Gülüm zaten ben tüp bebeğe hazırlanıyordum, önümüzde ki aya randevu alacaktık, görüşmeye gittik, sigortadan evrakların gelmesini beklerken her şey değişti... Boşuna demiyorum rabbimin mucizeleri sonsuz diye, doktor bize zor dedi, Allah ol dedi... Hayırlısıyla sana ve saadetime de nasip edecek, birlikte geçireceğiz Allah'ın izniyle bu süreci :)kızzzzzzzz ayyyyyyyyyy ben nasıl kaçırdımmmmm görmedim hiçççççççççay çok mutlu oldum ben seni tüp bebeğe hazırlık aşamasındasın diye biliyorum canımmmmmmmmmmm
gülümmmmmmGülüm zaten ben tüp bebeğe hazırlanıyordum, önümüzde ki aya randevu alacaktık, görüşmeye gittik, sigortadan evrakların gelmesini beklerken her şey değişti... Boşuna demiyorum rabbimin mucizeleri sonsuz diye, doktor bize zor dedi, Allah ol dedi... Hayırlısıyla sana ve saadetime de nasip edecek, birlikte geçireceğiz Allah'ın izniyle bu süreci :)
Gülüm zaten ben tüp bebeğe hazırlanıyordum, önümüzde ki aya randevu alacaktık, görüşmeye gittik, sigortadan evrakların gelmesini beklerken her şey değişti... Boşuna demiyorum rabbimin mucizeleri sonsuz diye, doktor bize zor dedi, Allah ol dedi... Hayırlısıyla sana ve saadetime de nasip edecek, birlikte geçireceğiz Allah'ın izniyle bu süreci :)
Allah razı olsun Asya'mgülümmmmmmay ben nasıl görmemişim yaaa ne sevindim rabbim gönlüne göre nasip etsinnn
Allah razı olsun Betüşüm, âmin inşallah darısı isteyen herkese... Nasılsın kız kaçak? Özlettin kendini :)Ebrucum çok sevindim hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah :)))
Allah razı olsun Betüşüm, âmin inşallah darısı isteyen herkese... Nasılsın kız kaçak? Özlettin kendini :)
Maşallah beni geçmene az kalmış :))) bu sefer sonuna kadar inşallah - yaşasın Karatay :) Uyzu Feyza olaydı iyi gaza getirirdi seni...bommba gibiyim 69,5 kg oldum beeen :)))) bu sefer karatayla hem de sağlıklı sağlıklı veriyorum......
canim oglan grip oldu.Simdide grip olduk canim, bunyesi zayifladi kuzumun, kurtulamadi hastaliktan
Sagol canim esinin ameliyati iyi gecmis coooook sevindim :)
amanin hic birsey yememissin kuzum :)
yok canim oyle bir testte mi varmis :)
Gecmis olsun ablacim, buz uygula, dinlendir, yuklenme sakin...
sagol seherim :)
kiyamam canim yaa azicik annene birakip dinlen guzelim, kullan bu firsatlari, disiniz hayirli olsun :)
Kutlama dansi yapamadik kuzum epey hasta yine
bende cok seviyorum brokoli corbasini :)
ellerine saglik canim :)
cok guzel bir alan secmissin canim :)
hadi gozumuzaydin ablacim :)
guzel haberleri almissiniz cicegim Allah bir daha yasatmasin :)
Bende Buseye sonuna kadar katiliyorum Ebrus kendinede, bebisede dikkat et, saglikli beslen canim :)
ohhh bugunde guzel haberler geldi takimimiza :)
Canim gebelik testinde cift cizgi gorunce doktorlar kan testine gerek gormuyorlar, buradada oyle :)
degil mi ama cicegim bende patlican recelinin hastasiyimm :)
insallah insallah hepsi dualarimda...
Korku salmisim ama gerci Demetim sen korkmazsin rakiplerinden :)
Ayvayi annemin baskilariyla (basak burcu) bende yemistim hamileligime.
