- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Yazdim ebrum ama buraya cikmadi nedenkiAbla kisisel bilgilere gir ordan özel basliga yaz :)
Hangi liste 2. Si
Tamam canımAsil listemiz bir de liste disi yarisan citirlarimiz var ya:)
Tamam canım
Geçmiş olsun canım , kötü bişey yokya
Geçmiş olsun canım kilo nda iyi fıstık gibisin:) darısı basimiza:))
Kizlar dun hastaneden geldik Akin uyudu, bende ocaga yemek koydum sonra gunlerin yorgunluguyla uyumus kalmisim.
Bir kokuyla uyandim, yemek yanmis, tencere yanmis.
Hayir alti harli atesteyken uyumusum kisiga bile alamadan
Allahtan alarmlar calmadan uyandim.
Yoksa polis, itfaiye kapimiza dayanacakti, boy boy haberimiz cikardi gazetelere..
Bir suru alinti yapmistim dun hepsi uctu gitti.
haeshin canim nasilsiniz?Ciktiniz mi hastaneden?
@saricicek123 annen nasil kuzum?
@ebrulim kan testi sonucu cikmis cok sevindim guzelim, sigari icmedin degil mi dunden beri??
@Mavibocuk canim annecigine cok sevindim kuzum, adet geldi mi?
@shrrr incileriniz hayirli olsun guzelim:)
@belindamm sende ne var ne yok canim?
D3S1R3 , @gogo2405 , @_Simurg_ , @Saadetim33 , Dahlia_ , @asya_01 sizler nasilsiniz canlar?
@zey zey nasil oldu belin?
Findikfaresi123 ablacim ve @Hayaller35 nasil gidiyor yarisma :)
Canım geçmiş olsun kuzuna. Terledigi için olabilir tabi ama bi dr a götür.
Ye kuzum. Çünkü bebeğin beyin gelişiminde çok önemli.
Geçmiş olsun bir sorun yoktur insallah.
Tebrikler kuzum artık yeter değil mi annem:))))
Kuzum yüreğim ağzıma geldi Allah korusun Özge lütfen buraya bile uğramadan gerekirse ama nolursun dinlen oğlun uyuyunca sen de uyu . İnsan yorgun olunca ne yaptığını bilmiyor.
@Hayaller35 ablacım sen nasılsın
Findikfaresi123 ablacım gün nasıl geçti
@shrrr napıyorsun tatlım
Dahlia_ sen nasılsın canım:)
Bizde simdiye kadar hic hasta olmuyorduk canim.
Hatta dun kendi doktorumuz gecen seni hic rutin kontrolun disinda gelmemistiniz dedi.
Burada oyle bir test yok kuzum, istersen kana bakiyorla sadece.
Canim ilk sayfadaki formu doldurun kaptanimizda yazmis ablanida, senide bekliyoruz :)
ayy ne guzel olmus bu mesaj :)
sagol canim :)
ahh bir bilsem 2 haftadir hasta kuzum...
sagol canim benim :)
Daha iyi canim, eksik olma:)
bir tanede bende var :)
CANiM CICEGIM IYIKI DOGDUUUUUUN, COOOOK MUTLU, HUZURLU, SAGLIKLI YASLARIN OLSUN GUZELIM
hahaha mutfak camina mi firlatiyor :)
ohh mis gibi :)
canim ya mantar olmasin...
genelde bidiklarin poposunda pisik gibi basliyor, gecmiyor birkac gun.
goturun canim kuzuyu, cani aciyordur...
canim insallah borclarini oderler,cok uzuldum
ozel sektor hep boyle be guzelim...
Ayni bennn :)
hadi gozunuzaydin canim :)
hayirdir neyin var canim?
canim egzersiz yaparsan gider kilolar, regli gelsin, egzersize baslarsin gider kilolar merak etme...
borek miiiii, sporda yok mu yoksaa??
jillian hayirli olsun canim :)
oh ne guzel mavisim, evet zombi gibiyim :)
evet canim hem sadaka mi verecegim, hemde birseyler hazirlayip ogrencilere goturecegim...
sagol ablacim..
1 sene mii nasil gun bu abla? :)
Hayirli olsun Seherim :)
Insallah öder sizi de bu yükten kurtarir... Allah yardimciniz olsun kuzum.
Hayir olsun insallah, kötü bir sey mi var kuzum?
Tebrikler Özgecan ♥ az kaldi az, insallah haftaya mezunsun :)
Kuzum baskasini etiketlemissin :)))
Cok sagol gülüm...
O diger seyi de lütfen hatirlatmayalim :)
Ay Allahim gelmis gecmis olsun, verilmis sadakaniz varmis.
Sükür iyiyim boncugum, sen nasilsin? Isteme tarihi belirlenmeye basladi mi? :)
Gecmis olsun tekrar ablacim, hic mi iyilesme yok
Hep beraber insallah ablam :)))
Afiyet bal seker olsun gülüm :)
Bende icebilirmiyim ki abla?
