tesekkür ederimCok gecmis olsun guzelim, acil sifalar diliyorum.
evet ebrucum bide annesini emerken gör salya sümük cok tatli oluyor. herseyin kücügü güzel iste büyüyünce nasil olacak bakalim :)Bu cok tatli
Sabah acil oldu biraz ondan canım çıkmam gerekiyoduGeçmiş olsun canım:)
Mısır gevreği yerine peynir yeşillik felan tercih et ablacım:)
Sağol canım.bozmadan devam.elbet kırılacak bu inat .bende kilolar ilk haftadaki gitcek sandım:) sağlıksal bi sorun olmasın tek dileğim bu umudum haftaya yoksa bi tahlil olayına giricemBize verdigin sozu tutuyorsun zaten canim. Takimi da, listeyi de, aldigin sorumlulugu da ciddiye aldigin icin ayrica tesekkur ediyorum
Güzelliğe bak maaşallah kv de 6 tane var
Hakkınızda hayırlısı canım ne kadar zaman bekledin 1 ay neki hemen geçer.Evet ablacim subatta yapilacak, bu ay sigorta islemleri yetismiyor o yüzden...
Vardir bunda da bir hayir
Ne kadar büyürse büyüsün, yabanciya cirkin gelse bile annesi icin her zaman güzel kalacak :)evet ebrucum bide annesini emerken gör salya sümük cok tatli oluyor. herseyin kücügü güzel iste büyüyünce nasil olacak bakalim :)
Dogru diyorsun ablacim, sayili gün cabuk gecer. Hayirlisi olsun yeter ki... Cok sag ol :*Hakkınızda hayırlısı canım ne kadar zaman bekledin 1 ay neki hemen geçer.
hosbukduk canim bende hatice 31 yasndayim topigin eski üyelerindenim amaHoşgeldin canım ben elif 35 yaşındayım evliyim 1 oğlum var
aynen öyle ebrum bazen annem diyorum otuz yasina geldim hala beni cocuk gibi seviyorsun oda büyüdügünü mü zannediyorsun diyorNe kadar büyürse büyüsün, yabanciya cirkin gelse bile annesi icin her zaman güzel kalacak :)
masallah kv baya azimliymis bakimlari baya zor canim ama seven insan icin hic sorun olmuyorGüzelliğe bak maaşallah kv de 6 tane var
Annecigin cok hakli gülüm, cocuklar ister 3 ister 30 olsun annelerinin gözünde hep cocuk kalirlaraynen öyle ebrum bazen annem diyorum otuz yasina geldim hala beni cocuk gibi seviyorsun oda büyüdügünü mü zannediyorsun diyorannelik baska bi sey
Anladım ablişSabah acil oldu biraz ondan canım çıkmam gerekiyodu
Sağol canım.bozmadan devam.elbet kırılacak bu inat .bende kilolar ilk haftadaki gitcek sandım:) sağlıksal bi sorun olmasın tek dileğim bu umudum haftaya yoksa bi tahlil olayına giricem
insallah ebrucum insallahAnnecigin cok hakli gülüm, cocuklar ister 3 ister 30 olsun annelerinin gözünde hep cocuk kalirlar
Rabbim bize de tattiracak insallah
Kurutulmuş biber patlıcan ve kabağı sıcak suya koyuyorum biraz yumuşayınca Tereyağı salça tuz baharatla kavuruyorum bide et suyu atıyorum tadı et sote gibi oluyor.Kurutulmuş patlicani nasil yem3k yapıyorsun koyde var bilmedigimden getirmedim ben
Buzaaaa mi varr süper esimin ailesinde de var. Aydin da mi esinin ailesi de yoksa kiz ben senle akraba cikarcam kendimi sonunda ugrasa ugrasaGüzelliğe bak maaşallah kv de 6 tane var
Ay cok tatli bu:)
dün size yazdıktan sonra iyice kötüleştim eşim gelince acile gittik ağır bir grip geçiriyorsun dedi, akşama sabah ilaç aldım şimdi biraz daha iyiyim ilaçları alınca iyi etki geçmeye başlıyınca yine kötüleşiyorum, amam bize hastalık yasak bücürler perişan olur yoksahawar sen nasil oldun canim?
çok çok geçmiş olsuncanim insallah en kisa sürede iyilesir kuzun .bende hastayim iki gündür daha bu gün kafami kaldirabildim hastalik cekmek zor insallah Allah tüm hastalara sifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?