Oglum gamzeli oldu ama esimde de gamze var, ayvadan midir, esimden midir Allah bilir :)
bizde esim tarafinda 3 cocuk, annemde 3 toplam alti, ama bizim kuzumuz erkek :)
oyyyy yeni incileriniz hayirli olsunnn :)
Bende hamileligim boyunca hic asermedim, ama aseren arkadaslar oldu.
Yinede saglikli beslenmek en guzeli :)
60-70 km mi bunu soylemeyecektinnnn :)
amin insallah guzelim :)
eheheh iyi fikir:)
bu sene ben ogluma yapmistim 2 yas gununde canim..
Vayy Buse Demetle birlik mi oldunuz, taarruza mi gectiniz, unutmayacagim bunlari :)
iyiyiz canim, sende ne var ne yok?
hahahah ne guldum yaa :)
1 saatte 33ten cok yaptigimda oldu :)
ohh cok sukur, gozunuzaydin canim :)
sizi ittifak grubu sizi, bu gunleri de mi gorecektim :)
ayy cok sevindim canim ,15gun sonrakini de atlatin insallah, gozunuzaydin :)
spor adetini mi geciktiriyor canim??
ben cezalari islerim sen toptan yaparsin ozaman :)
gozunuzaydin canimm :)
yeme yemeeeee cislari :)
hosgeldin asyam nasilsin ?
bosver canim insanlari degistiremezsin, sen amacina odaklan, onlarda napiyorsa yapsinlar :)
Ebruya yaptigin popo yorumunada ben cok guldum :))
Distir canım çok zor valla. Ates yapabilir ishal de olabilir merak etme dışten kaynaklı.
Canım çok geçmiş olsun enistemize tekrar.Allah kolaylik versin sana da .
Çok sevindim canim. Tekrar geçmiş olsun.
Yok canım gelmedi yarın doktora gideceğiz ama annem birazdaha mı beklesek hemen doğum kontrol ilacı verir diyorDistir canım çok zor valla. Ates yapabilir ishal de olabilir merak etme dışten kaynaklı.
İnşallah canaminSağol ablam. Ne çok geçmiş olsunluk bi takımiz :))))))
Kolaylık versin Allah canım.Kizlar menum
Sabah
Mantarli omlet
Zeytin
Zeytinyagi
Peynir
Susam
Tereyagli kayisi
Aksam
Etli bamya
Eriste
Otlu borek
Nescafe
Spor yok
Su 1.5 lt anca ictim
Egzersiz yapiyoruz surekli uyuyana kadar devam edecegiz kizlar gorusuruz
Maşallah beni geçmene az kalmış :))) bu sefer sonuna kadar inşallah - yaşasın Karatay :) Uyzu Feyza olaydı iyi gaza getirirdi seni...
Yolu açık olsun :) hepsi boş lafmış demek ki, boş yere güvenmişiz... Neyse en iyisi susmak :)o kayboldu gitti unuttu bizi.... yok ben gelcem bırakmam seni dedi o kadar hala bekliyorum :))
Alıntının birinde hata var kuzum ondan öyle tuhaf gözüküyor, mesaj iki kere quote yazısını içeriyor...Bu alıntılar niye böyle tuhaf çıkıyor ki??
Yolu açık olsun :) hepsi boş lafmış demek ki, boş yere güvenmişiz... Neyse en iyisi susmak :)
Alıntının birinde hata var kuzum ondan öyle tuhaf gözüküyor, mesaj iki kere quote yazısını içeriyor...
Hayırlı uğurlu olsun, para kazanmak kolay Betül'üm, önemli olan insanların kalbini kazanmak... Seni sevenlerin değerini bilmedikten sonra yemişim parasını, para mı mutlu edecek onu? Düşündükçe oturup ağlayasım geliyorgelir kız belkim deme öyle :) belki iş bulmuştur....
