Yok canım . Benim akşam olmuyo genelde
Ah çok heyecanlı gule; ) ilk torunu mu olacak annenin?
Maşallah coştun sporda bugün :)
zey zey canım belim ağrıyor diyordun iyi oldun mu? @kakaovanilya kız kaçak hani geliyordun aramiza neredesin?
@seyhan77 abla yarın misafiri var pasta börek yapıyor herhalde; )))
Gülüm sorun nedir anlatmak istermisin?
Anneni anliyorum, benimde etrafimda ki insanlar baski yapiyordu bir ara taa ki ben caktirmadan "falanca bana cocuk sorup duruyor, cok gücüme gidiyor benim elimde olan bir sey degil" diyene kadar - kizim sana söylüyorum gelinim sen anla misali :) annen hic bir zaman senin kötülügünü istemez, bilerek kirmaz seni.. sadece senin dedigin gibi kendine hakim olamiyor demek ki. Belki annene bu durumun seni ne kadar üzdügünü daha iyi anlatman gerekir?
Rabbim insallah tez vakitte önce göbüsünü sonra kucagini doldursun arkadasim ♥
.
Allah yardimcin olsun zeynebim... Sizi bu borcun altindan tez vakitte cikarsin. Söz konusu para olunca kimseye güvenmeyeceksin... Insan yasamadan bilemiyor, illa sütten dilimiz yanacak ki yogurdu üfleyerek yiyelim.canim bir kac kere cok net anlattim hatta haklisin dedi ama dedigim gibi güdülernden kaynakli oldugunu düşünüyorum
Ben hamileligimde sagligim elverdikce calismak istiyorum ancak suan is konusunda bi sabitlik tutturamadim
ama en onmeli sorunumuz bi arkadasimizin esine bizim icin ciddi bi rakam kredi cektik ve adam odemiyor malesef cok buyuk sikintilar yasadik halada yasiyoruz kendi yasantimizda bu kredi disinda maddi sorunumuz yok mal varligimizda yok ama biz huzurluyuz ama bu kredo malesef bizi mahvetti suan ne araba isine girebiliyoruz ne ev ne cocuk bu krediyi halletmemiz sart.
Allah nasip ederse hasa karsi degilim ama bu is bendeyse bu durumlardan dolayi bekliyoruz sadece
Götür tabi annesi hem pişik hem diş zor, geçer inşallahtesekkur ederim iyiyim canım benim bizim ufaklik bu günlerde bana kök söktüruyör. Geçmeyen pışık gibi bir şeyi vardı yarın doktora goturcez aslında şu zamanda hiç hastaneye götürmek istemiyorum çocuğu ama geçmedi bir turlu.
bak sen oglusa :))))))
Rabbim ödeme kolaylığı versin canım , iyi niyetinizin kurbanı olmuşsunuz, dikkat etmek gerekiyor
canim gun gectikce daha ii oluyor bugunde cok şükür iim
canim bir kac kere cok net anlattim hatta haklisin dedi ama dedigim gibi güdülernden kaynakli oldugunu düşünüyorum
Ben hamileligimde sagligim elverdikce calismak istiyorum ancak suan is konusunda bi sabitlik tutturamadim
ama en onmeli sorunumuz bi arkadasimizin esine bizim icin ciddi bi rakam kredi cektik ve adam odemiyor malesef cok buyuk sikintilar yasadik halada yasiyoruz kendi yasantimizda bu kredi disinda maddi sorunumuz yok mal varligimizda yok ama biz huzurluyuz ama bu kredo malesef bizi mahvetti suan ne araba isine girebiliyoruz ne ev ne cocuk bu krediyi halletmemiz sart.
Allah nasip ederse hasa karsi degilim ama bu is bendeyse bu durumlardan dolayi bekliyoruz sadece
İyi yapmışsın abla. Bir gel git yaşıyorlar bazıları :)Cikarttim listeden canim. Geri doner azmederlerse aliriz yeniden. Lamelif in hesabi kapanmisti. Bilmiyorum acildi mi.
Maşallah büyükmüş .Hiç 2 yaşında memeyle bıraktı
Nisanda 6 olcak
Büyümüş de kuculmus hazır cevap Zamane bebesi :)Benimkini 8 30 da yatırıyorum sabah 7 de kalkıyor. Bana diyo ki anne ben insan değilim size hiç kimseye benzemiyorum uyumama gerek yok uyumak çok sıkıcı keşke uyku diye bişey olmasaydı ben geceleri seviyorum diyor. akşam oldumu günün en kötü zamanı geldi diyor sen düşün artık
İnşallah hiç olmaz öyle derdin Güle. Ceviz yiyorsun değil mi her gün?Sükür güle iyiyim, bir sorunum yok. Bulantilarim yok Allaha sükür, öyle kokuya karsi bir hassasiyetim de yok simdilik :)
Sen nasilsin? Bembeyaz olmus sizin oralar ne güzel :)
Sende iyiki varsin cicegim ♥
Ay yerim ben onu ya :)
Tesekkür ederim kuzum :*
Zaten artık sobalı evler kalmadı pek.Maalesef ev kaloriferli kuzum
Hakkında hayırlısı olsun cnm.Kizlarr
Sabah egitimdeydim yemektir falan ancak gelebildim.
Aksam 2 saat mesaim var yürüyüşe katilamicam kizlar bilginiz olsun.
Sabahki egitimden kaynakli aksama ekleme yapildi.
Malesef sadece kendi cikarlarini dusunen ve hep karşı taraftan beklentisi olan bi yerde calisiyorum hakkimsa hayirlisi
Dün alacaktim da unutmusumİnşallah hiç olmaz öyle derdin Güle. Ceviz yiyorsun değil mi her gün?
Ins canimGötür tabi annesi hem pişik hem diş zor, geçer inşallah
yesil cay yaptım ins içebilirim. canim bana pek gida alerjisi gibi gelmedi çünkü yeni bişey denemedim hic 10 gündür falan var şu düğün aşamasında usumesin diye kat kat giydirmistim bez falanda olunca terledimi acaba diye düşünüyorum. birde poposun da değil on tarafında. bir goturelim bakalım geçmedi cunku
aynen bende böyle oluyorum :))))Sabahlari kalkinca ben
Şu bizim yarışmacı arakadaşlar @Hayaller35 ,gogo2405 , @seyhan77 , haeshin ne durumdasınız kızlar, hafifleme varmı :))
Ins canim
yesil cay yaptım ins içebilirim. canim bana pek gida alerjisi gibi gelmedi çünkü yeni bişey denemedim hic 10 gündür falan var şu düğün aşamasında usumesin diye kat kat giydirmistim bez falanda olunca terledimi acaba diye düşünüyorum. birde poposun da değil on tarafında. bir goturelim bakalım geçmedi cunku
Çok değil aslında da takılmayı seviyorum:)) spor yapabilseydim doğru düzgün bu hafta baya iddialı olurdum da yine de fena sayılmam :))Iddialisin cicegim:)
Çok değil aslında da takılmayı seviyorum:)) spor yapabilseydim doğru düzgün bu hafta baya iddialı olurdum da yine de fena sayılmam :))
Çok isterimde şimdi şöyle bi durum var benim gösterge kısmı yoktur :) fareler kopardılar o bölümü sadece vites ayarlayabiliyorum :)) sonucum tam belli olmaz ama saat olarak dersen yaparız yada başka bir yolu varsa :))Cicegim evde olup musait oldugun bir gun bisiklet yarisi yapalim gulum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?