- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Günaydin fistiklar sibel ücüncü level cok eglenceli asiri yorucu hala kollarim agriyo ama ikiden filan zor yani basaklar zoru sever demi
Kesinlikle degilUmarim 2 kada r sıkıcı değildir.
Pazartesi ola hayrola, istiyorum mavişim de sonunu getiremem diye korkuyorum, başlayıp yarım bırakmak istemem.Lütfennn başlayalım ne olurrr
Kendimi yanlış ifade etmişim ablacım, ben jillian ile kilo verdim, şöyle ki 1 aydan daha kısa bir sürede vermem gereken kilo fazla olduğu için beni zayıflatırmı dedim :)Zayiflatmiyorsa neden oneriyorsun bizim citirlara
Terazi benim canım üşengeç rahatına düşkün kararsız ama aynı zamanda güzelliğe ve bakıma önem veren sıcakkanlı ve sevecenAbbbboooooov kac saattir gecmis okuyorum
Bunca yildir hic merakim olmamisti burclara okadar konusulmus ki bugun bende 27 yil sonra yukselenimi ogrendim
Suan cok duygusal anlar yasiyorum yillar sonra bir yakinima kavusmusum gibi
Burcum aslan , yukselenim terazi imis
Terazide ne olaki:)
Neyse ben burclar konusundaki cehaletimle yasamaya devam edeyimmm
O degil de yemek hazirlanacak, bulasik makinasi bosaltilacak, evin adami 1 saat sonra eve gelecekk amaninnn
Ben kacar nirinirinirinirimmm
Benim bugün 3.gün biraz fazla haraket var ama 2 level beni daha çok yoruyordu bu daha basit ve çooook terliyorumBilemedim şimdi bu aksam görücez bakalim:)@Saadetim33 geçmedi mi level 3 e?
Geçmiş olsun canım.dikkat et kendine sıcak bir çorba içKızlar Günaydın hasta yatağından sesleniyorum çok kötüyüm üşütmüşüm anlaşılan boğazım ağrıyor halsizim ama ateyim düştü şükür
Terazi benim canım üşengeç rahatına düşkün kararsız ama aynı zamanda güzelliğe ve bakıma önem veren sıcakkanlı ve sevecen
Aynen ya basit eglenceli yorucuBenim bugün 3.gün biraz fazla haraket var ama 2 level beni daha çok yoruyordu bu daha basit ve çooook terliyorum
Benim son 7Evet abla haklısın. Son 10 deyip sonuca odaklanıyorum :)
Gecmis olsun elifKızlar Günaydın hasta yatağından sesleniyorum çok kötüyüm üşütmüşüm anlaşılan boğazım ağrıyor halsizim ama ateyim düştü şükür
Terazi benim canım üşengeç rahatına düşkün kararsız ama aynı zamanda güzelliğe ve bakıma önem veren sıcakkanlı ve sevecen
Evet canım ama az kaldı bitecek zaten maşallah bize bitireceğimi hiç sanmıyordum ama bitmek üzere işteAynen ya basit eglenceli yorucu
Teşekkür ederim canım içerim kalkıp yapabilirsem vücudum dökülüyorGeçmiş olsun canım.dikkat et kendine sıcak bir çorba iç
Sağol güzelim bende biran evvel geçmesini istiyorum bu hafta iddia var biliyosunGecmis olsun elif
canim nasilsin, nerelerdesin?
listeleri guncel tutmaya calisiyoruz, takimdan atilma degil kuzum..
dondun mu aramiza :)
Gunaydin canlar, iyi haftasonlari:) Yawrukush iyi uykular guzelim, Allah rahatlik versin.
@haeshin iyi eglenceler canim. Cok ozeniyorum sana suan:)
Dahlia_ hos geldin hurma guzeli. Menulerini vermeye basla yeniden. Listede izinli olup da ugramayan uyeleri sildik canim. Aktif guncel kadro listede olsun istedik. Takimdan atilmak ne demek:)
İyi haftasonları kuzular
Pazartesi ola hayrola, istiyorum mavişim de sonunu getiremem diye korkuyorum, başlayıp yarım bırakmak istemem.
Kendimi yanlış ifade etmişim ablacım, ben jillian ile kilo verdim, şöyle ki 1 aydan daha kısa bir sürede vermem gereken kilo fazla olduğu için beni zayıflatırmı dedim :)
Kızlar Günaydın hasta yatağından sesleniyorum çok kötüyüm üşütmüşüm anlaşılan boğazım ağrıyor halsizim ama ateyim düştü şükür
Kızlar Günaydın hasta yatağından sesleniyorum çok kötüyüm üşütmüşüm anlaşılan boğazım ağrıyor halsizim ama ateyim düştü şükür
Benim son 7kendimi böyle avutuyorum
Güzel haftasonları
İyiyim diyelim, nişanlım gitti toparlanmaya çalışıyorum..
Kaç gündür döneyim diyorum da işte biraz canım sıkkın diye biraz da bekledim :)
Hoşbuldum ablammm :)
Anladım, bir an birşey mi yaptım bilmeden diye merak ettim :)
Olabilir hiç bilmiyorum birden nası böyle oldum anlamadım ilaç alıyorum bitki çayı içiyorum pazartesiye kadar toparlarım diye umuyorumHavuz ve saunadan degil degil mi gulum? Acil sifalar diliyorum. Dikkat et yedigine ictigine, direncini yuksek tut canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?