Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyiyim şükür ne olsun.sen nasılsın

Kebap ye. Birkac porsiyon al. Salata ayranla.
ay abla benimde canım böyle tatlı bişeyler çekti eve gelene kadar savaş verdim kendimle eşimi ararım o alır gelirken bugün küçük kaçamağım olsun dedim yengemin o mimikleri haset haset tavrından sonra vazgeçtim

Yemeeee. Yogurdun icine elma dogra, uzerine de ceviz serp. Al sana mis gibi tatli.

Eşimin kardeşi bebekten ölmüş benim annesinden 1 düştüğü var ama kv kürtaj da yaptırmış neyse bizimki biraz karışık hesap tutmaz :)

ahah cok güldürdün beni

Anaaaa bildigimiz popo degil mi? yani bel falan degil

ahahah ilahi ebrumm busem ve sen cok yasayin emi

Kızlar ben üst dis çıkacak diye beklerken bizimkinin alttan iki dışı çıkmış galiba.1 mm yüzeyde ve tırtıkli:) dis tir degilmi o:)
Çocuğun kaç gündür derdi belli oldu

o zamann bebisine hediye almaya hak kazandinn

Ay masallah melegime

Elimden gelenin en iyisini yapacagim ablacim, insallah bende Desire ablam gibi direncli olur nefsime yenik düsmem

Vuuuu hic öyle bir seyle karsilasmadim bu güne kadar

ahah bi popoda gamzeyle karsilasmaman cok dogal degil mi ahhaha kiz hayatimizda kac kere popo görüyoruz ki

Dr geldi kocam yok mutlu gibi guluyo dr demek ki iyi gecti hmm

Kızlar tahlil sonuçları çok iyi çıkmış %70 kapalı olan damarda da kan akışı normal görünüyormuş.Çok şükür hiç bir sıkıntı yok

hadi gözünüz aydin kizlarrr

ah daha neler var boylee cok haklisinn

Hakketen okuyunca bende güldüm kendim bile anlamadım köy yeri kv kaç kere olmuş kimbilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…