Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

oglan iyi sukur, misafirlikte 1 sn durmadi, arkadaslarida vardi.
surekli kavga, kiyamet, oyuncak paylasamama vs :)
sen nasilsin canim?
Ooo iyi böyleyse kesin iyileşmiş çok şükür sevindim benimde annemler gelicek oğlumla hazırlık yaptık biraz. pazartesi döncekler pek aktif olamam ama menülerimi veririm

Tamam canım ben seni örnek olarak verdim mesele başka hallettik biz 3 tane derken dilim kastettim zaten anlamışlardır:))

çok çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda ağrıları da azalır, ameliyatın iyi geçmesi çok güzel

Mavibocuk git güzelim hafif birşeyler yersen sorun olmaz, haftaya cumada biz gideceğiz, karneleri verdikten sonra, şimdiden kendi kendime diyorum cuma tartı günü eyer bu haftada iyi kilo verirsem ödül olmuş olur

ben yatayım herkese iyi geceler
bu arada 200 ip atladım az ama hiç yoktan iyidir

iyi geceler :)

GEÇMİŞ OLSUN BUSE ARAYAMADIM FIRSAT BULUP İNŞALLAH BİRAN ÖNCE AĞRILARI KESİLİR ALLAH KOLAYLIK VERSİN KARDEŞİM

Kullanıcı Adı :zeynepela07
İsim (İsteğe Bağlı ):zeynep
Yaşınız :35
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 kızım var 7 yasinda
Yaşadığınız şehir:Antalya
Boyunuz :1.60
Kilonuz:78
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz : Doğum sürecinde ve sonrasında üzerime yapışan kilola
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?insülin direncim var.Ve polikistik over hastasıyım sağlıklı olmak önceliğim ama kilolu olmaktan bıktım artik yeniden rahat giyinmek istiyorum

Hoşgeldiniz

hosgeldin canim :)
ben ozge 27 yasindayim, 1 oglum var 2.5 yasinda.Evliyim, beden egitimi ogretmeniyim:)

Benim cezalar hazır mı ?
Bir de squat yarışmasına katıldım pazartesi de ona başlıyacaktım, napıcam hiç bilmiyorum, regl olamadım daha ama olucam gibi de
birazdan gelir cezalar patates ve biskuvi guzelim :)
canim squat regline etki etmez yahu.
Ama bunyeden bunyeye degisiyordur belki bilemiyorum.
Bence spor yapabilirsin rahatlikla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…