Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ekmegi cok tuketiyorsun guzelim. Sabah 2 dilim ye, diger ogunlerde yemegini bol ye. Doyarsin.

Yavas yavas alistirinca zorlamiyor gulum. Sen 2 gundur kaytariyorsun egzersizden:)
evet 2 gün yapamadım abla halbuki kendi kendime dedim randevu gününe kadar boş geçmeyim dr beni aha da zayıflamış formda görsün ben zayıfladıkça dr un beklentiside artıyor tedavi sürecinden ama 2 gün yapamadım bugün eşim yüzünden gümbürtüye gitti

Insallah kuzum. 5. yiz bu hafta sanirim.

Aksam niye yapmiyorsun sen gulum. Gunduz yapamadiginda, aksam yap guzelim.

Inşallah haftaya toplarım durumu tatlımm
Bencede çok sıkıldım bende tatlış yaa

Ekmegi cok tuketiyorsun guzelim. Sabah 2 dilim ye, diger ogunlerde yemegini bol ye. Doyarsin.
Biliyorum bugün öyle oldu demetcim başladığımdan beri ilk defa bu kadar ekmek yedim bir günde . bu hafta okadar aç kaldım ki bu da benim ödülüm olsun yarın 3 dilim devam :)

Biliyorum bugün öyle oldu demetcim başladığımdan beri ilk defa bu kadar ekmek yedim bir günde . bu hafta okadar aç kaldım ki bu da benim ödülüm olsun yarın 3 dilim devam :)
zamanla tamamen kesersin ekmeği hiç aramazsın bile ben 1 sene önce her öğün 1 ekmek yiyen kişi 5 aydır ağzıma bile sürmedimm

Ben ekmeği tamamen kesme taraftarı değilim asyacım zaten başladığımdan beri bugün bu kadar yedim
yok çok yememişsin ki ekmeği yani bana fazla gelmedi en azından ama ekmeğin hani besleyiciliği yok demet ablanın dediği gibi başka yiceklerdden daha çok yiyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…