- 17 Kasım 2014
- 1.890
- 8.879
- 88
- 40
ay yazık olur hamura :)) brokolinin hiç bir şekli güzel değil bence mecburiyetten :))Güüünnnnaaayyyddiinnnlaarrrrkizlar brokoliyle kahvalti yapiyorum naptiniz ayol bana hani benim böreklerim nerde brokolili börek olurmuki denesemmiki
İyiyim canım rakibeciğim:)) Bugün sabah tartılıyım diyordum annemlerde kalınca tartılamadım yarın bakacağım inşallah. Hafta sonu hiç kaçamak yapmadım ama sporda yapamadım gelen gidenden, kötü zamanıma denk geldi yarış bir iddiam yok bu hafta ama bırakmıyorum rövanş isteyecem
Haftasonu kaçamak yoksa süper:)ay yazık olur hamura :)) brokolinin hiç bir şekli güzel değil bence mecburiyetten :))
Eline sağlık kaptanim:)
Canım benim kendine çok dikkat et. tele gelemiyorum şimdilik.Günaydin canlarim
Allah razi olsun ablacim, bu Rabbimin mucizesi "doktor zor dedi, ALLAH OL DEDI"...
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah ♥
Canimsin yaAmin Allah razi olsun seherim
Gülüm nasil gecti ilk jillian maceran?
Gecmis olsun Zeynebim, dikkat et kendine.
Ablacim sende whatsapp grubumuza katilsana :)
Amin Allah razi olsun Özgem, kutlama dansi yaptiniz mi kiz :)
Kasimsiz olmaz :)))
Eki Görüntüle 1741822
Allah razi olsun ablacim, cok sagol... ♥
Uyudum mu gece uyumadim mi hic bilmiyorum :) tuhaf bir geceydi :)
Benim yüzümden azar isitmissin özür dilerim ablacim... Messi enistem kusura bakmasin, cok gecmis olsun, insallah bir cirpida hallolur ameliyati.
Tebrik ederim ablacim, masallah sana :)
Kizlar bu haftanin birincisi belli oldu galiba :)
Cok gecmis olsun abla, bir kac gün zorlama istersen.
Cicegim annen nasil?
Seherim sabah sorun vardi ya giremedim bir türlü :)
Seni sordum durdum kaptanım hele şükür iyi haberini aldım benimde uyuyup kalsam hafta sonu ilaç uyuttu.şimdi yine yatıyom uyuyamiyorum.neyse eve varsayım bende yapcam bi kahveAksam uyuya kalmisim. Sonra da site kapaliydi. Oglani uyutup sabah kahvesiyle gelecegim:)
KUZUM sevincimden azari bile isitmedim iyi misin bugunGünaydin canlarim
Allah razi olsun ablacim, bu Rabbimin mucizesi "doktor zor dedi, ALLAH OL DEDI"...
Eki Görüntüle 1741822
Benim yüzümden azar isitmissin özür dilerim ablacim... Messi enistem kusura bakmasin, cok gecmis olsun, insallah bir cirpida hallolur ameliyati.
Cicegim annen nasil?
Ay abla brokoliyle kahvalti mi olur soole yumusacik bol otlu peynirli bi borek yapaydin ya da cig borek bol yagda kizarmis mmmGüüünnnnaaayyyddiinnnlaarrrrkizlar brokoliyle kahvalti yapiyorum naptiniz ayol bana hani benim böreklerim nerde brokolili börek olurmuki denesemmiki
Sporu yaptın rahatladin:)Seni sordum durdum kaptanım hele şükür iyi haberini aldım benimde uyuyup kalsam hafta sonu ilaç uyuttu.şimdi yine yatıyom uyuyamiyorum.neyse eve varsayım bende yapcam bi kahve
Zeynebin Menüsü
Sabah
Ceyrekten az simit
sekersiz cay
Ara
Yesilcay
Oglen
Pide et döner
Ayran
Aksam
Cornflakes
Su :2 lt
Spor Yok
@Yawrukush canim dün ters bi hareket yaptim sanirim belimi incilttim esim simdi bengayla masaj yapti guzelce sardik insallah iyi gelir. o nedenle spor olarak yormadim kendimi bilgin olsun tatlim
Tamam canim :)
Cok sukur canim sporunu bile yapmissin :)
Cok keyifli bir sinavmis, hangi okul mezunusun sen Demetcim, zooloji her universitede olan bir bolum mu?
Burada cevre bilim ve hayvan bilimle ilgili bilimsel calismalar yapanlar var epey Turkiye'de de boyle arastirmalarin yapiliyor olmasi gurur verdi, epeydir uzak kalinca ulkeden, kaciriyoruz boyle guzel seyleri..
Benimki marcy marka kuzum, amerikan markasi bilmiyorum var midir sizin orada??
Canim armut suyu hazir armut sularindan miydi?
Cok heyecanli :)
Jillianla ilk randevunuz nasildi mavisim :)
Yasasiiiiiin beeee, Allaaaaah beeee coook sevindim Ebrusuuuuum:)
Rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin.
Darisi bebek isteyen tum arkadaslarima insallah..
