- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Rövans istiyorum cicegim tebrikler bu arada saricicek sampiyon oleyyyyFindikfaresi123 , @Hayaller35 , gogo2405 , @haeshin kızlar bende sizlere çok teşekkür ederim, kaçamak yaptırmayıp bana verdirdiğiniz 1 kilo için, siz olmasaydınız bu kadar veremezdim,iyiki varsınız sizler Güzel yarıştı darısı bu haftaya inşallah :))
Yarislar olmasada sen birinci olurdun abla :)Yarislar sagolsun:) Ben carsamba sabahi 200 gr vermistim. O gun ki bisiklet yarisi sonrasi 400 gr dustu bir gunde.
Yarislar olmasada sen birinci olurdun abla :)
Basarinin anahtarini sana hediye ediyorum :)
Gonca yaziyi nasil yazdin aydinlat beni tatlim isteyen hayrina tarif edebilir tabikiGeçen hafta 67.5
Bu hafta 66.7
Fark 0.8
Yüzde 1.19
Sarıçiçeğim tebrikler canım
Ebruuu duy sesimi nerden yazacam saricicek sampiyon diyeYarislar olmasada sen birinci olurdun abla :)
Basarinin anahtarini sana hediye ediyorum :)
tamam abla bu hafta kızlarla yeniden yarışıyoruz zaten sende katıl :)Rövans istiyorum cicegim tebrikler bu arada saricicek sampiyon oleyyyy
Ebruuu duy sesimi nerden yazacam saricicek sampiyon diye
Çikardim biraz kuzum . Dolandı balkonda azcık.Ay yerim ben onu, Allah iyilik versin... Cikin kar topu oynayin :)
Birinci kendini belli etti :)
Hasta olmanın tek iyi yanı:)))Hasta olmayı sevmiyorum ama iştahım azaldı sayesinde ne diyim buda pozitif tarafı oldu.
Amanın sen 100 dk üstünde mi sürmeyi düşünüyorsun :)) o zaman şöyle yapalım sabahtan gece 12 ye kadar en çok süren kazansın olmaz mı :))Cicegim aklima geldi. Bisiklette 100 dk olunca sifirliyor. 99 da resim ceker, devam edersem sonraki dk yi da ceker toplarim canim:)
Amanın sen 100 dk üstünde mi sürmeyi düşünüyorsun :)) o zaman şöyle yapalım sabahtan gece 12 ye kadar en çok süren kazansın olmaz mı :))
Tesekkür ederim ablacim :)Cok yaratici bir kisiligin var gamzelim. Sanatci tarafin da var. Ilgilendin mi hic vaktiyle herhangi bir sanat daliyla?:)
Seyhan ablacim isminin orda profiliniz yazan bölüme tiklaEbruuu duy sesimi nerden yazacam saricicek sampiyon diye
olmuştur muhakkak :)) tek seferde sen beni yenersin öbür türlü kesin yenerim senide ondan dedimOyle yapmasak ben telef oldum carsamba gunu. Ozge duymasin 4.5 saat surdum. Bir tarafim iptal oldu
daha kahve içmedim ellerine sağlık kahvenin ortasındaki köpücükler nere kaçtı ola:))Eki Görüntüle 1745574 Kahve zamanııı
olmuştur muhakkak :)) tek seferde sen beni yenersin öbür türlü kesin yenerim senide ondan dedim
Sağol canımIyi vermissin ablam, tebrik ederim
Oo cesaret örneği hadi bakalım yapalım rövanşRövans istiyorum cicegim tebrikler bu arada saricicek sampiyon oleyyyy
Sağol canım
Oo cesaret örneği hadi bakalım yapalım rövanş
İçtiydim acık ucundandaha kahve içmedim ellerine sağlık kahvenin ortasındaki köpücükler nere kaçtı ola:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?