- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Yine benOrası da doğru bizde haftaya karneyi alıp gidelim dedik ama kararsızım
Tut cam tabi 1 ileri 2 geri psikolojiyi bozma yayım sonra
Öyle diyosun abla da geçen bi diyet gördüm kimindi hatırlamıyorum ama şok yapsa daha iyiymiş 2 öğün çay Akşam 1 dilim börek
Evet kevserdi3 patates kimdi, AKovser in yedigi 3 dilim patatesli menu mu? Tadim yok zorla yedim demisti yanilmiyorsam:)
Evet kevserdi
Grubun haylazi gibi olmusum ya benMaalesef evet yapmistin. Haber vermeden baslamistin sanirim durduramadik:) Hic geregi var mi ablam, deneyen biri olarak soyle lutfen. Saglikli beslenerek vermedin mi bu kilolari sen?
Ay asya yakın olsanda birde benim evi kirklasak:))yok abla kafam dağılsın diye evi kırkladım yine
Aaaa yok kaptanim ona göre full hayvansal beslenelim:) yok bana bu kadar hayvansal gida yeter:))Eniste de ayni seyi soylemis iste, daha itiraz ediyorsun
Sonra geçen yine bi akşam yemeği yiyen vardı. Neyse demek istediğim şu bilmem kimin şok diyetini yapıyorum desem karşı çıkarsınız değil mi? ama bunu söylemeden normal beslenmeymiş gibi çok az yiyen var. sağlıksız ve ihtiyaçtan az yemek değil mi şok diyet ozaman bunların ne farkı var
Elifim elimizde olmayan nedenlerle oluyo bazen demetin demek istedigi tek tip sebze yada meyve diyetleri yapmayin bknz.ben ayran detoksu gibiSonra geçen yine bi akşam yemeği yiyen vardı. Neyse demek istediğim şu bilmem kimin şok diyetini yapıyorum desem karşı çıkarsınız değil mi? ama bunu söylemeden normal beslenmeymiş gibi çok az yiyen var. sağlıksız ve ihtiyaçtan az yemek değil mi şok diyet ozaman bunların ne farkı var
ya abla kahvaltıdan sonra arkadaşıma gittim ya hemen ben üstümü giyinip makyaj bitene kadar başımda bekledi 2 tane pantolonu geri çıkarttırdı vucut hatların belli oluyor diyor bağarıp çağardı halbuki pantolon dar değil biliyormusun ben daha önce kilomu kapatması için hep bol elbiseler giyerdim ee artık gözü tırmalamıyor kilom üstüme oturan pantolon rahatlıkla giyebiliyorum artık yani o tür pantolon tüm kadınla giyiyor sonra makyaj da yapma diye ona da taktı kavga dövüş öyle gittim yani misafirliğe..sonrasında da akşam yemeklerinde beni yalnız bırakmaya başladı abla arkadaşlarıyla fazla takılmaya başladı gündüz çıkıyor zaten çoğunlukla arkadaşlarını da tanırım çoğunu ama tatlı dille çok uyardım çocuğumuz olmayabilir ama bizde bir aileyiz özellikle akşam yemeklerinde birlikte olalım diye defalarca tekrar etti dün de son damla oldu çok fena birbirimize düştük.Hayirdir bahar gozlum kiskanclik mi?
Canim kaptanim benimYazdim bir sonraki mesajimda guzelim. Mutemadiyen yanlis beslenen uye olursa hepimiz uyariyoruz zaten. Ozel durumlarda, kisinin icinde bulundugu duruma gore yorum yapiyoruz. Ayni verilen kilolar gibi. Adet olmayi bekleyen birine neden arti ciktin diye sinirlenmedigimiz gibi, yogundum, yapamadim-yiyemedim diyen birine de vay neden ac kaldin demiyoruz.
Kisileri-durumlari iyi analiz edip yorum yapmak onemli. Hepimizin hayati birbirinden farkli guzelim.
bugün bu kafayla kesin kırklardımmmAy asya yakın olsanda birde benim evi kirklasak:))
Aaaa yok kaptanim ona göre full hayvansal beslenelim:) yok bana bu kadar hayvansal gida yeter:))
:)))) Gecen de bana olmuştu aynısı gundemden dusurdun beni sevindim Seyhan abla:)))Grubun haylazi gibi olmusum ya benbu bana gelsin kaptanim özür dilerim bu kadar dagittigimi farketmediydim sok diyet neyim yapmayin saglikli beslenin kamu spotu
Yok elektirik yok annem yapmış dedi3 patates kimdi, AKovser in yedigi 3 dilim patatesli menu mu? Tadim yok zorla yedim demisti yanilmiyorsam:)
Yok elektirik yok annem yapmış dedi
işte o dozu kaçırdı abla her iki konuda da...hadi kıskançlık halledebileceğim bir durum ama arkadaşlarının eşleri bişey demeye bilir isterse gece 12 ye kadar gezip tozsunlar ama ben benim benim evimin düzeni var.. ne bileyim dün akşam vurdu kapıyı çıktı bende ağla zırla öylece geçti...asya_01 donem donem oluyor bahsettigin durumlar. Sen tatli dille anlat her zaman canim. O senin kadar duygusal yaklasamiyor duruma. Ona gore arkadaslariyla cikmak, bir nevi teneffus. Sen hayir dedikce haylaz cocuklar gibi inat eder. Kiskanclik konusunda da orta yol bulmaya calis canim. Guzel kilo verdin. Zaten alimli bir kizsin. Normal kiskanmasi. Dozunda oldugu surece tabi.
işte o dozu kaçırdı abla her iki konuda da...hadi kıskançlık halledebileceğim bir durum ama arkadaşlarının eşleri bişey demeye bilir isterse gece 12 ye kadar gezip tozsunlar ama ben benim benim evimin düzeni var.. ne bileyim dün akşam vurdu kapıyı çıktı bende ağla zırla öylece geçti...
Doğru ben kimsenin hayatına müdahale etmek için söylemedim zaten. sadece sağlıklı beslenmekle şok diyet arasında ne fark var, az beslenmek ve ya öğün atlamak ta buna giriyor mu onu merak ettim.tamam madem sadece tek tip beslenmek şok diyet ama hastalık keyifsizlik ve vakitsizlik nedeniyle öğün atlamak veya az yemek yemek olabilir anlamış mıyım canımYazdim bir sonraki mesajimda guzelim. Mutemadiyen yanlis beslenen uye olursa hepimiz uyariyoruz zaten. Ozel durumlarda, kisinin icinde bulundugu duruma gore yorum yapiyoruz. Ayni verilen kilolar gibi. Adet olmayi bekleyen birine neden arti ciktin diye sinirlenmedigimiz gibi, yogundum, yapamadim-yiyemedim diyen birine de vay neden ac kaldin demiyoruz.
Kisileri-durumlari iyi analiz edip yorum yapmak onemli. Hepimizin hayati birbirinden farkli guzelim.
Doğru ben kimsenin hayatına müdahale etmek için söylemedim zaten. sadece sağlıklı beslenmekle şok diyet arasında ne fark var, az beslenmek ve ya öğün atlamak ta buna giriyor mu onu merak ettim.tamam madem sadece tek tip beslenmek şok diyet ama hastalık keyifsizlik ve vakitsizlik nedeniyle öğün atlamak veya az yemek yemek olabilir anlamış mıyım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?