Yoook ilki cok daha kolaydi yeme icme sivi seklinde sadece bu cok zor geçiyor. Bunu yaşayacağımi bilseydim asla oynamazdim diyor cok agrisi varIlkinde olmamisti degil mi bu kadar?
Yeyip iciyor mu?
Abliş gün içine mi yayalım yürüyüşü yoksa toplam 1 saat mi sadeceSaadetim gunluk 10 bin adim atiyor masallah. Benimki 8-9 bin. Ugrasmam lazim gecmek icin:)
Asyacim bu surecte esinle birbirinizi daha cok sevin tatlim catlatma ignesi yapildiktan sonra bu buyuk sevgiye ihtiyac duyacaksin. Bir an once sorunlarinizi cozun ya da gecici bir sure rafa kaldirin. Sonra zaten unutmus olursunuz. Sen sureci biliyorsundur forumda gormussundur belki daha once de yasamissindir. De mi kuzum esine de anlat tatlilikla:)evet 2 gün yapamadım abla halbuki kendi kendime dedim randevu gününe kadar boş geçmeyim dr beni aha da zayıflamış formda görsün ben zayıfladıkça dr un beklentiside artıyor tedavi sürecinden ama 2 gün yapamadım bugün eşim yüzünden gümbürtüye gitti
İnşallah geçer canım.biraz şımart enişteyi ağrı sızı unutur evelallahCok agrisi var saadet gecer insallah ilk gun diyedir diye düşünüyorum
Ay o şımartilmak istemez ki sanki vucut bir makine. Bir duzenekle evliyim ben hoslanmaz oyle ilgiden falan :)))İnşallah geçer canım.biraz şımart enişteyi ağrı sızı unutur evelallah
eve geldikten sonra konuştuk bugün gülüm haklısın pazartesi randevum var ben ikinci kez klomen kullandım 1 sene önce kullandığımda hiç etki etmemişti ben şu an büyümüşmüdür acaba diye çok tereddütteyim büyümediyse iğne vermez çünküAsyacim bu surecte esinle birbirinizi daha cok sevin tatlim catlatma ignesi yapildiktan sonra bu buyuk sevgiye ihtiyac duyacaksin. Bir an once sorunlarinizi cozun ya da gecici bir sure rafa kaldirin. Sonra zaten unutmus olursunuz. Sen sureci biliyorsundur forumda gormussundur belki daha once de yasamissindir. De mi kuzum esine de anlat tatlilikla:)
Benim eşimde tam bir çocuk oluyor hasta olunca.böyle iyiymiş çok yormuyor enişte :)Ay o şımartilmak istemez ki sanki vucut bir makine. Bir duzenekle evliyim ben hoslanmaz oyle ilgiden falan :)))
Girdiğimde 78 demiştim geçen hafta 77ydi aynı degismemisHayirli olsun Seherim :)
Insallah öder sizi de bu yükten kurtarir... Allah yardimciniz olsun kuzum.
Hayir olsun insallah, kötü bir sey mi var kuzum?
Tebrikler Özgecan ♥ az kaldi az, insallah haftaya mezunsun :)
Kuzum baskasini etiketlemissin :)))
Cok sagol gülüm...
O diger seyi de lütfen hatirlatmayalim :)
Ay Allahim gelmis gecmis olsun, verilmis sadakaniz varmis.
Sükür iyiyim boncugum, sen nasilsin? Isteme tarihi belirlenmeye basladi mi? :)
Gecmis olsun tekrar ablacim, hic mi iyilesme yok
Hep beraber insallah ablam :)))
Afiyet bal seker olsun gülüm :)
Bende icebilirmiyim ki abla?
Aramiza hosgeldin canim :)
Ablacim su mübarek günde enistemin cabucak iyilesmesini diliyorum...
Tebrikler ablacim, mezun oluyormusun? :)
Tebrikler ablacim :)
Tebrikler gülüm süper sonuc :)
Masallah ablacim ya ne güzel vermissin :)
Günaydin abla aramiza hosgeldin. Allah bagislasin kizini. Insallah saglikli bir sekilde fazlaliklarindan kurtulursun :)
Ablacim bu arti stresten dolayidir... Eniste hayirlisiyla ameliyatini atlatsin, gerisi önemli degil suan. Dualarim sizinle, Allah sifa versin.
Gecen hafta kactin abla?
