Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cicegim aklima geldi. Bisiklette 100 dk olunca sifirliyor. 99 da resim ceker, devam edersem sonraki dk yi da ceker toplarim canim:)
Amanın sen 100 dk üstünde mi sürmeyi düşünüyorsun :)) o zaman şöyle yapalım sabahtan gece 12 ye kadar en çok süren kazansın olmaz mı :))

Amanın sen 100 dk üstünde mi sürmeyi düşünüyorsun :)) o zaman şöyle yapalım sabahtan gece 12 ye kadar en çok süren kazansın olmaz mı :))

Oyle yapmasak ben telef oldum carsamba gunu. Ozge duymasin 4.5 saat surdum. Bir tarafim iptal oldu

Cok yaratici bir kisiligin var gamzelim. Sanatci tarafin da var. Ilgilendin mi hic vaktiyle herhangi bir sanat daliyla?:)
Tesekkür ederim ablacim :)
Benim okul zamaninda resim ve müzik dersi hep pek iyiydi :) Sarki söylemeyi cok severim, dans etmeyi cok severim ama mesleki acidan hic düsünmedim. Keske diyorum gazeteci olsaymisim, arastirmaci ruhumla yükselirdim :)
Ebruuu duy sesimi nerden yazacam saricicek sampiyon diye
Seyhan ablacim isminin orda profiliniz yazan bölüme tikla

olmuştur muhakkak :)) tek seferde sen beni yenersin öbür türlü kesin yenerim senide ondan dedim

Hicbir turlu yenemezsin beni Km de gostermiyor ki bisikletin, saat ayni olsa da performans bir olmayabilir. Bak ozge benim gittigim yolu yari zamanda gidecek

100 yaparim diye degil de olur da heveslenir duramazsam diye tedbiren soyledim. Saati ispat edemem obur turlu, sifirliyor ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…