Iyi canim beklemedeyiz hala gircek birazdan. Ebrus seker ekmek makarna nisasta patates pirinc yasak artik sana bak bebegini kesinkikle beslemez bunlar sadece sana gereksiz y ve zararli yuk bindirir ileride erken doguma bile sebepnolur cok kilo alırsan bu yuzden. Zarari cok faydasi yok. Et sebze dogal yag cig findik fistik badem ceviz sabahlari meyve veriyorum sana:) getirme beni oraya ! Aserme diye bisey yok hersey beyinde bitiyo!!!Peki ablacim, ilerde insallah :)
Ay ablam ya :)
Sükür iyiyim ablacim, sen nasilsin? Eniste nasil?
bugün dinlenme günüm canım işteyim :)) Eşim izin aldı bugün o var hastanede, benim tempo yarın başlayacak hayırla atlatsın da inşallah, sen nasılsın
oo goncam sende mii
gecmis olsun kuzum bengayla masaj yapsana iyi geliyor
sanrijm bugun senin icin yogun bi gun olacakk kolay gelsin canimm
busecim senin icinde yogun olacak dikkat et kendine.
ayrica erkek iste milli sporcu yatiyor iclerinde oksayalim gururlarini
gunaydinn güldürdün beni abla yaa
masajdan sonra daha iim abla yaa bu aksamda masaj yaptiricam ohh cok sagoll
ahaha pozitif bakmaya calisiyorum beni körelttiler yavrumm:))
sen nasilsin aman kendine bebisimize ii bak olur muu
Sagol canim he bizimki uluslararasi messi
oo goncam sende mii
gecmis olsun kuzum bengayla masaj yapsana iyi geliyor
sanrijm bugun senin icin yogun bi gun olacakk kolay gelsin canimm
busecim senin icinde yogun olacak dikkat et kendine.
ayrica erkek iste milli sporcu yatiyor iclerinde oksayalim gururlarini
gunaydinn güldürdün beni abla yaa
masajdan sonra daha iim abla yaa bu aksamda masaj yaptiricam ohh cok sagoll
ahaha pozitif bakmaya calisiyorum beni körelttiler yavrumm:))
Cansin sen :) Hem hala, hem teyze ne güzel masallah :)Bomba gibiyim. Teyze oluyorum, yerimde duramıyorumGittin mi doktora, işte misin? Uzat ayaklarını bak, sıcak da tut kendini. Yemek getirdin mi?
O köreltenlere yol ver gülüm :)))ahaha pozitif bakmaya calisiyorum beni körelttiler yavrumm:))
Yer yer pes etme planlı olsada sonunda yapacam deyip son dakkikaya kadar devam ettim gülüm bugündee sabah 8:30 kalkıp hemen sporumu yaptım duşumu aldım çook mutluyumGünaydin canlarim
Allah razi olsun ablacim, bu Rabbimin mucizesi "doktor zor dedi, ALLAH OL DEDI"...
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah ♥
Canimsin yaAmin Allah razi olsun seherim
Gülüm nasil gecti ilk jillian maceran?
Gecmis olsun Zeynebim, dikkat et kendine.
Ablacim sende whatsapp grubumuza katilsana :)
Amin Allah razi olsun Özgem, kutlama dansi yaptiniz mi kiz :)
Kasimsiz olmaz :)))
Eki Görüntüle 1741822
Allah razi olsun ablacim, cok sagol... ♥
Uyudum mu gece uyumadim mi hic bilmiyorum :) tuhaf bir geceydi :)
Benim yüzümden azar isitmissin özür dilerim ablacim... Messi enistem kusura bakmasin, cok gecmis olsun, insallah bir cirpida hallolur ameliyati.
Tebrik ederim ablacim, masallah sana :)
Kizlar bu haftanin birincisi belli oldu galiba :)
Cok gecmis olsun abla, bir kac gün zorlama istersen.
Cicegim annen nasil?
Seherim sabah sorun vardi ya giremedim bir türlü :)
Demi yani ne bu hırs kahvaltıda brokoli yok artık.sende hastanelerde aç kalma canım poğaça açma simit ye bitanemAy abla brokoliyle kahvalti mi olur soole yumusacik bol otlu peynirli bi borek yapaydin ya da cig borek bol yagda kizarmis mmm
Hayirli haberler alirsiniz insallah gülüm, Rabbim sifa versin.Bekliyoruz gülüm doktor daha gelmedi bakalım bi sorun çıkmaz inşallah
Hadi hayirlisi ablacim, sag salim girsin ciksin insallah...Iyi canim beklemedeyiz hala gircek birazdan. Ebrus seker ekmek makarna nisasta patates pirinc yasak artik sana bak bebegini kesinkikle beslemez bunlar sadece sana gereksiz y ve zararli yuk bindirir ileride erken doguma bile sebepnolur cok kilo alırsan bu yuzden. Zarari cok faydasi yok. Et sebze dogal yag cig findik fistik badem ceviz sabahlari meyve veriyorum sana:) getirme beni oraya ! Aserme diye bisey yok hersey beyinde bitiyo!!!
