İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
belindamm | - | - | - | - | - | - | |
hawar | - | - | - | - | - | - | |
Slm09 | - | - | - | - | - | - | |
zey zey | - | - | - | - | - | - | - |
Hayaller35 | - | - | - | - | - | - | |
saricicek123 | - | - | - | - | - | - | |
gogo2405 | - | - | - | - | - | - | |
Mavibocuk | - | - | - | - | - | - | |
E-brulim | - | - | - | - | - | - | - |
D3S1R3 | - | - | - | - | - | - | |
seyhan77 | - | - | - | - | - | - | |
haeshin | - | - | - | - | - | - | |
yawrukush | - | - | - | - | - | - | |
Saadetim33 | - | - | - | - | - | - | |
shrr | - | - | - | - | - | - | |
asya_01 | - | - | - | - | - | - |
Oh noooo cezalar gelsin lokma lar gitsinTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Canlarim takim kaptanimiz ve yardimcilarimizin ortak karari ile;
Bu haftadan itibaren mazeretsiz bir sekilde menu ve sporlarinizi 3 gun ustuste yazmazsaniz sari kart, 3 kez daha yazmazsaniz kirmizi kart, 1 hafta boyunca yazmazsazsaniz da eger yeni uyeyseniz listeye alinmama, listede bulunan uyeysenizde listeden cikartilma durumlari uygulanacaktir.
Sari kart alan uyelerimiz tum hafta boyunca duzenli olarak menu ve sporlarini yazarlarsa sari kartlari silinecektir.Lutfen menu ve egzersizlerimizi yazmayi unutmayalim
Haftalik egzersizlerimiz 17211. sayfadadir.
CUMA GUNKU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler :)
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.
[TD][/td]
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe belindamm - - - - - - hawar - - - - - - Slm09 - - - - - - zey zey - - - - - - - Hayaller35 - - - - - - saricicek123 - - - - - - gogo2405 - - - - - - Mavibocuk - - - - - - E-brulim - - - - - - - D3S1R3 - - - - - - seyhan77 - - - - - - haeshin - - - - - - yawrukush - - - - - - Saadetim33 - - - - - - shrr - - - - - - asya_01 - - - - - -
[TD]_Simurg_[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[/td]
iyi eglenceler, bol temiz hava almalar canim :)Eki Görüntüle 1739579 Bisiklet surdum bugun baska spor yapamam heralde koye gidecegiz birazdan simdi bu hizli hizli gecmise bakayim aralarda girebilirsem gorusuruz kizlar
Basaklarin kizlari ayni korkuyla buyuyo demek ki :)))) o kadar bilincaltima islemis ki cok daginik bir Koç olmama ragmen mutfagi toplamadan uyuyamiyorum:)))ayni ben hergun hersey derli toplu olmadan uyuyamam:)
bu da bana basak burcu olan duzenli, tertipli, ve fazlaca disiplinli annemden miras :)
Ne cektik bee Busem :))Basaklarin kizlari ayni korkuyla buyuyo demek ki :)))) o kadar bilincaltima islemis ki cok daginik bir Koç olmama ragmen mutfagi toplamadan uyuyamiyorum:)))
Teşekkürler canım :) ay inşallah o günleride görürüzgozunuzaydin canim, simdi nasil annen?
tebrikler cicegim ne guzel gitmis :)
benimde az gidiyor, gitsinde :)
nasilsin Zeynepcim, tarti hallolmamis, umarim biran evvel piline kavusursun :)
ohhh okul yolu duz gider duz gider duz gider :)
eyvaah eyvahh :)
canim nomal, oglusunda rahatsizdi, haftaya gelir eksiler :)
600 gr gitmis kuzum tebrikler :)
vaaay ne guzel gitmis sibelim aslinda 1 kilo gitmis resmen :)
tebrikler ne guzel bir baslangic olmus :)
ohannes tebrikler mavisim :)
bende 2 agustooooosss tos tos :)
ohh gule gule harca guzelim :)
tebrikler asyam gitmis 500 gr :)
canim tebrikler, nasil oldu kuzun?
asidan sonra iyi mi?
tebrikler ablacimm :)
canim takima don artikin, yaz menulerini, eski kilona donersin :)
buzagi nasil kizzz ??
amaniiiinn dugun telasi baslasin mavisimm :)
hiic uzulmek yok cok iyi gidiyorsun canim.
bu egzersizden kaynaklandi, 1 hafta-10 gune gidecek kilolar :)
ayy gozlerim doldu bende ne sulugozum yaa
canim benim basin sagolsun, tuttum tuttum kendimi senin mesajindan sonra dagildim
Mekani cennet olsun, Allahim rahmet etsin, okudum guzelim.
