Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ebru normal oldu degil mi? Tedaviyi bekliyorum derken sevindirdi kuzun hepimizi:)
Evet abla mucize olduk, doktorlar zor derken Allah ol dedi ve oldu cok sükür. Tüp bebegi bu aydan önümüzde ki aya ertelemek zorunda kaldik, demek ki varmis bunda bir hayir :)

Ah kiyamam ya, iste bir tek o nokta zorluyor insani ama 3. güne vücudun alismis oluyor ve " " bu ifadeyi almaya basliyorsun :)))

Tüp bebek merkezini arayacagim birazdan ablacim. Dijital testime ve son adet tarihine göre 4-5 haftalik.
Inşallah en kısa zamanda bu halde olurum iyiki haftasonu başlamamışım yoksa derste uyurdum

Bir bildigin varmis iyi ki baslamamissin haftasonu. O kadar da temizlik yaptin. Dikkat et artik bir tanem, yorulmak yasak:)
Adet gelsin de baslayayim diyordum kendimce :)
Tamam ablacim daha dikkatli olacagim bundan böyle :)
Hamdolsun:) Iddia vardi aksam. Ben kiz bekliyorum
Özge erkek diyor, gonca abla da kiz dedi, bende keske ikiz olsa bir kiz bir erkek diyorum saka bir yana Rabbim saglikli sihhatli kavusmayi nasip etsin kiz erkek hic farketmez, hayirlisi olsun.
Inşallah en kısa zamanda bu halde olurum iyiki haftasonu başlamamışım yoksa derste uyurdum
4. gün böyle olursun :)
Acayip bir enerji veriyordu jillian bana, seni uyutuyor mu?

Yok kız ne uyutması benide uyutmuyor:) ama ilerleyen zamanda ne olur bilemem

Yazın hep derdim ki sabah erken kalkacam yürüyüş yapacam derdim hiç nasip olmadı hep akşam yürüyüş yapıyordum

Bisikleti oglan uyurken yapabiliyorum sessiz calisiyor da kosu bandi imkansiz:) Yarin yaris var diye kac gundur bisiklet de surmedim. haeshin kurtuldu son dk gerci. Yawrukush beni cig cig yiyecek

Evet abla mucize olduk, doktorlar zor derken Allah ol dedi ve oldu cok sükür. Tüp bebegi bu aydan önümüzde ki aya ertelemek zorunda kaldik, demek ki varmis bunda bir hayir :)
Tabi zaten herşeyin hayırlısı ebruş.yakında bulantıların başlar.bol bol ayva ye ebru gamzeli olur. annem bana hamileyken yemiş bende var bende oğluma hamileyken ilk 3 ay ayva yedim limonlayıp iki yanağında kocaman sevimli gamzeleri oldu maaşallah

Amin insallah. Bir dogsun yeriz onu yerizzzzz:)

Tabi zaten herşeyin hayırlısı ebruş.yakında bulantıların başlar.bol bol ayva ye ebru gamzeli olur. annem bana hamileyken yemiş bende var bende oğluma hamileyken ilk 3 ay ayva yedim limonlayıp iki yanağında kocaman sevimli gamzeleri oldu maaşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…