Canim spor yapma dinlendir belini, peki oglen pide buyuk muydu :)
Ozgecim menisküs ve capraz bag ameliyati. Capraz baglari kopardi adam messi ya kendisi . Cok kiziyorum ya profosyonel degilsen riskli sporu yapma arkadasim sen bundan para kazanmiyosun aldigin zevk alsigin riskten daha mu ustun. Bu arada yarin olacak ameliyat. Gecmisi okuyum anlatacağım kizlar
Kizlar Ben onumuzdeki hafta icin 1 kilo hedef koymustum, ama simdiden hedefime ulastim
1 ,5 olsun hedefim
Cok iyi canim, terra tebrik ederim
Sagligim gecen hafta ya gore Cok iyi , ama hala tam iyilesemedim
Biraz yogun bir hafta Benin icin, yazili yap oku sisteme gir
Pazartesi menüm
Sabah yulaf ezmesi yarım muz sütle
Ara nescafe 1 hurma
Akşam 2 kaşık pilav 4 kaşık nohut küçük 1 parça tavuk yoğurtlu kereviz salatası
Ara çay yarım dilim kek
Su 2 lt
Spor 150 dizleri karna çekerek koşma 100 zıplama
Sanırım kendime zarar verdim bacağımda bileğin yukarısında bi ağrı oldu yarına geçer inşallah.
Seni sordum durdum kaptanım hele şükür iyi haberini aldım benimde uyuyup kalsam hafta sonu ilaç uyuttu.şimdi yine yatıyom uyuyamiyorum.neyse eve varsayım bende yapcam bi kahve
Peki ablacim, ilerde insallah :)Canım benim kendine çok dikkat et. tele gelemiyorum şimdilik.
Ay ablam ya :)KUZUM sevincimden azari bile isitmedim iyi misin bugun
Geçmiş olsun canım işte sporun böyle yanları da var bel ihmale gelmez canım dinlen bide tabi geçmezse doktora görünmen iyi olur
Canim spor yapma dinlendir belini, peki oglen pide buyuk muydu :)
Eki Görüntüle 1741822
Cicegim annen nasil?
2015in kalintilari onlar kuzum :) tüm olumsuzluklari geride birakip evrene pozitif enerji gönderiyoruz :)cok sagol ebrumm dikkat etmeye calisiyorum iste farkindamisin bu yil amma hastalik rahatsizlik bilmem ne oldum yavv. eskiden böyle değildim
Ablam, canim, arim balim petegim :) iyiyim cok sükür :) Sen nasilsin?
2015in kalintilari onlar kuzum :) tüm olumsuzluklari geride birakip evrene pozitif enerji gönderiyoruz :)
Pazartesi menüm
Sabah yulaf ezmesi yarım muz sütle
Ara nescafe 1 hurma
Akşam 2 kaşık pilav 4 kaşık nohut küçük 1 parça tavuk yoğurtlu kereviz salatası
Ara çay yarım dilim kek
Su 2 lt
Spor 150 dizleri karna çekerek koşma 100 zıplama
Sanırım kendime zarar verdim bacağımda bileğin yukarısında bi ağrı oldu yarına geçer inşallah.
Hayırlı geceler kızlar
Bugün işten izin aldım evde bakamadım fazla geçmişi de yarın okurum , sabah misafirler geçti akşamda akşam 11 de misafirim bitti sonra evi topladım çocukların kıyafetleri hazırladım anneme geldim yarın kayınvalidem anji olacak yine annem bakacak çocuklara , anneme 12 de gelince sohbet muhabbet bu vakit oldu ve ben sabah erken kalkmak zorundayım , menümü yazıp uyuyayım
Sabah: 2 Çavdar , yumurta salatası, yoğurt, 5 zeytin
Ara: 1 elma
Öğlen: karnıbahar , kara lahana
Akşam: fırında et, salata, yoğurt
Spor olamadı hiç boş vaktim yoktu
Sagol esracim sana da kolay gelsin bugun hastanelerdeyiz
Güüünnnnaaayyyddiinnnlaarrrrkizlar brokoliyle kahvalti yapiyorum naptiniz ayol bana hani benim böreklerim nerde brokolili börek olurmuki denesemmiki
Gecmiş olsun gülüm, ihmal etme kendini. İzin al işten devam ederse.
Canım biyoloji mezunuyum. Yuksek lisans ve doktorada brans seciyoruz. Ben zooloji istedigimden ona gore danışman sectim ve calışmalarımı o yönde yürüttüm. Doktorada da moleküler biyolojiye girdim. Ayrıca bölüm olarak biyokimya ve moleküler biyoloji var bazı üniversitelerde. Ben cukurova mezunuyum. Bizde yoktu.
İnşallah güzel gecer bir tanem. Haberdar et bizi. Allah kolaylık versin. Yarısı da düşünme, elbet yakalarım seni
Ooo maşallah:)
Gecmiş olsun ablacıgım. Biran once gecer inşallah.
2015in kalintilari onlar kuzum :) tüm olumsuzluklari geride birakip evrene pozitif enerji gönderiyoruz :)
Bekliyoruz gülüm doktor daha gelmedi bakalım bi sorun çıkmaz inşallahGünaydin canlarim
Eki Görüntüle 1741822
Cicegim annen nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?