İlk hafta gitmez kuzum da sonra gitmeye devam eder, 2 taşla 1 kuş vuracaksın. Hem forma girecek vücudun hemde kilon düşecek. Enişte görünce ağzı açık kalacak :)
Kızlar spordan Mütevelli bacaklarım acayip ağrıyor özellikle baldırlarım 2 fincan da papatya içmiştim üzerinize afiyet. ben bir kurbağa kıvamına geldim yatacağım hepinize iyi geceler ve sağlık diliyorum öpüldünüz
Haklısın canım tmm başlayım inşallahİlk hafta gitmez kuzum da sonra gitmeye devam eder, 2 taşla 1 kuş vuracaksın. Hem forma girecek vücudun hemde kilon düşecek. Enişte görünce ağzı açık kalacak :)
Inşallah canımmmIns canim benimkide 2 yaşına kadar emer
Haklısın canım tmm başlayım inşallah
Inşallah canımmm
İyi geceler ablacım:)Kızlar spordan Mütevelli bacaklarım acayip ağrıyor özellikle baldırlarım 2 fincan da papatya içmiştim üzerinize afiyet. ben bir kurbağa kıvamına geldim yatacağım hepinize iyi geceler ve sağlık diliyorum öpüldünüz
Emzir sen emdikçe gelir yemenede dikkat et çok önemli
Amin insallah canim:) Benden gecti, Allah sizlere nasip etsin insallah:)
Iyi geceler canimKızlar spordan Mütevelli bacaklarım acayip ağrıyor özellikle baldırlarım 2 fincan da papatya içmiştim üzerinize afiyet. ben bir kurbağa kıvamına geldim yatacağım hepinize iyi geceler ve sağlık diliyorum öpüldünüz
Kaptanım da rekor kırmış hala ayakta ben onun yerine de yatayım inşallah hemen uyuyabilirim
Aynn ebrulim sende başlasana birbirimizi gaza getirelimEbru da baslasin mavis:)
Inşallah çok yorgunum.iyi gecelerIyi geceler, tatli ruyalar Allah rahatlik versin canim:)
Ah brnde erken kalkcamAynen. Uykum da var ama hala neden ayaktaysam. Kalmis 6 saat uyanmaya:)
Dedeye bak sen:)))İyi geceler ablacım:)
Benim dedem 7-8 yaşına kadar emmiş geçen gün öğrendim şok oldum
Ah brnde erken kalkcam(
Aynen:)
:))Dedeye bak sen:)))
Evet abla bugün 6:30 gibi uyandım ama 1-2 saat ayakta durdum geri uyudum snra annem aradı babam aradı uyandırdı beni :))Iyidir erken kalkmak. Gunes uzerine dogmasin:)
Etmezmiyim menulerden belli degilmi:)
Hayır yaaa Kıvırcık kardes ister:)
Kaptanim kariyer one mi geçti :))
Iyi geceler canim
Aynen:)
Olabilir aslında ablacım da jillian beni zayıflatır mı ki, ilk yaptığımda da daha çok vücudumu forma sokmuştu.Sen de yapsana bu ay gamzelim:)
Geçmiş olsun ablacım, iki güne bir şeyin kalmaz inşallah. Tatlı rüyalar, iyi gecelerKızlar spordan Mütevelli bacaklarım acayip ağrıyor özellikle baldırlarım 2 fincan da papatya içmiştim üzerinize afiyet. ben bir kurbağa kıvamına geldim yatacağım hepinize iyi geceler ve sağlık diliyorum öpüldünüz
Tırsıyorum biraz :)Aynn ebrulim sende başlasana birbirimizi gaza getirelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?