Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızzzzzzzz ayyyyyyyyyy ben nasıl kaçırdımmmmm görmedim hiççççççççç ay çok mutlu oldum ben seni tüp bebeğe hazırlık aşamasındasın diye biliyorum canımmmmmmmmmmm
Gülüm zaten ben tüp bebeğe hazırlanıyordum, önümüzde ki aya randevu alacaktık, görüşmeye gittik, sigortadan evrakların gelmesini beklerken her şey değişti... Boşuna demiyorum rabbimin mucizeleri sonsuz diye, doktor bize zor dedi, Allah ol dedi... Hayırlısıyla sana ve saadetime de nasip edecek, birlikte geçireceğiz Allah'ın izniyle bu süreci :)

gülümmmmmmay ben nasıl görmemişim yaaa ne sevindim rabbim gönlüne göre nasip etsinnn

Ebrucum çok sevindim hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah :)))

bommba gibiyim 69,5 kg oldum beeen :)))) bu sefer karatayla hem de sağlıklı sağlıklı veriyorum......
Maşallah beni geçmene az kalmış :))) bu sefer sonuna kadar inşallah - yaşasın Karatay :) Uyzu Feyza olaydı iyi gaza getirirdi seni...

canim oglan grip oldu.
Senin kuzun nasil, asi sonrasi??

sagol canim, simdide grip olduk

gecen haftaki hastaligimiz iyilesti de canim, simdide grip olduk..

sagol canim grip oldu teyzesi, sen nasilsin??

afiyet olsun canim:0

ne guzel iss cok ozendim...

saadetim gecen haftaki virusu atlatmistik, simdide bunyesi ayifladi kuzumun grip oldu, ins gecer 1-2 gune.
sen nasilsin guzelim?[/QUOTE]
Simdilik sesi yok teyzesi aşı sonrası :)
Distir canım çok zor valla. Ates yapabilir ishal de olabilir merak etme dışten kaynaklı.

Canım çok geçmiş olsun enistemize tekrar.Allah kolaylik versin sana da .

Çok sevindim canim. Tekrar geçmiş olsun.
Yok canım gelmedi yarın doktora gideceğiz ama annem birazdaha mı beklesek hemen doğum kontrol ilacı verir diyor

Canım virüs bi bulaşınca çıkmak bilmez Rabbim şifalar versin inşallah canım[/QUOTE]
Doğum kontrol ilacı verebilir tabı orası ayrı. Sen stres mi yaptın bi şeye o da geciktirir?
Sağol ablam. Ne çok geçmiş olsunluk bi takımiz :))))))
İnşallah canamin Hayırlısı olsun... Sezeryan düşünmüyorum da tabi Allah bilir, ben çok sık wc ye çıkıyorum kuzum, korkuyorum daha kötü olur diye. Birde yaşlılığımda tutamaz olursam

Kıyamam kuzuma ben, acil şifalar dilerim Özgem inşallah çabuk atlatır ve bürün kış boyunca bir daha hasta olmaz.

Sizin tavsiyelerinize uymaya çalışıyorum gülüm, 2 portakal yedim bugün, 1 bardakta süt içtim :) ceviz olsa onu da yiyecektim ama evde kalmamış, yarın öbür gün alacağım alışverişe gidince.

Gebelik testinde pozitif çıkınca zaten %99 hamile oluyorsunda hadi benim değerim düşükse? Ultrasonu geçtim ondan zaten bir şey gözükmüyor ilk başlarda ama en azından kana bakmaları gerekmez mi Özgem?[/QUOTE]
Tabiki öncelik senin ve bebeğinin sağlığı gule :) Burda %90 doğumlardan nrmal olduğu için devlet bizi doğum sonrası 10 günlük perine masajına gönderiyor Ebelerin tarafından yapılıyor. Maksat Perin kaslarını tekrar güçlendirmek. Eminim Almanya da da vardır bu uygulama.

o kayboldu gitti unuttu bizi.... yok ben gelcem bırakmam seni dedi o kadar hala bekliyorum :))
Yolu açık olsun :) hepsi boş lafmış demek ki, boş yere güvenmişiz... Neyse en iyisi susmak :)
Bu alıntılar niye böyle tuhaf çıkıyor ki??
Alıntının birinde hata var kuzum ondan öyle tuhaf gözüküyor, mesaj iki kere quote yazısını içeriyor...

gelir kız belkim deme öyle :) belki iş bulmuştur....

gelir kız belkim deme öyle :) belki iş bulmuştur....
Hayırlı uğurlu olsun, para kazanmak kolay Betül'üm, önemli olan insanların kalbini kazanmak... Seni sevenlerin değerini bilmedikten sonra yemişim parasını, para mı mutlu edecek onu? Düşündükçe oturup ağlayasım geliyor

hımm sen baya gönül koymuşun :) sen şimdi bebişini düşün boşver :)

canim oglan grip oldu.

Atama olayı olsun annemin ameliyatı olsun biraz streslendim kuzum yaaa

canim oglan grip oldu.

ne guzel iss cok ozendim...

saadetim gecen haftaki virusu atlatmistik, simdide bunyesi ayifladi kuzumun grip oldu, ins gecer 1-2 gune.
sen nasilsin guzelim?[/QUOTE]
İnşallah gülüm.bünyesi de güçlenir en kısa zamanda.Bende iyiyim gülüm aslında paşan hasta hiç sırası değil ama 4 güne jillian bitiyor göbek için videolar isteyebilir miyim.çünkü bacaklarım baya inceldi göbek öyle duruyor çok az gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…