Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Canlarim takim kaptanimiz ve yardimcilarimizin ortak karari ile;
Bu haftadan itibaren mazeretsiz bir sekilde menu ve sporlarinizi 3 gun ustuste yazmazsaniz sari kart, 3 kez daha yazmazsaniz kirmizi kart, 1 hafta boyunca yazmazsazsaniz da eger yeni uyeyseniz listeye alinmama, listede bulunan uyeysenizde listeden cikartilma durumlari uygulanacaktir.
Sari kart alan uyelerimiz tum hafta boyunca duzenli olarak menu ve sporlarini yazarlarsa sari kartlari silinecektir.Lutfen menu ve egzersizlerimizi yazmayi unutmayalim
Haftalik egzersizlerimiz 17211. sayfadadir.

CUMA GUNKU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler :)
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
belindamm ------
hawar ------
Slm09 ------
zey zey-------
Hayaller35 ------
saricicek123 ------
gogo2405 ------
Mavibocuk ------
E-brulim-------
D3S1R3 ------
seyhan77 ------
haeshin ------
yawrukush ------
Saadetim33 ------
shrr ------
asya_01 ------

[TD]_Simurg_[/TD]

[TD] [/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[/td]
[TD][/td]

Oh noooo cezalar gelsin lokma lar gitsin

ayni ben hergun hersey derli toplu olmadan uyuyamam:)
bu da bana basak burcu olan duzenli, tertipli, ve fazlaca disiplinli annemden miras :)
Basaklarin kizlari ayni korkuyla buyuyo demek ki :)))) o kadar bilincaltima islemis ki cok daginik bir Koç olmama ragmen mutfagi toplamadan uyuyamiyorum:)))

Gunaydin canlar, iyi haftasonlari:) Yawrukush iyi uykular guzelim, Allah rahatlik versin.

haeshin iyi eglenceler canim. Cok ozeniyorum sana suan:)

@AKovser hos geldin hurma guzeli. Menulerini vermeye basla yeniden. Listede izinli olup da ugramayan uyeleri sildik canim. Aktif guncel kadro listede olsun istedik. Takimdan atilmak ne demek:)

Günaydın kızlarrr
Teşekkürler canım :) ay inşallah o günleride görürüz aaa öylemi benim doğım günümü unutmazsın o zaman tatlım

Hepinizi tek tek goturcem koye :) salcam bebeleri tarlaya :))))

Günaydınlar cancanlar :))

6 aydan itibaren corbasina yogurdu na Ruşeym de koyabilirsiniz canım çok sağlıklı.
Erken kuzum daha. Suan mama verip sonra devam sutu ve ek gida ile takviye etmesi lazim. 6 ayi dolmadan vermeseniz keske.
Ben de oğluma sırf anne sütü verdiğim halde 4. Ayda yoğurt verdim. Burda doktorlar eğer bebek mama alıyorsa sadece ek gidaya 4. Ayda başlayabilir diyorlar. SadeCe anne sütüyle 6 ay beslenm3li diyorlar.
2-4 ay arasi surer canim.
Hayırlı olsun ablacim işin ve doğacak yeğeni için . Rabbim sağlıkla doğmasini nasip etsin.
BEN jillian in zayıflama etkisini değil ama sıkılan etkisini gördüm mavişim.

Benim annemin de bir kaç aylıkken sütü kesilmiş korkudan bende emememişim... Sebep olanlar utansın
Kıyamam niye krkmus ki? Ben de 3 ay emmisim. Sonra mama.
İyi geceler ablacım:)

Benim dedem 7-8 yaşına kadar emmiş geçen gün öğrendim şok oldum
Kayinvalidemin kardeşi de 7 yaşına kadar emmis. Yuh dedim. Okula gidince herhalde annesi gidiyordu beslenme öğünü olarak meme vermeye.
Sıkılasirsin cane.

Evet özgem tatil yaktı beni :)
Basaklarin kizlari ayni korkuyla buyuyo demek ki :)))) o kadar bilincaltima islemis ki cok daginik bir Koç olmama ragmen mutfagi toplamadan uyuyamiyorum:)))
Basaklar in huyudur ben bazen o kadar takıntı yapıyorum ki yastıkları bile aynı hizaya koyup öyle uyumaya gidiyorum.

O da iyiyimis yok ben normalde darmadaginigim ne kadar toparlasam da anneminki gibi olmuyo zaten :)) bi mutfak benim olayim

çok sağoll gülümmm rabbim hepimizin gönlündekini versin inşş sabır işi bu beklicez ve tevekkül edicez...

"Sikilan etkisi" deyince cok guldum:) Cok mu "sikti" seni esmer guzelim:)

Tesekkur ederim guzel temennilerin icin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…