Inşallah ablişimm eşin nasıl ablacımAferin merveye optum hadi bakalim kas yapcaksin
Çok geçmiş olsun canım inşallah kısa zamanda iyileşirEsim iyi kizlar bu surecte yanimdaydiniz tesekkur ederim. Meniskusu dikmisler 4 veya 5 gun sonra ikinci bir ameliyat olacakmis. Heralde bu 15 gun hastanede olacak. Cok enteresan spinal yapmislar belden asagisi uyusuk. Uyudu simdi. Once size haber verdim annemi arayim :)
Evet ablam gorusemedik. İyi gecti aşısı son asiydı daha 1 sene olmayacak ins. İyi gecti bu aşı ateş huysuzluk yapmaz dedi doktor. Öğlen uyumadı ama akşam erkenden uyudu sipam.
Canım benim sen saglikla yavrunu kavus kilo alsanda gider merak etme ve sonuna kadar sağlık koşulların el verdiği sürece normal doğurmaya odaklan.Keyfi sezeryana Hayır. Psikoloji çok önemli .Allah'a şükür cane iyiyiz inşallah :) evet erkek demiştin bakalım artık hayırlısı neyse o olsun :) tavsiyelerinize uyuyorum, sayenizde kilo almadan geçecek :)
Hasta mı kuzu? Kıyamam ya iştahı yok belli ki... Toparlar inşallah Özgem.
Boşver kuzum kudursunlar sen bu durumun tadını çıkart, mutlu olmalısın... Demek ki görüntün öyle bir hal aldı ki karşındaki insanı kudurtuyor :)
Brokoli mi sabah kahvaltısında mi neyyy? ??Menü bildirimi kizlar
Sabah:tarcinli süt bir dilim ekmek üstüne sürme peynir haslanmis brokoli
Ara:yesilcay
Ara:sütlü kahve
Ögle:bir tabak yesil mercimek yemegi bir tabsk sulu köfte yesil salata mor lahana salatasi(esime dedimki lahana tarlasina dogurmus olabilir annem beni oda dediki tak lahana degil bilumum otlar varmis o tarlada)
Aksam:cay iki yulafli bisküvi
Sibel gecmis olsun ogluna saricicek gecmis olsun gözünüz aydin haeshin busem gelmis gecmis olsun insallah[/QUOTE]Distir canım çok zor valla. Ates yapabilir ishal de olabilir merak etme dışten kaynaklı.
Canım çok geçmiş olsun enistemize tekrar.Allah kolaylik versin sana da .
Çok sevindim canim. Tekrar geçmiş olsun.
Ohh çok şükür tatlım çok sevindim çok geçmiş olsunnn:))Kızlar tahlil sonuçları çok iyi çıkmış %70 kapalı olan damarda da kan akışı normal görünüyormuş.Çok şükür hiç bir sıkıntı yok
Simdide grip olduk canim, bunyesi zayifladi kuzumun, kurtulamadi hastaliktanÜşütmüş gibi grip mi oldunuz acaba .işleri dert etme olur gider hepimiz yaşadık aynılarını.güzel haber 5 yaşından sonra o kadar hasta olumuyorlar özgecim her yönden rahata eriyorsun
Sagol canim esinin ameliyati iyi gecmis coooook sevindim :)Tuh ya cocuum benim bagisikligi mi dustu acaba onceki rahatsizligi yuzunden. G3cmis olsun ozgecim
amanin hic birsey yememissin kuzum :)Bugünkü menüm pek bi kısa
Kahvaltı-Öğle yok
Akşam: Balık salata ve 1 kase tarhana
1 saatte yürüyüş.
