyende ama kolesterolümün yüksek çıkmasının sebebi bu ara fazla yumurta yememden kaynaklı diye düşünüyorum :) bide d vitamini vermiş yağ gibi bişi kırıp ekmeğe döküp yiyorsun 15 günde bir yiyecekmişim:)
Amin canım sana da daha güzeller ini nasip etsinRabbim daha güzel yıllar nasip etsin ablacımmm
Geçmiş olsun canım biraz yumurtayı azaltıp iyi kolesterolü yükseltmeye bak ihmal etme canım gençsin daha sağlık önemli şeyKızlar sonuçlarım iyimiş kan değerim yükselmiş ama sabahta dediğim gibi kolesterol yüksek çıkmış diyetisyene yönlendirmiş kolesterol diyeti vermiş diyetisyende ama kolesterolümün yüksek çıkmasının sebebi bu ara fazla yumurta yememden kaynaklı diye düşünüyorum :) bide d vitamini vermiş yağ gibi bişi kırıp ekmeğe döküp yiyorsun 15 günde bir yiyecekmişim:)
Doğru diyosun canım kopyaladım adresi bi ara halledecem teşekkürlerOlur mu abliş yeterki zayıflayalım ♥
kizarikliklar aynen duruyor canim ama 1 haftadan once sonmez demisti zaten doktor..
insallah canim benim :)
ankara tam karasal iklim kisin donarsin, yazin yanar:)
ama alanya ya gelin dim cayinda enfes bir yemege goturelim sizi:)
hic ihmal edermiyim sizi, Pakalyayumurtayi aksam duzeltirim, hawar ablayida ekleyecegim:)
+300deyim yarin sabit cikayim insallah, dun sporumu yaptim hemen gitti 300gr.
seninde iyi ollmana cook seindim canim :)
arada benlede yaris benide sevindir:)
keske arada da biraraya gelsek, cay kahve icip sohbet etsek
canim hamilelikten ziyade yasla metabolizmamiz yavasliyor
canim duzeninize donersiniz hic merak etme, hastaniz iyilessinde insallah...
oyyy kacamak varmis ben onu bu aksam duzeltyim :)
Hay Allah cok gecmis olsun canim ya, insallah sIkIntisiz atlatirsiniz, acil sifalar diliyorum Busecim..
toparliyor teyzesi cok sukur:)
Bozulan duzen eskiye doner canim benim, hic stres yapma, 1 haftaya toparlanacaksiniz insallah.
ahhh ya bende bir kresim ya da cocuklar icin kapali bir oyun parkim olsun istiyorum:)
ne guzel olmus:)
yap ablam ohh misss:)
bende geleyim:)
canim agri kesici al, gozunaydin, eksilir cumaya kadar kilolar :)
Hay Allah 1tane meyve, yada salatalik falan yesen canim..
aaaa sok oldum nasil gorucuymus onlar oyle, kapidan gelmisler:)
ee kizimiz fistik gibi isteyeni cok olur, normal mavisim:)
utuyu parayla yapmak:)
fena fikir degil, kumas pantalon ve gomlek utulemekten mahvoldum:)
tebrikler gonca ablam, nasilsin, ozledim yahu seni??
vay hayiiiiiin kahvecii:)
olsun tadi mis gibidir:)
benide ziyarete gel bekliyorum:)
beni istemeye geldiklerinde esimde, kayinvalidemde, gorumcemde amerikadaydi:))
kahve bile iciremedim esime icimde kaldi:)
aaaa elbisenin durumu ne oldu gulum duzeldi mi??
yedik doyduk sukur canim :)
oyle oluyor vallahi, onlar iyi olsunda...
