Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Peki ablacim, ilerde insallah :)

Ay ablam ya :)
Sükür iyiyim ablacim, sen nasilsin? Eniste nasil?
Iyi canim beklemedeyiz hala gircek birazdan. Ebrus seker ekmek makarna nisasta patates pirinc yasak artik sana bak bebegini kesinkikle beslemez bunlar sadece sana gereksiz y ve zararli yuk bindirir ileride erken doguma bile sebepnolur cok kilo alırsan bu yuzden. Zarari cok faydasi yok. Et sebze dogal yag cig findik fistik badem ceviz sabahlari meyve veriyorum sana:) getirme beni oraya ! Aserme diye bisey yok hersey beyinde bitiyo!!!

bugün dinlenme günüm canım işteyim :)) Eşim izin aldı bugün o var hastanede, benim tempo yarın başlayacak hayırla atlatsın da inşallah, sen nasılsın

Sagol canim he bizimki uluslararasi messi

Bomba gibiyim. Teyze oluyorum, yerimde duramıyorum Gittin mi doktora, işte misin? Uzat ayaklarını bak, sıcak da tut kendini. Yemek getirdin mi?
Cansin sen :) Hem hala, hem teyze ne güzel masallah :)
Isteyim suan ablacim, aradim doktoru 25.01. icin randevu verdi, daha önce ultrasonda görünmez dedi. Kan testine geleyim mi diye sordum gerek yok dedi... hayret bir sey :)
Yemek getirmedim ablacim, cünkü isten sonra yemege gidecegiz :)
ahaha pozitif bakmaya calisiyorum beni körelttiler yavrumm:))

sen nasilsin aman kendine bebisimize ii bak olur muu
O köreltenlere yol ver gülüm :)))
Iyiyim sükür zeynebim, her sey yolunda gibi simdilik...

Günaydın kızlarr:)
Yer yer pes etme planlı olsada sonunda yapacam deyip son dakkikaya kadar devam ettim gülüm bugündee sabah 8:30 kalkıp hemen sporumu yaptım duşumu aldım çook mutluyum
kakaovanilya canım tekrardan hoşgeldin gitme bak hiç bir yere:)

Bekliyoruz gülüm doktor daha gelmedi bakalım bi sorun çıkmaz inşallah
Hayirli haberler alirsiniz insallah gülüm, Rabbim sifa versin.
Hadi hayirlisi ablacim, sag salim girsin ciksin insallah...
Makarna yasak olmasin lütfeeeen :)
Aserme yok bencede abla, kendimi öyle ayarlayacagim :)))

Jillian insana bir mutluluk yüklüyor gercekten, masallah sana mavisim. 30 gün sonra daha da mutlu olacaksin insallah :)

Bekliyoruz gülüm doktor daha gelmedi bakalım bi sorun çıkmaz inşallah
Çiçeğim teyzem allahın izniyle iyileşecek ins

Her gun mutlaka süt yumurta ev yogurdu:) yumurta ne tam haslanmis ne rafadan tam arası.
Kahve yasak çay çok açık 1 bardak kafein zararlı bebise.
En önemlisi sık öğünler aç kalmak yok bol ara öğün yani.ilerde bulanti olursa o zaman ayrı konusuruz:))))

Ilk defa duydum kaktüs recelini zavalli amerikalilar yoksunluktan ne yapacaklarini sasirmislar gerci bizimde patlican recelimiz vardi ama
aaa patlıcan reçeli süper oluyor, patlıcan olduğunu anlamıyorsun bile annecim çok güzel yapar:))
Subat ta baslarsin hemen dediler de marti bulur bence. Ingilizce sinav var 2 hafta sonra. Ondan sonra da dosya inceleme. Bakalim kismet. Bina guzel ama, beklemiyordum bu kadar.
Canım hayırla başlarsın inşallah çok sevindim :)

Yok mu sizin orda hastaneye gidip yaptirirsin kan testi, doktora gerek yok. Haftasini ogrenirdik:)

Bende öyle yapıyorum artık takmıcam elimden geleni yapıyorum stres kilo aldırıyorMuş zaten spor çok iyi geldi
Iyi olmana sevindim canım
Hehe açılmış forum neyseki. Bacağım iyi bugün çok şükür.
Geçmiş olsun abla

Inşallah bitanem ayy ama sabah dayak yemiş gibi uyandm
Ah kiyamam ya, iste bir tek o nokta zorluyor insani ama 3. güne vücudun alismis oluyor ve " " bu ifadeyi almaya basliyorsun :)))
Yok mu sizin orda hastaneye gidip yaptirirsin kan testi, doktora gerek yok. Haftasini ogrenirdik:)
Tüp bebek merkezini arayacagim birazdan ablacim. Dijital testime ve son adet tarihine göre 4-5 haftalik.

Ah kiyamam ya, iste bir tek o nokta zorluyor insani ama 3. güne vücudun alismis oluyor ve " " bu ifadeyi almaya basliyorsun :)))

Tüp bebek merkezini arayacagim birazdan ablacim. Dijital testime ve son adet tarihine göre 4-5 haftalik.

Ebru normal oldu degil mi? Tedaviyi bekliyorum derken sevindirdi kuzun hepimizi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…