Misafir var çıkıyorum yine görüşürüz İyi geceler
yok canim oyle bir testte mi varmis :)Zaten önceki hastalığın bir sebebi de bağışıklığın düşük olmasıYawrukush siz bağışıklık sistemi için test yaptırdınız mı arka arkaya çok hasta oldu çünkü
Gecmis olsun ablacim, buz uygula, dinlendir, yuklenme sakin...Pazartesi menüm
Sabah yulaf ezmesi yarım muz sütle
Ara nescafe 1 hurma
Akşam 2 kaşık pilav 4 kaşık nohut küçük 1 parça tavuk yoğurtlu kereviz salatası
Ara çay yarım dilim kek
Su 2 lt
Spor 150 dizleri karna çekerek koşma 100 zıplama
Sanırım kendime zarar verdim bacağımda bileğin yukarısında bi ağrı oldu yarına geçer inşallah.
sagol seherim :)Günaydın kızlar
Yawrukush um geçmiş olsun canım benim.
@Hayaller35 bol ter atmalar:)
Millet Nerdesiniz
Ebrusum nerdesin kiz:) kaptanim sende bu saatte olurdun bir sıkıntı yoktur ins
kiyamam canim yaa azicik annene birakip dinlen guzelim, kullan bu firsatlari, disiniz hayirli olsun :)Erkenciyim kahvaltıyi bile yaptım
Damagi bilmemde ben baya bi yamuldum:)))
Kutlama dansi yapamadik kuzum epey hasta yineGünaydin canlarim
Allah razi olsun ablacim, bu Rabbimin mucizesi "doktor zor dedi, ALLAH OL DEDI"...
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah ♥
Canimsin yaAmin Allah razi olsun seherim
Gülüm nasil gecti ilk jillian maceran?
Gecmis olsun Zeynebim, dikkat et kendine.
Ablacim sende whatsapp grubumuza katilsana :)
Amin Allah razi olsun Özgem, kutlama dansi yaptiniz mi kiz :)
Kasimsiz olmaz :)))
Eki Görüntüle 1741822
Allah razi olsun ablacim, cok sagol... ♥
Uyudum mu gece uyumadim mi hic bilmiyorum :) tuhaf bir geceydi :)
Benim yüzümden azar isitmissin özür dilerim ablacim... Messi enistem kusura bakmasin, cok gecmis olsun, insallah bir cirpida hallolur ameliyati.
Tebrik ederim ablacim, masallah sana :)
Kizlar bu haftanin birincisi belli oldu galiba :)
Cok gecmis olsun abla, bir kac gün zorlama istersen.
Cicegim annen nasil?
Seherim sabah sorun vardi ya giremedim bir türlü :)
bende cok seviyorum brokoli corbasini :)Haftasonu kaçamak yoksa süper:)
Sabah ekmek yerine kendi yaptığım pogacadan yedim mesela mayali hamurdandi birde iradem çok zayıf benim bi zayiflasaydim iyiydi:)
Brokolinin çorbası harika oluyor yoğurtla yapıyordu annem ama ben bilmiyorum:)
ellerine saglik canim :)
cok guzel bir alan secmissin canim :)Gecmiş olsun gülüm, ihmal etme kendini. İzin al işten devam ederse.
Canım biyoloji mezunuyum. Yuksek lisans ve doktorada brans seciyoruz. Ben zooloji istedigimden ona gore danışman sectim ve calışmalarımı o yönde yürüttüm. Doktorada da moleküler biyolojiye girdim. Ayrıca bölüm olarak biyokimya ve moleküler biyoloji var bazı üniversitelerde. Ben cukurova mezunuyum. Bizde yoktu.
İnşallah güzel gecer bir tanem. Haberdar et bizi. Allah kolaylık versin. Yarısı da düşünme, elbet yakalarım seni
Ooo maşallah:)
Gecmiş olsun ablacıgım. Biran once gecer inşallah.
hadi gozumuzaydin ablacim :)Hehe açılmış forum neyseki. Bacağım iyi bugün çok şükür.
