Menüm
Sabah 1 dilim ekmek 1 dilim peynir domates
Ara 3 tane diyet bisküvi çay
Öğle 1 kase kereviz çorbası 1 dilim ekmek 1 tabak karnabahar
AkŞam 1 kase kereviz çorbası Menemen 1 dilim peynir 5 zeytin 2 dilim ekmek
Su 2 litre
Spor 1 saat yüzme
Yavas yavas alistirinca zorlamiyor gulum. Sen 2 gundur kaytariyorsun egzersizden:)
Sadece çarşamba katılsam olur muPzt carsamba kuzum:)
Sadece çarşamba katılsam olur mu
Kızlar iyi akşamlar bugün biraz koşturmalı geçti gelemedim paşaya felan bakmak zorunda kaldım anca eve yemek yiyorum biryandanda siz neler yaptınız ben dışında gayet güzel kilolar verilmiş inşallah haftaya birincilik alırız kızlarr yaaaa
evet 2 gün yapamadım abla halbuki kendi kendime dedim randevu gününe kadar boş geçmeyim dr beni aha da zayıflamış formda görsün ben zayıfladıkça dr un beklentiside artıyor tedavi sürecinden ama 2 gün yapamadım bugün eşim yüzünden gümbürtüye gitti
Inşallah haftaya toplarım durumu tatlımmSağol canım . Annen daha iyidir inşallah?
Tebrikler. İyisindir inşallah? Pek göremiyoruz seni?
Sağol cane mın. Sen nasılsın?
Sağlık olsun canm . Sok diyet sana fazlasıyla döndürür kilonu tavsiye etmem.
Tebrikler canım.
Tebrikler guzelim. Neye stress ettin? Kötü bi şey yoktur insallah?
Tebrik ederim canım. Kuzuna da geçmiş olsun. Ben mustela yi kullanıyorum ya da avene iyi geliyor pisık kremi olarak.
Mavisim sebebin belli. Üzülme sen.
Sağol canım
Bencede çok sıkıldım bende tatlış yaaTebrikler tatlım :)
Canım sorunlarını hemen atlatırsın inşallah, kafa yorgunluğuda ayrı bir dert
Tbr gülo maşallah sana
Daha bitmedi mi kuzum
Gelsin artık şu adet:)
@gogo2405 bildirim yaptımı? onu bekliyorum ben sevinmek için :))
Biliyorum bugün öyle oldu demetcim başladığımdan beri ilk defa bu kadar ekmek yedim bir günde . bu hafta okadar aç kaldım ki bu da benim ödülüm olsun yarın 3 dilim devam :)Ekmegi cok tuketiyorsun guzelim. Sabah 2 dilim ye, diger ogunlerde yemegini bol ye. Doyarsin.
abla ev morg gibi zaten akşam daha da soğuk oluyor...gündüz yine o kadar etkilemiyor da akşamm buzzzAksam niye yapmiyorsun sen gulum. Gunduz yapamadiginda, aksam yap guzelim.
O regl bi gelse gitcekte uyhhGülüm sıkma canını hepimizin böyle dönemleri oluyor.regl olunca gider eminim
Boncuğum gelmiş nasılsın güzelimInşallah haftaya toplarım durumu tatlımm
Bencede çok sıkıldım bende tatlış yaa
Afiyetolsun canımBen yemege geciyorum:)
zamanla tamamen kesersin ekmeği hiç aramazsın bile ben 1 sene önce her öğün 1 ekmek yiyen kişi 5 aydır ağzıma bile sürmedimmBiliyorum bugün öyle oldu demetcim başladığımdan beri ilk defa bu kadar ekmek yedim bir günde . bu hafta okadar aç kaldım ki bu da benim ödülüm olsun yarın 3 dilim devam :)
Sen taktıkça gelimicek bende öyle oldum geçen ay koyuver gitsinO regl bi gelse gitcekte uyhh
Ben ekmeği tamamen kesme taraftarı değilim asyacım zaten başladığımdan beri bugün bu kadar yedimzamanla tamamen kesersin ekmeği hiç aramazsın bile ben 1 sene önce her öğün 1 ekmek yiyen kişi 5 aydır ağzıma bile sürmedimm
Regl gelseydi de rahatlasaydım diyorum abliş yaa ah ahRegli ve jillian üzülme boncuğum
Sağol canım birinciliği kaptırdık:)
Abla takmayım diyorum olmuyorSen taktıkça gelimicek bende öyle oldum geçen ay koyuver gitsin
yok çok yememişsin ki ekmeği yani bana fazla gelmedi en azından ama ekmeğin hani besleyiciliği yok demet ablanın dediği gibi başka yiceklerdden daha çok yiyebilirsinBen ekmeği tamamen kesme taraftarı değilim asyacım zaten başladığımdan beri bugün bu kadar yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?