Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sok detoks tarzi diyet uygulamaya karar vermis canim.
O tarz diyetler de verilen kilolar sonra normal beslenmeye geçince geri geliyor mu?
yani anlık zayıflama için mi? hicbir fikrim yok onun için soruyorum.
birde bime Seyhan ablanin tohumundan gelmis:) chia ydi galiba ondan.

Demet ben bu haftaki bazı diyetler de adı şok değil ama doğru düzgün yemek olmayan menüler gördüm onlar da şok oluyormu

Hangi menu canim?

Sok farkli Elifim. Tum gun tek gida yiyorlar. Sadece ayran iciyorlar mesela. Ya da lahana corbasi yapip haftalarca onu iciyorlar.

O tarz diyetler de verilen kilolar sonra normal beslenmeye geçince geri geliyor mu?
yani anlık zayıflama için mi? hicbir fikrim yok onun için soruyorum.
birde bime Seyhan ablanin tohumundan gelmis:) chia ydi galiba ondan.

Bir kismini geri alir hemen cunku vucut yag degil su kaybeder. Neticeden cok hedefe giden yolu onemsiyorum ben. Kisi sagligindan olduktan sonra haftada 2kg verse ne olur...

Son düzenleme:
Amin insallah ablam, icini ferah tut.

Gözün aydin ablacim, annecigin gelince seni yemek konusunda simartmaz degil mi? Hani benim anneannem ne zaman gelse ailecek topa dönüyoruz da ondan soruyorum :)))
Sağol canım da o konuyu açmadan iyiydi ben diyete uygun yemekler yapcam ama annem neler getirir duymak bile istemiyorum diyetteyim dedim ama burda herşey var dedim ama bilmiyorum anne işte pazar masraflardan getireyim kızım diyo sanki burda pazar yok çok hoş sen düşün artık

Ay bu konuda mütevazı olamayacagim:)) gayet sağlıklı zayifladigimi düşünüyorum en azindan bana gore oyle bak şimdi kaptanimiz taş atıcak bana:)))
Bir kismini gelir alir hemen cunku vucut yag degil su kaybeder. Neticeden cok hedefe giden yolu onemsiyorum ben. Kisi sagligindan olduktan sonra haftada 2kg verse ne olur...

Annelere diyet sözü gecmiyor pek ablacim, artik bir sekilde kendini tutacaksin zor da ollsa.

Hangi menu canim?

Sok farkli Elifim. Tum gun tek gida yiyorlar. Sadece ayran iciyorlar mesela. Ya da lahana corbasi yapip haftalarca onu iciyorlar.
Sabah kahvalti var canim yumurtali oeynirli zeytinli sonra ayran corbasi icinde bugday nohut salatalik var iki litre su ve sekersiz cay serbest ben yapmistim demet hatirladinmi canim ayran detoksu

Sabah kahvalti var canim yumurtali oeynirli zeytinli sonra ayran corbasi icinde bugday nohut salatalik var iki litre su ve sekersiz cay serbest ben yapmistim demet hatirladinmi canim ayran detoksu

Maalesef evet yapmistin. Haber vermeden baslamistin sanirim durduramadik:) Hic geregi var mi ablam, deneyen biri olarak soyle lutfen. Saglikli beslenerek vermedin mi bu kilolari sen?

25 ine sinavim var. Sonra niyetliydim de gitmeye esim cocuk nedeniyle hemfikir olmadi. Hastalik kol geziyor sonra gidersiniz dedi.
Orası da doğru bizde haftaya karneyi alıp gidelim dedik ama kararsızım
Annelere diyet sözü gecmiyor pek ablacim, artik bir sekilde kendini tutacaksin zor da ollsa.
Tut cam tabi 1 ileri 2 geri psikolojiyi bozma yayım sonra
Öyle diyosun abla da geçen bi diyet gördüm kimindi hatırlamıyorum ama şok yapsa daha iyiymiş 2 öğün çay Akşam 1 dilim börek

Seyhan ablanin gunu vardi ogun:) Hizmet etmekten yemeye firsat bulamamistir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…