Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet gülüm yalnız birşeyi hala anlamış değilim görüntüde sanki 68 lerde gibi falanım sadece göbeğim duruyor biraz tartıda hala 70 lerde tartı da yüzümü güldürse ya biraz ne iyi olucak bu ilaçta iştah açtı sanırım onunlada tüm gün savaştım

Canim isinma-yavaslama donemlerini cikartirsan 65-70 dk da 6 km yurursun. Sana tavsiyem firsatin oldugunda sabahtan yuru. Daha dinc olur zorlanmazsin. Aralarda 8 km ile 1 er dk kos. Sikilmamak icin pc de bir dizi film va ac. Nasil bitti anlamazsin.
evet abla çok haklısın o gün sabah yaptığım yürüyüşte sabah yeşilçay yerine sade sütsüz şekersiz nescafe içtim hızımı dahada artırmıştım hem sabahtan yapınca daha rahat oluyor

Kemiklerin ağırdır kuzum ve sıkı bir vücuda sahipsin anlaşılan. Moralini bozacak bir durum yok, hedefine ulaşınca olduğundan daha da zayıf gözükeceksin :)
Klomen iştahı baya açıyor, günde kaç tane alıyordun?

Canım gece kullan ilacı iştah etkilenmez

Menü bildirimi kizlar
Sabah:tarcinli süt bir dilim ekmek üstüne sürme peynir haslanmis brokoli
Ara:yesilcay
Ara:sütlü kahve
Ögle:bir tabak yesil mercimek yemegi bir tabsk sulu köfte yesil salata mor lahana salatasi(esime dedimki lahana tarlasina dogurmus olabilir annem beni oda dediki tak lahana degil bilumum otlar varmis o tarlada )
Aksam:cay iki yulafli bisküvi

günde 1 tane aldım 5 gün bugün sondu haftaya pazartesi randevu aldım adetin 14, günü bakalım yumoşlar etkilenmiş mi

Distir canım çok zor valla. Ates yapabilir ishal de olabilir merak etme dışten kaynaklı.

Canım çok geçmiş olsun enistemize tekrar.Allah kolaylik versin sana da .

Çok sevindim canim. Tekrar geçmiş olsun.[/QUOTE]
Sibel gecmis olsun ogluna saricicek gecmis olsun gözünüz aydin haeshin busem gelmis gecmis olsun insallah

Spor ve su yokmu abliş

Güzel sonuçlar alacağını umuyorum, yumurtan çatlasın mini mini bebekler gelsin :)
inş gülüm hamile kalmadan önceydi ilk kullandığımda hiç etki etmemişti o zaman dr başladığımız yerdeyiz demişti ama şu an nolur bilemem tabi rabbim kucağımızı boş koymasın

sonunda gelebildim :)
nasilsiniz fistiklar??
oglanla kahvalti yapiyoruz, dun sut grevindeydi, sadecesutle yasadi.
simdi biraz yiyor kahvaltida sukur.
ahh bir cocuga bakamadik biz ya
sizlerde neler var neler yok kizlar??
Iyi canım uğraşıyoruz. Çok hasta olunca insan o hisse kapılıyor.ama işte böyle böyle büyüyolar

Brokoli yi gerçekten kahvaltı da yemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…