guzel haberleri almissiniz cicegim Allah bir daha yasatmasin :)Bekliyoruz gülüm doktor daha gelmedi bakalım bi sorun çıkmaz inşallah
Bende Buseye sonuna kadar katiliyorum Ebrus kendinede, bebisede dikkat et, saglikli beslen canim :)Iyi canim beklemedeyiz hala gircek birazdan. Ebrus seker ekmek makarna nisasta patates pirinc yasak artik sana bak bebegini kesinkikle beslemez bunlar sadece sana gereksiz y ve zararli yuk bindirir ileride erken doguma bile sebepnolur cok kilo alırsan bu yuzden. Zarari cok faydasi yok. Et sebze dogal yag cig findik fistik badem ceviz sabahlari meyve veriyorum sana:) getirme beni oraya ! Aserme diye bisey yok hersey beyinde bitiyo!!!
ohhh bugunde guzel haberler geldi takimimiza :)bugün dinlenme günüm canım işteyim :)) Eşim izin aldı bugün o var hastanede, benim tempo yarın başlayacak hayırla atlatsın da inşallah, sen nasılsın
Canim gebelik testinde cift cizgi gorunce doktorlar kan testine gerek gormuyorlar, buradada oyle :)Cansin sen :) Hem hala, hem teyze ne güzel masallah :)
Isteyim suan ablacim, aradim doktoru 25.01. icin randevu verdi, daha önce ultrasonda görünmez dedi. Kan testine geleyim mi diye sordum gerek yok dedi... hayret bir sey :)
Yemek getirmedim ablacim, cünkü isten sonra yemege gidecegiz :)
O köreltenlere yol ver gülüm :)))
Iyiyim sükür zeynebim, her sey yolunda gibi simdilik...
degil mi ama cicegim bende patlican recelinin hastasiyimm :)aaa patlıcan reçeli süper oluyor, patlıcan olduğunu anlamıyorsun bile annecim çok güzel yapar:))
Canım hayırla başlarsın inşallah çok sevindim :)
insallah insallah hepsi dualarimda...
Korku salmisim ama gerci Demetim sen korkmazsin rakiplerinden :)
Ayvayi annemin baskilariyla (basak burcu) bende yemistim hamileligime.Tabi zaten herşeyin hayırlısı ebruş.yakında bulantıların başlar.bol bol ayva ye ebru gamzeli olur. annem bana hamileyken yemiş bende var bende oğluma hamileyken ilk 3 ay ayva yedim limonlayıp iki yanağında kocaman sevimli gamzeleri oldu maaşallah
bizde esim tarafinda 3 cocuk, annemde 3 toplam alti, ama bizim kuzumuz erkek :)Evet hemşire bi arkadaşım varda o demişti ikisinin toplamı tek ise erkek çift ise kız demişti ablamda tuttu kuzenimdede tuttu her zaman tutarmu bilemiyorum
oyyyy yeni incileriniz hayirli olsunnn :)Kızlar ben üst dis çıkacak diye beklerken bizimkinin alttan iki dışı çıkmış galiba.1 mm yüzeyde ve tırtıkli:) dis tir degilmi o:)
Çocuğun kaç gündür derdi belli oldu
Bende hamileligim boyunca hic asermedim, ama aseren arkadaslar oldu.Tatlim simdi burda bana kizabilir bazi arkadaslar ama affedin beni :) aserme diye bisey yok. Hic bisey olmaz sana da bebise de tam tersi canim cekti ay bisey olmasin surasi sismesin burasi duzgun olur dersen ve yersen zararli seyleri hamileyim diye seker tansiyon asiri kilo herseyden tehlikeli. Ben hamileligimin yarisinda gebelik sekeri oldum bana resmen zorla her gordugumu yedirmeye calisanlarla gorusmeyi kesiverdim. Faydasi olmayan hic birseyi yeme!!!
