Pazar yada pazartesi başlayabilirim canım haftasonu aşırı derecede yoruluyorumBence bekleme mavişim, hemen başla :)
Yemen mi geliyor demetçim ne heyecan vardır benimkiminde düğünü olsa da teyze olsam hele bide kız olsa ay yerim ben onu
Ah canım inşallah bi sağlık sıkıntısı olmaz. Sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallahBeni
Benim çocuklar hazır mamayla büyüdüler( ne yaptıysam olmadı doyuramadım, umarım büyüyünce bi sağlık sorunu yaşamazlar
Aaa ne güzel şimdiden tebrik ederim.Evet canim. Hala olacagim kismetse:)
Bende oyleymisim 40 gun emmisim pirinç unu yla buyumusuz annem kızımı emzirirken em kizim em ananin hakına da em der hep:)Hayat şartları işte benim annemde çalışıyorMuş anne yok süt yok pirinç mamasıyla büyümüşüz şimdi sindirim sorunlarıyla uğraşıyoruz benim sıpa 2 sene emdi
Kıyamam sende mi süt görmedin yazık bizeBenim annemin de bir kaç aylıkken sütü kesilmiş korkudanbende emememişim... Sebep olanlar utansın
İnşallah gülüm Rabbim onlara sağlık sıhhat versinBeni
Benim çocuklar hazır mamayla büyüdüler( ne yaptıysam olmadı doyuramadım, umarım büyüyünce bi sağlık sorunu yaşamazlar
Pazartesi başla madem, yeni bir haftaya yeni bir egzersiz :)Pazar yada pazartesi başlayabilirim canım haftasonu aşırı derecede yoruluyorum
Sen mi hamilesin diyecektim :)) hayırla kucaklarına alırlar inşallahAmin insallah:)
:)Aaa ne güzel şimdiden tebrik ederim.
Bende oyleymisim 40 gun emmisim pirinç unu yla buyumusuz annem kızımı emzirirken em kizim em ananin hakına da em der hep:)
Süt yoksunuyuz hepimizKıyamam sende mi süt görmedin yazık bize
Canım benim ben öyle tahmin ettim bağorsaklar çalışmıyor çoğu zaman. olmayınca olmuyor korkma olmaz bişey maaşallah turp gibiyimBeni
Korkuyorum kilom gitmez diye ama belki şubatta bizimki beni görürse diye iyice Zayıflamak istiyorum :))İnşallah gülüm Rabbim onlara sağlık sıhhat versin
Pazartesi başla madem, yeni bir haftaya yeni bir egzersiz :)
Hadi sağlıkla bir avaz da kurtulsunlar adıyla yaşasın inşallahInsallah, rabbim ona da guzel bir yuva nasip etsin canim. Esmer guzelim, ilk hala diyenim Ela m geliyor insallah
Aaa ne güzel şimdiden tebrik ederim.Evet canim. Hala olacagim kismetse:)
Bende oyleymisim 40 gun emmisim pirinç unu yla buyumusuz annem kızımı emzirirken em kizim em ananin hakına da em der hep:)Hayat şartları işte benim annemde çalışıyorMuş anne yok süt yok pirinç mamasıyla büyümüşüz şimdi sindirim sorunlarıyla uğraşıyoruz benim sıpa 2 sene emdi
Sende mi ?süt mahrumlarıyız olsun biz emzirdik ya ohAaa ne güzel şimdiden tebrik ederim.
Bende oyleymisim 40 gun emmisim pirinç unu yla buyumusuz annem kızımı emzirirken em kizim em ananin hakına da em der hep:)
İlk hafta gitmez kuzum da sonra gitmeye devam eder, 2 taşla 1 kuş vuracaksın. Hem forma girecek vücudun hemde kilon düşecek. Enişte görünce ağzı açık kalacak :)Korkuyorum kilom gitmez diye ama belki şubatta bizimki beni görürse diye iyice Zayıflamak istiyorum :))
Yok artık takımın adını değiştirecem süt mahrumları mamalarımız bile aynı dicem ama ozamanlar başka yokmuşBen de sma ile buyumusum. 40 gunlukken is basi yapmis annem. Sutu kesilmis...
Ins canim benimkide 2 yaşına kadar emerSende mi ?süt mahrumlarıyız olsun biz emzirdik ya oh
Emzir sen emdikçe gelir yemenede dikkat et çok önemliIns canim benimkide 2 yaşına kadar emer
Sen mi hamilesin diyecektim :)) hayırla kucaklarına alırlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?