:))
Evet abla bugün 6:30 gibi uyandım ama 1-2 saat ayakta durdum geri uyudum snra annem aradı babam aradı uyandırdı beni :))
Lütfennn başlayalım ne olurrrOlabilir aslında ablacım da jillian beni zayıflatır mı ki, ilk yaptığımda da daha çok vücudumu forma sokmuştu.
Geçmiş olsun ablacım, iki güne bir şeyin kalmaz inşallah. Tatlı rüyalar, iyi geceler
Tırsıyorum biraz :)
Olabilir aslında ablacım da jillian beni zayıflatır mı ki, ilk yaptığımda da daha çok vücudumu forma sokmuştu.
Geçmiş olsun ablacım, iki güne bir şeyin kalmaz inşallah. Tatlı rüyalar, iyi geceler
Tırsıyorum biraz :)
Aynende abla fırsat olmuyor evde olsamda uyuyamıyorum bayılıyorum öğlen uykusuna :)Evde olsan en guzeli sabah sonra kuslugu da kilip 1 saat bir sekerleme:)
Aminnn kaptanim.:) bir daha kiloyla falan isim olmaz diyorsun yani:)Hazir verseler bakarim da, bastan ugrasamam bir daha:) Rabbim minigime saglik sihhat iman versin. Yeter hamdolsun:)
gozunuzaydin canim, simdi nasil annen?Var canım taburcu olacak inşallah bugün :)
tebrikler cicegim ne guzel gitmis :)
benimde az gidiyor, gitsinde :)Gordum 66 lari sukur ozgecim az gidiyo napalim gidiyo ya :) Tesekkurler
nasilsin Zeynepcim, tarti hallolmamis, umarim biran evvel piline kavusursun :)
canim dun kiz arkadasimla sinemaya gidecektik isten geldim hemmen kendi yemegimi hazirladim ama kiz arkadasimin nisanlisiyla benimkinede bisiler hazirlamam ve kendim hazirlanmam gerektiginden hemen kayboldum tatlim
ohhh okul yolu duz gider duz gider duz gider :)Okulda islerim var birkac saate donerim
eyvaah eyvahh :)Yawrukush zil caldiiiiii :))))
canim nomal, oglusunda rahatsizdi, haftaya gelir eksiler :)Günaydın herkese hayırlı cumalar
Geçen hafta 77.7
Bu hafta 77.9
Fark +0.2
Yuzde -0.25
Bu hafta malesef arti ile bildirim yaptım
600 gr gitmis kuzum tebrikler :)Geçen hafta 64.4
Bu hafta 64
Fark -400
vaaay ne guzel gitmis sibelim aslinda 1 kilo gitmis resmen :)Salı günü görülen +800 un ardından
G.hafta 69.8
Bu hafta 69.6
Fark 0.2
Yüzde 0.286
Artık olmasaydı ben de 1 kilo vermiş olacaktım ama azimliyim haftaya 68 i görmek istiyorum.
tebrikler ne guzel bir baslangic olmus :)başlangıç: 67.8 ( pazartesi )
bu hafat : 66.6
fark : 1200
yüzde : 1.76
hedef . 1 kilo
kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim
ohannes tebrikler mavisim :)
Seni mutlu edeyim bari abliş
Bildirim
Geçen hafta:66.5
Bu hafta:65.2
Fark:1.3
Yüzde:1.96
Hedef:64.5
bende 2 agustooooosss tos tos :)Paylasmayi unutmusum ablacim, bana ulasanlar bunlar :)
Eki Görüntüle 1738670
ohh gule gule harca guzelim :)Canım şükür iyi haberler alınca bide - görünce ha bide maaş günübaya iyi geldi bu cuma
tebrikler asyam gitmis 500 gr :)kızlar kilom sabit 71
gelince anlatacak çok şeyim var grşrz
canim tebrikler, nasil oldu kuzun?Kızlar aşıya gittik geldik ondan geciktim.
Geçen hafta 61.6
Bu hafta 61.0
Fark 0.6
Yuzde 0.97
Hedef son 6 li rakamlar:)))
Kaptanim geçen hafta 400 vermiştim 100 gr i onun için 500 gr da bu hafta top 600 .hesabı kapattım degilmi:)
Buzdolapta pasta var hakettim artik:))bu arada wc ye cikmadim:)
tebrikler ablacimm :)Eki Görüntüle 1738709
Geçen haftaki cozutmanın telafisi oldu bu hafta anca.
