Amin gülümm:)Amin insallah, Rabbim cümlemize saglik sihhat versin Mervisim... :***
Hoşgeldin melekcim, hayatını güzelleştirmek için mükemmel bir yerdesin canım:)) Umarım istediğin kiloya bir an önce kavuşursun.hoşbulduk canım
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : obur kedi
İsim (İsteğe Bağlı ): Melek
Yaşınız : 25
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 1,70
Kilonuz: 98,5
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : hep kiloluydum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? : çok fazla nedenim var, artık beni hayattan bile koparttı
kızlar ben menümü vereyim kuaföre gidiyorum akşam geç saat uğrayabilirsem uğrarım resimde çekip katarım size görmeniz için
sabah
1 çay bardağı lor peynir
8 yeşil zeytin
1 salatalık
1 köz biber
yeşilçay
ara
bitkiçayı
ara
1 elma
ara1 bardak tarçınlı süt
akşam
4 yk menemen
1 çay bardağı lor
su 1,5 lt
spor yok sonrasında da bişey yemem kızlar hadi çokk iyi bakın kendinize
Güzel geçti yarına bi faydası olsa bari@Hayaller35 nasil gecti sabah canim?:) Gorusemedik bugun pek.
Güzel geçti yarına bi faydası olsa bari
Az yemişsin gülüm ama yarın için diye düşünüyorumkızlar ben menümü vereyim kuaföre gidiyorum akşam geç saat uğrayabilirsem uğrarım resimde çekip katarım size görmeniz için
sabah
1 çay bardağı lor peynir
8 yeşil zeytin
1 salatalık
1 köz biber
yeşilçay
ara
bitkiçayı
ara
1 elma
ara1 bardak tarçınlı süt
akşam
4 yk menemen
1 çay bardağı lor
su 1,5 lt
spor yok sonrasında da bişey yemem kızlar hadi çokk iyi bakın kendinize
Gaye güzel tatlımBugün ki menüm
Sabah
Limonlu su
Kavurmalı yumurta
Tereyağı
Tahin
2 dilim ekmek
Öğlen
1elma
Akşam
Yoğurt çorbası (şehriyeli)
Kurutulmuş patlıcan biber yemeği
Su 2 litre
Spor jillian level 3part 1
Yarım saat yürüyüş 5000 adım
canim insallah en kisa sürede iyilesir kuzun .bende hastayim iki gündür daha bu gün kafami kaldirabildim hastalik cekmek zor insallah Allah tüm hastalara sifa versinat resmini bize:)
canim el ayak agiz virusu kapti oglum, cok zor geciriyoruz.
ama sukur yememk yemeye basladi toparlanacak insallah teyzesi :)
Yok önemli bi sıkıntı şükür.geçmişi okudum teşekkür ederim memnuniyetini yazmışsın. belki stresten belki spordan ne bileyim işte bişeyden oldu. beni tek üzen sizi hayal kırıklığına uğratmak olur ve sana bi söz verdim bide.elimden geleni yapıyorum inanki ama işte sonuç bu. yarın daha iyi bir başlangıç olurKeyfin yok gibi, hayirdir bir sikintin yok insallah.
Kurutulmuş patlicani nasil yem3k yapıyorsun koyde var bilmedigimden getirmedim benBugün ki menüm
Sabah
Limonlu su
Kavurmalı yumurta
Tereyağı
Tahin
2 dilim ekmek
Öğlen
1elma
Akşam
Yoğurt çorbası (şehriyeli)
Kurutulmuş patlıcan biber yemeği
Su 2 litre
Spor jillian level 3part 1
Yarım saat yürüyüş 5000 adım
Geçmiş olsun canım:)canim insallah en kisa sürede iyilesir kuzun .bende hastayim iki gündür daha bu gün kafami kaldirabildim hastalik cekmek zor insallah Allah tüm hastalara sifa versin
Mısır gevreği yerine peynir yeşillik felan tercih et ablacım:)Menüm
Sabah mısır gevreği laktozsuz süt
Öğle yarım tabak karnıbahar yemeği konserve somon lu salata 2 dilim ekmek
Ara 10 fındık 2 dilim ananas
Akşam 5 köfte salata yoğurt yemedim daha birazdan yicem
Su 3 ü bulur
Spor 1 saat yüzme
canim insallah en kisa sürede iyilesir kuzun .bende hastayim iki gündür daha bu gün kafami kaldirabildim hastalik cekmek zor insallah Allah tüm hastalara sifa versin
Yok önemli bi sıkıntı şükür.geçmişi okudum teşekkür ederim memnuniyetini yazmışsın. belki stresten belki spordan ne bileyim işte bişeyden oldu. beni tek üzen sizi hayal kırıklığına uğratmak olur ve sana bi söz verdim bide.elimden geleni yapıyorum inanki ama işte sonuç bu. yarın daha iyi bir başlangıç olur
Bu cok tatli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?