60-70 km mi bunu soylemeyecektinnnn :)Nasil olacak da biz sana rakip olacagiz 1 gunluk performansla?:) Ayni gun ust uste surunce hizli da gidilmez. 60-70 km yapsam opup basima koyacagim:)
amin insallah guzelim :)insallah bizede nasip olur güzel haberleri vermek canim
eheheh iyi fikir:)Yaptığım tüm alıntılar gitmiş sinirlendim
@haeshin babannesine komplo kurup sanki disi ilk o görmüş süsü vericem:))))
Aserme konusunda benimde ilk aserdigim haşlanmış mısırdi :) daha bişey Aserme dim zaten ılk 3 ay bisey yemedim fenaydi
Bizim dış çıktığına göre gelsin parti:)))başlasın hazirliklar:)
Şeker hamurundan kurabiye yapan varsa ses versin birkac sorum olucak
Vayy Buse Demetle birlik mi oldunuz, taarruza mi gectiniz, unutmayacagim bunlari :)Ama iste hamile kadin ne yapsin hayir diyemese hamurisi beslenen annenin bebegi kucuk oluyor
Ozgeyi yenmek istiyorsan gun icinde 1 saat 1 saat 20 ser km den 3 saat kadar yap cok hizlanmadan bence yapabilirsin ozge duymasin :))
iyiyiz canim, sende ne var ne yok?kizlar nasilsiniz
hahahah ne guldum yaa :)Dizdeki envayi cesit bag meniskus vs elden gececek canim. Bir nevi 10000 bakimi diyor arkadaslar takilmak icin . Capraz baglari kopardi hali sahada onu tamir edecekler inşallah
1 saatte 33ten cok yaptigimda oldu :)1 saatte 33 yapiyor o
ohh cok sukur, gozunuzaydin canim :)Dr geldi kocam yok mutlu gibi guluyo dr demek ki iyi gecti hmm
sizi ittifak grubu sizi, bu gunleri de mi gorecektim :)Tamam senin dedigin gibi yaparim. Senin adina da yarisacagim, kocluk et bana
ayy cok sevindim canim ,15gun sonrakini de atlatin insallah, gozunuzaydin :)Esim iyi kizlar bu surecte yanimdaydiniz tesekkur ederim. Meniskusu dikmisler 4 veya 5 gun sonra ikinci bir ameliyat olacakmis. Heralde bu 15 gun hastanede olacak. Cok enteresan spinal yapmislar belden asagisi uyusuk. Uyudu simdi. Once size haber verdim annemi arayim :)
spor adetini mi geciktiriyor canim??Merhabaaa
Uzun süre bakmamak hiç iyi olmuyor yaa, kaç dakikadır okuyorum, sonunda bitti :)))
Ben cumaya kadar spor yapmamak için izin istiyorum.. Reglim gecikiyor sinirim bozuldu iyicenormalde zaten çok hareket edince gecikir, şimdi gecikmesinin üstüne spor yapmak istemiyorum, başlasın bir an önce sözz spora da başlayacağım..
Cezalarımı da toplayıp yapıcam, hepsini rapor ederim
gozunuzaydin canimm :)Kızlar tahlil sonuçları çok iyi çıkmış %70 kapalı olan damarda da kan akışı normal görünüyormuş.Çok şükür hiç bir sıkıntı yok
yeme yemeeeee cislari :)sağol canım sağolayhh sevinç acıktırdı :))
hosgeldin asyam nasilsin ?merhabalar kızlar yeşilçayımı aldım geldimm
bosver canim insanlari degistiremezsin, sen amacina odaklan, onlarda napiyorsa yapsinlar :)hayır gülüm anlatamadım ben mesela eltim benle önceleri baya dalga geçip alay etmişlerdi geçmişte bugün eltimde oradaydı ve böyle kalakaldı o insanı hem motive ediyor hem hırs yaptırıyor eve geldim yengem benim tarafımdaki kişi yani eşim tarafı değil komşuyla konuşuyor gözü de bende ama varya gözüyle yedi beni hem de böyle o surat ifadesi mimikleri haset haset böyle ay ne gıcık oldum sizde yemeyin dedim içimden dün mevlütte koca tabağını bitirdi üstüne bana getirilen tabağıda sildi süpürdü e ben el sürmedim hem boğazlarını tutamıyorlar hemde söz kiloya gelince milleti kıskanıyorlar pışşıkkk yani dimi
Ebruya yaptigin popo yorumunada ben cok guldum :))
ahah cok güldürdün beni
ahahah ilahi ebrumm busem ve sen cok yasayin emi
o zamann bebisine hediye almaya hak kazandinn
ahah bi popoda gamzeyle karsilasmaman cok dogal degil mi ahhaha kiz hayatimizda kac kere popo görüyoruz ki
hadi gözünüz aydin kizlarrr
ah daha neler var boylee cok haklisinn
Distir canım çok zor valla. Ates yapabilir ishal de olabilir merak etme dışten kaynaklı.Bi dünya msj okudum anacım yarım yamalak alıntı yaptım. Herkesler iyidir inşallah. Oğlum bugün aşı oldu. Eve gelince temizlik vs derken yazamadım buraya.E-brulim cane mın iyisindir inşallah sen ve minnosun Her gün ceviz ye gülüm. Sana en büyük tavsiyem. Diğer türlü zaten sağlıklı beslenmen e devam et. Bak ilk önce ben oğlan demiştim hatırlarsan çıkarsa tahminim bilemiyorum artik:)))
Mavibocuk geldi mi Reglin kuzum?
