Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menüm
Sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir 6 zeytin
domates çay
Ara 3 kuru kayısı 6 fındık
Öğle ızgara tavuk 1 dilim ekmek salata turp 1 bardak ayran
Akşam 1 tabak yeşil mercimek 1 tabak yağsız brokoli yoğurtlu
Su 2 litre
Spor 1 saat salon karışık.birde demet e söz verdim oğlanı yatırayım leslie yapcam

Iyi aksamlar herkese
Kahvaltı kuru biberli soğanlı bol domatesli Menemen bolca peynir ve bol yağlı buse usulü zeytin üç çay
Ucdort kuru kayısı Türk Kahvesi sade ara öğün
Aksam mercimek çorbası haşlama bulgur pilavı yoğurt
Su bir buçuk
Dunle bugünkü menü aynı dun anneme dogum günü yaptık malesef birdilim pasta yedim
dün spor yapamadım misafir vardı bugün Leslie yapacağım mekikte çekeceğim

Çok geçmiş olsun canım inşallah kısa zamanda iyileşir

B belindamm iyiyim guzelim. Gorusemedik bugun. Nasil gecti asisi pasamizin?
Evet ablam gorusemedik. İyi gecti aşısı son asiydı daha 1 sene olmayacak ins. İyi gecti bu aşı ateş huysuzluk yapmaz dedi doktor. Öğlen uyumadı ama akşam erkenden uyudu sipam.
Canım benim sen saglikla yavrunu kavus kilo alsanda gider merak etme ve sonuna kadar sağlık koşulların el verdiği sürece normal doğurmaya odaklan.Keyfi sezeryana Hayır. Psikoloji çok önemli .
Brokoli mi sabah kahvaltısında mi neyyy? ??
Distir canım çok zor valla. Ates yapabilir ishal de olabilir merak etme dışten kaynaklı.

Canım çok geçmiş olsun enistemize tekrar.Allah kolaylik versin sana da .

Çok sevindim canim. Tekrar geçmiş olsun.
Sibel gecmis olsun ogluna saricicek gecmis olsun gözünüz aydin haeshin busem gelmis gecmis olsun insallah[/QUOTE]
Sağol ablam. Ne çok geçmiş olsunluk bi takımiz :))))))

Üşütmüş gibi grip mi oldunuz acaba .işleri dert etme olur gider hepimiz yaşadık aynılarını.güzel haber 5 yaşından sonra o kadar hasta olumuyorlar özgecim her yönden rahata eriyorsun
Simdide grip olduk canim, bunyesi zayifladi kuzumun, kurtulamadi hastaliktan

Tuh ya cocuum benim bagisikligi mi dustu acaba onceki rahatsizligi yuzunden. G3cmis olsun ozgecim
Sagol canim esinin ameliyati iyi gecmis coooook sevindim :)

Bugünkü menüm pek bi kısa
Kahvaltı-Öğle yok
Akşam: Balık salata ve 1 kase tarhana
1 saatte yürüyüş.
Misafir var çıkıyorum yine görüşürüz İyi geceler
amanin hic birsey yememissin kuzum :)

yok canim oyle bir testte mi varmis :)

Gecmis olsun ablacim, buz uygula, dinlendir, yuklenme sakin...

Günaydın kızlar
Yawrukush um geçmiş olsun canım benim.
@Hayaller35 bol ter atmalar:)

Millet Nerdesiniz
Ebrusum nerdesin kiz:) kaptanim sende bu saatte olurdun bir sıkıntı yoktur ins
sagol seherim :)

Erkenciyim kahvaltıyi bile yaptım
Damagi bilmemde ben baya bi yamuldum:)))
kiyamam canim yaa azicik annene birakip dinlen guzelim, kullan bu firsatlari, disiniz hayirli olsun :)

Kutlama dansi yapamadik kuzum epey hasta yine

bende cok seviyorum brokoli corbasini :)

ellerine saglik canim :)

cok guzel bir alan secmissin canim :)