Aramiza hosgeldin canim :)
Ablacim su mübarek günde enistemin cabucak iyilesmesini diliyorum...
Tebrikler ablacim, mezun oluyormusun? :)
Tebrikler ablacim :)
Tebrikler gülüm süper sonuc :)
Masallah ablacim ya ne güzel vermissin :)
Günaydin abla aramiza hosgeldin. Allah bagislasin kizini. Insallah saglikli bir sekilde fazlaliklarindan kurtulursun :)
Ablacim bu arti stresten dolayidir... Eniste hayirlisiyla ameliyatini atlatsin, gerisi önemli degil suan. Dualarim sizinle, Allah sifa versin.
Gecen hafta kactin abla?
Eşimde aynısını söyledi sabah, egzersiz yakında etkisini gösterir acele etme dediAz cok takilma sen. 100 gr gitsin ama saglikli gitsin. Egzersize de alisiyor vucudun. Bir ivme yakalar, ucar gidersin yakinda:)
Ebrus cok agrisi var valla ben bile uzuldum kizmiyorum artik iki agri kesici yaptilar sizdi su anda bir an once gecer insallahGözün aydin ablacim, Allah yardimcisi olsun. Agrilari tez vakitte dinsin.
Allah sabır verdin canım çok zor özellikle bu dönemde sen gönlünü ferah tut iyi düşün hep Arayamıyor musun sen nası oluyo bilmiyorumSağol canım, yok çok şükür, iyiyim bugün :)
Amin canım :))
Biraz daha gitmesi lazım ama, o da zamala artık :)
Geçmiş olsun canım, iyi atlatmışsın daha büyük sorun çıkmadan..
Sağol canım..
Yok birşey bugün daha iyiyim :)
Çok şükür iyiyim canım, sen nasılsınn ? :)
Çok şükür iyiyim canlar, halsizdim hasta olucam sandım ama olmadım çok şükür, moralim de iyi değil hala, kaç gündür nişanlımdan haber yok merak ediyorum..
@Saadetim33 kuzum cok disli rakip bak ona gore :)))Yarislar sagolsun:) Ben carsamba sabahi 200 gr vermistim. O gun ki bisiklet yarisi sonrasi 400 gr dustu bir gunde.
@Saadetim33 evet haftaya pzt ve carsamba yarisalim mi seninle? Saat sinirlamasi olmasin. En cok km yapan kazansin:)
Ablam bak resmini cekiyorum tekrar.Yazdim ebrum ama buraya cikmadi nedenki
Inşallah canım tez zamanda düzelirEbrus cok agrisi var valla ben bile uzuldum kizmiyorum artik iki agri kesici yaptilar sizdi su anda bir an once gecer insallah
Aklin onda tabi. Insallah hayirli haberini alirsin en kisa zamanda gülüm.Çok şükür iyiyim canlar, halsizdim hasta olucam sandım ama olmadım çok şükür, moralim de iyi değil hala, kaç gündür nişanlımdan haber yok merak ediyorum..
Allah sifa versin ablam, enisteye "öpeyimde gecsin" de :) saka bir yana, Rabbim agrisini dindirsin, tez vakitte iyilestirsin isnallah.Ebrus cok agrisi var valla ben bile uzuldum kizmiyorum artik iki agri kesici yaptilar sizdi su anda bir an once gecer insallah
Sağol ebruş ben hallettim.kusura bakma seni de hayal kırıklığına uğrattım rakiplerden ses çıkmayınca hafife almışım meğerse sessizlerden korkmalıymışAblam bak resmini cekiyorum tekrar.
Eki Görüntüle 1745677
YAptim canim helal et hakkini birsürü ugrastinAblam bak resmini cekiyorum tekrar.
Eki Görüntüle 1745677
Ellerine saglik ablacim cok güzel olmus :)Sağol ebruş ben hallettim.kusura bakma seni de hayal kırıklığına uğrattım rakiplerden ses çıkmayınca hafife almışım meğerse sessizlerden korkmalıymışşaka bir yana elimden bu kadar geldi canım
Estagfurullah abla, hakkim varsa helal olsun sende helal et...YAptim canim helal et hakkini birsürü ugrastin
Bu haftada yarisiyoz sende gel elifimSağol ebruş ben hallettim.kusura bakma seni de hayal kırıklığına uğrattım rakiplerden ses çıkmayınca hafife almışım meğerse sessizlerden korkmalıymışşaka bir yana elimden bu kadar geldi canım
Yedim ya helal et artık:) haftaya yarışmayı düşünmüyorum ama zaten bi yarış yapıyoruz değil mi haftaya 71 i görürüm inşallah Sağol güzelimEllerine saglik ablacim cok güzel olmus :)
Estagfurullah abla, varimi yogumu yedin ama saglik olsun. Haftaya kendini göstererek telafisini etmis olursun :)
Dedigin gibi saka bir yana, lütfen o güzel yüzünü asmiyorsun, sen elinden geleni yaptin
Yok abla ben boyumun ölçüsünü aldım belki sonraBu haftada yarisiyoz sende gel elifim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?