Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçmiş olsun canım , kötü bişey yokya

Sağol canım, yok çok şükür, iyiyim bugün :)

Geçmiş olsun canım kilo nda iyi fıstık gibisin:) darısı basimiza:))

Amin canım :))
Biraz daha gitmesi lazım ama, o da zamala artık :)

Geçmiş olsun canım, iyi atlatmışsın daha büyük sorun çıkmadan..

Sağol canım..
Yok birşey bugün daha iyiyim :)

@Hayaller35 ablacım sen nasılsın
Findikfaresi123 ablacım gün nasıl geçti
@shrrr napıyorsun tatlım
Dahlia_ sen nasılsın canım:)

Çok şükür iyiyim canım, sen nasılsınn ? :)

Çok şükür iyiyim canlar, halsizdim hasta olucam sandım ama olmadım çok şükür, moralim de iyi değil hala, kaç gündür nişanlımdan haber yok merak ediyorum..

Allah sabır verdin canım çok zor özellikle bu dönemde sen gönlünü ferah tut iyi düşün hep Arayamıyor musun sen nası oluyo bilmiyorum

Yarislar sagolsun:) Ben carsamba sabahi 200 gr vermistim. O gun ki bisiklet yarisi sonrasi 400 gr dustu bir gunde.

@Saadetim33 evet haftaya pzt ve carsamba yarisalim mi seninle? Saat sinirlamasi olmasin. En cok km yapan kazansin:)
@Saadetim33 kuzum cok disli rakip bak ona gore :)))

Çok şükür iyiyim canlar, halsizdim hasta olucam sandım ama olmadım çok şükür, moralim de iyi değil hala, kaç gündür nişanlımdan haber yok merak ediyorum..
Aklin onda tabi. Insallah hayirli haberini alirsin en kisa zamanda gülüm.
Ebrus cok agrisi var valla ben bile uzuldum kizmiyorum artik iki agri kesici yaptilar sizdi su anda bir an once gecer insallah
Allah sifa versin ablam, enisteye "öpeyimde gecsin" de :) saka bir yana, Rabbim agrisini dindirsin, tez vakitte iyilestirsin isnallah.

Ellerine saglik ablacim cok güzel olmus :)
Estagfurullah abla, varimi yogumu yedin ama saglik olsun. Haftaya kendini göstererek telafisini etmis olursun :)
Dedigin gibi saka bir yana, lütfen o güzel yüzünü asmiyorsun, sen elinden geleni yaptin

Bu haftada yarisiyoz sende gel elifim

Yedim ya helal et artık:) haftaya yarışmayı düşünmüyorum ama zaten bi yarış yapıyoruz değil mi haftaya 71 i görürüm inşallah Sağol güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…