Hehe açılmış forum neyseki. Bacağım iyi bugün çok şükür.
hadi gozumuzaydin ablacim :)

Bekliyoruz gülüm doktor daha gelmedi bakalım bi sorun çıkmaz inşallah
guzel haberleri almissiniz cicegim Allah bir daha yasatmasin :)

Bende Buseye sonuna kadar katiliyorum Ebrus kendinede, bebisede dikkat et, saglikli beslen canim :)

bugün dinlenme günüm canım işteyim :)) Eşim izin aldı bugün o var hastanede, benim tempo yarın başlayacak hayırla atlatsın da inşallah, sen nasılsın
ohhh bugunde guzel haberler geldi takimimiza :)

Canim gebelik testinde cift cizgi gorunce doktorlar kan testine gerek gormuyorlar, buradada oyle :)

aaa patlıcan reçeli süper oluyor, patlıcan olduğunu anlamıyorsun bile annecim çok güzel yapar:))

Canım hayırla başlarsın inşallah çok sevindim :)
degil mi ama cicegim bende patlican recelinin hastasiyimm :)

insallah insallah hepsi dualarimda...

Bisikleti oglan uyurken yapabiliyorum sessiz calisiyor da kosu bandi imkansiz:) Yarin yaris var diye kac gundur bisiklet de surmedim. @haeshin kurtuldu son dk gerci. Yawrukush beni cig cig yiyecek
Korku salmisim ama gerci Demetim sen korkmazsin rakiplerinden :)

Ayvayi annemin baskilariyla (basak burcu) bende yemistim hamileligime.
Oglum gamzeli oldu ama esimde de gamze var, ayvadan midir, esimden midir Allah bilir :)

Evet hemşire bi arkadaşım varda o demişti ikisinin toplamı tek ise erkek çift ise kız demişti ablamda tuttu kuzenimdede tuttu her zaman tutarmu bilemiyorum
bizde esim tarafinda 3 cocuk, annemde 3 toplam alti, ama bizim kuzumuz erkek :)

Kızlar ben üst dis çıkacak diye beklerken bizimkinin alttan iki dışı çıkmış galiba.1 mm yüzeyde ve tırtıkli:) dis tir degilmi o:)
Çocuğun kaç gündür derdi belli oldu
oyyyy yeni incileriniz hayirli olsunnn :)

Bende hamileligim boyunca hic asermedim, ama aseren arkadaslar oldu.
Yinede saglikli beslenmek en guzeli :)

Nasil olacak da biz sana rakip olacagiz 1 gunluk performansla?:) Ayni gun ust uste surunce hizli da gidilmez. 60-70 km yapsam opup basima koyacagim:)
60-70 km mi bunu soylemeyecektinnnn :)

insallah bizede nasip olur güzel haberleri vermek canim
amin insallah guzelim :)

eheheh iyi fikir:)
bu sene ben ogluma yapmistim 2 yas gununde canim..

Ama iste hamile kadin ne yapsin hayir diyemese hamurisi beslenen annenin bebegi kucuk oluyor

Ozgeyi yenmek istiyorsan gun icinde 1 saat 1 saat 20 ser km den 3 saat kadar yap cok hizlanmadan bence yapabilirsin ozge duymasin :))
Vayy Buse Demetle birlik mi oldunuz, taarruza mi gectiniz, unutmayacagim bunlari :)

kizlar nasilsiniz
iyiyiz canim, sende ne var ne yok?

