Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yine bengünüm vardi yiyememistim telaseden

Sonra geçen yine bi akşam yemeği yiyen vardı. Neyse demek istediğim şu bilmem kimin şok diyetini yapıyorum desem karşı çıkarsınız değil mi? ama bunu söylemeden normal beslenmeymiş gibi çok az yiyen var. sağlıksız ve ihtiyaçtan az yemek değil mi şok diyet ozaman bunların ne farkı var

Maalesef evet yapmistin. Haber vermeden baslamistin sanirim durduramadik:) Hic geregi var mi ablam, deneyen biri olarak soyle lutfen. Saglikli beslenerek vermedin mi bu kilolari sen?
Grubun haylazi gibi olmusum ya ben bu bana gelsin kaptanim özür dilerim bu kadar dagittigimi farketmediydim sok diyet neyim yapmayin saglikli beslenin kamu spotu

Yazdim bir sonraki mesajimda guzelim. Mutemadiyen yanlis beslenen uye olursa hepimiz uyariyoruz zaten. Ozel durumlarda, kisinin icinde bulundugu duruma gore yorum yapiyoruz. Ayni verilen kilolar gibi. Adet olmayi bekleyen birine neden arti ciktin diye sinirlenmedigimiz gibi, yogundum, yapamadim-yiyemedim diyen birine de vay neden ac kaldin demiyoruz.

Kisileri-durumlari iyi analiz edip yorum yapmak onemli. Hepimizin hayati birbirinden farkli guzelim.

Elifim elimizde olmayan nedenlerle oluyo bazen demetin demek istedigi tek tip sebze yada meyve diyetleri yapmayin bknz.ben ayran detoksu gibi

Hayirdir bahar gozlum kiskanclik mi?
ya abla kahvaltıdan sonra arkadaşıma gittim ya hemen ben üstümü giyinip makyaj bitene kadar başımda bekledi 2 tane pantolonu geri çıkarttırdı vucut hatların belli oluyor diyor bağarıp çağardı halbuki pantolon dar değil biliyormusun ben daha önce kilomu kapatması için hep bol elbiseler giyerdim ee artık gözü tırmalamıyor kilom üstüme oturan pantolon rahatlıkla giyebiliyorum artık yani o tür pantolon tüm kadınla giyiyor sonra makyaj da yapma diye ona da taktı kavga dövüş öyle gittim yani misafirliğe..sonrasında da akşam yemeklerinde beni yalnız bırakmaya başladı abla arkadaşlarıyla fazla takılmaya başladı gündüz çıkıyor zaten çoğunlukla arkadaşlarını da tanırım çoğunu ama tatlı dille çok uyardım çocuğumuz olmayabilir ama bizde bir aileyiz özellikle akşam yemeklerinde birlikte olalım diye defalarca tekrar etti dün de son damla oldu çok fena birbirimize düştük.

Canim kaptanim benim

asya_01 donem donem oluyor bahsettigin durumlar. Sen tatli dille anlat her zaman canim. O senin kadar duygusal yaklasamiyor duruma. Ona gore arkadaslariyla cikmak, bir nevi teneffus. Sen hayir dedikce haylaz cocuklar gibi inat eder. Kiskanclik konusunda da orta yol bulmaya calis canim. Guzel kilo verdin. Zaten alimli bir kizsin. Normal kiskanmasi. Dozunda oldugu surece tabi.

işte o dozu kaçırdı abla her iki konuda da...hadi kıskançlık halledebileceğim bir durum ama arkadaşlarının eşleri bişey demeye bilir isterse gece 12 ye kadar gezip tozsunlar ama ben benim benim evimin düzeni var.. ne bileyim dün akşam vurdu kapıyı çıktı bende ağla zırla öylece geçti...

Benim esim de cikar canim. Cocuktan once de oyleydi. Bu aralar haftada 1 e dusurdu, ben hergun git diyorum:)

Diyecegim o ki cok iyi anliyorum seni. Onun gitmesini seninle zaman gecirmek istememesi olarak algilama. Hele cocuga hic baglama. Bazisinin fitrati boyle. Makul sartlari konusun. Ornegin haftasonu su saatlerde gitsen daha iyi olur, ya da aksam olmasa gunduz birkac saat olsa gibi. Hayir dersen elinden oyuncagi alinmis cocuk gibi olur.

Doğru ben kimsenin hayatına müdahale etmek için söylemedim zaten. sadece sağlıklı beslenmekle şok diyet arasında ne fark var, az beslenmek ve ya öğün atlamak ta buna giriyor mu onu merak ettim.tamam madem sadece tek tip beslenmek şok diyet ama hastalık keyifsizlik ve vakitsizlik nedeniyle öğün atlamak veya az yemek yemek olabilir anlamış mıyım canım

Anlatabilmisim canim. Hayirdir sen arayis icindeyim derken bu tarz diyetler mi gecti aklindan yoksa Elifim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…