Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ugra arada senin icin hayirli olur umarim ama şok diyet yapma bence sen yine de saglikli degil mervecim yazik vucuduna

Yok aynısı olsun canım.dediğin gibi verdiklerimizi geri almayalım şimdi

Sükür bitanem, iyi diyelim iyi olalim. Sen nasilsin? Pasam napiyor? :)
İyi ol cane mın yegenimize iyi bak:) paşa iyidir 2 gündür kar görüyor dışarıda camın önünden ayrılmiyor:))
İyi çok şükür canım gün geçtikçe dahada iyi olacak:) Bu hafta M M_atruska le yarışıyoruz sende katılmak istermisin :)
katıldım gitti:))

Gülüm aslında sorun bu bizlik bir durum değil kız kardeşim ve eşi.ama ister istemez stres oluyor bir haftadır telefonlar sorunlar bitmedi
İnşallah tez zamanda ferahlık bulurlar canım.
Bizi ihmal etme. Arada şaşırırp mesaj gönder gene :)))
Emeğine sağlık canım . Geçen Ayın birincisi kim bu arada?
Biz ogle yemegine geciyoruz
Afiyet olsun ablam.
Geçen hafta 67.5
Bu hafta 66.7
Fark 0.8
Yüzde 1.19

Sarıçiçeğim tebrikler canım
Tebrikler ablacim.
Esim cikti kizlar yavas yavas agrisi baslayacak gibi. Daha dr gelmedi. Allah yardimcisi olsun bu biraz zor gececek galiba
Tez zmanda geçer ağrıları inşallah.

profil mesajı canım gogo2405 'mun yaptığı gibi olacak:) kaybeden ek olarak 1 saat spor yapacak

Cicegim aklima geldi. Bisiklette 100 dk olunca sifirliyor. 99 da resim ceker, devam edersem sonraki dk yi da ceker toplarim canim:)

Benim gecen ayin birincisi

Ay yerim ben onu, Allah iyilik versin... Cikin kar topu oynayin :)

Birinci kendini belli etti :)

Yarislar sagolsun:) Ben carsamba sabahi 200 gr vermistim. O gun ki bisiklet yarisi sonrasi 400 gr dustu bir gunde.

M M_atruska evet haftaya pzt ve carsamba yarisalim mi seninle? Saat sinirlamasi olmasin. En cok km yapan kazansin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…