O tarz diyetler de verilen kilolar sonra normal beslenmeye geçince geri geliyor mu?Sok detoks tarzi diyet uygulamaya karar vermis canim.
Demet ben bu haftaki bazı diyetler de adı şok değil ama doğru düzgün yemek olmayan menüler gördüm onlar da şok oluyormu
O tarz diyetler de verilen kilolar sonra normal beslenmeye geçince geri geliyor mu?
yani anlık zayıflama için mi? hicbir fikrim yok onun için soruyorum.
birde bime Seyhan ablanin tohumundan gelmis:) chia ydi galiba ondan.
E öyle başka evlatlar olunca sevgi bölünüyor bebek olunca sen gidersin belki
Sağol canım da o konuyu açmadan iyiydi ben diyete uygun yemekler yapcam ama annem neler getirir duymak bile istemiyorum diyetteyim dedim ama burda herşey var dedim ama bilmiyorum anne işte pazar masraflardan getireyim kızım diyo sanki burda pazar yok çok hoş sen düşün artıkAmin insallah ablam, icini ferah tut.
Gözün aydin ablacim, annecigin gelince seni yemek konusunda simartmaz degil mi? Hani benim anneannem ne zaman gelse ailecek topa dönüyoruz da ondan soruyorum :)))
Bir kismini gelir alir hemen cunku vucut yag degil su kaybeder. Neticeden cok hedefe giden yolu onemsiyorum ben. Kisi sagligindan olduktan sonra haftada 2kg verse ne olur...
Annelere diyet sözü gecmiyor pek ablacim, artik bir sekilde kendini tutacaksin zor da ollsa.Sağol canım da o konuyu açmadan iyiydi ben diyete uygun yemekler yapcam ama annem neler getirir duymak bile istemiyorum diyetteyim dedim ama burda herşey var dedim ama bilmiyorum anne işte pazar masraflardan getireyim kızım diyo sanki burda pazar yok çok hoş sen düşün artık
Sabah kahvalti var canim yumurtali oeynirli zeytinli sonra ayran corbasi icinde bugday nohut salatalik var iki litre su ve sekersiz cay serbest ben yapmistim demet hatirladinmi canim ayran detoksuHangi menu canim?
Sok farkli Elifim. Tum gun tek gida yiyorlar. Sadece ayran iciyorlar mesela. Ya da lahana corbasi yapip haftalarca onu iciyorlar.
Ay bu konuda mütevazı olamayacagim:)) gayet sağlıklı zayifladigimi düşünüyorum bak şimdi kaptanimiz taş atıcak bana:)))
Sabah kahvalti var canim yumurtali oeynirli zeytinli sonra ayran corbasi icinde bugday nohut salatalik var iki litre su ve sekersiz cay serbest ben yapmistim demet hatirladinmi canim ayran detoksu
Orası da doğru bizde haftaya karneyi alıp gidelim dedik ama kararsızım25 ine sinavim var. Sonra niyetliydim de gitmeye esim cocuk nedeniyle hemfikir olmadi. Hastalik kol geziyor sonra gidersiniz dedi.
Tut cam tabi 1 ileri 2 geri psikolojiyi bozma yayım sonraAnnelere diyet sözü gecmiyor pek ablacim, artik bir sekilde kendini tutacaksin zor da ollsa.
Öyle diyosun abla da geçen bi diyet gördüm kimindi hatırlamıyorum ama şok yapsa daha iyiymiş 2 öğün çay Akşam 1 dilim börekSabah kahvalti var canim yumurtali oeynirli zeytinli sonra ayran corbasi icinde bugday nohut salatalik var iki litre su ve sekersiz cay serbest ben yapmistim demet hatirladinmi canim ayran detoksu
yok abla kafam dağılsın diye evi kırkladım yine@Mavibocuk sen neredesin kuzum. En son pasamizla ilgileniyordun:)
asya_01 bugun de mi yogunsun bahar gozlum?:)
@engindenizz sadece cumalari degil, firsat buldukca ugra bir tanem. Bu hafta eksi gordugun icin tebrik ederim
Orası da doğru bizde haftaya karneyi alıp gidelim dedik ama kararsızım
Tut cam tabi 1 ileri 2 geri psikolojiyi bozma yayım sonra
Öyle diyosun abla da geçen bi diyet gördüm kimindi hatırlamıyorum ama şok yapsa daha iyiymiş 2 öğün çay Akşam 1 dilim börek
yok abla kafam dağılsın diye evi kırkladım yine
Kaptanim sende eşim gibisin daha ne yiyeyimBen yeterli protein aldigini dusunmuyorum:)
eşimle dün sıkıntı yaşadım birazz oturduğum yerde kafayı yiceme eve yoğunlaştım ablaKafanin niye dagilmaya ihtiyaci var?:)
E sonra öğlen 3 patates yiyip akşam çorba salata yapan vardıSeyhan ablanin gunu vardi ogun:) Hizmet etmekten yemeye firsat bulamamistir:)
Kaptanim sende eşim gibisin daha ne yiyeyim
hergün 2 yumurta 2 kase yoğurt fix zaten
arada mutlaka süt gün aşırı et haftada bir kere bakliyat:)
E sonra öğlen 3 patates yiyip akşam çorba salata yapan vardı
eşimle dün sıkıntı yaşadım birazz oturduğum yerde kafayı yiceme eve yoğunlaştım abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?