gecmis olsun ablacim, bugun menun daha guzel:)
sonuncu olamazsinn Busemmm ohh nooooooo :)
okidok bana uygun carsamba:)
Ah teyzem cok uzulmustur, emanet ne de olsa, siz onun icini ferahlatin canimm.Zor abla zor hele annem yazık o basindayken oldu öğlen biz işteyken. Suan öyle tedirgin ki kendini suçlu hissediyor anne senlik bir durum yok biz yanindaykende olabilirdi desekde annem için bizim söylediklerimiz pek bişey ifade etmiyor
Biz mayisin basinda Ankarayaya geliyoruz genelde.Ne zamanlar
muzlar,etli ekmekler,irmik helvalari, simitler abbboooovvv :)Aynen öyle ince hamur ve kufumsi tadli bi peynirden yapılıyor tabiki Kıymalı iç harci
kaptanim pide demiş gecistirmis:)
Neyse menumu yazayım
Sabah
2 haşlanmış yumurta 10 zeytin peynir yarım simit şekersiz çay 2 dilim greyfurt
Ara
Orta türk kahvesi
Öğle
Yarim kase Yogurt 1 muz
Ara
Yeşilçay kizimin yemediği yarım muz:)
Aksam
2 kase mercimek çorbası 2 dilim etliekmek (max elim buyuklugunde bir porsiyon 8 tane vardir bilgi amaçlı soyleyimde ne kadar yedigim anlasilsin:)) ayran salata 2 çatal irmik helvasi
Su 3lt
Egzersiz yok
Şu anda soda içiyorum bugün yemekte az az hepsinden yedim sut dugumlenmesin diye:) eve geldim tartildim sabaha göre +500 normal heralde wc yemek şu. Bitsin şu hafta üst üste çok kötü denk geldi
sagol canim benim ufo gormus masum koylu gibi bir saldirdim ki baliklara :)Afiyet olsun sifa olsun ozgecim
Beni kayinpederim, esimin halalari, amcalari, enisteleri vs vs sulalenin geri kalan hepsi topluca gelip istediler:)Eee seni kim istedi o zaman kimse yokmus burda. Sorma ya arada toplanilabilse ne guzellikler cikar kimbilir ama bak taa nerelerden kimlerle burda bulustuk bu da bisey de mi ama.
Ayni bennnn:)Benim de zor haftasonu coook hem de :)
canim hayirlisiyla, gonlune sinenle guzel bir evlilik yaparsin ins kuzum:)Bizim burada da olur da bana olacağını düşünmezdim yaaa çok komikti özgem:))
Burdada konyali bir arkadasim sagolsun arada yapar bize arabsi corbasi pek guzel oluyor:)Annem konyali akrabalar arasinda hep bi havzan lafi doner ben omru hayatimda 1 kere gittim fakat :))) Yalniz etli ekmek konyada guzel buralarda da var ama mevlanaya kuflu peynir koymuyolar. Oranin yemek kültürü cok bana gore sut urunleri peynir tereyagi et yemekleri falan. Annem bugun arabasi yapiyomus ananeme eh dedim ya. Ama arabasi ic anadoluda her yerde var sanırsam
Dikkat et kuzum kolestrolde duzene girsin..Kızlar sonuçlarım iyimiş kan değerim yükselmiş ama sabahta dediğim gibi kolesterol yüksek çıkmış diyetisyene yönlendirmiş kolesterol diyeti vermiş diyetisyende ama kolesterolümün yüksek çıkmasının sebebi bu ara fazla yumurta yememden kaynaklı diye düşünüyorum :) bide d vitamini vermiş yağ gibi bişi kırıp ekmeğe döküp yiyorsun 15 günde bir yiyecekmişim:)
evet canim iyi olur:)
ben bi 100 ip atlama eklim o zaman
Sağol gülüm inşallah :)Geçmiş olsun gülüm şükür.İnşallah o değerlerde düzelir bir an önce
Amin cümlemize ablacım:)Amin canım sana da daha güzeller ini nasip etsin
Sağol yok ablacım ihmal etmem:)Geçmiş olsun canım biraz yumurtayı azaltıp iyi kolesterolü yükseltmeye bak ihmal etme canım gençsin daha sağlık önemli şey
Ben çok kullanıyorum vallaha yaa ablamada abliş diyorum anniş babiş:))Bize abliş diyorsunuz ya çok hoşuma gitti oğlum da bana 4 5 aydır Anniş diyor demekki yeni neslin lafı bu yoksa ben mi ilk defa duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?