Yawrukush canım paşa nasil oldu? Kuzum armut suyu sikmaydi press makinasından.
@D3S1R3 abla çalışmalar nasıl gidiyor?
@seyhan77 ablam nasılsın jillian ı bitirmene az kaldı?
QUOTE="shrrr, post: 44591832, member: 270940"]Kızlar ben üst dis çıkacak diye beklerken bizimkinin alttan iki dışı çıkmış galiba.1 mm yüzeyde ve tırtıkli:) dis tir degilmi o:)
sagol canim, simdide grip oldukPasamiz rahatsiz sanirim. Gecmis olsun canim. Istahi yerine gelir insallah.
gecen haftaki hastaligimiz iyilesti de canim, simdide grip olduk..Canım yaa daha iyileşmedi mi ?
sagol canim grip oldu teyzesi, sen nasilsin??Allah'a şükür cane iyiyiz inşallah :) evet erkek demiştin bakalım artık hayırlısı neyse o olsun :) tavsiyelerinize uyuyorum, sayenizde kilo almadan geçecek :)
Hasta mı kuzu? Kıyamam ya iştahı yok belli ki... Toparlar inşallah Özgem.
Boşver kuzum kudursunlar sen bu durumun tadını çıkart, mutlu olmalısın... Demek ki görüntün öyle bir hal aldı ki karşındaki insanı kudurtuyor :)
afiyet olsun canim:0Ben aksam yemegine geciyorum. Gorusuruz
ne guzel iss cok ozendim...Çalışıyorum diyeyim.. yani işim bahçede, seramız var, git gel öyle uğraşıyoruz işte :))
Gün kısa yaa biraz uzarsa süper olucak..
saadetim gecen haftaki virusu atlatmistik, simdide bunyesi ayifladi kuzumun grip oldu, ins gecer 1-2 gune.Yawrukush kuzum geçmiş olsun ya iyileşmedi mi hala paşan.
Şuan o zamana göre arada farklar var, en önemlisi kilo vermiş olman... Ben inanıyorum güzel şeyler olacağına, sende inan kuzum. Yakındır inşallah bedeninde birden fazla kalp atmasıinş gülüm hamile kalmadan önceydi ilk kullandığımda hiç etki etmemişti o zaman dr başladığımız yerdeyiz demişti ama şu an nolur bilemem tabi rabbim kucağımızı boş koymasın
canim oglan grip oldu.Simdide grip olduk canim, bunyesi zayifladi kuzumun, kurtulamadi hastaliktan
Sagol canim esinin ameliyati iyi gecmis coooook sevindim :)
amanin hic birsey yememissin kuzum :)
yok canim oyle bir testte mi varmis :)
Gecmis olsun ablacim, buz uygula, dinlendir, yuklenme sakin...
