Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Asyacim bu surecte esinle birbirinizi daha cok sevin tatlim catlatma ignesi yapildiktan sonra bu buyuk sevgiye ihtiyac duyacaksin. Bir an once sorunlarinizi cozun ya da gecici bir sure rafa kaldirin. Sonra zaten unutmus olursunuz. Sen sureci biliyorsundur forumda gormussundur belki daha once de yasamissindir. De mi kuzum esine de anlat tatlilikla:)

eve geldikten sonra konuştuk bugün gülüm haklısın pazartesi randevum var ben ikinci kez klomen kullandım 1 sene önce kullandığımda hiç etki etmemişti ben şu an büyümüşmüdür acaba diye çok tereddütteyim büyümediyse iğne vermez çünkü

Ay o şımartilmak istemez ki sanki vucut bir makine. Bir duzenekle evliyim ben hoslanmaz oyle ilgiden falan :)))
Benim eşimde tam bir çocuk oluyor hasta olunca.böyle iyiymiş çok yormuyor enişte :)

Girdiğimde 78 demiştim geçen hafta 77ydi aynı degismemis

Ilkinde buyumedi mi canim insallah cift cift buyumuslerdir:)

Benim eşimde tam bir çocuk oluyor hasta olunca.böyle iyiymiş çok yormuyor enişte :)
Yok yoruyor surekli emir eri gibi ayaktayim :))) ama simartilmak falan sevmez oyle ay canim tatlim hayatim dedirtmez hic :) basinda beklicen o soylicek sen yapcan :) cani sagolsun napalim :)

Kizlar sinemadaydik kizlarimla yeni geldik kocan kadar konusa gitmistik
Menü
Sabah:bir lahmacun marullu limonlu iki bardak cay
Sütlü kahve
Ara:yesilcay
Ögle:tarhana corbasi havuclu yogurt salatasi
Ara:siyah cay üc yulafli bisküvi
Sinemada bir avuc kadar misir
Spor :jillian 3.level 6.gün
8000 adim
Suyum bir litre daha icerim yatana kadar

Canım ben de akşam öğünleri ni nadir yiyorum ama öğlen en erken 3 de yiyoruz. Eşimin işinden dolayi düzenimiz böyle. Herkesin beslenme düzeni alışkanlıkları farklı. Zaten menuler de bi dengesizlik olduğunda kaptanlarını tarafından uyariliyoruz.
Yipratmayin canım birbirinizi.
Ay o şımartilmak istemez ki sanki vucut bir makine. Bir duzenekle evliyim ben hoslanmaz oyle ilgiden falan :)))
Enişte cool desene:) Sanki sende öyle romantik biri değilsin gibi:)))
Guzel miydi film ablam?

Yawrukush canım akın paşa nasil?
saricicek123 bu hafta birinci olmuş olabilirsin cicegim ama bekle ve gör (çok mu iddalı oldu))
Mavibocuk kuzum nasil gecti zamanin paşa yla?
M M_atruska kurtuluyorysn jillian dan . Beni sıktı kaç gündür. Bitse de gitsek moduna geldim.

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar, çökelek
salatalık, domates, 7 zeytin

ara 1 avuç beyaz leblebi

öğlen
1 tabak et sote
3 yk bulgur pilavı
1 tabak şehriye çorbası

ara yarım ayva
1 elma

akşam
istavrit, salata

1,5 lt su, bolca şekersiz çay
malesef spor yapamıyorum, sanırım ara tatile kadarda yapamıyacağım, artık tatilde yaparım diye umut ediyorum

Ayy kuzum çok yoruldum ama çok güzeldi :)) oynadıl delirdik zaten beni görünce başlıyor gülmeye:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…