elma
m yok işte pazara gitmedim bu hafta geçti artık bugün bir daha isterse yaparım
Havan batsın :))) Hadi bakalım
Gerçekten batarmış ayyyyyyHavan batsın :))) Hadi bakalım
Sağol canım Allah razı olsun :)
ahah cok güldürdün beni
ahahah ilahi ebrumm busem ve sen cok yasayin emi
o zamann bebisine hediye almaya hak kazandinn
ahah bi popoda gamzeyle karsilasmaman cok dogal degil mi ahhaha kiz hayatimizda kac kere popo görüyoruz ki
hadi gözünüz aydin kizlarrr
ah daha neler var boylee cok haklisinn
Demet var ya psikopata bağlıcam heee gaz verip durmaYuzdeyle yarisiyorsunuz. Seni gecmek icin senden fazla vermeleri lazim. Bu da sana moral olsun. Bastirrrr:)
Bastıracam da fos çıkmaktan korkuyorumYuzdeyle yarisiyorsunuz. Seni gecmek icin senden fazla vermeleri lazim. Bu da sana moral olsun. Bastirrrr:)
Herkes aynı şeyden mi korkuyor neBastıracam da fos çıkmaktan korkuyorumNeyse son 3 gün sporla giderse bişeyler bakalım
Sen ye ballı börekleri korkacaksın tabi :)))Herkes aynı şeyden mi korkuyor ne
Demet var ya psikopata bağlıcam heee gaz verip durma
Ard arda güzel haberler çok şükür tatlım.Amin kuzum aminnn inşallah
Yok kız buseyle atışıyoz sen yedim mi sandın delirmiş olmalıyımSen ye ballı börekleri korkacaksın tabi :)))
Sağol gülüm çok şükürArd arda güzel haberler çok şükür tatlım.
Tühhh boşa sevindim deseneYok kız buseyle atışıyoz sen yedim mi sandın delirmiş olmalıyım
Yapıyom zaten leslie benden sana gelsin demetçim 45 dk yapınca yazarım şimdi kaçıyom eşim gelcekKac defa azmini enerjini begeniyorum dedim sana? Bundan iyi motivasyon mu olur. Enerjin yerindeyse kalk leslie yap yarim saat. Yaristasin, elinden geleni yap:)
Tühh ben sevindiremedim sen sevindim bari çiçeğimTühhh boşa sevindim desene
Bu menü oldumu canım neyse spor yapma mışsın heheheMenümü vereyim kızlar sonra çok geçe kalıyor
Sabah: 1 dilim ekmek, peynir, 5 zeytin
Öğlen: 2 parça tavuk, yarım kepçe çorba, salata
Ara: 1 mandalina
Ara: Türk kahvesi
Akşam: Fırında et, salata
Spor Allah ne verdiyse yapmaya çalışacağım artık:))
Hepinize hayırlı akşamlar
Hakketen okuyunca bende güldüm kendim bile anlamadım köy yeri kv kaç kere olmuş kimbilir
Sevindim kuzum teyze iyi olsun yine yaparsın sporuVallahi şuan o kadar iyi hissediyorum ki çok şükür.Yarın yine izinliyim akşam misafir olsa bile gidince baya bir spor yapmayı planlıyorum :))
Canım çok geçmiş olsun enistemize tekrar.Allah kolaylik versin sana da .Dr geldi kocam yok mutlu gibi guluyo dr demek ki iyi gecti hmm
Çok sevindim canim. Tekrar geçmiş olsun.Kızlar tahlil sonuçları çok iyi çıkmış %70 kapalı olan damarda da kan akışı normal görünüyormuş.Çok şükür hiç bir sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?