Ablişim anca geçmiş bitti iyim sen nasılsın paşa ile müzik dinliyoruz:)) sen nasılsın:)Boncuğum gelmiş nasılsın güzelim
Afiyetolsun canım
Sonuçları merak ediyorum ölçüleri canım :))İşte menüm
Sabah
Peynir
Kabaklı yumurta
Zeytin
2 dilim ekmek
Öğlen bir kase çorba
Akşam
Balık
Salata
Çorba
Su 2 litre
Spor 10000 adım (454 kalori)
Jillian level 3 part 9
Veee yarın son
Ilkinde buyumedi mi canim insallah cift cift buyumuslerdir:)eve geldikten sonra konuştuk bugün gülüm haklısın pazartesi randevum var ben ikinci kez klomen kullandım 1 sene önce kullandığımda hiç etki etmemişti ben şu an büyümüşmüdür acaba diye çok tereddütteyim büyümediyse iğne vermez çünkü
Yok yoruyor surekli emir eri gibi ayaktayim :))) ama simartilmak falan sevmez oyle ay canim tatlim hayatim dedirtmez hic :) basinda beklicen o soylicek sen yapcan :) cani sagolsun napalim :)Benim eşimde tam bir çocuk oluyor hasta olunca.böyle iyiymiş çok yormuyor enişte :)
Demet beyran nedirBen yemege geciyorum:)
Canım ben de akşam öğünleri ni nadir yiyorum ama öğlen en erken 3 de yiyoruz. Eşimin işinden dolayi düzenimiz böyle. Herkesin beslenme düzeni alışkanlıkları farklı. Zaten menuler de bi dengesizlik olduğunda kaptanlarını tarafından uyariliyoruz.Sonra geçen yine bi akşam yemeği yiyen vardı. Neyse demek istediğim şu bilmem kimin şok diyetini yapıyorum desem karşı çıkarsınız değil mi? ama bunu söylemeden normal beslenmeymiş gibi çok az yiyen var. sağlıksız ve ihtiyaçtan az yemek değil mi şok diyet ozaman bunların ne farkı var
Yipratmayin canım birbirinizi.ya abla kahvaltıdan sonra arkadaşıma gittim ya hemen ben üstümü giyinip makyaj bitene kadar başımda bekledi 2 tane pantolonu geri çıkarttırdı vucut hatların belli oluyor diyor bağarıp çağardı halbuki pantolon dar değil biliyormusun ben daha önce kilomu kapatması için hep bol elbiseler giyerdim ee artık gözü tırmalamıyor kilom üstüme oturan pantolon rahatlıkla giyebiliyorum artık yani o tür pantolon tüm kadınla giyiyor sonra makyaj da yapma diye ona da taktı kavga dövüş öyle gittim yani misafirliğe..sonrasında da akşam yemeklerinde beni yalnız bırakmaya başladı abla arkadaşlarıyla fazla takılmaya başladı gündüz çıkıyor zaten çoğunlukla arkadaşlarını da tanırım çoğunu ama tatlı dille çok uyardım çocuğumuz olmayabilir ama bizde bir aileyiz özellikle akşam yemeklerinde birlikte olalım diye defalarca tekrar etti dün de son damla oldu çok fena birbirimize düştük.
Enişte cool desene:) Sanki sende öyle romantik biri değilsin gibi:)))Ay o şımartilmak istemez ki sanki vucut bir makine. Bir duzenekle evliyim ben hoslanmaz oyle ilgiden falan :)))
Guzel miydi film ablam?Kizlar sinemadaydik kizlarimla yeni geldik kocan kadar konusa gitmistik
Menü
Sabah:bir lahmacun marullu limonlu iki bardak cay
Sütlü kahve
Ara:yesilcay
Ögle:tarhana corbasi havuclu yogurt salatasi
Ara:siyah cay üc yulafli bisküvi
Sinemada bir avuc kadar misir
Spor :jillian 3.level 6.gün
8000 adim
Suyum bir litre daha icerim yatana kadar
Ayy kuzum çok yoruldum ama çok güzeldi :)) oynadıl delirdik zaten beni görünce başlıyor gülmeye:))Canım ben de akşam öğünleri ni nadir yiyorum ama öğlen en erken 3 de yiyoruz. Eşimin işinden dolayi düzenimiz böyle. Herkesin beslenme düzeni alışkanlıkları farklı. Zaten menuler de bi dengesizlik olduğunda kaptanlarını tarafından uyariliyoruz.
Yipratmayin canım birbirinizi.
Enişte cool desene:) Sanki sende öyle romantik biri değilsin gibi:)))
Guzel miydi film ablam?
Yawrukush canım akın paşa nasil?
saricicek123 bu hafta birinci olmuş olabilirsin cicegim ama bekle ve gör (çok mu iddalı oldu ))
Mavibocuk kuzum nasil gecti zamanin paşa yla?
M M_atruska kurtuluyorysn jillian dan . Beni sıktı kaç gündür. Bitse de gitsek moduna geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?