Unuttum kusuruma bakma canim. Sen calisiyor muydun, okuyor muydun?
Ben aksam yemegine geciyorum. Gorusuruz
evet gülüm yalnız birşeyi hala anlamış değilim görüntüde sanki 68 lerde gibi falanım sadece göbeğim duruyor biraz tartıda hala 70 lerde tartı da yüzümü güldürse ya biraz ne iyi olucakAllah'a şükür cane iyiyiz inşallah :) evet erkek demiştin bakalım artık hayırlısı neyse o olsun :) tavsiyelerinize uyuyorum, sayenizde kilo almadan geçecek :)
Hasta mı kuzu? Kıyamam ya iştahı yok belli ki... Toparlar inşallah Özgem.
Boşver kuzum kudursunlar sen bu durumun tadını çıkart, mutlu olmalısın... Demek ki görüntün öyle bir hal aldı ki karşındaki insanı kudurtuyor :)
evet abla çok haklısın o gün sabah yaptığım yürüyüşte sabah yeşilçay yerine sade sütsüz şekersiz nescafe içtim hızımı dahada artırmıştım hem sabahtan yapınca daha rahat oluyorCanim isinma-yavaslama donemlerini cikartirsan 65-70 dk da 6 km yurursun. Sana tavsiyem firsatin oldugunda sabahtan yuru. Daha dinc olur zorlanmazsin. Aralarda 8 km ile 1 er dk kos. Sikilmamak icin pc de bir dizi film va ac. Nasil bitti anlamazsin.
Kemiklerin ağırdır kuzum ve sıkı bir vücuda sahipsin anlaşılan. Moralini bozacak bir durum yok, hedefine ulaşınca olduğundan daha da zayıf gözükeceksin :)evet gülüm yalnız birşeyi hala anlamış değilim görüntüde sanki 68 lerde gibi falanım sadece göbeğim duruyor biraz tartıda hala 70 lerde tartı da yüzümü güldürse ya biraz ne iyi olucakbu ilaçta iştah açtı sanırım onunlada tüm gün savaştım
Canım gece kullan ilacı iştah etkilenmezevet gülüm yalnız birşeyi hala anlamış değilim görüntüde sanki 68 lerde gibi falanım sadece göbeğim duruyor biraz tartıda hala 70 lerde tartı da yüzümü güldürse ya biraz ne iyi olucakbu ilaçta iştah açtı sanırım onunlada tüm gün savaştım
günde 1 tane aldım 5 gün bugün sondu haftaya pazartesi randevu aldım adetin 14, günü bakalım yumoşlar etkilenmiş miKemiklerin ağırdır kuzum ve sıkı bir vücuda sahipsin anlaşılan. Moralini bozacak bir durum yok, hedefine ulaşınca olduğundan daha da zayıf gözükeceksin :)
Klomen iştahı baya açıyor, günde kaç tane alıyordun?
bitti gülüm bugün sonuncuyu içtimCanım gece kullan ilacı iştah etkilenmez
Güzel sonuçlar alacağını umuyorum, yumurtan çatlasın mini mini bebekler gelsin :)günde 1 tane aldım 5 gün bugün sondu haftaya pazartesi randevu aldım adetin 14, günü bakalım yumoşlar etkilenmiş mi
Distir canım çok zor valla. Ates yapabilir ishal de olabilir merak etme dışten kaynaklı.Bi dünya msj okudum anacım yarım yamalak alıntı yaptım. Herkesler iyidir inşallah. Oğlum bugün aşı oldu. Eve gelince temizlik vs derken yazamadım buraya.E-brulim cane mın iyisindir inşallah sen ve minnosun Her gün ceviz ye gülüm. Sana en büyük tavsiyem. Diğer türlü zaten sağlıklı beslenmen e devam et. Bak ilk önce ben oğlan demiştim hatırlarsan çıkarsa tahminim bilemiyorum artik:)))
@Mavibocuk geldi mi Reglin kuzum?
Yawrukush canım paşa nasil oldu? Kuzum armut suyu sikmaydi press makinasından.
D3S1R3 abla çalışmalar nasıl gidiyor?
Findikfaresi123 ablam nasılsın jillian ı bitirmene az kaldı?
QUOTE="shrrr, post: 44591832, member: 270940"]Kızlar ben üst dis çıkacak diye beklerken bizimkinin alttan iki dışı çıkmış galiba.1 mm yüzeyde ve tırtıkli:) dis tir degilmi o:)
Çocuğun kaç gündür derdi belli oldu
Spor ve su yokmu ablişMenü bildirimi kizlar
Sabah:tarcinli süt bir dilim ekmek üstüne sürme peynir haslanmis brokoli
Ara:yesilcay
Ara:sütlü kahve
Ögle:bir tabak yesil mercimek yemegi bir tabsk sulu köfte yesil salata mor lahana salatasi(esime dedimki lahana tarlasina dogurmus olabilir annem beni oda dediki tak lahana degil bilumum otlar varmis o tarlada)
Aksam:cay iki yulafli bisküvi
Hadi insallah yumurtalar gelişir ve gelir küçük asyalarbitti gülüm bugün sonuncuyu içtim
inş gülüm hamile kalmadan önceydi ilk kullandığımda hiç etki etmemişti o zaman dr başladığımız yerdeyiz demişti ama şu an nolur bilemem tabi rabbim kucağımızı boş koymasınGüzel sonuçlar alacağını umuyorum, yumurtan çatlasın mini mini bebekler gelsin :)
inşallah gülüm hepimiz kavuşuruz yavrularımıza inşHadi insallah yumurtalar gelişir ve gelir küçük asyalar
Iyi canım uğraşıyoruz. Çok hasta olunca insan o hisse kapılıyor.ama işte böyle böyle büyüyolarsonunda gelebildim :)
nasilsiniz fistiklar??
oglanla kahvalti yapiyoruz, dun sut grevindeydi, sadecesutle yasadi.
simdi biraz yiyor kahvaltida sukur.
ahh bir cocuga bakamadik biz ya
sizlerde neler var neler yok kizlar??
Brokoli yi gerçekten kahvaltı da yemişMenü bildirimi kizlar
Sabah:tarcinli süt bir dilim ekmek üstüne sürme peynir haslanmis brokoli
Ara:yesilcay
Ara:sütlü kahve
Ögle:bir tabak yesil mercimek yemegi bir tabsk sulu köfte yesil salata mor lahana salatasi(esime dedimki lahana tarlasina dogurmus olabilir annem beni oda dediki tak lahana degil bilumum otlar varmis o tarlada)
Aksam:cay iki yulafli bisküvi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?