sagol seherim :)
kiyamam canim yaa azicik annene birakip dinlen guzelim, kullan bu firsatlari, disiniz hayirli olsun :)
Kutlama dansi yapamadik kuzum epey hasta yine
bende cok seviyorum brokoli corbasini :)
ellerine saglik canim :)
cok guzel bir alan secmissin canim :)
hadi gozumuzaydin ablacim :)
guzel haberleri almissiniz cicegim Allah bir daha yasatmasin :)
Bende Buseye sonuna kadar katiliyorum Ebrus kendinede, bebisede dikkat et, saglikli beslen canim :)
ohhh bugunde guzel haberler geldi takimimiza :)
Canim gebelik testinde cift cizgi gorunce doktorlar kan testine gerek gormuyorlar, buradada oyle :)
degil mi ama cicegim bende patlican recelinin hastasiyimm :)
insallah insallah hepsi dualarimda...
Korku salmisim ama gerci Demetim sen korkmazsin rakiplerinden :)
Ayvayi annemin baskilariyla (basak burcu) bende yemistim hamileligime.
Oglum gamzeli oldu ama esimde de gamze var, ayvadan midir, esimden midir Allah bilir :)
bizde esim tarafinda 3 cocuk, annemde 3 toplam alti, ama bizim kuzumuz erkek :)
oyyyy yeni incileriniz hayirli olsunnn :)
Bende hamileligim boyunca hic asermedim, ama aseren arkadaslar oldu.
Yinede saglikli beslenmek en guzeli :)
60-70 km mi bunu soylemeyecektinnnn :)
amin insallah guzelim :)
eheheh iyi fikir:)
bu sene ben ogluma yapmistim 2 yas gununde canim..
Vayy Buse Demetle birlik mi oldunuz, taarruza mi gectiniz, unutmayacagim bunlari :)
iyiyiz canim, sende ne var ne yok?
hahahah ne guldum yaa :)
1 saatte 33ten cok yaptigimda oldu :)
ohh cok sukur, gozunuzaydin canim :)
sizi ittifak grubu sizi, bu gunleri de mi gorecektim :)
ayy cok sevindim canim ,15gun sonrakini de atlatin insallah, gozunuzaydin :)
spor adetini mi geciktiriyor canim??
ben cezalari islerim sen toptan yaparsin ozaman :)
gozunuzaydin canimm :)
yeme yemeeeee cislari :)
hosgeldin asyam nasilsin ?
bosver canim insanlari degistiremezsin, sen amacina odaklan, onlarda napiyorsa yapsinlar :)
Ebruya yaptigin popo yorumunada ben cok guldum :))
Distir canım çok zor valla. Ates yapabilir ishal de olabilir merak etme dışten kaynaklı.
Canım çok geçmiş olsun enistemize tekrar.Allah kolaylik versin sana da .
Çok sevindim canim. Tekrar geçmiş olsun.
evet gülüm haklısın o zaman 82 kiloydum yaklaşık 10 kg fazlaydım...rabbimden umudumu kesmiyorum kesinlikle ama hani sanki içimde olması güç olacak gibi bir his var hani umutsuzluk sanırım sadece tedavi gördüğümü biliiyorum şu an hayal bile kurmuyorum artık dr un söylediği şeyleri yapıp söylediği tarihte hastaneye gidip gelicem..önceden hamile olsam bir daha eşime nasıl haber veririm diye bile düşünürdümŞuan o zamana göre arada farklar var, en önemlisi kilo vermiş olman... Ben inanıyorum güzel şeyler olacağına, sende inan kuzum. Yakındır inşallah bedeninde birden fazla kalp atması
Distir canım çok zor valla. Ates yapabilir ishal de olabilir merak etme dışten kaynaklı.Bi dünya msj okudum anacım yarım yamalak alıntı yaptım. Herkesler iyidir inşallah. Oğlum bugün aşı oldu. Eve gelince temizlik vs derken yazamadım buraya.E-brulim cane mın iyisindir inşallah sen ve minnosun Her gün ceviz ye gülüm. Sana en büyük tavsiyem. Diğer türlü zaten sağlıklı beslenmen e devam et. Bak ilk önce ben oğlan demiştim hatırlarsan çıkarsa tahminim bilemiyorum artik:)))
Mavibocuk geldi mi Reglin kuzum?
