Ne var git işte sosyalleş biraz canım çok iyi gelir bence tabi başka can sıkıcı bir durum yoksa iyi geceler boncukİyi geceler kızlar bu hafta sonu baya yoğun geçecek pazar günü dersane yemeği var öğretmenlere ah ah napacam bilmiyorum gitmekte zorundayız ufff
Ooo iyi böyleyse kesin iyileşmiş çok şükür sevindim benimde annemler gelicek oğlumla hazırlık yaptık biraz. pazartesi döncekler pek aktif olamam ama menülerimi veririmoglan iyi sukur, misafirlikte 1 sn durmadi, arkadaslarida vardi.
surekli kavga, kiyamet, oyuncak paylasamama vs :)
sen nasilsin canim?
Tamam canım ben seni örnek olarak verdim mesele başka hallettik biz 3 tane derken dilim kastettim zaten anlamışlardır:))Kısa dönem ablam..
İnşaAllah canım, çok sağol :)
Bizde tamir işleri gidiyor, hem elektrik hem doğalgaz.. O yüzden saatlerce bazen biri bazen her ikisi birden olmayabiliyor..
Geçen gün de olmayınca, fırsat bulur bulmaz annem patates kızartmıştı, benim zaten hiçbirşey yiyesim yoktu o günü, 3 tane patates değil ayaküstü 3 dilim attım ağzıma :))
çok çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda ağrıları da azalır, ameliyatın iyi geçmesi çok güzelHayatim agrisi cok ya bir turlu azalmadi dunyanin agri kesicisini verdiler olmadi. En son morfin verdi hemsire bundan otesi yok baska veremem dedi o da tansiyonunu dusurdu biraz fenalasir gibi oldu. Gece zor gececek gibi. Rahatlatmaya calisiyoruz. Iyi gecmis ama ameliyat dr gayet iyi dedi
ohh ne guzel bol keyifli zaman gecirin canim :)Ooo iyi böyleyse kesin iyileşmiş çok şükür sevindim benimde annemler gelicek oğlumla hazırlık yaptık biraz. pazartesi döncekler pek aktif olamam ama menülerimi veririm
iyi geceler :)çok çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda ağrıları da azalır, ameliyatın iyi geçmesi çok güzel
Mavibocuk git güzelim hafif birşeyler yersen sorun olmaz, haftaya cumada biz gideceğiz, karneleri verdikten sonra, şimdiden kendi kendime diyorum cuma tartı günü eyer bu haftada iyi kilo verirsem ödül olmuş olur
ben yatayım herkese iyi geceler
bu arada 200 ip atladım az ama hiç yoktan iyidir
cok guzel olmus ablacim menude sporda, Allah rahatlik versin :)İYİ GECELER BUGÜN SABAH OMLET BOL PEYNİR ZEYTİN ÜÇ ÇAY
ÖĞLEN BİRAZ LEBLEBİ ÇAY
AKŞAM ÇORBA OT KAVURMASI YOĞURT
SU İKİ LT SPOR MEKİK OTUZ
GEÇMİŞ OLSUN BUSE ARAYAMADIM FIRSAT BULUP İNŞALLAH BİRAN ÖNCE AĞRILARI KESİLİR ALLAH KOLAYLIK VERSİN KARDEŞİMHayatim agrisi cok ya bir turlu azalmadi dunyanin agri kesicisini verdiler olmadi. En son morfin verdi hemsire bundan otesi yok baska veremem dedi o da tansiyonunu dusurdu biraz fenalasir gibi oldu. Gece zor gececek gibi. Rahatlatmaya calisiyoruz. Iyi gecmis ama ameliyat dr gayet iyi dedi
Kullanıcı Adı :zeynepela07
İsim (İsteğe Bağlı ):zeynep
Yaşınız :35
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 kızım var 7 yasinda
Yaşadığınız şehir:Antalya
Boyunuz :1.60
Kilonuz:78
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz : Doğum sürecinde ve sonrasında üzerime yapışan kilola
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?insülin direncim var.Ve polikistik over hastasıyım sağlıklı olmak önceliğim ama kilolu olmaktan bıktım artik yeniden rahat giyinmek istiyorum
cok guzel olmus ablacim menude sporda, Allah rahatlik versin :)
Hoşbuldum canim
hosgeldin canim :)Kullanıcı Adı :zeynepela07
İsim (İsteğe Bağlı ):zeynep
Yaşınız :35
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 kızım var 7 yasinda
Yaşadığınız şehir:Antalya
Boyunuz :1.60
Kilonuz:78
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz : Doğum sürecinde ve sonrasında üzerime yapışan kilola
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?insülin direncim var.Ve polikistik over hastasıyım sağlıklı olmak önceliğim ama kilolu olmaktan bıktım artik yeniden rahat giyinmek istiyorum
ilk gunden menunude yazmissin cok sevindim canim :)Sabah
2 yumurta sarısı
Peynir
Zeytin
Havuç
Az badem
AKŞAM
Piyaz
köfte
yoğurt
2 lt su
1 buçuk saat yuruyus
Nerelisiniz? Bozbaş yemeğini herkes bilmezMenüm
Sabah yemedim
Öğlen
2 parça tavuk
Akşam
Bozbaş (1 köfte, 1 küçük patates)
2-3 tane turşu
4 fincan çay
2 bisküvi
birazdan gelir cezalar patates ve biskuvi guzelim :)Benim cezalar hazır mı ?
Bir de squat yarışmasına katıldım pazartesi de ona başlıyacaktım, napıcam hiç bilmiyorum, regl olamadım daha ama olucam gibi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?