Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Saat yapariz. En cok suren kazanir. Gunu soyle:)

Cok gecmis olsun Seherim, insallah cabuk iyilesir prenses.

Cok gecmis olsun Seherim, insallah cabuk iyilesir prenses.
Sağol canım benim hamileyken is yerinde bunlar iyi günlerin uykusuz gecelere hazır ol falan derlerdi ne sinir olurdum ne kadar dogrumus yamuldum kaç gündür tipi kaydı insan icine çıkacak halim yok:)))

Sağol canım benim hamileyken is yerinde bunlar iyi günlerin uykusuz gecelere hazır ol falan derlerdi ne sinir olurdum ne kadar dogrumus yamuldum kaç gündür tipi kaydı insan icine çıkacak halim yok:)))
Herseyin ayri bir zorlugu, her seyin ayri bir güzelligi var :) Olay hamile kalmakla bitmiyor... Insallah Rabbim sifasini versin meleginin, sende akabinde dinlenirsin ♥

Ondan fazla ugramiyorsun takima. Bizden cekinmene gerek yok canim

Şimdi uyuttum kızı 5 e kadar uyur ins:) ohh rahatım ama mutfağa gidemiyorum.mimar nasıl bir kafayla cizdiyse mutfakla yatak odası yanyana hatta tezgahın arka duvarinda besik var:))) Bugün perşembe menüsü taze fasulye yapıcam çıkardım buzluktan. akşam alışverişe gideceğiz haftasonu kalabalık oluyor diye.papatya ve mistik alicam kendime :)2 gündür sutum az gibi yorgunluktan muhtemelen acayip şu içmek istiyorum yarına sismem ins
kiz uyudu dilim açıldı:))

Su sisirmez canim. Ic kana kana:) Enistenin sinavi nasil gecti?:)

daha oncede para verdigim ve berdigim parayi aldigim birisiydi ama bu kadar yuksek ilk ve son oldu bakalim adam hic ödemicem demiyor ama 1 senedir ödemiyorda bekliyoruz

Rabbim ödeme kolaylığı versin canım , iyi niyetinizin kurbanı olmuşsunuz, dikkat etmek gerekiyor

aminn esracim
esimle Allahtan sorun yasamadik ama cok huzursuz zamanlar gecirdik
hayirlisi artik

Bende iyim kuzum çok şükür bende de annemde de bişi yokmuş derse gircem şimdi sen nasılsın canımm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…