canim takima don artikin, yaz menulerini, eski kilona donersin :)hayirli cumalar kizlar nasilsiniz tebrikler cok güzel kilolar vermissiniz bende araniza katilacagim tekrar ama ayrildigim kiloya geleyim bi listede olmasamda szin enerjiniz yeter
amaniiiinn dugun telasi baslasin mavisimm :)kızlar size çok güzel haberim varrrrr
benim ellerim sararıyordu annem biraz kızdı geçen gün doktora ondan gittim tabi doktor hepatitten şüphelendi sonuçlarda çıkmadı birşey çok şükür biraz kollestrol çıktı dediğim gibi doktor babama strestende olabilir demiş babamda dün anneme bu kız niye stresleniyor demiş annemde senin yüzünden kızı vermem diyip duruyorsun demiş babamda demişki atansında verelim kızı demiş
hiic uzulmek yok cok iyi gidiyorsun canim.Geçen hafta 72.9
Bu hafta 72.9
Fark sabit
Yüzde oluyormu bu durumda bilmiyorum
Kızlar Üzgünüm ama nolur elimden geleni yaptığım emin olun hepinizi tebrik ederim şimdiden
Ama hedef koyuyorum 71.9
ayy gozlerim doldu bende ne sulugozum yaaZor evet. Babalar hep daha cok zorlaniyor. Benimki son dk ya kadar dik durdu, istemeye gelmelerine dakikalar kala aglamaya basladi. Kizim ben seni veremeyecegim diye:)
canim benim basin sagolsun, tuttum tuttum kendimi senin mesajindan sonra dagildimBenim canım babam hiç öyle değildi hatta benden hevesliydi. Torun hayalini bile dile getirmekten çekinmezdi. Nişanımızı göremeden vefat etti ama tanışmışlardı. Sevgilim her ank gelişinde ailemide ziyaret ediyordu iyi ki öyle yapmışız. Vefat ettiği akşam içim çok rahat, gözüm arkada değil ama torunlarımı göremicem demişti. Çok seviyodu iyi ki tanıştırmışım diye teselli ediyorum kendimi.
Şimdi orta yerde bunu niye yazdım pek bi fikrim yokBu ara daha çok özlüyorum babamı.
Kıymetlerini bilelim varlıklarının.
Bu kadar içimi dökünce gönlünüzden koparsa babam için bi dua okursanız beni çok mutlu edersiniz canlarım.
esimle ayni gunmus dogum gunun mavisim :)bende 22 mart
hepinize tebrikler citirlar, mavisim ellerine saglik :)
ablacim senin babanada okudum bilesin...Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Babalar zor söyler duygularını.
Benim babamda verdim demedi hiç. Ama torun konusunda annemle konuşurdu goncanın kızı olur biz alır bakarız kıvır kıvır saçları olur süsleriz parka götürürüz falan diye. Göremedi kızımı hep burnumun direği sızlar en çok ona üzülüyorum.
Allah rahmet eylesin canım dua istediler cuma mübarek gün.
ayyy asyaa ne guzel habeer hadi insallah tedavi sonrasi teyze olma haberimizide aliriz.slm kızlar dr dan geldim tedaviye başladı dr dualarınızı esirgemeyin benden dr çokkk tebrik etti harika kilo vermişsin şu halinde yeterli kilo açısından ama sen yine vermeye devam et dedi dün de düğün harika geçti kızlar beni bekar sanıpta görücü bile çıktı eşim kafayı yicektihalbuki yüzüğümde var ama herkesin olduğu bir sıra resim atayım
canim dualarim seninle ve tum bebek isteyen arkadaslarimla, Rabbim kucaklarinizi doldursun ins...ya tümm tanıdıklar oradaydı varya ne tepkiler aldım anlatamam öyle motive oldum anlatamam şimdi 90 60 90 değilim tabi ama eski halimi bildikleri için şokkkk oldularr şokkk eşim eve gelene kadar söylendi eve geldikten sonrada yeter artık kilo vermiyorsun dedi de kim dinlerrrdr helal olsun sana ilk geldiğin günü hatırlıyorum süper kilo vermişsin bu şekilde de hamile kalmana sıkıntı yapmaz ama vermeye devam et dedi klomen strat diye birr ilaç verdi adetin 14, günü gel ben hastanede olmaya biliyorum tam o tarihlerde hani devlet hast si ya abla bir gün önce bir gün sonrada olabilir dedi ilaca hemen başla bugün dedi aldım içtim ilacı dua edin benim için ablacım
haydi insallah :)şimdi ada beni yumurta takibine aldı bu ilaç yumurtamı geliştirecek 14. günüde yumurta ilaca cvp vermiş mi vermemişmi ona göre tedaviyi yönlendirecek yani evet ablacım hamilelik Allah nasiip edermi bilinmez ama beklenebilir artık
Ellerine saglik Ebrusum benim kilom 56.3 :)GELISME TABLOSU
SIRA İSİM YAŞ BOY BAŞL. KG GÜNCEL KG HEDEF KG 1 D3S1R3 35 160 69.0 56.1 57 2 E-brulim 27 165 74.5 62.5 izinli 58.0 3 Mavibocuk 22 165 74.2 65.2 60 4 Yawrukush 27 170 62.0 57.1 55 5 hsevda 30 164 67.9 65.1 izinli 56 6 seyhan77 38 160 75.0 67.5 65 7 haeshin 33 168 76.1 66.7 60 8 Saadetim33 26 155 70.0 64.0 55 9 belindamm 27 162 80.0 69.6 60 10 shrrr 29 167 68.4 61.0 58 11 saricicek123 30 170 65.7 62.6 60 12 Hayaller35 35 160 75.6 72.9 57.0 13 engindenizz 26 157 82.6 77.9 60 14 asya_01 25 160 77.0 71.0 65 15 gogo2405 38 167 77.5 67.5 60.0 16 _Simurg_ 29 174 83.0 78.9 60.0 17 zey zey 26 170 60.7 61.0 56.0 18 hawar 36 162 67.8 66.6 60.0
chiayi kendi hazirladigim kizilcik serbetine attim, kocaman oldular, sistiler :)Hayirlisi olsun ablacim
Afiyet olsun ablacim. Chiayi su ya koyunca sisiyor etrafini jel kapliyor, öylesi mesela bende daha faydali olmustu.
