Yok abla ben boyumun ölçüsünü aldım belki sonra
Ya öylemi diyosun demet valla beni yine gaza getiriyorsun :)Bence asil bu hafta bomba gibi geleceksin cumaya. Daha da iddiali olman lazim:)
Ya öylemi diyosun demet valla beni yine gaza getiriyorsun :)
Slm 4. Takiimsizin takimdan _simurg_ adli üye bizim takimda olacak artık bende karar defterine baktim transfer olan üye durumu şu şekilde bugün sizin takimda yer alacak üyenin adı, 14. Takima transfer olmak istiyor diye.... Diğer cuma bizim listede olacak 4. Takimdan transfer oldu diye... ben böyle anladim bi yanlışım var mi?
TAKIMLAR ARASI TRANSFER
Etap listesinde, üyenin durumu "x takıma transfer olmak istiyor" notuyla belirtilir. Bir sonraki etapta transfer olduğu takımın etap listesine "x takımından transfer oldu" notuyla dahil edilir.
Üye aynı etapta, birden fazla takım listesinde yer alamaz.
İlgili işleyiş sadece aktif üyeleri kapsar. İzinli üyeler, izin dönüşlerinde istedikleri takımdan devam edebilirler.
Bende bana bu cesaret nerden geldi diyorum:) demetçim yarın aydından annemler geliyor pek aktif olamam ama menülerimi yazarım pazartesi dönceklerCesaretlendiririm ben mutemadiyen
Saol canim benim tamamdirDogru canim. Biz 14. takima transfer olmak istiyor seklinde not dustuk bugun. Sen de haftaya 4. takimdan transfer oldu seklinde alirsin listene. Arkadasimizi davet ettigin icin de tesekkur ederiz, hayirli olur insallah
Allah sabır verdin canım çok zor özellikle bu dönemde sen gönlünü ferah tut iyi düşün hep Arayamıyor musun sen nası oluyo bilmiyorum
Aklin onda tabi. Insallah hayirli haberini alirsin en kisa zamanda gülüm.
Allah sifa versin ablam, enisteye "öpeyimde gecsin" de :) saka bir yana, Rabbim agrisini dindirsin, tez vakitte iyilestirsin isnallah.
Dahlia_ sabret bir tanem. Yuregini de ferah tut. Gecmis zaman emin degilim ama ilk ay gecip asil yerine yerlestikten sonra haftasonlari carsi izni oluyor. O zaman goruntulu gorusursunuz.
haeshin aciii yokkkk:) Cok sukur gecti gitti kuzum. Uzulme, daha iyi olacak. Erkekler bize gore direncsiz agriya. Normal sizlanmalari.
Bende bana bu cesaret nerden geldi diyorum:) demetçim yarın aydından annemler geliyor pek aktif olamam ama menülerimi yazarım pazartesi döncekler
Niye gitti SimurgDogru canim. Biz 14. takima transfer olmak istiyor seklinde not dustuk bugun. Sen de haftaya 4. takimdan transfer oldu seklinde alirsin listene. Arkadasimizi davet ettigin icin de tesekkur ederiz, hayirli olur insallah
Amin canım, çok sağol..
Telefonla konuşma izni yok aslında, daha yeni gittiği için de kendi telefonu yok, arkadaşları var yanında onların telefonundan arıyor ara-sıra, o yüzden aramasını bekliyoruz..
Aynen ablam, alışmam lazım, her gün haber verecek değil ya, İnşaAllah bir an önce arar..
Çok sağol ablam..
Bizde 3 ay sonra asıl yerinlerine geçiyorlar.. Sabredeceğim artık başka yolu yok zaten :)
Niye gitti Simurg
Inşallah tez zamanda haberini alırsın canım üzme kendiniAmin canım, çok sağol..
Telefonla konuşma izni yok aslında, daha yeni gittiği için de kendi telefonu yok, arkadaşları var yanında onların telefonundan arıyor ara-sıra, o yüzden aramasını bekliyoruz..
Aynen ablam, alışmam lazım, her gün haber verecek değil ya, İnşaAllah bir an önce arar..
Çok sağol ablam..
Bizde 3 ay sonra asıl yerinlerine geçiyorlar.. Sabredeceğim artık başka yolu yok zaten :)
Sağol canım öperim tabi :)Ooo gozun aydin:) Op teyzemin ellerinden benim yerime:)
Inşallah tez zamanda haberini alırsın canım üzme kendini
Sağol canım öperim tabi :)
Amin insallah ablam, icini ferah tut.Amin canım, çok sağol..
Çok sağol ablam..
Gözün aydin ablacim, annecigin gelince seni yemek konusunda simartmaz degil mi? Hani benim anneannem ne zaman gelse ailecek topa dönüyoruz da ondan soruyorum :)))Inşallah tez zamanda haberini alırsın canım üzme kendini
Sağol canım öperim tabi :)
Demet ben bu haftaki bazı diyetler de adı şok değil ama doğru düzgün yemek olmayan menüler gördüm onlar da şok oluyormuSok detoks tarzi diyet uygulamaya karar vermis canim.
Cok sükür canim gonca tarif etti sayfaninEstagfurullah abla, hakkim varsa helal olsun sende helal et...
Cok güzel olmus ellerine saglik :)
E öyle başka evlatlar olunca sevgi bölünüyor bebek olunca sen gidersin belkiBenim anacigim nazlaniyor gelmiyor. Guya 2 hafta sonra gelecekti:) Yeni torun geliyor birkac haftaya onun 40 i ciksin da diyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?