- 17 Kasım 2014
- 1.890
- 8.879
- 88
- 40
günü var onun bugün gelemez hemen misafir ağırlıyordur:)) yaptı envai çeşit salatayı bakalım salatayla kurtarabilcek mi :))@seyhan77 abla birkac saate gelirim dedin, gozumuz yollarda kaldi:)
v ayyy rakibeme bak sağlam bir eksi gelecek galiba yetisiyormusun yoksa bana:)Şu bizim yarışmacı arakadaşlar @Hayaller35 , @gogo2405 , @seyhan77 , @haeshin ne durumdasınız kızlar, hafifleme varmı :))
Sağol canım benimGecmis olsun canim. Biran once gecer insallah.
ayyy inşallah daha var sana yetişmeme de bakalım :))v ayyy rakibeme bak sağlam bir eksi gelecek galiba yetisiyormusun yoksa bana:)
Sağol canım benim
Çok isterimde şimdi şöyle bi durum var benim gösterge kısmı yoktur :) fareler kopardılar o bölümü sadece vites ayarlayabiliyorum :)) sonucum tam belli olmaz ama saat olarak dersen yaparız yada başka bir yolu varsa :))
günü var onun bugün gelemez hemen misafir ağırlıyordur:)) yaptı envai çeşit salatayı bakalım salatayla kurtarabilcek mi :))
Cok gecmis olsun Seherim, insallah cabuk iyilesir prenses.Ins canim
yesil cay yaptım ins içebilirim. canim bana pek gida alerjisi gibi gelmedi çünkü yeni bişey denemedim hic 10 gündür falan var şu düğün aşamasında usumesin diye kat kat giydirmistim bez falanda olunca terledimi acaba diye düşünüyorum. birde poposun da değil on tarafında. bir goturelim bakalım geçmedi cunku
ayyy inşallah daha var sana yetişmeme de bakalım :))
Sağol canım benim hamileyken is yerinde bunlar iyi günlerin uykusuz gecelere hazır ol falan derlerdi ne sinir olurdum ne kadar dogrumus yamuldum kaç gündür tipi kaydı insan icine çıkacak halim yok:)))Cok gecmis olsun Seherim, insallah cabuk iyilesir prenses.
ayyy inşallah daha var sana yetişmeme de bakalım :))
benim bisikletim yok ki:))Sen shrrr ile yaris haftaya
Herseyin ayri bir zorlugu, her seyin ayri bir güzelligi var :) Olay hamile kalmakla bitmiyor... Insallah Rabbim sifasini versin meleginin, sende akabinde dinlenirsin ♥Sağol canım benim hamileyken is yerinde bunlar iyi günlerin uykusuz gecelere hazır ol falan derlerdi ne sinir olurdum ne kadar dogrumus yamuldum kaç gündür tipi kaydı insan icine çıkacak halim yok:)))
benim bisikletim yok ki:))
haftaya bakalım ins 60 in altına inerim:)
Sağol canım benim hamileyken is yerinde bunlar iyi günlerin uykusuz gecelere hazır ol falan derlerdi ne sinir olurdum ne kadar dogrumus yamuldum kaç gündür tipi kaydı insan icine çıkacak halim yok:)))
biz her hafta yarışıyoruz zaten:)))sıkıntı yok :)Seninle kilo vermede yarisacak guzellik. Yuzdesi yuksek olan kazanir:)
:)))Ondan fazla ugramiyorsun takima. Bizden cekinmene gerek yok canim
Şimdi uyuttum kızı 5 e kadar uyur ins:) ohh rahatım ama mutfağa gidemiyorum.mimar nasıl bir kafayla cizdiyse mutfakla yatak odası yanyana hatta tezgahın arka duvarinda besik var:))) Bugün perşembe menüsü taze fasulye yapıcam çıkardım buzluktan. akşam alışverişe gideceğiz haftasonu kalabalık oluyor diye.papatya ve mistik alicam kendime :)2 gündür sutum az gibi yorgunluktan muhtemelen acayip şu içmek istiyorum yarına sismem ins
kiz uyudu dilim açıldı:))
aciklanmis 100 almış çalışkandir bizimki:)))Su sisirmez canim. Ic kana kana:) Enistenin sinavi nasil gecti?:)
aciklanmis 100 almış çalışkandir bizimki:)))
Allah yardimcin olsun zeynebim... Sizi bu borcun altindan tez vakitte cikarsin. Söz konusu para olunca kimseye güvenmeyeceksin... Insan yasamadan bilemiyor, illa sütten dilimiz yanacak ki yogurdu üfleyerek yiyelim.
Isin de baki olur insallah, Rabbim gönlüne göre versin bitanem ♥
Rabbim ödeme kolaylığı versin canım , iyi niyetinizin kurbanı olmuşsunuz, dikkat etmek gerekiyor
Bende iyim kuzum çok şükür bende de annemde de bişi yokmuş derse gircem şimdi sen nasılsın canımm:)Günaydın kızlar tekrardan:)
D3S1R3 canım dün izinliydim misafirden fırsat bulup gelemedim, ama kaçamak sıfır:)
Mavibocuk teyzemin bişeyi yokmuş şükür sevindim, sen nasılsn
@Yawrukush çok geçmiş olsun güzelim, Rabbim sağlık afiyet versin inşallah, şu sıra bünye zayıfladı heralde paşanın atalatamıyor bi türlü
E-brulim canım kan tahlili yaptırmışsın sorun yokmuş çok sevindim güzelim, sigarayıda bırakmışsın bağımlı için gerçekten zor tebrik ederim güzelim
S shrrr nasılsın rakibelerin güzeli
@haeshin canım enişte nasıl oldu?
@seyhan77 abla günün vardı bugün kolay gelsin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?