Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Abla takmayım diyorum olmuyor
Doğrudur canım nediyim en azından sağlık olarak
yok çok yememişsin ki ekmeği yani bana fazla gelmedi en azından ama ekmeğin hani besleyiciliği yok demet ablanın dediği gibi başka yiceklerdden daha çok yiyebilirsin
Anladım canım demet haklı biz 2 3 dilim de anlaştık ben bozdum da bugün biraz :)
Asyacım bu işlerden anlamıyorum ama rabbim sana da yakın zamanda bir bebiş verir umarım eşinle birbirinizi üzmeyin gerçekten busr haklı bebek olduktan sonra çelik gibi bir ilişki lazım

Bişey demiyorum düzenlerinize canım ben başka bir şeyden bahsettim

Degilim sibel de icimdeki minnacik miniminnacik romantizmi de sayesinde kaybettim:) beklentim yok mutluyum :)

Buse abla eşin nasıl
Hayatim agrisi cok ya bir turlu azalmadi dunyanin agri kesicisini verdiler olmadi. En son morfin verdi hemsire bundan otesi yok baska veremem dedi o da tansiyonunu dusurdu biraz fenalasir gibi oldu. Gece zor gececek gibi. Rahatlatmaya calisiyoruz. Iyi gecmis ama ameliyat dr gayet iyi dedi

Rabbim ağrısını dindirir inşallah sanada bol sabır ve güç kuvvet versin ablacım çok geçmiş olsun ameliyatın iyi geçmesine sevindim

Degilim sibel de icimdeki minnacik miniminnacik romantizmi de sayesinde kaybettim:) beklentim yok mutluyum :)
Robokop ailesi o kadar da değildir heralde busecim
Allah kolaylık versin ağrılarını alsın canım zor tabi daha taze yarına daha iyi olur umarım. sonuçta ameliyat iyi geçmiş.

Yok yoruyor surekli emir eri gibi ayaktayim :))) ama simartilmak falan sevmez oyle ay canim tatlim hayatim dedirtmez hic :) basinda beklicen o soylicek sen yapcan :) cani sagolsun napalim :)
Allah onları başımızdan eksik etmesin kuzum.dediğin gibi canı sağolsun iyi olsunda

Aynen kuzum son 3 gündür hiç isteyerek yapmıyorum o yüzden bugün bol bol koştum kendime gelmek için

Uzunmus. Gerci uzun donem yapacak demistin degil mi? Hayirlisiyla tezkere alir doner insallah bir tanem:)

Kısa dönem ablam..
İnşaAllah canım, çok sağol :)

Yok elektirik yok annem yapmış dedi

Bizde tamir işleri gidiyor, hem elektrik hem doğalgaz.. O yüzden saatlerce bazen biri bazen her ikisi birden olmayabiliyor..
Geçen gün de olmayınca, fırsat bulur bulmaz annem patates kızartmıştı, benim zaten hiçbirşey yiyesim yoktu o günü, 3 tane patates değil ayaküstü 3 dilim attım ağzıma :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…