Esim iyi kizlar bu surecte yanimdaydiniz tesekkur ederim. Meniskusu dikmisler 4 veya 5 gun sonra ikinci bir ameliyat olacakmis. Heralde bu 15 gun hastanede olacak. Cok enteresan spinal yapmislar belden asagisi uyusuk. Uyudu simdi. Once size haber verdim annemi arayim :)
Kızlar tahlil sonuçları çok iyi çıkmış %70 kapalı olan damarda da kan akışı normal görünüyormuş.Çok şükür hiç bir sıkıntı yok
sağol canım sağolGözün aydın canım
Allahim sana sükürler olsun, cok sevindim cicegim ♥ masallah Rabbim bir daha yasatmasinKızlar tahlil sonuçları çok iyi çıkmış %70 kapalı olan damarda da kan akışı normal görünüyormuş.Çok şükür hiç bir sıkıntı yok
Amin kuzum aminnn inşallahAllahim sana sükürler olsun, cok sevindim cicegim ♥ masallah Rabbim bir daha yasatmasin
çok şükür gülümmKızlar tahlil sonuçları çok iyi çıkmış %70 kapalı olan damarda da kan akışı normal görünüyormuş.Çok şükür hiç bir sıkıntı yok
Gülüm gözün aydın çok sevindim şükür ♥Amin kuzum aminnn inşallah
sağol canım, naptın yürüyüş yapabildin mi :)çok şükür gülümm
Hoşgeldin canım nasılsın kvgile mi gitmiştinmerhabalar kızlar yeşilçayımı aldım geldimm
evet yaptım gülüm geldikten sonra yapabildim ama cinlerim tepemdeydi şu millet böyle birilerini zayıflamış yada böyle güzel giyinmiş kişilerri gözüyle yiyorlarya deli oluyorum deli varya avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorumsağol canım, naptın yürüyüş yapabildin mi :)
evet gülüm gidip geldim şükürHoşgeldin canım nasılsın kvgile mi gitmiştin
Tabiki diş amman minicik yerim ben onu:)Kızlar ben üst dis çıkacak diye beklerken bizimkinin alttan iki dışı çıkmış galiba.1 mm yüzeyde ve tırtıkli:) dis tir degilmi o:)
Çocuğun kaç gündür derdi belli oldu
Ay o neki ben ballı börek yedim üstüne de helva kavurdum buse biz böyle atışırken demet bizi çıra gibi yakcak ha ben uyarı aldımYiyorum yiyorum boole krem peyniri simidin icine suruyorum bala banip yiyorum canin cektiyse sen de ye kuzum hic elini korkak alistirma
Teşekkür ederim canım, nasılsın?Gülüm gözün aydın çok sevindim şükür ♥
Sinirliyken baya hız yapmışsındır, bak sana faydaları olmuş iyi tarafından düşün:)), ben öyle bakışlarda aksine mutlu oluyorum hiç kendimi üzemem :)) Sende öyle yap canım bırak onlar kendilerini yesinler sen niye sinirleniyorsunevet yaptım gülüm geldikten sonra yapabildim ama cinlerim tepemdeydi şu millet böyle birilerini zayıflamış yada böyle güzel giyinmiş kişilerri gözüyle yiyorlarya deli oluyorum deli varya avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum
Yaristakilerden biri artiyla gelsin, ben de ciddilesecegim
Gözünüz aydın canım benimKızlar tahlil sonuçları çok iyi çıkmış %70 kapalı olan damarda da kan akışı normal görünüyormuş.Çok şükür hiç bir sıkıntı yok
Ne diyelim afiyet olsun cuma günü görüşürüz:)) @seyhan77 abla gibi hayalini kuracaksın ama yemeyeceksin :)) Bak brokolinin böreğini bile düşündü :)))))))Ay o neki ben ballı börek yedim üstüne de helva kavurdum buse biz böyle atışırken demet bizi çıra gibi yakcak ha ben uyarı aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?