- 17 Kasım 2014
- 1.890
- 8.879
- 88
- 40
İyi maden sürmeye başlayınca kronometreyi açarım bırakınca sonlandırım keşke gösterge olsa işte yensemde ispat edemem sanırım neyse :))Hicbir turlu yenemezsin beniKm de gostermiyor ki bisikletin, saat ayni olsa da performans bir olmayabilir. Bak ozge benim gittigim yolu yari zamanda gidecek
100 yaparim diye degil de olur da heveslenir duramazsam diye tedbiren soyledim. Saati ispat edemem obur turlu, sifirliyor ya:)
İyi maden sürmeye başlayınca kronometreyi açarım bırakınca sonlandırım keşke gösterge olsa işte yensemde ispat edemem sanırım neyse :))
Ebrum yazdim begenmisin ama ismimin altinda niye yazmiyoTesekkür ederim ablacim :)
Benim okul zamaninda resim ve müzik dersi hep pek iyiydi :) Sarki söylemeyi cok severim, dans etmeyi cok severim ama mesleki acidan hic düsünmedim. Keske diyorum gazeteci olsaymisim, arastirmaci ruhumla yükselirdim :)
Seyhan ablacim isminin orda profiliniz yazan bölüme tikla
Oldumuki
Avatar resminin altinda yaziyo demet ismimin altinda niye yazmiyoOlmadi:)
Benimki öyle cikmiyo canim özel baslik yazmiyo bendeResmini koydum yukari Seyhan ablam.
Oldumuki
Ebrum yazdim begenmisin ama ismimin altinda niye yazmiyo
Inşallah aslında daha iyi olabilirdi ama haftasonu hastalık yüzünden artıydım sonra bu kadar oldu darısı bu haftanın başınaIyi verdin ama bu hafta:) Bunun moraliyle daha da guzel gecer bu haftan:)
Sağol canım benimMaşallah canım ne güzel gitmiş
Gözünüz aydın canım ins çok agri olmazEsim cikti kizlar yavas yavas agrisi baslayacak gibi. Daha dr gelmedi. Allah yardimcisi olsun bu biraz zor gececek galiba
Ay benimde katilasim varda kaybederim ödül ogunu yiyemem yada yerim Sözümde duramam diye katilmiyorum:))tamam abla bu hafta kızlarla yeniden yarışıyoruz zaten sende katıl :)
Inşallah canım tebrikler :)Findikfaresi123 , @Hayaller35 , @gogo2405 , haeshin kızlar bende sizlere çok teşekkür ederim, kaçamak yaptırmayıp bana verdirdiğiniz 1 kilo için, siz olmasaydınız bu kadar veremezdim,iyiki varsınız sizler Güzel yarıştı darısı bu haftaya inşallah :))
Geçmiş olsun canım inşallah biran önce toparlanır eşinEsim cikti kizlar yavas yavas agrisi baslayacak gibi. Daha dr gelmedi. Allah yardimcisi olsun bu biraz zor gececek galiba
Ben goremiyorum popüler uye yaziyoOlmus mu kizlar profil durumum :)
Hangi liste 2. SiGelecek hafta toplu bir yarisma daha yapalim. 2 listemiz var bildiginiz gibi. Iki listenin yuzdeleri ile yarisalim. Bakalim kim kazanacak
Abla kisisel bilgilere gir ordan özel basliga yaz :)Ben goremiyorum popüler uye yaziyo
Bu hafta ben yokum beni saymayıntamam abla bu hafta kızlarla yeniden yarışıyoruz zaten sende katıl :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?