Yawrukush canım paşa nasil oldu? Kuzum armut suyu sikmaydi press makinasından.
@D3S1R3 abla çalışmalar nasıl gidiyor?
@seyhan77 ablam nasılsın jillian ı bitirmene az kaldı?
QUOTE="shrrr, post: 44591832, member: 270940"]Kızlar ben üst dis çıkacak diye beklerken bizimkinin alttan iki dışı çıkmış galiba.1 mm yüzeyde ve tırtıkli:) dis tir degilmi o:)
Canım virüs bi bulaşınca çıkmak bilmez Rabbim şifalar versin inşallah canımsonunda gelebildim :)
nasilsiniz fistiklar??
oglanla kahvalti yapiyoruz, dun sut grevindeydi, sadecesutle yasadi.
simdi biraz yiyor kahvaltida sukur.
ahh bir cocuga bakamadik biz ya
sizlerde neler var neler yok kizlar??
Sağol ablam. Ne çok geçmiş olsunluk bi takımiz :))))))[/QUOTE]Evet ablam gorusemedik. İyi gecti aşısı son asiydı daha 1 sene olmayacak ins. İyi gecti bu aşı ateş huysuzluk yapmaz dedi doktor. Öğlen uyumadı ama akşam erkenden uyudu sipam.
Canım benim sen saglikla yavrunu kavus kilo alsanda gider merak etme ve sonuna kadar sağlık koşulların el verdiği sürece normal doğurmaya odaklan.Keyfi sezeryana Hayır. Psikoloji çok önemli .
Brokoli mi sabah kahvaltısında mi neyyy? ??
Sibel gecmis olsun ogluna saricicek gecmis olsun gözünüz aydin haeshin busem gelmis gecmis olsun insallah
Kıyamam kuzuma ben, acil şifalar dilerim Özgem inşallah çabuk atlatır ve bürün kış boyunca bir daha hasta olmaz.Kutlama dansi yapamadik kuzum epey hasta yine
Bende Buseye sonuna kadar katiliyorum Ebrus kendinede, bebisede dikkat et, saglikli beslen canim :)
Canim gebelik testinde cift cizgi gorunce doktorlar kan testine gerek gormuyorlar, buradada oyle :)
sagol canim grip oldu teyzesi, sen nasilsin??
İnşallah canaminSağol ablam. Ne çok geçmiş olsunluk bi takımiz :))))))
Canım Rabbimin mucizeleri sonsuz, bize ne zaman neyi bahsedeceğini hiç bilemeyiz. Sen umudunu kesme yeterki, dua etmekten vazgeçme yeter ki Rabbim eğer nasibine yazdıysa tüm olumsuzluklara rağmen bebeğine kavuşacaksındır. Allahın izniyle bize buradan müjdeyi verince eşine nasıl söyleyeceğini beraber düşünürüz :))evet gülüm haklısın o zaman 82 kiloydum yaklaşık 10 kg fazlaydım...rabbimden umudumu kesmiyorum kesinlikle ama hani sanki içimde olması güç olacak gibi bir his var hani umutsuzluk sanırım sadece tedavi gördüğümü biliiyorum şu an hayal bile kurmuyorum artık dr un söylediği şeyleri yapıp söylediği tarihte hastaneye gidip gelicem..önceden hamile olsam bir daha eşime nasıl haber veririm diye bile düşünürdüm
Canım ne kadar az yemişsin öyleeİyi akşamlar
Kahvaltı
1 muz
Öğle
1 kutu süt
1 trabzon hurması
Akşam
1 kase barbunya
ve turşu
80 squat ya 30 dk yürüyüş
Bacaklarım sızlıyor şu an.
Allah'ın izniyle evet gülüm, Rabbim size de tez vakitte nasip etsin inşallah.ebruşş ben kaçırmışım gebelik durumumu varr
kızzzzzzzz ayyyyyyyyyy ben nasıl kaçırdımmmmm görmedim hiçççççççççAllah'ın izniyle evet gülüm, Rabbim size de tez vakitte nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?