Aklima geldikcede okurum babana...
esimle ayni gunmus dogum gunun mavisim :)
hepinize tebrikler citirlar, mavisim ellerine saglik :)
ablacim senin babanada okudum bilesin...
ayyy asyaa ne guzel habeer hadi insallah tedavi sonrasi teyze olma haberimizide aliriz.
sendende tum isteyen can arkadaslarimdan da..
enistede iyi kiskanmis haaa :)
canim dualarim seninle ve tum bebek isteyen arkadaslarimla, Rabbim kucaklarinizi doldursun ins...
haydi insallah :)
Ellerine saglik Ebrusum benim kilom 56.3 :)
chiayi kendi hazirladigim kizilcik serbetine attim, kocaman oldular, sistiler :)
oglumla, esim ictiler mis gibi:)
ben bir sevemedim papatya cayini afiyet olsun sana kuzum :)
cok gec yatiyor hem gunduz hem gece uykusuna,ins duzelecek canim :)
canim kelebek nedir??
tebrikler ablacimmm :)
ohh ohh tiridine bandim :)
erkek kardesinin bebegi mi oluyor canim, Allah bagislasin..
jilliana basla kuzum ama bu hafta arti gorebilirsin :)
bende 3 bucuk ay emmisim, sut ememeyenler listesinde on siralardayim :)
oyle deme hayirlisi, kivircik tatli oglusunun bir kardesi olsa fena mi olur:)
sagol ablacim :)
Hepinizi tek tek goturcem koye :) salcam bebeleri tarlaya :))))Gunaydin canlar, iyi haftasonlari:) Yawrukush iyi uykular guzelim, Allah rahatlik versin.
haeshin iyi eglenceler canim. Cok ozeniyorum sana suan:)
@AKovser hos geldin hurma guzeli. Menulerini vermeye basla yeniden. Listede izinli olup da ugramayan uyeleri sildik canim. Aktif guncel kadro listede olsun istedik. Takimdan atilmak ne demek:)
6 aydan itibaren corbasina yogurdu na Ruşeym de koyabilirsiniz canım çok sağlıklı.Aynen ablacım bide bankada çalıştığı için baya zor oluyor ablacım sağlıklı olsunda inşallah annemde öyle internetten bakıyor anne sütüne en yakın şeyleri araştırıyor yoğurt, avakado, muz, kivi, hurma yediriyor yulaf kepeği bile yiyor :) çorba felan yapıyor onun içinede atıyor yulaf kepeğini:)
Ben de oğluma sırf anne sütü verdiğim halde 4. Ayda yoğurt verdim. Burda doktorlar eğer bebek mama alıyorsa sadece ek gidaya 4. Ayda başlayabilir diyorlar. SadeCe anne sütüyle 6 ay beslenm3li diyorlar.Erken kuzum daha. Suan mama verip sonra devam sutu ve ek gida ile takviye etmesi lazim. 6 ayi dolmadan vermeseniz keske.
Hayırlı olsun ablacim işin ve doğacak yeğeni için . Rabbim sağlıkla doğmasini nasip etsin.2-4 ay arasi surer canim.
BEN jillian in zayıflama etkisini değil ama sıkılan etkisini gördüm mavişim.Rica ederim ablişimm bende yapacağım bu hafta inşallah
Ya kızlar fikrinizi almak istiyorum spor konusunda şimdi jillian yapanlarımız var aramızda yaaa bende jilliana başlasam mı diye düşünüyorum ama hafta sonu ek sporu zor yapıyorum sadece yürüyüşle yetiniyorum :) sizce jilliana şimdi başlayayımmı yoksa kiloma 2-3 kilo kala mı başlayayım şuan 65.2 kiloyum hedefim 60 ama hedefimden sonrada dahada düşmeyi düşünüyorum sizce napayım :))
Kıyamam niye krkmus ki? Ben de 3 ay emmisim. Sonra mama.Benim annemin de bir kaç aylıkken sütü kesilmiş korkudanbende emememişim... Sebep olanlar utansın
Kayinvalidemin kardeşi de 7 yaşına kadar emmis. Yuh dedim. Okula gidince herhalde annesi gidiyordu beslenme öğünü olarak meme vermeye.İyi geceler ablacım:)
Benim dedem 7-8 yaşına kadar emmiş geçen gün öğrendim şok oldum
Sıkılasirsin cane.Olabilir aslında ablacım da jillian beni zayıflatır mı ki, ilk yaptığımda da daha çok vücudumu forma sokmuştu.
