Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

O da iyiyimis yok ben normalde darmadaginigim ne kadar toparlasam da anneminki gibi olmuyo zaten :)) bi mutfak benim olayim
Hayatta yapmayacağım en son şeylerden biri daginiklık. Beni dürtüyolar resmen. Banyoda ayna önünde eşimin deo parfüm vs. var. Bazen alınca aceleyle yerine koymaz . Hergün yerini duzeltirim. O yüzden benim ev isim bitmiyor ki. Detaylarda boguluyorum hergün :))))

günaydın kızlar birazdan kahvaltı edip çıkıcaz eşimi ikna ettim hava güzel bugün spor aletlerinin olduğu bir alan var oraya götürecek pek sevmiyor sosyal hayatı zor ikna ettimgeldikten sonra grşrz

Iyi eglenceler bol ter atmalar canim:)

Uuu sibel benle hayatta yasayamazsin bi temizlik yaparim dipp kose ama sonra o aupurgeyi kaldirmak toz bezlerini katlamak yerleştirmek o temizlikten cok yorar beni

"Sikilan etkisi" deyince cok guldum:) Cok mu "sikti" seni esmer guzelim:)

Tesekkur ederim guzel temennilerin icin:)
Ay ablam ben bu klavyede yazma Özürlüyum valla. Aceleyle yazıyorum çoğu zaman o yüzden sacmaliyorum galiba. Sıkılasma etkisi demek istedim ama level 2 de sıktı bi yandan doğruya doğru. Şükür bugün 3 e geçiyorum. Bakalım artık. ..

Daginikliga sebep olanlari hizaya getirirsen, is guc kalmiyor canim:) Itinayla hizaya sokulur

Uuu sibel benle hayatta yasayamazsin bi temizlik yaparim dipp kose ama sonra o aupurgeyi kaldirmak toz bezlerini katlamak yerleştirmek o temizlikten cok yorar beni
Kocam olsan seni bogardim kesin:))))) Yaşayamam dağınık insanla. Allah dan eşimde düzenli adamdır. Hele Bi erkek olarak gerçekten çok titizdir.

Seyhan abla cok sikayetleniyordu 3. Lvl dan. Buse ye de coooook selami vardi. Neden kolay dedi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…