Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sağol ablam. Ne çok geçmiş olsunluk bi takımiz :))))))[/QUOTE]
Geçmiş olsun canım 1 aşıdan daha kurtuldunuz

Yawrukush immün sistem testleri yapılacak bir sor. belkide yapmıştır doktorunuz.zaten geçirdiğiniz el ayak hastalığı bağışıklık sistemi zayıflığı kaynaklanıyor birde grip olmuş şimdi sık hastaların çocuklara yapıyorlar geçen sene oğluma da yaptılar bi araştır canım kandan bakılacak zaten .çok geçmiş olsun özgecim

Sağol ablam. Ne çok geçmiş olsunluk bi takımiz :))))))
İnşallah canamin Hayırlısı olsun... Sezeryan düşünmüyorum da tabi Allah bilir, ben çok sık wc ye çıkıyorum kuzum, korkuyorum daha kötü olur diye. Birde yaşlılığımda tutamaz olursam

Kıyamam kuzuma ben, acil şifalar dilerim Özgem inşallah çabuk atlatır ve bürün kış boyunca bir daha hasta olmaz.

Sizin tavsiyelerinize uymaya çalışıyorum gülüm, 2 portakal yedim bugün, 1 bardakta süt içtim :) ceviz olsa onu da yiyecektim ama evde kalmamış, yarın öbür gün alacağım alışverişe gidince.

Gebelik testinde pozitif çıkınca zaten %99 hamile oluyorsunda hadi benim değerim düşükse? Ultrasonu geçtim ondan zaten bir şey gözükmüyor ilk başlarda ama en azından kana bakmaları gerekmez mi Özgem?[/QUOTE]
Folik asit kullanıyormuydun ebruş doktor 3 ay önceden başlatıyor planlı gebelikte

Dizdeki envayi cesit bag meniskus vs elden gececek canim. Bir nevi 10000 bakimi diyor arkadaslar takilmak icin . Capraz baglari kopardi hali sahada onu tamir edecekler inşallah
Belki kopmamıştır canım bazen yanlış görwbiliyolar.
nöbete gitcem aksam ama genede iyiyim sükür iiyilestim
İyi nöbetler canım.

Sağol ablam. Ne çok geçmiş olsunluk bi takımiz :))))))
İnşallah canamin Hayırlısı olsun... Sezeryan düşünmüyorum da tabi Allah bilir, ben çok sık wc ye çıkıyorum kuzum, korkuyorum daha kötü olur diye. Birde yaşlılığımda tutamaz olursam

Kıyamam kuzuma ben, acil şifalar dilerim Özgem inşallah çabuk atlatır ve bürün kış boyunca bir daha hasta olmaz.

Sizin tavsiyelerinize uymaya çalışıyorum gülüm, 2 portakal yedim bugün, 1 bardakta süt içtim :) ceviz olsa onu da yiyecektim ama evde kalmamış, yarın öbür gün alacağım alışverişe gidince.

Gebelik testinde pozitif çıkınca zaten %99 hamile oluyorsunda hadi benim değerim düşükse? Ultrasonu geçtim ondan zaten bir şey gözükmüyor ilk başlarda ama en azından kana bakmaları gerekmez mi Özgem?[/QUOTE]
Ebruş sağlık ocağına kayıtlusındır.hamileliğini oraya bildirmek zorundasın zaten git oraya kan testi yaptır

Folik asit kullanıyormuydun ebruş doktor 3 ay önceden başlatıyor planlı gebelikte
1,5 senedir kullanıyorum ablacım, ihmal etmiyorum onu.
Ne konuşmuşunuz arkadaş yaa 32 sayfa ne yaa bakamadım mesaideyken uçmuşunuz.
Hayırlı işler abla :)
Ebruş sağlık ocağına kayıtlusındır.hamileliğini oraya bildirmek zorundasın zaten git oraya kan testi yaptır
Sağlık ocağı yok burada ablam, tüp bebek merkezine gittim kan verdim, yarın tahlil sonucumu alacağım. Benim guatr değerim yüksekti o doktora da uğradım ayda 1 kan vermem gerekiyormuş, değerime göre o ilacı da kullanacağım.

Kızlar az önce karşı binada manyağın biri balkondan roket attı bir sürü, bende korkup polisi aradım :) az evvel zil çaldı polis geldi, ifade verdim. Gecelik testlerim masanın üstündeydi, gülmeye başladılar :)))) hemen sonucu sordular :)))) çokta gıcık değil bu almanlar :)

Ah ebruş Özür dilerim senin almanyada olduğun aklımdan çıkmış bi an ben türkiyedesin diye düşünerek dedim.herşey yapmışsın sen zaten kendine beslenmeye dikkat etmek kaldı geriye.ne roket atıyor anlamadım eşin nerde

Hepsi olur inşallah mavişim, sen o güzel yüreğini ferah tut... Acaba bundan dolayı mı adet olamiyorsun?
Ben ondan dolayı diye düşünüyorum canım geçen ellerimin sararmasına doktorda öyle deyince daha çok öyle diye düşündüm hormon testimde de bişi çıkmamıştı ama bilemedim şimdi napsam diye

Estağfurullah ablacım... İnşallah beslenmeme de dikkat edeceğim, sizlerin tavsiyelerini önemsiyorum, karşımda tecrübeli anneler var çok şükür :)
Şu yılbaşında atılan bombalar var ya abla, öyle roket attı manyak balkondan. Eşim işte öğlenci ablacım.

Sen yinede ihmal etme git doktora bitanem, adetinin düzenli olması ilerki zamanlar için de önemli. Senin çocuk delisi olduğunu bildiğim için git doktora kontrolünü ol en azından için rahat etsin. Soğan kürünü yapmışmıydın maviş?

Kızlar ıyı akşamlar menumu yazıp uyuyacagim:)
Sabah
1 has yumurta peynir zeytin 3 poğaça yanlız kucuktu şekersiz çay
Ara
Orta türk kahvesi
Öğle
Korili tavuk ayran salata
Ara
Tarcinli sut yarısını içebildim yine 2 ceviz 4 findik
Aksam
Kuru fasulye yogurtlu kuru biber
Kek yapmıştım 1 isirikda tadına baktım.
Şu 3.5 lt
Egzersiz yok

Kızlar yarın sabahtan anneme geçeceğim çok yorgun hissediyorum kendimi çünku

Yawrukush ben şeker hamuru kurabiye hiç yapmadım daha önce netten hamur siparis edicem ama miktarını bilemiyorum ne kadar gider 30 kurabiye olsa birde pastanın üstünü kaplasam 1 kg beyaz 250 gr pembe yetermi?

haeshin ilk gunden egzersiz mi yapiyorsunuz gulum. Nasil oldu, agrisi var mi enistemizin?

E-brulim sen nasilsin guzelim?:)

@seyhan77 abla cok az ugruyor artik. Aksamlari da menu verip gidiyor. Tatil bitmedi mi ablacigim?:)
Şükür ablacım biraz yorgunum, eşim gelsin yatacağım... Abla yürüyüş bana yasak mı? Birde hani ağır kaldırmak yasak ya, ben zamanında çok ağır kaldırdığım için bana ne ağır gelir tam kestiremiyorum. Belirli bir kilosu var mı bu "ağırın"?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…