Oh mutluluk keyif tavanSporu yaptın rahatladin:)
Jillian insana bir mutluluk yüklüyor gercekten, masallah sana mavisim. 30 gün sonra daha da mutlu olacaksin insallah :)Günaydın kızlarr:)
Yer yer pes etme planlı olsada sonunda yapacam deyip son dakkikaya kadar devam ettim gülüm bugündee sabah 8:30 kalkıp hemen sporumu yaptım duşumu aldım çook mutluyum
kakaovanilya canım tekrardan hoşgeldin gitme bak hiç bir yere:)
Çiçeğim teyzem allahın izniyle iyileşecek insBekliyoruz gülüm doktor daha gelmedi bakalım bi sorun çıkmaz inşallah
Her gun mutlaka süt yumurta ev yogurdu:) yumurta ne tam haslanmis ne rafadan tam arası.Iyi canim beklemedeyiz hala gircek birazdan. Ebrus seker ekmek makarna nisasta patates pirinc yasak artik sana bak bebegini kesinkikle beslemez bunlar sadece sana gereksiz y ve zararli yuk bindirir ileride erken doguma bile sebepnolur cok kilo alırsan bu yuzden. Zarari cok faydasi yok. Et sebze dogal yag cig findik fistik badem ceviz sabahlari meyve veriyorum sana:) getirme beni oraya ! Aserme diye bisey yok hersey beyinde bitiyo!!!
aaa patlıcan reçeli süper oluyor, patlıcan olduğunu anlamıyorsun bile annecim çok güzel yapar:))Ilk defa duydum kaktüs recelini zavalli amerikalilar yoksunluktan ne yapacaklarini sasirmislar gerci bizimde patlican recelimiz vardi ama
Canım hayırla başlarsın inşallah çok sevindim :)Subat ta baslarsin hemen dediler de marti bulur bence. Ingilizce sinav var 2 hafta sonra. Ondan sonra da dosya inceleme. Bakalim kismet. Bina guzel ama, beklemiyordum bu kadar.
Inşallah bitanemJillian insana bir mutluluk yüklüyor gercekten, masallah sana mavisim. 30 gün sonra daha da mutlu olacaksin insallah :)
Bekliyoruz gülüm doktor daha gelmedi bakalım bi sorun çıkmaz inşallah
Cansin sen :) Hem hala, hem teyze ne güzel masallah :)
Isteyim suan ablacim, aradim doktoru 25.01. icin randevu verdi, daha önce ultrasonda görünmez dedi. Kan testine geleyim mi diye sordum gerek yok dedi... hayret bir sey :)
Yemek getirmedim ablacim, cünkü isten sonra yemege gidecegiz :)
O köreltenlere yol ver gülüm :)))
Iyiyim sükür zeynebim, her sey yolunda gibi simdilik...
Demi yani ne bu hırs kahvaltıda brokoli yok artık.sende hastanelerde aç kalma canım poğaça açma simit ye bitanem
Bende öyle yapıyorum artık takmıcam elimden geleni yapıyorum stres kilo aldırıyorMuş zaten spor çok iyi geldiAksam uyuya kalmışım canım. Sabah menumu telden yazdım takıma. Site girmiyordu. Sonra da iş güç:) Nasılsın, nihayet stresten kurtulmuşsun:) Hiç arayıs içinde olma. Saglıklı beslen ve düzenli egzersiz yap. İşe yarayan tek yöntem bu canım:)
Iyi olmana sevindim canım
cok sagol canim
esim dün bengayla masaj yapti sicak havluyla sardik bugun daha iim
hamburger ekmeginden biraz buyuk kuzum aslinda standart pide ekmegi tombik yanii
cok sagol ebrumm dikkat etmeye calisiyorum iste farkindamisin bu yil amma hastalik rahatsizlik bilmem ne oldum yavv. eskiden böyle değildim
Geçmiş olsun ablaHehe açılmış forum neyseki. Bacağım iyi bugün çok şükür.
Inşallah bitanemayy ama sabah dayak yemiş gibi uyandm
Ah kiyamam ya, iste bir tek o nokta zorluyor insani ama 3. güne vücudun alismis oluyor ve "Inşallah bitanemayy ama sabah dayak yemiş gibi uyandm
Tüp bebek merkezini arayacagim birazdan ablacim. Dijital testime ve son adet tarihine göre 4-5 haftalik.Yok mu sizin orda hastaneye gidip yaptirirsin kan testi, doktora gerek yok. Haftasini ogrenirdik:)
Ah kiyamam ya, iste bir tek o nokta zorluyor insani ama 3. güne vücudun alismis oluyor ve "" bu ifadeyi almaya basliyorsun :)))
Tüp bebek merkezini arayacagim birazdan ablacim. Dijital testime ve son adet tarihine göre 4-5 haftalik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?