Sağol ablam. Ne çok geçmiş olsunluk bi takımiz :))))))[/QUOTE]Evet ablam gorusemedik. İyi gecti aşısı son asiydı daha 1 sene olmayacak ins. İyi gecti bu aşı ateş huysuzluk yapmaz dedi doktor. Öğlen uyumadı ama akşam erkenden uyudu sipam.
Canım benim sen saglikla yavrunu kavus kilo alsanda gider merak etme ve sonuna kadar sağlık koşulların el verdiği sürece normal doğurmaya odaklan.Keyfi sezeryana Hayır. Psikoloji çok önemli .
Brokoli mi sabah kahvaltısında mi neyyy? ??
Sibel gecmis olsun ogluna saricicek gecmis olsun gözünüz aydin haeshin busem gelmis gecmis olsun insallah
İnşallah canaminSağol ablam. Ne çok geçmiş olsunluk bi takımiz :))))))
Belki kopmamıştır canım bazen yanlış görwbiliyolar.Dizdeki envayi cesit bag meniskus vs elden gececek canim. Bir nevi 10000 bakimi diyor arkadaslar takilmak icin . Capraz baglari kopardi hali sahada onu tamir edecekler inşallah
İyi nöbetler canım.nöbete gitcem aksamama genede iyiyim sükür iiyilestim
İnşallah canaminSağol ablam. Ne çok geçmiş olsunluk bi takımiz :))))))
Ya okumadan mı öyle oluyo ama bugün baya çenemiz düşmüşNe konuşmuşunuz arkadaş yaa 32 sayfa ne yaa bakamadım mesaideyken uçmuşunuz.
1,5 senedir kullanıyorum ablacım, ihmal etmiyorum onu.Folik asit kullanıyormuydun ebruş doktor 3 ay önceden başlatıyor planlı gebelikte
Hayırlı işler abla :)Ne konuşmuşunuz arkadaş yaa 32 sayfa ne yaa bakamadım mesaideyken uçmuşunuz.
Sağlık ocağı yok burada ablam, tüp bebek merkezine gittim kan verdim, yarın tahlil sonucumu alacağım. Benim guatr değerim yüksekti o doktora da uğradım ayda 1 kan vermem gerekiyormuş, değerime göre o ilacı da kullanacağım.Ebruş sağlık ocağına kayıtlusındır.hamileliğini oraya bildirmek zorundasın zaten git oraya kan testi yaptır
Ah ebruş Özür dilerim senin almanyada olduğun aklımdan çıkmış bi an ben türkiyedesin diye düşünerek dedim.herşey yapmışsın sen zaten kendine beslenmeye dikkat etmek kaldı geriye.ne roket atıyor anlamadım eşin nerde1,5 senedir kullanıyorum ablacım, ihmal etmiyorum onu.
Hayırlı işler abla :)
Sağlık ocağı yok burada ablam, tüp bebek merkezine gittim kan verdim, yarın tahlil sonucumu alacağım. Benim guatr değerim yüksekti o doktora da uğradım ayda 1 kan vermem gerekiyormuş, değerime göre o ilacı da kullanacağım.
Kızlar az önce karşı binada manyağın biri balkondan roket attı bir sürü, bende korkup polisi aradım :) az evvel zil çaldı polis geldi, ifade verdim. Gecelik testlerim masanın üstündeydi, gülmeye başladılar :)))) hemen sonucu sordular :)))) çokta gıcık değil bu almanlar :)
Bu da bir komplomü abla tırt oldum deyip geçcen mi biziYarışmacılar ne alemde ser verip sır vermiyoz hee.
Ben o kadar hava yaptım ama tırt çıkıcam galiba
Ben ondan dolayı diye düşünüyorum canım geçen ellerimin sararmasına doktorda öyle deyince daha çok öyle diye düşündüm hormon testimde de bişi çıkmamıştı ama bilemedim şimdi napsam diyeHepsi olur inşallah mavişim, sen o güzel yüreğini ferah tut... Acaba bundan dolayı mı adet olamiyorsun?
Estağfurullah ablacım... İnşallah beslenmeme de dikkat edeceğim, sizlerin tavsiyelerini önemsiyorum, karşımda tecrübeli anneler var çok şükür :)Ah ebruş Özür dilerim senin almanyada olduğun aklımdan çıkmış bi an ben türkiyedesin diye düşünerek dedim.herşey yapmışsın sen zaten kendine beslenmeye dikkat etmek kaldı geriye.ne roket atıyor anlamadım eşin nerde
Sen yinede ihmal etme git doktora bitanem, adetinin düzenli olması ilerki zamanlar için de önemli. Senin çocuk delisi olduğunu bildiğim için git doktora kontrolünü ol en azından için rahat etsin. Soğan kürünü yapmışmıydın maviş?Ben ondan dolayı diye düşünüyorum canım geçen ellerimin sararmasına doktorda öyle deyince daha çok öyle diye düşündüm hormon testimde de bişi çıkmamıştı ama bilemedim şimdi napsam diye
Şükür ablacım biraz yorgunum, eşim gelsin yatacağım... Abla yürüyüş bana yasak mı? Birde hani ağır kaldırmak yasak ya, ben zamanında çok ağır kaldırdığım için bana ne ağır gelir tam kestiremiyorum. Belirli bir kilosu var mı bu "ağırın"?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?