Yeni bir amazon gelmis:) Ebru kurtuldu jilliandan
Evet abla mucize olduk, doktorlar zor derken Allah ol dedi ve oldu cok sükür. Tüp bebegi bu aydan önümüzde ki aya ertelemek zorunda kaldik, demek ki varmis bunda bir hayir :)Ebru normal oldu degil mi? Tedaviyi bekliyorum derken sevindirdi kuzun hepimizi:)
Son anda yirttim
Espiri kaptanım takılıyorum yoksa sabah brokoli yemeye başlamış millet ben de akşam yiyim bari :)))Yaris ugruna takimi mi yakacaksinizKimse kacamak yapmasin, en cok egzersiz yapan kazansin:)
Evet abla mucize olduk, doktorlar zor derken Allah ol dedi ve oldu cok sükür. Tüp bebegi bu aydan önümüzde ki aya ertelemek zorunda kaldik, demek ki varmis bunda bir hayir :)
Inşallah en kısa zamanda bu halde olurumAh kiyamam ya, iste bir tek o nokta zorluyor insani ama 3. güne vücudun alismis oluyor ve "" bu ifadeyi almaya basliyorsun :)))
Tüp bebek merkezini arayacagim birazdan ablacim. Dijital testime ve son adet tarihine göre 4-5 haftalik.
ilerde biz ona yaptırırız abliş abla düşün sabah hemen kalkıp yaptım yaa mis gibi ama hafta sonu akşam yapmak zorunda kalacağım ayh
Ah benimde canım çekti bende öğlene mi yapsamEspiri kaptanım takılıyorum yoksa sabah brokoli yemeye başlamış millet ben de akşam yiyim bari :)))
Espiri kaptanım takılıyorum yoksa sabah brokoli yemeye başlamış millet ben de akşam yiyim bari :)))
Yazın hep derdim ki sabah erken kalkacam yürüyüş yapacam derdim hiç nasip olmadı hep akşam yürüyüş yapıyordumNe mutlu sana. Bana bir kismet olmuyor sabah egzersizi:)
Adet gelsin de baslayayim diyordum kendimce :)Bir bildigin varmis iyi ki baslamamissin haftasonu. O kadar da temizlik yaptin. Dikkat et artik bir tanem, yorulmak yasak:)
Özge erkek diyor, gonca abla da kiz dedi, bende keske ikiz olsa bir kiz bir erkek diyorumHamdolsun:) Iddia vardi aksam. Ben kiz bekliyorum
4. günInşallah en kısa zamanda bu halde olurumiyiki haftasonu başlamamışım yoksa derste uyurdum
66.3 olsun bence abla... sözde 60in hayalini kuruyorduk yalan oldu :)))E-brulim kac kilo ila baslamis sayalim seni?:) Takip edecegiz haberin olsun:)
Yok kız ne uyutması benide uyutmuyor:) ama ilerleyen zamanda ne olur bilememAdet gelsin de baslayayim diyordum kendimce :)
Tamam ablacim daha dikkatli olacagim bundan böyle :)
Özge erkek diyor, gonca abla da kiz dedi, bende keske ikiz olsa bir kiz bir erkek diyorumsaka bir yana Rabbim saglikli sihhatli kavusmayi nasip etsin kiz erkek hic farketmez, hayirlisi olsun.
4. günböyle olursun :)
Acayip bir enerji veriyordu jillian bana, seni uyutuyor mu?
Yazın hep derdim ki sabah erken kalkacam yürüyüş yapacam derdim hiç nasip olmadı hep akşam yürüyüş yapıyordum
Tabi zaten herşeyin hayırlısı ebruş.yakında bulantıların başlar.bol bol ayva ye ebru gamzeli olur. annem bana hamileyken yemiş bende var bende oğluma hamileyken ilk 3 ay ayva yedim limonlayıp iki yanağında kocaman sevimli gamzeleri oldu maaşallahEvet abla mucize olduk, doktorlar zor derken Allah ol dedi ve oldu cok sükür. Tüp bebegi bu aydan önümüzde ki aya ertelemek zorunda kaldik, demek ki varmis bunda bir hayir :)
Adet gelsin de baslayayim diyordum kendimce :)
Tamam ablacim daha dikkatli olacagim bundan böyle :)
Özge erkek diyor, gonca abla da kiz dedi, bende keske ikiz olsa bir kiz bir erkek diyorumsaka bir yana Rabbim saglikli sihhatli kavusmayi nasip etsin kiz erkek hic farketmez, hayirlisi olsun.
4. günböyle olursun :)
Acayip bir enerji veriyordu jillian bana, seni uyutuyor mu?
Tabi zaten herşeyin hayırlısı ebruş.yakında bulantıların başlar.bol bol ayva ye ebru gamzeli olur. annem bana hamileyken yemiş bende var bende oğluma hamileyken ilk 3 ay ayva yedim limonlayıp iki yanağında kocaman sevimli gamzeleri oldu maaşallahEvet abla mucize olduk, doktorlar zor derken Allah ol dedi ve oldu cok sükür. Tüp bebegi bu aydan önümüzde ki aya ertelemek zorunda kaldik, demek ki varmis bunda bir hayir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?