Dizdeki envayi cesit bag meniskus vs elden gececek canim. Bir nevi 10000 bakimi diyor arkadaslar takilmak icin . Capraz baglari kopardi hali sahada onu tamir edecekler inşallah
hahahah ne guldum yaa :)

1 saatte 33 yapiyor o
1 saatte 33ten cok yaptigimda oldu :)

Dr geldi kocam yok mutlu gibi guluyo dr demek ki iyi gecti hmm
ohh cok sukur, gozunuzaydin canim :)

Tamam senin dedigin gibi yaparim. Senin adina da yarisacagim, kocluk et bana
sizi ittifak grubu sizi, bu gunleri de mi gorecektim :)

ayy cok sevindim canim ,15gun sonrakini de atlatin insallah, gozunuzaydin :)

spor adetini mi geciktiriyor canim??
ben cezalari islerim sen toptan yaparsin ozaman :)

Kızlar tahlil sonuçları çok iyi çıkmış %70 kapalı olan damarda da kan akışı normal görünüyormuş.Çok şükür hiç bir sıkıntı yok
gozunuzaydin canimm :)

sağol canım sağol ayhh sevinç acıktırdı :))
yeme yemeeeee cislari :)

merhabalar kızlar yeşilçayımı aldım geldimm
hosgeldin asyam nasilsin ?

bosver canim insanlari degistiremezsin, sen amacina odaklan, onlarda napiyorsa yapsinlar :)

Ebruya yaptigin popo yorumunada ben cok guldum :))

Distir canım çok zor valla. Ates yapabilir ishal de olabilir merak etme dışten kaynaklı.

Çok sevindim canim. Tekrar geçmiş olsun.[/QUOTE]
canim oglan grip oldu.
Senin kuzun nasil, asi sonrasi??

Pasamiz rahatsiz sanirim. Gecmis olsun canim. Istahi yerine gelir insallah.
sagol canim, simdide grip olduk

Canım yaa daha iyileşmedi mi ?
gecen haftaki hastaligimiz iyilesti de canim, simdide grip olduk..

sagol canim grip oldu teyzesi, sen nasilsin??

Ben aksam yemegine geciyorum. Gorusuruz
afiyet olsun canim:0

Çalışıyorum diyeyim.. yani işim bahçede, seramız var, git gel öyle uğraşıyoruz işte :))
Gün kısa yaa biraz uzarsa süper olucak..
ne guzel iss cok ozendim...

Yawrukush kuzum geçmiş olsun ya iyileşmedi mi hala paşan.
saadetim gecen haftaki virusu atlatmistik, simdide bunyesi ayifladi kuzumun grip oldu, ins gecer 1-2 gune.
sen nasilsin guzelim?

inş gülüm hamile kalmadan önceydi ilk kullandığımda hiç etki etmemişti o zaman dr başladığımız yerdeyiz demişti ama şu an nolur bilemem tabi rabbim kucağımızı boş koymasın
Şuan o zamana göre arada farklar var, en önemlisi kilo vermiş olman... Ben inanıyorum güzel şeyler olacağına, sende inan kuzum. Yakındır inşallah bedeninde birden fazla kalp atması

canim oglan grip oldu.
Senin kuzun nasil, asi sonrasi??

sagol canim, simdide grip olduk

gecen haftaki hastaligimiz iyilesti de canim, simdide grip olduk..

sagol canim grip oldu teyzesi, sen nasilsin??

afiyet olsun canim:0

ne guzel iss cok ozendim...

saadetim gecen haftaki virusu atlatmistik, simdide bunyesi ayifladi kuzumun grip oldu, ins gecer 1-2 gune.
sen nasilsin guzelim?[/QUOTE]

Şuan o zamana göre arada farklar var, en önemlisi kilo vermiş olman... Ben inanıyorum güzel şeyler olacağına, sende inan kuzum. Yakındır inşallah bedeninde birden fazla kalp atması
evet gülüm haklısın o zaman 82 kiloydum yaklaşık 10 kg fazlaydım...rabbimden umudumu kesmiyorum kesinlikle ama hani sanki içimde olması güç olacak gibi bir his var hani umutsuzluk sanırım sadece tedavi gördüğümü biliiyorum şu an hayal bile kurmuyorum artık dr un söylediği şeyleri yapıp söylediği tarihte hastaneye gidip gelicem..önceden hamile olsam bir daha eşime nasıl haber veririm diye bile düşünürdüm

