Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

her türlü gidiyor zaten abla gündüz çıkıyor benden çekinmese gündüzden ki öğle saatlerinden akşam 10 a kadar kalır yani korku belası geliyor ama olmazki böyle bende arkadaşlarımla takılsam sürekli evi temizlemesem yemek yapmasam kabul edermi 2 günde kapıya koyarlar..pantolonuma kadar karışıyor artık...böyle olmayaydı iyiydi ama oldu artık...küsüm konuşmayıda düşünmüyorumm eşek kafalı

Elifim elimizde olmayan nedenlerle oluyo bazen demetin demek istedigi tek tip sebze yada meyve diyetleri yapmayin bknz.ben ayran detoksu gibi
Tamam abla benim hayatımda mükemmel olmuyo her zaman ama buraya hesap vericem diye yetiştirmeye çalışıyorum yemeye ve yememeye çalışıyorum bunları sizi suçlamak için yazmadım .bunları yapmak ta sağlıksız şok olmasa bile ne fark kalıyor sadece bunu bilmek istedim ama anladım artık sorun yok

Bebegim konusmadan hicbir seyi cozemezsiniz. Al karsina, ikiniz de sakinken ama. Ne hissettigini anlat. Yine cikabilecegini ama belirli gun ve saat sinirlamasi getirmesini rica et.

Bebegim konusmadan hicbir seyi cozemezsiniz. Al karsina, ikiniz de sakinken ama. Ne hissettigini anlat. Yine cikabilecegini ama belirli gun ve saat sinirlamasi getirmesini rica et.
bu şekilde konuşulmaz onla abla bugünde geçsin öyle ancak burnun soluyordu sabah akşam gitti öteki odada yattı..bide kendi tavır yapıyor daha...yapsın sakinleşince özürüyle gelecek karşıma o

bu şekilde konuşulmaz onla abla bugünde geçsin öyle ancak burnun soluyordu sabah akşam gitti öteki odada yattı..bide kendi tavır yapıyor daha...yapsın sakinleşince özürüyle gelecek karşıma o

Yine mi yatak ayirdi? Dayaklik bu eniste...

Ayran detoksu yaptiydim esim le beraber birer kilo verdiydik hey gidi günler

Anlatabilmisim canim. Hayirdir sen arayis icindeyim derken bu tarz diyetler mi gecti aklindan yoksa Elifim?
Ozaman dediğimde geçti ama sen ikaz edince vazgeçtim. o zaman o diyetleri inceledim o şok ların içinde tek besin olmayıp düşük kalori olan diyetler var burda da ona benzer diyetlere rastladım onun için merak ettim madem takımca şok diyet yapmıyoruz Simurg da bu yüzden gitti .neden bazı menüler bazı günler bu kadar düşük kalorili diye merak ettim ben çok yediğim düşüncesine kapılıyorum bu menüleri görünce:)

Vazgecmene sevindim canim. Hic ihtiyacin yok. Senle ayni kiloda basladik, hedeflerimiz de ayni. Menulerimi goruyorsun. Ben basardim geldim sonuna, sen de azim ve hirsla hedefine ulasacaksin eminim.

Dedigim gibi sureklilik arzederse uyariyoruz zaten canim. Asya yi uyardigimizda takimda degildin daha sanirim. Az yiyordu. Uyarilari dikkate aldi ve aldigi kaloriyi arttirdi. Zaten dusuk kalori ile beslenmek de cozum degil. Sabitler kilon bir sure sonra, vucut korumaya gecer. 1200 un altina inmemek ve duzenli egzersiz yapmak gerekiyor.

Tamam demetcim mesele anlaşıldı :)

hayırlı akşamlar kızlar, hafta sonu pek giremiyorum liste verip çıkarım, yarışmacı arkadaşlar gözüm sizde bu arada:))
Sabah: 1 yumurta, 6 zeytin, kk peynir, 1 dilim ekmek
Öğlen: pilav tatlı, papatesli köfte vardı 4 adet köfte yedim sadece
ara: türk kahvesi
Akşam: balık salata
su: 1,5 lt su, spor yapınca yazarım bisikletim sürüyüm az pazara hazırlık :))
yarın gün var 2-3 saat gidip dönceğim hemen, umarım kazasız dönebilirim :))

Odul ogunu yaparsin yarin iste:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…