Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçmiş olsun canım:)

Mısır gevreği yerine peynir yeşillik felan tercih et ablacım:)
Sabah acil oldu biraz ondan canım çıkmam gerekiyodu
Bize verdigin sozu tutuyorsun zaten canim. Takimi da, listeyi de, aldigin sorumlulugu da ciddiye aldigin icin ayrica tesekkur ediyorum
Sağol canım.bozmadan devam.elbet kırılacak bu inat .bende kilolar ilk haftadaki gitcek sandım:) sağlıksal bi sorun olmasın tek dileğim bu umudum haftaya yoksa bi tahlil olayına giricem

evet ebrucum bide annesini emerken gör salya sümük cok tatli oluyor. herseyin kücügü güzel iste büyüyünce nasil olacak bakalim :)
Ne kadar büyürse büyüsün, yabanciya cirkin gelse bile annesi icin her zaman güzel kalacak :)
Hakkınızda hayırlısı canım ne kadar zaman bekledin 1 ay neki hemen geçer.
Dogru diyorsun ablacim, sayili gün cabuk gecer. Hayirlisi olsun yeter ki... Cok sag ol :*

Ne kadar büyürse büyüsün, yabanciya cirkin gelse bile annesi icin her zaman güzel kalacak :)
aynen öyle ebrum bazen annem diyorum otuz yasina geldim hala beni cocuk gibi seviyorsun oda büyüdügünü mü zannediyorsun diyor annelik baska bi sey

aynen öyle ebrum bazen annem diyorum otuz yasina geldim hala beni cocuk gibi seviyorsun oda büyüdügünü mü zannediyorsun diyor annelik baska bi sey
Annecigin cok hakli gülüm, cocuklar ister 3 ister 30 olsun annelerinin gözünde hep cocuk kalirlar
Rabbim bize de tattiracak insallah

Bende menümü yazayım unutmadan.
Sabah yarım dilim tam buğday ekmeği peynir zeytin nescafe

Ara 3 galeta küçük boy sade nescafe

Akşam ton balıklı salata yarım dilim tam buğday ekmeği

yeşilçay

Sade kahve içicem

Su 2 lt yi geçti
Spor 1 saat yürüyüş ve jj zıplama falan yapıcam akşam

Kurutulmuş patlicani nasil yem3k yapıyorsun koyde var bilmedigimden getirmedim ben
Kurutulmuş biber patlıcan ve kabağı sıcak suya koyuyorum biraz yumuşayınca Tereyağı salça tuz baharatla kavuruyorum bide et suyu atıyorum tadı et sote gibi oluyor.

hawar sen nasil oldun canim?
dün size yazdıktan sonra iyice kötüleştim eşim gelince acile gittik ağır bir grip geçiriyorsun dedi, akşama sabah ilaç aldım şimdi biraz daha iyiyim ilaçları alınca iyi etki geçmeye başlıyınca yine kötüleşiyorum, amam bize hastalık yasak bücürler perişan olur yoksa
canim insallah en kisa sürede iyilesir kuzun .bende hastayim iki gündür daha bu gün kafami kaldirabildim hastalik cekmek zor insallah Allah tüm hastalara sifa versin
çok çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…