Çok sevindim canim. Tekrar geçmiş olsun.[/QUOTE]
Yok canım gelmedi yarın doktora gideceğiz ama annem birazdaha mı beklesek hemen doğum kontrol ilacı verir diyor
sonunda gelebildim :)
nasilsiniz fistiklar??
oglanla kahvalti yapiyoruz, dun sut grevindeydi, sadecesutle yasadi.
simdi biraz yiyor kahvaltida sukur.
ahh bir cocuga bakamadik biz ya
sizlerde neler var neler yok kizlar??
Canım virüs bi bulaşınca çıkmak bilmez Rabbim şifalar versin inşallah canım

Sağol ablam. Ne çok geçmiş olsunluk bi takımiz :))))))[/QUOTE]
İnşallah canamin Hayırlısı olsun... Sezeryan düşünmüyorum da tabi Allah bilir, ben çok sık wc ye çıkıyorum kuzum, korkuyorum daha kötü olur diye. Birde yaşlılığımda tutamaz olursam
Kıyamam kuzuma ben, acil şifalar dilerim Özgem inşallah çabuk atlatır ve bürün kış boyunca bir daha hasta olmaz.

Sizin tavsiyelerinize uymaya çalışıyorum gülüm, 2 portakal yedim bugün, 1 bardakta süt içtim :) ceviz olsa onu da yiyecektim ama evde kalmamış, yarın öbür gün alacağım alışverişe gidince.

Gebelik testinde pozitif çıkınca zaten %99 hamile oluyorsunda hadi benim değerim düşükse? Ultrasonu geçtim ondan zaten bir şey gözükmüyor ilk başlarda ama en azından kana bakmaları gerekmez mi Özgem?

Sağol ablam. Ne çok geçmiş olsunluk bi takımiz :))))))
İnşallah canamin Hayırlısı olsun... Sezeryan düşünmüyorum da tabi Allah bilir, ben çok sık wc ye çıkıyorum kuzum, korkuyorum daha kötü olur diye. Birde yaşlılığımda tutamaz olursam

Kıyamam kuzuma ben, acil şifalar dilerim Özgem inşallah çabuk atlatır ve bürün kış boyunca bir daha hasta olmaz.

Sizin tavsiyelerinize uymaya çalışıyorum gülüm, 2 portakal yedim bugün, 1 bardakta süt içtim :) ceviz olsa onu da yiyecektim ama evde kalmamış, yarın öbür gün alacağım alışverişe gidince.

Gebelik testinde pozitif çıkınca zaten %99 hamile oluyorsunda hadi benim değerim düşükse? Ultrasonu geçtim ondan zaten bir şey gözükmüyor ilk başlarda ama en azından kana bakmaları gerekmez mi Özgem?[/QUOTE]
ebruşş ben kaçırmışım gebelik durumumu varr

Canım Rabbimin mucizeleri sonsuz, bize ne zaman neyi bahsedeceğini hiç bilemeyiz. Sen umudunu kesme yeterki, dua etmekten vazgeçme yeter ki Rabbim eğer nasibine yazdıysa tüm olumsuzluklara rağmen bebeğine kavuşacaksındır. Allahın izniyle bize buradan müjdeyi verince eşine nasıl söyleyeceğini beraber düşünürüz :))

Allah'ın izniyle evet gülüm, Rabbim size de tez vakitte nasip etsin inşallah.
kızzzzzzzz ayyyyyyyyyy ben nasıl kaçırdımmmmm görmedim hiççççççççç ay çok mutlu oldum ben seni tüp bebeğe hazırlık aşamasındasın diye biliyorum canımmmmmmmmmmm

Kızlar geçmişi anca bitirdim:) menüm
Sabah
Sütlü türk kahvesi

Öğlen
Domates
Salatalık
Peynir
Yulaflı ekmek
patlıcan kabak soğan sarımsak fırınlaması
Yoğurt
Biberiye çayı

Akşam
Ispanak
Yoğurt
Soğan salatası
Turp
Yulaflı ekmek

3 litre su, soda içtim :)
45 dk yürüyüş
Jillian 1.level:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…