Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yemen mi geliyor demetçim ne heyecan vardır benimkiminde düğünü olsa da teyze olsam hele bide kız olsa ay yerim ben onu

Insallah, rabbim ona da guzel bir yuva nasip etsin canim. Esmer guzelim, ilk hala diyenim Ela m geliyor insallah

Evet canim. Hala olacagim kismetse:)
Aaa ne güzel şimdiden tebrik ederim.

Hayat şartları işte benim annemde çalışıyorMuş anne yok süt yok pirinç mamasıyla büyümüşüz şimdi sindirim sorunlarıyla uğraşıyoruz benim sıpa 2 sene emdi
Bende oyleymisim 40 gun emmisim pirinç unu yla buyumusuz annem kızımı emzirirken em kizim em ananin hakına da em der hep:)

Beni

Benim çocuklar hazır mamayla büyüdüler( ne yaptıysam olmadı doyuramadım, umarım büyüyünce bi sağlık sorunu yaşamazlar
İnşallah gülüm Rabbim onlara sağlık sıhhat versin
Pazar yada pazartesi başlayabilirim canım haftasonu aşırı derecede yoruluyorum
Pazartesi başla madem, yeni bir haftaya yeni bir egzersiz :)

Beni

Benim çocuklar hazır mamayla büyüdüler( ne yaptıysam olmadı doyuramadım, umarım büyüyünce bi sağlık sorunu yaşamazlar
Canım benim ben öyle tahmin ettim bağorsaklar çalışmıyor çoğu zaman. olmayınca olmuyor korkma olmaz bişey maaşallah turp gibiyim

Evet canim. Hala olacagim kismetse:)
Aaa ne güzel şimdiden tebrik ederim.

Hayat şartları işte benim annemde çalışıyorMuş anne yok süt yok pirinç mamasıyla büyümüşüz şimdi sindirim sorunlarıyla uğraşıyoruz benim sıpa 2 sene emdi
Bende oyleymisim 40 gun emmisim pirinç unu yla buyumusuz annem kızımı emzirirken em kizim em ananin hakına da em der hep:)

Korkuyorum kilom gitmez diye ama belki şubatta bizimki beni görürse diye iyice Zayıflamak istiyorum :))
İlk hafta gitmez kuzum da sonra gitmeye devam eder, 2 taşla 1 kuş vuracaksın. Hem forma girecek vücudun hemde kilon düşecek. Enişte görünce ağzı açık kalacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…