Şükür ablacım biraz yorgunum, eşim gelsin yatacağım... Abla yürüyüş bana yasak mı? Birde hani ağır kaldırmak yasak ya, ben zamanında çok ağır kaldırdığım için bana ne ağır gelir tam kestiremiyorum. Belirli bir kilosu var mı bu "ağırın"?
Kıyamam yalnızsın bide manyaklara bak.aileden kim var ebruş orda sana destek olacakEstağfurullah ablacım... İnşallah beslenmeme de dikkat edeceğim, sizlerin tavsiyelerini önemsiyorum, karşımda tecrübeli anneler var çok şükür :)
Şu yılbaşında atılan bombalar var ya abla, öyle roket attı manyak balkondan. Eşim işte öğlenci ablacım.
ay abla süpersin bu söylediğin şeylerin aynısını dr bana hamişken söylemişti ve 2 ayda 1 kg almıştım dikkat eder Allahın izniyle hiçbişey olmaz kuzusuna da kendinede bilinçli biri de zatenYuruyus en guzel egzersiz senin icin. Ancak daha once dusugun vardi canim. Yerlesme tamamlanana kadar en azindan egzersiz yapma. Beslenmene dikkat et sadece. Ilk 3 ay ekstra kaloriye ihtiyacin yok zaten. Sonra da 300 kalori fazla alirsan gunluk, yeterli.
Agir hafif, hicbir sey kaldirma canim. Ozellikle uzanip ta yerden birsey alma. Ogren etrafindakilere rica etmeyi. Hanim ol azicik:)
Şükür ablacım biraz yorgunum, eşim gelsin yatacağım... Abla yürüyüş bana yasak mı? Birde hani ağır kaldırmak yasak ya, ben zamanında çok ağır kaldırdığım için bana ne ağır gelir tam kestiremiyorum. Belirli bir kilosu var mı bu "ağırın"?
Mutfak dolaplarina dikkat et canim uzanma:)Yuruyus en guzel egzersiz senin icin. Ancak daha once dusugun vardi canim. Yerlesme tamamlanana kadar en azindan egzersiz yapma. Beslenmene dikkat et sadece. Ilk 3 ay ekstra kaloriye ihtiyacin yok zaten. Sonra da 300 kalori fazla alirsan gunluk, yeterli.
Agir hafif, hicbir sey kaldirma canim. Ozellikle uzanip ta yerden birsey alma. Ogren etrafindakilere rica etmeyi. Hanim ol azicik:)
Aynen :))) zaten sizin hastanede bir ben eksigim:))))Yok bu defa komplo değil canım bugün bi şişkinlik bi rehavet var üstümde
Oşmaz ama yerse kilo alır geri gelir ben gibi
Tabi 1 ay sonra kilo alarak gelsin sonra degilmi?:)
Kaptanim takım için diyorsan liste dışı devam edebilirim ama o tarti 58 i gosterecek:)))))
Yok bu defa komplo değil canım bugün bi şişkinlik bi rehavet var üstümde
Kızlar kaptandan çok pis uyarı aldımMenulerimize daha dikkat edecegimiz, arkadaslarimizi da dusunecegimiz konusunda hemfikirdik yanilmiyorsam?:) Listeden ziyade genel motivasyon icin uyariyorum canim. Eksiyle geliyorsun genelde, onda bir sikinti yok:)
Canım ihmal etme yarın bi gün evlenceksin ilerde dah kötü olmasın allah korusun hep düzensiz olsa tamam ama ilk defa diyosun doktora gitmesinin benceBen ondan dolayı diye düşünüyorum canım geçen ellerimin sararmasına doktorda öyle deyince daha çok öyle diye düşündüm hormon testimde de bişi çıkmamıştı ama bilemedim şimdi napsam diye
Ne oluyor ya ne kilo alması uykumu actiniz:))Alacak zaten ablacigim
Bugün doktora yürüdüm abla, belki yarın da gel diyebilir ondan sordum. 4.5 km yapmışım...Yuruyus en guzel egzersiz senin icin. Ancak daha once dusugun vardi canim. Yerlesme tamamlanana kadar en azindan egzersiz yapma. Beslenmene dikkat et sadece. Ilk 3 ay ekstra kaloriye ihtiyacin yok zaten. Sonra da 300 kalori fazla alirsan gunluk, yeterli.
Neyse ki polisler halletti abla...Kıyamam yalnızsın bide manyaklara bak.aileden kim var ebruş orda sana destek olacak
Tamamdır kuzum, dikkat edeceğim, bunu duymuştum.Mutfak dolaplarina dikkat et canim uzanma:)
Aynen :))) zaten sizin hastanede bir ben eksigim:))))
Ben senin yerinde olsam doktora gidene kadar hiç bişey enlemez bunların hepsini doktora sorardım çünkü her hamilelik kendine özel benim süpürge yapıp çamaşır asmam bile yasaktıŞükür ablacım biraz yorgunum, eşim gelsin yatacağım... Abla yürüyüş bana yasak mı? Birde hani ağır kaldırmak yasak ya, ben zamanında çok ağır kaldırdığım için bana ne ağır gelir tam kestiremiyorum. Belirli bir kilosu var mı bu "ağırın"?
O zamana kadar evi ... leş gibi olur :))) peki abla, haklısın riske atmaya gerek yok.Ben senin yerinde olsam doktora gidene kadar hiç bişey enlemez bunların hepsini doktora sorardım çünkü her hamilelik kendine özel benim süpürge yapıp çamaşır asmam bile yasaktı
Bugün doktora yürüdüm abla, belki yarın da gel diyebilir ondan sordum. 4.5 km yapmışım...
Doktor gibi kadınsın vesselam :)
Peki temizlikte mi yapamam?
Neyse ki polisler halletti abla...
Annemler, kayınvalidemler, eşimin bütün kardeşleri burada abla. Bizim ailelerin yarısı almanyada yarısı Türkiye'nin dört bir yanına dağılmış :)
Tamamdır kuzum, dikkat edeceğim, bunu duymuştum.
Onu geçen adet döneminden önce yapmıştım ebrum o zaman vaktinde olmuştum tmm canım yarın gideyim o zamanSen yinede ihmal etme git doktora bitanem, adetinin düzenli olması ilerki zamanlar için de önemli. Senin çocuk delisi olduğunu bildiğim için git doktora kontrolünü ol en azından için rahat etsin. Soğan kürünü yapmışmıydın maviş?
Yarın kesinleşecek ablişim kontrole gideceğiz doktor izindeydi ne zamandırMavibocuk bir doktora git gulum. Ultrasonla baksin bir sikinti mi var diye. Annenin ikinci operasyonu kesinlesti mi?
Abla orda hava nasıl lodos şişkinlik yaparmış ona göreYok bu defa komplo değil canım bugün bi şişkinlik bi rehavet var üstümde
Ne oluyor ya ne kilo alması uykumu actiniz:))
Okumamayı tercih etsek:))Kızlar kaptandan çok pis uyarı aldım
Canı çeken imrenen olduysa menüme kusura bakmayin
Onu geçen adet döneminden önce yapmıştım ebrum o zaman vaktinde olmuştum tmm canım yarın gideyim o zaman
Yarın kesinleşecek ablişim kontrole gideceğiz doktor izindeydi ne zamandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?