Doğrudur canım nediyim en azından sağlık olarakAbla takmayım diyorum olmuyor
Anladım canım demet haklı biz 2 3 dilim de anlaştık ben bozdum da bugün biraz :)yok çok yememişsin ki ekmeği yani bana fazla gelmedi en azından ama ekmeğin hani besleyiciliği yok demet ablanın dediği gibi başka yiceklerdden daha çok yiyebilirsin
Asyacım bu işlerden anlamıyorum ama rabbim sana da yakın zamanda bir bebiş verir umarım eşinle birbirinizi üzmeyin gerçekten busr haklı bebek olduktan sonra çelik gibi bir ilişki lazımeve geldikten sonra konuştuk bugün gülüm haklısın pazartesi randevum var ben ikinci kez klomen kullandım 1 sene önce kullandığımda hiç etki etmemişti ben şu an büyümüşmüdür acaba diye çok tereddütteyim büyümediyse iğne vermez çünkü
Bişey demiyorum düzenlerinize canım ben başka bir şeyden bahsettimCanım ben de akşam öğünleri ni nadir yiyorum ama öğlen en erken 3 de yiyoruz. Eşimin işinden dolayi düzenimiz böyle. Herkesin beslenme düzeni alışkanlıkları farklı. Zaten menuler de bi dengesizlik olduğunda kaptanlarını tarafından uyariliyoruz.
Yipratmayin canım birbirinizi.
Enişte cool desene:) Sanki sende öyle romantik biri değilsin gibi:)))
Guzel miydi film ablam?
Yawrukush canım akın paşa nasil?
saricicek123 bu hafta birinci olmuş olabilirsin cicegim ama bekle ve gör (çok mu iddalı oldu ))
Mavibocuk kuzum nasil gecti zamanin paşa yla?
M M_atruska kurtuluyorysn jillian dan . Beni sıktı kaç gündür. Bitse de gitsek moduna geldim.
Degilim sibel de icimdeki minnacik miniminnacik romantizmi de sayesinde kaybettim:) beklentim yok mutluyum :)Canım ben de akşam öğünleri ni nadir yiyorum ama öğlen en erken 3 de yiyoruz. Eşimin işinden dolayi düzenimiz böyle. Herkesin beslenme düzeni alışkanlıkları farklı. Zaten menuler de bi dengesizlik olduğunda kaptanlarını tarafından uyariliyoruz.
Guzel miydi film ablam?
saricicek123 bu hafta birinci olmuş olabilirsin cicegim ama bekle ve gör (çok mu iddalı oldu ))
M M_atruska kurtuluyorysn jillian dan . Beni sıktı kaç gündür. Bitse de gitsek moduna geldim.
Hayatim agrisi cok ya bir turlu azalmadi dunyanin agri kesicisini verdiler olmadi. En son morfin verdi hemsire bundan otesi yok baska veremem dedi o da tansiyonunu dusurdu biraz fenalasir gibi oldu. Gece zor gececek gibi. Rahatlatmaya calisiyoruz. Iyi gecmis ama ameliyat dr gayet iyi dediBuse abla eşin nasıl
Rabbim ağrısını dindirir inşallah sanada bol sabır ve güç kuvvet versin ablacım çok geçmiş olsun ameliyatın iyi geçmesine sevindimHayatim agrisi cok ya bir turlu azalmadi dunyanin agri kesicisini verdiler olmadi. En son morfin verdi hemsire bundan otesi yok baska veremem dedi o da tansiyonunu dusurdu biraz fenalasir gibi oldu. Gece zor gececek gibi. Rahatlatmaya calisiyoruz. Iyi gecmis ama ameliyat dr gayet iyi dedi
Robokop ailesiDegilim sibel de icimdeki minnacik miniminnacik romantizmi de sayesinde kaybettim:) beklentim yok mutluyum :)
Allah kolaylık versin ağrılarını alsın canım zor tabi daha taze yarına daha iyi olur umarım. sonuçta ameliyat iyi geçmiş.Hayatim agrisi cok ya bir turlu azalmadi dunyanin agri kesicisini verdiler olmadi. En son morfin verdi hemsire bundan otesi yok baska veremem dedi o da tansiyonunu dusurdu biraz fenalasir gibi oldu. Gece zor gececek gibi. Rahatlatmaya calisiyoruz. Iyi gecmis ama ameliyat dr gayet iyi dedi
Yarın bitiyor inşallah pazar ölçerim kuzum.bende merak ediyorumSonuçları merak ediyorum ölçüleri canım :))
Allah onları başımızdan eksik etmesin kuzum.dediğin gibi canı sağolsun iyi olsundaYok yoruyor surekli emir eri gibi ayaktayim :))) ama simartilmak falan sevmez oyle ay canim tatlim hayatim dedirtmez hic :) basinda beklicen o soylicek sen yapcan :) cani sagolsun napalim :)
Aynen kuzum son 3 gündür hiç isteyerek yapmıyorum o yüzden bugün bol bol koştum kendime gelmek içinCanım ben de akşam öğünleri ni nadir yiyorum ama öğlen en erken 3 de yiyoruz. Eşimin işinden dolayi düzenimiz böyle. Herkesin beslenme düzeni alışkanlıkları farklı. Zaten menuler de bi dengesizlik olduğunda kaptanlarını tarafından uyariliyoruz.
Guzel miydi film ablam?
Kıyafetlerinden de anlaşılıyordur canım:))Yarın bitiyor inşallah pazar ölçerim kuzum.bende merak ediyorum
Uzunmus. Gerci uzun donem yapacak demistin degil mi? Hayirlisiyla tezkere alir doner insallah bir tanem:)
Yok elektirik yok annem yapmış dedi
Ben ayaktayim daha nası oldu bebişin sen nasılsın toparlanabildiniz miSelamlar kizlar nasilsiniz?
Dun aksam aniden gelen bir davetle sabah kahvaltiya gittim.
Ancak girebildim takima.
Herkesler uyudu heralde, tatli ruyalar:)
oglan iyi sukur, misafirlikte 1 sn durmadi, arkadaslarida vardi.Ben ayaktayim daha nası oldu bebişin sen nasılsın toparlanabildiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?