Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Güüünnnnaaayyyddiinnnlaarrrr kizlar brokoliyle kahvalti yapiyorum naptiniz ayol bana hani benim böreklerim nerde brokolili börek olurmuki denesemmiki
ay yazık olur hamura :)) brokolinin hiç bir şekli güzel değil bence mecburiyetten :))

ay yazık olur hamura :)) brokolinin hiç bir şekli güzel değil bence mecburiyetten :))
Haftasonu kaçamak yoksa süper:)
Sabah ekmek yerine kendi yaptığım pogacadan yedim mesela mayali hamurdandi birde iradem çok zayıf benim bi zayiflasaydim iyiydi:)
Brokolinin çorbası harika oluyor yoğurtla yapıyordu annem ama ben bilmiyorum:)

Canım benim kendine çok dikkat et. tele gelemiyorum şimdilik.

KUZUM sevincimden azari bile isitmedim iyi misin bugun

Güüünnnnaaayyyddiinnnlaarrrr kizlar brokoliyle kahvalti yapiyorum naptiniz ayol bana hani benim böreklerim nerde brokolili börek olurmuki denesemmiki
Ay abla brokoliyle kahvalti mi olur soole yumusacik bol otlu peynirli bi borek yapaydin ya da cig borek bol yagda kizarmis mmm

Gecmiş olsun gülüm, ihmal etme kendini. İzin al işten devam ederse.

Canım biyoloji mezunuyum. Yuksek lisans ve doktorada brans seciyoruz. Ben zooloji istedigimden ona gore danışman sectim ve calışmalarımı o yönde yürüttüm. Doktorada da moleküler biyolojiye girdim. Ayrıca bölüm olarak biyokimya ve moleküler biyoloji var bazı üniversitelerde. Ben cukurova mezunuyum. Bizde yoktu.

İnşallah güzel gecer bir tanem. Haberdar et bizi. Allah kolaylık versin. Yarısı da düşünme, elbet yakalarım seni

Ooo maşallah:)

Gecmiş olsun ablacıgım. Biran once gecer inşallah.

Seni sordum durdum kaptanım hele şükür iyi haberini aldım benimde uyuyup kalsam hafta sonu ilaç uyuttu.şimdi yine yatıyom uyuyamiyorum.neyse eve varsayım bende yapcam bi kahve

Aksam uyuya kalmışım canım. Sabah menumu telden yazdım takıma. Site girmiyordu. Sonra da iş güç:) Nasılsın, nihayet stresten kurtulmuşsun:) Hiç arayıs içinde olma. Saglıklı beslen ve düzenli egzersiz yap. İşe yarayan tek yöntem bu canım:)

Geçmiş olsun canım işte sporun böyle yanları da var bel ihmale gelmez canım dinlen bide tabi geçmezse doktora görünmen iyi olur

cok sagol canim
esim dün bengayla masaj yapti sicak havluyla sardik bugun daha iim

Canim spor yapma dinlendir belini, peki oglen pide buyuk muydu :)

hamburger ekmeginden biraz buyuk kuzum aslinda standart pide ekmegi tombik yanii

cok sagol ebrumm dikkat etmeye calisiyorum iste farkindamisin bu yil amma hastalik rahatsizlik bilmem ne oldum yavv. eskiden böyle değildim

cok sagol ebrumm dikkat etmeye calisiyorum iste farkindamisin bu yil amma hastalik rahatsizlik bilmem ne oldum yavv. eskiden böyle değildim
2015in kalintilari onlar kuzum :) tüm olumsuzluklari geride birakip evrene pozitif enerji gönderiyoruz :)
E-brulim gamzelimmmmmmmm, nasılsın?
Ablam, canim, arim balim petegim :) iyiyim cok sükür :) Sen nasilsin?

2015in kalintilari onlar kuzum :) tüm olumsuzluklari geride birakip evrene pozitif enerji gönderiyoruz :)

Bomba gibiyim. Teyze oluyorum, yerimde duramıyorum Gittin mi doktora, işte misin? Uzat ayaklarını bak, sıcak da tut kendini. Yemek getirdin mi?

oo goncam sende mii

gecmis olsun kuzum bengayla masaj yapsana iyi geliyor

sanrijm bugun senin icin yogun bi gun olacakk kolay gelsin canimm

Sagol esracim sana da kolay gelsin bugun hastanelerdeyiz

busecim senin icinde yogun olacak dikkat et kendine.
ayrica erkek iste milli sporcu yatiyor iclerinde oksayalim gururlarini

gunaydinn güldürdün beni abla yaa

masajdan sonra daha iim abla yaa bu aksamda masaj yaptiricam ohh cok sagoll

ahaha pozitif bakmaya calisiyorum beni körelttiler yavrumm:))

sen nasilsin aman kendine bebisimize ii bak olur muu

Bekliyoruz gülüm doktor daha gelmedi bakalım bi sorun çıkmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…