Asyam bence bu durumun tadını çıkart :) seni kıskanıyorlar :)))evet yaptım gülüm geldikten sonra yapabildim ama cinlerim tepemdeydi şu millet böyle birilerini zayıflamış yada böyle güzel giyinmiş kişilerri gözüyle yiyorlarya deli oluyorum deli varya avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum
hemde ne kıskanma ben genelde diyetleri yarıda keser geri verdiğim kiloyu fazla fazla alırdım yine öyle sandılar öyle olmadığını görünce çıldırıyorlarAsyam bence bu durumun tadını çıkart :) seni kıskanıyorlar :)))
Doğru dedin kuzum, pek popoyla karşılaşmışlığım yok şimdiye kadar
ahah cok güldürdün beni
ahahah ilahi ebrumm busem ve sen cok yasayin emi
o zamann bebisine hediye almaya hak kazandinn
ahah bi popoda gamzeyle karsilasmaman cok dogal degil mi ahhaha kiz hayatimizda kac kere popo görüyoruz ki
hadi gözünüz aydin kizlarrr
ah daha neler var boylee cok haklisinn
sonunda gelebildim :)
nasilsiniz fistiklar??
oglanla kahvalti yapiyoruz, dun sut grevindeydi, sadecesutle yasadi.
simdi biraz yiyor kahvaltida sukur.
ahh bir cocuga bakamadik biz ya
sizlerde neler var neler yok kizlar??
Dahlia_ agır egzersiz yapmadıktan sonar adeti etkilemez canım. 40 dk çok rahat yürüyebilirsin:)
hemde ne kıskanma ben genelde diyetleri yarıda keser geri verdiğim kiloyu fazla fazla alırdım yine öyle sandılar öyle olmadığını görünce çıldırıyorlar
Doğru dedin kuzum, pek popoyla karşılaşmışlığım yok şimdiye kadar
5,5 km ablişim ama litfen kilo durumumu da göz önünde bulundurrKm yaz kuzum, yarisimizi neticelendirelim:)
Çok doğrusun da ablam yürümeye fırsat bulamıyorum ki..
Ama yapabileceğim en hafif egzersiz yürümek galiba..
sonunda gelebildim :)
nasilsiniz fistiklar??
5,5 km ablişim ama litfen kilo durumumu da göz önünde bulundurr
bende kendimden istiyorum da ablişş nasıl olucak bende bilmiyorummKilon onemli degil kuzum. Baslayali cok oldu. Performansini iyi arttirdin bu donemde. Yarindan itibaren senden gunluk 6 km istiyorum bilesin:)
Allah'a şükür cane iyiyiz inşallah :) evet erkek demiştin bakalım artık hayırlısı neyse o olsun :) tavsiyelerinize uyuyorum, sayenizde kilo almadan geçecek :)Bi dünya msj okudum anacım yarım yamalak alıntı yaptım. Herkesler iyidir inşallah. Oğlum bugün aşı oldu. Eve gelince temizlik vs derken yazamadım buraya.E-brulim cane mın iyisindir inşallah sen ve minnosun Her gün ceviz ye gülüm. Sana en büyük tavsiyem. Diğer türlü zaten sağlıklı beslenmen e devam et. Bak ilk önce ben oğlan demiştim hatırlarsan çıkarsa tahminim bilemiyorum artik:)))
Distir canım çok zor valla. Ates yapabilir ishal de olabilir merak etme dışten kaynaklı.
Canım çok geçmiş olsun enistemize tekrar.Allah kolaylik versin sana da .
Çok sevindim canim. Tekrar geçmiş olsun.
Hasta mı kuzu? Kıyamam ya iştahı yok belli ki... Toparlar inşallah Özgem.sonunda gelebildim :)
nasilsiniz fistiklar??
Boşver kuzum kudursunlar sen bu durumun tadını çıkart, mutlu olmalısın... Demek ki görüntün öyle bir hal aldı ki karşındaki insanı kudurtuyor :)hemde ne kıskanma ben genelde diyetleri yarıda keser geri verdiğim kiloyu fazla fazla alırdım yine öyle sandılar öyle olmadığını görünce çıldırıyorlar
bende kendimden istiyorum da ablişş nasıl olucak bende bilmiyorummbiraz öneride bulun abla tıkandığım yerde ne yapmalıyım
Âmin cümlemiziAllah güldürsün siziiiii yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?