Kıyamam aç kalmakta kilo yapıyo busecim Ona göreEvet de ben eve gidemiyorum simdi 30 dk da bir egzersiz yaptiriyorum. Sabah kahvalti yaptim 7 de daha da bisey yemedim. Ne yesem bilemedim soyle bi baktim cevreme ne yesem bozacak spor yok. Valla ac kaldim ya
Hmm olabilir de 30 dk surem var boş bakacagiz artikKebap ye. Birkac porsiyon al. Salata ayranla.
İyiyim şükür ne olsun.sen nasılsınTeşekkür ederim canım, nasılsın?
Sinirliyken baya hız yapmışsındır, bak sana faydaları olmuş iyi tarafından düşün:)), ben öyle bakışlarda aksine mutlu oluyorum hiç kendimi üzemem :)) Sende öyle yap canım bırak onlar kendilerini yesinler sen niye sinirleniyorsun
ay abla benimde canım böyle tatlı bişeyler çekti eve gelene kadar savaş verdim kendimle eşimi ararım o alır gelirken bugün küçük kaçamağım olsun dedim yengemin o mimikleri haset haset tavrından sonra vazgeçtimKebap ye. Birkac porsiyon al. Salata ayranla.
Hmm olabilir de 30 dk surem var boş bakacagiz artik
Vallahi şuan o kadar iyi hissediyorum ki çok şükür.Yarın yine izinliyim akşam misafir olsa bile gidince baya bir spor yapmayı planlıyorum :))İyiyim şükür ne olsun.sen nasılsın
Esra brokoli yiyen senmiydin tırstım valla sizdenKıyamam :)) mükafatını tartı verir inşallah cumaya, tabi benden az ver :))
ay abla benimde canım böyle tatlı bişeyler çekti eve gelene kadar savaş verdim kendimle eşimi ararım o alır gelirken bugün küçük kaçamağım olsun dedim yengemin o mimikleri haset haset tavrından sonra vazgeçtim
Tırs bizdenEsra brokoli yiyen senmiydin tırstım valla sizden
offff ablaa yolda irademle savaş verdim ilaçtan mıdır nedir anlamadım normalde hiç olmaz dı böyle ama Allahtan yemedimmYemeeee. Yogurdun icine elma dogra, uzerine de ceviz serp. Al sana mis gibi tatli.
Tarçın da döksün süper olurYemeeee. Yogurdun icine elma dogra, uzerine de ceviz serp. Al sana mis gibi tatli.
canım çektiTarçın da döksün süper olur
m yok işte pazara gitmedim bu hafta geçti artık bugün bir daha isterse yaparımTarçın da döksün süper olur
Amman çete mi oldunuz kız neyse ben değil sonuçlarım konuşsunTırs bizdenseyhan ablamdı canım :)
Armut olur kuru kayısı olur her meyve olur veya tarçın yoğurt bile iyi geliyorelma
m yok işte pazara gitmedim bu hafta geçti artık bugün bir daha isterse yaparım
Eşimin kardeşi bebekten ölmüş benim annesinden 1 düştüğü var ama kv kürtaj da yaptırmış neyse bizimki biraz karışık hesap tutmaz :)
Anaaaabildigimiz popo degil mi? yani bel falan degil
Kızlar ben üst dis çıkacak diye beklerken bizimkinin alttan iki dışı çıkmış galiba.1 mm yüzeyde ve tırtıkli:) dis tir degilmi o:)
Çocuğun kaç gündür derdi belli oldu
Ay masallah melegime
Elimden gelenin en iyisini yapacagim ablacim, insallah bende Desire ablam gibi direncli olur nefsime yenik düsmem
Vuuuu hic öyle bir seyle karsilasmadim bu güne kadar
Dr geldi kocam yok mutlu gibi guluyo dr demek ki iyi gecti hmm
Esim iyi kizlar bu surecte yanimdaydiniz tesekkur ederim. Meniskusu dikmisler 4 veya 5 gun sonra ikinci bir ameliyat olacakmis. Heralde bu 15 gun hastanede olacak. Cok enteresan spinal yapmislar belden asagisi uyusuk. Uyudu simdi. Once size haber verdim annemi arayim :)
Kızlar tahlil sonuçları çok iyi çıkmış %70 kapalı olan damarda da kan akışı normal görünüyormuş.Çok şükür hiç bir sıkıntı yok
evet yaptım gülüm geldikten sonra yapabildim ama cinlerim tepemdeydi şu millet böyle birilerini zayıflamış yada böyle güzel giyinmiş kişilerri gözüyle yiyorlarya deli oluyorum deli varya avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum
Ye esracım şöyle tarçın bol meyvesi bolcanım çekti
Havan batsın :))) Hadi bakalımAmman çete mi oldunuz kız neyse ben değil sonuçlarım konuşsun
Hakketen okuyunca bende güldüm kendim bile anlamadım köy yeri kv kaç kere olmuş kimbilir
ahah cok güldürdün beni
ahahah ilahi ebrumm busem ve sen cok yasayin emi
o zamann bebisine hediye almaya hak kazandinn
ahah bi popoda gamzeyle karsilasmaman cok dogal degil mi ahhaha kiz hayatimizda kac kere popo görüyoruz ki
hadi gözünüz aydin kizlarrr
ah daha neler var boylee cok haklisinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?