Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gözünüz aydın canım...

Kızlar tahlil sonuçları çok iyi çıkmış %70 kapalı olan damarda da kan akışı normal görünüyormuş.Çok şükür hiç bir sıkıntı yok
Allahim sana sükürler olsun, cok sevindim cicegim ♥ masallah Rabbim bir daha yasatmasin

sağol canım, naptın yürüyüş yapabildin mi :)
evet yaptım gülüm geldikten sonra yapabildim ama cinlerim tepemdeydi şu millet böyle birilerini zayıflamış yada böyle güzel giyinmiş kişilerri gözüyle yiyorlarya deli oluyorum deli varya avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum

Yiyorum yiyorum boole krem peyniri simidin icine suruyorum bala banip yiyorum canin cektiyse sen de ye kuzum hic elini korkak alistirma
Ay o neki ben ballı börek yedim üstüne de helva kavurdum buse biz böyle atışırken demet bizi çıra gibi yakcak ha ben uyarı aldım

Gülüm gözün aydın çok sevindim şükür ♥
Teşekkür ederim canım, nasılsın?

Sinirliyken baya hız yapmışsındır, bak sana faydaları olmuş iyi tarafından düşün:)), ben öyle bakışlarda aksine mutlu oluyorum hiç kendimi üzemem :)) Sende öyle yap canım bırak onlar kendilerini yesinler sen niye sinirleniyorsun

Ay o neki ben ballı börek yedim üstüne de helva kavurdum buse biz böyle atışırken demet bizi çıra gibi yakcak ha ben uyarı aldım
Ne diyelim afiyet olsun cuma günü görüşürüz:)) @seyhan77 abla gibi hayalini kuracaksın ama yemeyeceksin :)) Bak brokolinin böreğini bile düşündü :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…