Geçmiş olsun ablacım, iki güne bir şeyin kalmaz inşallah. Tatlı rüyalar, iyi geceler
Tırsıyorum biraz :)
gozunuzaydin canim, simdi nasil annen?
asidan sonra iyi mi?
buzagi nasil kizzz ??
canim benim basin sagolsun, tuttum tuttum kendimi senin mesajindan sonra dagildim
ayyy asyaa ne guzel habeer hadi insallah tedavi sonrasi teyze olma haberimizide aliriz.
canim dualarim seninle ve tum bebek isteyen arkadaslarimla, Rabbim kucaklarinizi doldursun ins...
chiayi kendi hazirladigim kizilcik serbetine attim, kocaman oldular, sistiler :)
canim kelebek nedir??
Basaklar in huyudur ben bazen o kadar takıntı yapıyorum ki yastıkları bile aynı hizaya koyup öyle uyumaya gidiyorum.Basaklarin kizlari ayni korkuyla buyuyo demek ki :)))) o kadar bilincaltima islemis ki cok daginik bir Koç olmama ragmen mutfagi toplamadan uyuyamiyorum:)))
O da iyiyimis yok ben normalde darmadaginigim ne kadar toparlasam da anneminki gibi olmuyo zaten :)) bi mutfak benim olayimGünaydınlar cancanlar :))
6 aydan itibaren corbasina yogurdu na Ruşeym de koyabilirsiniz canım çok sağlıklı.
Ben de oğluma sırf anne sütü verdiğim halde 4. Ayda yoğurt verdim. Burda doktorlar eğer bebek mama alıyorsa sadece ek gidaya 4. Ayda başlayabilir diyorlar. SadeCe anne sütüyle 6 ay beslenm3li diyorlar.
Hayırlı olsun ablacim işin ve doğacak yeğeni için . Rabbim sağlıkla doğmasini nasip etsin.
BEN jillian in zayıflama etkisini değil ama sıkılan etkisini gördüm mavişim.
Kıyamam niye krkmus ki? Ben de 3 ay emmisim. Sonra mama.
Kayinvalidemin kardeşi de 7 yaşına kadar emmis. Yuh dedim. Okula gidince herhalde annesi gidiyordu beslenme öğünü olarak meme vermeye.
Sıkılasirsin cane.
Evet özgem tatil yaktı beni :)
Basaklar in huyudur ben bazen o kadar takıntı yapıyorum ki yastıkları bile aynı hizaya koyup öyle uyumaya gidiyorum.
çok sağoll gülümmm rabbim hepimizin gönlündekini versin inşş sabır işi bu beklicez ve tevekkül edicez...gozunuzaydin canim, simdi nasil annen?
asidan sonra iyi mi?
buzagi nasil kizzz ??
canim kelebek nedir??
İyi eğlenceler köyde. Temiz havayı çek içine; )Eki Görüntüle 1739579 Bisiklet surdum bugun baska spor yapamam heralde koye gidecegiz birazdan simdi bu hizli hizli gecmise bakayim aralarda girebilirsem gorusuruz kizlar
Eki Görüntüle 1739579 Bisiklet surdum bugun baska spor yapamam heralde koye gidecegiz birazdan simdi bu hizli hizli gecmise bakayim aralarda girebilirsem gorusuruz kizlar
Hepinizi tek tek goturcem koye :) salcam bebeleri tarlaya :))))
Demet gozun aydin saglikla dogsun buyusun elacikInsallah, rabbim ona da guzel bir yuva nasip etsin canim. Esmer guzelim, ilk hala diyenim Ela m geliyor insallah
Günaydınlar cancanlar :))
6 aydan itibaren corbasina yogurdu na Ruşeym de koyabilirsiniz canım çok sağlıklı.
Ben de oğluma sırf anne sütü verdiğim halde 4. Ayda yoğurt verdim. Burda doktorlar eğer bebek mama alıyorsa sadece ek gidaya 4. Ayda başlayabilir diyorlar. SadeCe anne sütüyle 6 ay beslenm3li diyorlar.
Hayırlı olsun ablacim işin ve doğacak yeğeni için . Rabbim sağlıkla doğmasini nasip etsin.
BEN jillian in zayıflama etkisini değil ama sıkılan etkisini gördüm mavişim.
Kıyamam niye krkmus ki? Ben de 3 ay emmisim. Sonra mama.
Kayinvalidemin kardeşi de 7 yaşına kadar emmis. Yuh dedim. Okula gidince herhalde annesi gidiyordu beslenme öğünü olarak meme vermeye.
Sıkılasirsin cane.
Evet özgem tatil yaktı beni :)
Basaklar in huyudur ben bazen o kadar takıntı yapıyorum ki yastıkları bile aynı hizaya koyup öyle uyumaya gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?