ben bir sevemedim papatya cayini afiyet olsun sana kuzum :)Rezene yi 2 haftadır falan içmiyorum baş ağrısı ve mide bulantısı yapıyor farkettim.yerine papatya cayi alayım mi?
cok gec yatiyor hem gunduz hem gece uykusuna,ins duzelecek canim :)Hastalık çocukların düzenini mahvediyor ama bikaç güne eski düzene döner annesi. Biz de tatilden dondugumuzden beri oğlum öğle uykusunu uyumuyor.
canim kelebek nedir??sabah
1 yumurta, 5 zeytin 1 kk peynir
öğlen
1 kase şehriyeli tavuk çorbası, 3 kaşık taze fasulye
3 kaşık patlıcan közlemesi
ara yarım elma, 1 dilim ayva, 1 ceviz
ara yarım ayva
akşam
1 köfte, 3 tane kelebek, közlenmiş sebze salatası
1,5 lt su, bolca şekersiz çay, malesef spor yok
tebrikler ablacimmm :)ben ancak giriyorum dünden beri giremedim öncelikle sabah kalktığımda gözlerime inanamadım 77 geldim inşallah yarında aynı görürüm
perşembe sabah haşlanmış yumurta üç dilim peynir domates brokoli marul iki yaprak maydanoz beş sap üç çay
öğlenbir avuç karışık çerez mandalina
akşam bir lahmacun ayran iki lt su spor yapamadım
bugün sabah haşlanmış yumurta iki dilim peynir beş zeytin üç çay sade kahve
üzümlü çerez karışımı bir avuç
çok az bulgur pilavı az sebzeli tavuk bir kase yoğurt
bitki çayı içeceğim mekik ve ip atlama 30 ve 50 yapacağım su ikiyi geçemiyorum
menüleri biraz geç verdim kusura bakmayın
ohh ohh tiridine bandim :)Kahvaltı
1 muz
Öğle
Yok
Ara
1 ayran
Akşam
salata
Tirit
70 dk yürüyüş
Bugün yoğun bir gündü öğlen yemek yeme fırsatım olmadı akşamda durduramadım kendimi resmen
erkek kardesinin bebegi mi oluyor canim, Allah bagislasin..Bizim minik de subatin ilk haftasi gelecek kismetse. Heyecani sardi simdiden. Sinav gecsin de adanaya geceyim:)
jilliana basla kuzum ama bu hafta arti gorebilirsin :)Rica ederim ablişimm bende yapacağım bu hafta inşallah
Ya kızlar fikrinizi almak istiyorum spor konusunda şimdi jillian yapanlarımız var aramızda yaaa bende jilliana başlasam mı diye düşünüyorum ama hafta sonu ek sporu zor yapıyorum sadece yürüyüşle yetiniyorum :) sizce jilliana şimdi başlayayımmı yoksa kiloma 2-3 kilo kala mı başlayayım şuan 65.2 kiloyum hedefim 60 ama hedefimden sonrada dahada düşmeyi düşünüyorum sizce napayım :))
bende 3 bucuk ay emmisim, sut ememeyenler listesinde on siralardayim :)Ben de sma ile buyumusum. 40 gunlukken is basi yapmis annem. Sutu kesilmis...
oyle deme hayirlisi, kivircik tatli oglusunun bir kardesi olsa fena mi olur:)Amin insallah canim:) Benden gecti, Allah sizlere nasip etsin insallah:)
sagol ablacim :)Yükselen burcum oğlakmış öğrendim.
Yarın 24 saat nöbetçiyim yattım şimdi uyucam nihayet. İyi uykular herkese. Özgeye iyi güzel mutlu gün dilerim
canim nasilsin, nerelerdesin?Merhaba, hayırlı geceler herkese..
Dönmek istiyordum ama takımdan atıldım mı ben ? Yani izinli olsam bile listede adım oluyordu, bilmeden birşey mi yaptım diye merak ettim..
sende don aramiza beraber birinci olalim canim :)Çok çok tebrik ederim birinci olmuşsunuz
İnşaAllah hep böyle devam eder başarınız
ayni ben hergun hersey derli toplu olmadan uyuyamam:)Gunaydin kizlar uyku tutmadı mutfak daginik kaldi aksamdan onu toplamaya kalktim insan huzursuz oluyo ya bi daha birakmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?