Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok geçmiş olsun. Kazasiz belasiz atlatır ameliyatını insallh. Yok kız yap egzersizini de demet ablayla yarışma; )) çok dişli bi rakip anacım :)
Hem de ne sen gel bana sor ayyy kiiiz yemedi icmedi agzimdan aldi lafi vallahi bak diyom 0.8 km gecti beni bisiklette aaaaa aramizda kalsin. Ama dur seen daha bunun haftaya carsambasi var bekle beni demet

Proteinle başla güne tok tutsun canım ben sabahları yoğurt yiyince o gün daha az açıkıyorum:)
Vallaha canım ben film izlemeyi sevmem öğrencileri götürmek için gittim başlangıcı çok saçmaydı ama sonra biraz güzel olmaya başladı :) demet Akbağanın filmleri güzel oluyor ama sanki diğerleri daha hoştu :)

Kızlar sonuçlarım iyimiş kan değerim yükselmiş ama sabahta dediğim gibi kolesterol yüksek çıkmış diyetisyene yönlendirmiş kolesterol diyeti vermiş diyetisyende ama kolesterolümün yüksek çıkmasının sebebi bu ara fazla yumurta yememden kaynaklı diye düşünüyorum :) bide d vitamini vermiş yağ gibi bişi kırıp ekmeğe döküp yiyorsun 15 günde bir yiyecekmişim:)

Geçmiş olsun gülüm şükür.İnşallah o değerlerde düzelir bir an önce

Geçmiş olsun canım biraz yumurtayı azaltıp iyi kolesterolü yükseltmeye bak ihmal etme canım gençsin daha sağlık önemli şey

ben bi 100 ip atlama eklim o zaman

Ah teyzem cok uzulmustur, emanet ne de olsa, siz onun icini ferahlatin canimm.
cocuk bu durmuyorlar ki yerlerinde...

Biz mayisin basinda Ankarayaya geliyoruz genelde.
Haziranida Alanyada geciriyoruz:)

muzlar,etli ekmekler,irmik helvalari, simitler abbboooovvv :)

Afiyet olsun sifa olsun ozgecim
sagol canim benim ufo gormus masum koylu gibi bir saldirdim ki baliklara :)

Eee seni kim istedi o zaman kimse yokmus burda. Sorma ya arada toplanilabilse ne guzellikler cikar kimbilir ama bak taa nerelerden kimlerle burda bulustuk bu da bisey de mi ama.
Beni kayinpederim, esimin halalari, amcalari, enisteleri vs vs sulalenin geri kalan hepsi topluca gelip istediler:)
Damat da kamerayla katildi istemeye:)
Haaa birde enistenle babam anlasamadilar, babam riza gostermedi diye kandirdik esimi:))
Adamcagiz ecel terleri doktu sakamiz yuzunden :)

Benim de zor haftasonu coook hem de :)
Ayni bennnn:)

Bizim burada da olur da bana olacağını düşünmezdim yaaa çok komikti özgem:))
canim hayirlisiyla, gonlune sinenle guzel bir evlilik yaparsin ins kuzum:)

Burdada konyali bir arkadasim sagolsun arada yapar bize arabsi corbasi pek guzel oluyor:)
Etli ekmegide konyada yemistimm immmmmm nefisti:)

Dikkat et kuzum kolestrolde duzene girsin..

ben bi 100 ip atlama eklim o zaman
evet canim iyi olur:)
ee hani bugunku menu??

Son düzenleme:
Geçmiş olsun gülüm şükür.İnşallah o değerlerde düzelir bir an önce
Sağol gülüm inşallah :)
Amin canım sana da daha güzeller ini nasip etsin
Amin cümlemize ablacım:)
Geçmiş olsun canım biraz yumurtayı azaltıp iyi kolesterolü yükseltmeye bak ihmal etme canım gençsin daha sağlık önemli şey
Sağol yok ablacım ihmal etmem:)
Bize abliş diyorsunuz ya çok hoşuma gitti oğlum da bana 4 5 aydır Anniş diyor demekki yeni neslin lafı bu yoksa ben mi ilk defa duyuyorum
Ben çok kullanıyorum vallaha yaa ablamada abliş diyorum anniş babiş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…