Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi haftasonları kuzular

Lütfennn başlayalım ne olurrr
Pazartesi ola hayrola, istiyorum mavişim de sonunu getiremem diye korkuyorum, başlayıp yarım bırakmak istemem.
Zayiflatmiyorsa neden oneriyorsun bizim citirlara
Kendimi yanlış ifade etmişim ablacım, ben jillian ile kilo verdim, şöyle ki 1 aydan daha kısa bir sürede vermem gereken kilo fazla olduğu için beni zayıflatırmı dedim :)

Kızlar Günaydın hasta yatağından sesleniyorum çok kötüyüm üşütmüşüm anlaşılan boğazım ağrıyor halsizim ama ateyim düştü şükür
Terazi benim canım üşengeç rahatına düşkün kararsız ama aynı zamanda güzelliğe ve bakıma önem veren sıcakkanlı ve sevecen

Geçmiş olsun canım.dikkat et kendine sıcak bir çorba iç

Gecmis olsun elif

Güzel haftasonları

canim nasilsin, nerelerdesin?
listeleri guncel tutmaya calisiyoruz, takimdan atilma degil kuzum..
dondun mu aramiza :)

İyiyim diyelim, nişanlım gitti toparlanmaya çalışıyorum..
Kaç gündür döneyim diyorum da işte biraz canım sıkkın diye biraz da bekledim :)

Hoşbuldum ablammm :)
Anladım, bir an birşey mi yaptım bilmeden diye merak ettim :)

Seni hirslandirmak icin yazmistim gamzelim:) Beni biliyorsun. Egzersiz yapalim da adi sani hic onemli degil. Hepsinin faydasini mutlaka goruruz:)

Havuz ve saunadan degil degil mi gulum? Acil sifalar diliyorum. Dikkat et yedigine ictigine, direncini yuksek tut canim.

Allah acil şifa versin.. Dikkat et canım kendine

Neyi bekledin kuzum sen. Madem karar verdin, 1 sn bile dusunmeden gelip baslasaydin. Tuttuk daha birakmayiz:) Guncel kilonu yaz bakalim:)

Listemiz izinli uyelerle cok uzamisti gulum. Bazilarini hic tanima firsatim bile olmamisti. Ben rica ettim Ebru dan, guncel kadromuzla listeyi revize etmesini. Geri dondukce ekleriz herkesi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…