Hayırlı uğurlu olsun, para kazanmak kolay Betül'üm, önemli olan insanların kalbini kazanmak... Seni sevenlerin değerini bilmedikten sonra yemişim parasını, para mı mutlu edecek onu? Düşündükçe oturup ağlayasım geliyor
Kırıldım biraz, canı sağolsun... :)hımm sen baya gönül koymuşun :) sen şimdi bebişini düşün boşver :)
Atama olayı olsun annemin ameliyatı olsun biraz streslendim kuzum yaaacanim oglan grip oldu.
Senin kuzun nasil, asi sonrasi??
sagol canim, simdide grip olduk
gecen haftaki hastaligimiz iyilesti de canim, simdide grip olduk..
sagol canim grip oldu teyzesi, sen nasilsin??
afiyet olsun canim:0
canim oglan grip oldu.Simdide grip olduk canim, bunyesi zayifladi kuzumun, kurtulamadi hastaliktan
Sagol canim esinin ameliyati iyi gecmis coooook sevindim :)
amanin hic birsey yememissin kuzum :)
yok canim oyle bir testte mi varmis :)
Gecmis olsun ablacim, buz uygula, dinlendir, yuklenme sakin...
sagol seherim :)
kiyamam canim yaa azicik annene birakip dinlen guzelim, kullan bu firsatlari, disiniz hayirli olsun :)
Kutlama dansi yapamadik kuzum epey hasta yine
bende cok seviyorum brokoli corbasini :)
ellerine saglik canim :)
cok guzel bir alan secmissin canim :)
hadi gozumuzaydin ablacim :)
guzel haberleri almissiniz cicegim Allah bir daha yasatmasin :)
Bende Buseye sonuna kadar katiliyorum Ebrus kendinede, bebisede dikkat et, saglikli beslen canim :)
ohhh bugunde guzel haberler geldi takimimiza :)
Canim gebelik testinde cift cizgi gorunce doktorlar kan testine gerek gormuyorlar, buradada oyle :)
degil mi ama cicegim bende patlican recelinin hastasiyimm :)
insallah insallah hepsi dualarimda...
Korku salmisim ama gerci Demetim sen korkmazsin rakiplerinden :)
Ayvayi annemin baskilariyla (basak burcu) bende yemistim hamileligime.
Oglum gamzeli oldu ama esimde de gamze var, ayvadan midir, esimden midir Allah bilir :)
bizde esim tarafinda 3 cocuk, annemde 3 toplam alti, ama bizim kuzumuz erkek :)
oyyyy yeni incileriniz hayirli olsunnn :)
Bende hamileligim boyunca hic asermedim, ama aseren arkadaslar oldu.
Yinede saglikli beslenmek en guzeli :)
60-70 km mi bunu soylemeyecektinnnn :)
amin insallah guzelim :)
eheheh iyi fikir:)
bu sene ben ogluma yapmistim 2 yas gununde canim..
Vayy Buse Demetle birlik mi oldunuz, taarruza mi gectiniz, unutmayacagim bunlari :)
iyiyiz canim, sende ne var ne yok?
hahahah ne guldum yaa :)
1 saatte 33ten cok yaptigimda oldu :)
ohh cok sukur, gozunuzaydin canim :)
sizi ittifak grubu sizi, bu gunleri de mi gorecektim :)
ayy cok sevindim canim ,15gun sonrakini de atlatin insallah, gozunuzaydin :)
spor adetini mi geciktiriyor canim??
ben cezalari islerim sen toptan yaparsin ozaman :)
gozunuzaydin canimm :)
yeme yemeeeee cislari :)
hosgeldin asyam nasilsin ?
bosver canim insanlari degistiremezsin, sen amacina odaklan, onlarda napiyorsa yapsinlar :)
Ebruya yaptigin popo yorumunada ben cok guldum :))
Distir canım çok zor valla. Ates yapabilir ishal de olabilir merak etme dışten kaynaklı.
Hepsi olur inşallah mavişim, sen o güzel yüreğini ferah tut... Acaba bundan dolayı mı adet olamiyorsun?Atama olayı olsun annemin ameliyatı olsun biraz streslendim kuzum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?