Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok abla ben boyumun ölçüsünü aldım belki sonra
Ahanda korktu kaçma kız gel yarışalım
Maalesef ki yaptırım uygulayamıyorsun canım ortam sanal mecburiyet yok yani herkes kendi istediği kadar burda ne dersen de kişi kendisi ne istiyorsa öyle besleniyor herkesin kendine göre bir doğrusu var. En sonunda pes edip tamam iyi yapmışsın deyip geçiyorsun. Sende bikaç örnek vermişsin bende ekliyim bi tane misal asya_01 az yiyor sürekli diyabeti olmasına rağmen ara öğünleri tek içeceklé atlattığı oluyor kızacak belki bana ama sürekli uyarmamıza rağmen ki demette çok söyledi kendine göre doğrusunu yapıyor diyecek bişey kalmıyor.
Sinirliyken konuşup anlaşmak zor maalesef erkekler hatalarını sakinken tatlı dil güleryüzle söyleyince anlıyorlar. Düz mantık oldukları için davranışlarıda düz.
Bu defa kemiği deldikleri için çok olur ağrısı canım biriki gün katlanıcak artık sanada zor geçecek haftasonu.
Hoşgeldin canım bende gonca 38 yaş evli 12 yaşında kızım var.
Sabah
2 yumurta sarısı
Peynir
Zeytin
Havuç
Az badem
AKŞAM
Piyaz
köfte
yoğurt
2 lt su
1 buçuk saat yuruyus
Aralar ve öğlen yokmu
Daha iyiyim canım halsizlik alerjidenmiş 3 doz alerset alınca düzeldim.
toxoplazma bende geçirdim ama enfeksiyon bitince bağışıklık kazanıyosun sonra zararı olmuyor sende farklı bi durummu var.
Hoşgeldin aramıza. Yağ dışındaki gıdaları kesmen iyi ama yağ tüketebilirsin zeytinyağı tereyağı vs.

Hazır fırsat bulmuşken menümüde yazayım.
Sabah yani 12 de 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tam buğday peynir zeytin

Ara sade kahve 1 kare bitter

Akşam 1 kepçe çorba 2 köfte yarım elma

Ara yarım greyfurt 1 dilim ekmek peynir

Su 2 lt
Spor yok nöbet yeterince yoğun geçiyor.

suan 72 kıloyum sanırım cnm.boyum 1.64 cıvarı.klasık dıyet cnm.pko war bende.karbonhıdrattan yanı un tuz seker pırıncten uzak bı dıyettı.hamur ısı yok.patates yok makarna yok.
gayet guzel bir diyetmis canim, bu sefer kararliysan birakma, gel takima ver kilolari kurtul..

hayirlisi canim..

Ne diyeyim afiyet olsun aşureyi de çok severim:)

E doğal olarak yok .kilo verene kadar bunlardan uzak duruyoruz.bunun adı tam olarak diyet işte:)

Inşallah halolur hemen daha sık gelirsin canım
bu sene asure zamani dahi yememistim ablacim.
arkadasim en samimi arkadasim, Turkiye'deydi 3 aydir.
kayinvalidesiyle dondu beraber, anne magduru oldum:)

iyi yapiyorsun canim, sen her zaman dok icini bize, atma icine sakin.
ama kendimden biliyorum sayili gun cook cabuk geciyor:)

Canim gunduz veya oglen 1 adet meye yiyebilirsin.
Cok aksama kalmadan.
Ama diyetin guzel gayet, az birseyde egzersiz eklesen cok daha guzel olur.
Mesela oldugun yerde ip atlama hergun 5-10 dk yapabilirsin:)

Ablacim hamileligimin ilk 4 ayi surekli kanama sorunu yasadim.
Gece yarilari bile hastanelere gidiyorduk dustu dusecek diye.
Annemde benden once 2 erken dogum (olu dogum) yasamis.
Toksoplazma sIkIntIm oldugunu ve buyuk ihtimal bebegin yerlesememis oldugunu soylediler her seferinde.
4 aydan sonra kanama sikayetim bitmisti, yeniden gebelikten korkuyorum bu yuzden..

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Canlarim takim kaptanimiz ve yardimcilarimizin ortak karari ile;
Bu haftadan itibaren mazeretsiz bir sekilde menu ve sporlarimizi 3 gun ustuste yazmazsak 1 sari kart, 3 kez sari kart alirsak da 1 kirmizi kart alacagiz.Kirmizi kart aldigimizda eger yeni uyeysek listeye alinmama, listede bulunan uyeysek de listeden cikartilma durumlari uygulanacaktir.
Sari kart alan uyelerimiz tum hafta boyunca duzenli olarak menu ve sporlarini yazarlarsa sari kartlari silinecektir.Lutfen menu ve egzersizlerimizi yazmayi unutmayalim
Haftalik egzersizlerimiz 17382. sayfadadir.
CUMA GUNKU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler :)
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
belindamm ------
hawar ------
Slm09 ---/TD]

[TD]-
--
AKovser ------
zey zey-------
Zeynepela07 ------
Hayaller35 ------
saricicek123 ------
gogo2405 -----/TD]

[TD]-/TD]

Mavibocuk ------
D3S1R3 ------
seyhan77 ------
haeshin MUAF------
yawrukush ------
Saadetim33 ------
shrr ---/TD]

[TD]-
--
asya_01 ------

[/TD] [TD]

[/TD] [TD][TD]

[/TD] [TD]

[/td][/td][/td][/td]

Sagol canim

Aleyküm selam demetcim uyuyor simdi iyi olacaktır eminim:) gunaydin bu arada:)

Hosgeldin aramıza

Sabah
2 yumurta sarısı
Peynir
Zeytin
Havuç
Az badem
AKŞAM
Piyaz
köfte
yoğurt
2 lt su
1 buçuk saat yuruyus
Ah ne guzel menu kac gundur hasretim karatay a arkadasim zeytinyagi tereyagi hic yazmamissin ama yiyorsun de mi:)
Bir hafta daha bozuk menuler veririm sonra donusum muhtesem olacak :) zeynep senle haftaya yaris yapalim karataycilar pistte :)))

Evet gülüm bu hafta zor geçti benim için.inşallah jillian bitiyor bende haftaya yepyeni bol yarışmalı bir haftaya merhaba diyorum
Paşan iyileşmiş çok sevindim özgem yine başlasın yaramazliklari evi dağıtmaları

Ay yok bacim kiz nerde :)

Bu haftaki ödülün olsun özgem kaç zamandır zaten yorgundun.

Jillian level 3 part 6 bitti. Yawrukush paşa iyi olmuş kuzum. Maşallah.
Kiziiiiim sibel su an normal boyutlu bir tas olmus olmalisin jilian bitiyor. Sibel bak bisiket düşünüyordunuz ya al bence. Bir hafta kadar bindim sadece boynum bogazim aciliverdi gercekten verdigim kilolar goze gorundu

Taşlar cogaliyor :) olculer nedir bayanlar ne kadar daraldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…