HosbuldukkkkHoşgeldin canım :))
Tebrikler ablacımm:)
Tebrikler ablacım:)
Hosbuldukkkkk canmevet yerimiz var, hosgeldin:)
Ahanda korktu kaçma kız gel yarışalımYok abla ben boyumun ölçüsünü aldım belki sonra
Maalesef ki yaptırım uygulayamıyorsun canım ortam sanal mecburiyet yok yani herkes kendi istediği kadar burda ne dersen de kişi kendisi ne istiyorsa öyle besleniyor herkesin kendine göre bir doğrusu var. En sonunda pes edip tamam iyi yapmışsın deyip geçiyorsun. Sende bikaç örnek vermişsin bende ekliyim bi tane misalSonra geçen yine bi akşam yemeği yiyen vardı. Neyse demek istediğim şu bilmem kimin şok diyetini yapıyorum desem karşı çıkarsınız değil mi? ama bunu söylemeden normal beslenmeymiş gibi çok az yiyen var. sağlıksız ve ihtiyaçtan az yemek değil mi şok diyet ozaman bunların ne farkı var
Sinirliyken konuşup anlaşmak zor maalesef erkekler hatalarını sakinken tatlı dil güleryüzle söyleyince anlıyorlar. Düz mantık oldukları için davranışlarıda düz.ya abla kahvaltıdan sonra arkadaşıma gittim ya hemen ben üstümü giyinip makyaj bitene kadar başımda bekledi 2 tane pantolonu geri çıkarttırdı vucut hatların belli oluyor diyor bağarıp çağardı halbuki pantolon dar değil biliyormusun ben daha önce kilomu kapatması için hep bol elbiseler giyerdim ee artık gözü tırmalamıyor kilom üstüme oturan pantolon rahatlıkla giyebiliyorum artık yani o tür pantolon tüm kadınla giyiyor sonra makyaj da yapma diye ona da taktı kavga dövüş öyle gittim yani misafirliğe..sonrasında da akşam yemeklerinde beni yalnız bırakmaya başladı abla arkadaşlarıyla fazla takılmaya başladı gündüz çıkıyor zaten çoğunlukla arkadaşlarını da tanırım çoğunu ama tatlı dille çok uyardım çocuğumuz olmayabilir ama bizde bir aileyiz özellikle akşam yemeklerinde birlikte olalım diye defalarca tekrar etti dün de son damla oldu çok fena birbirimize düştük.
Bu defa kemiği deldikleri için çok olur ağrısı canım biriki gün katlanıcak artık sanada zor geçecek haftasonu.Hayatim agrisi cok ya bir turlu azalmadi dunyanin agri kesicisini verdiler olmadi. En son morfin verdi hemsire bundan otesi yok baska veremem dedi o da tansiyonunu dusurdu biraz fenalasir gibi oldu. Gece zor gececek gibi. Rahatlatmaya calisiyoruz. Iyi gecmis ama ameliyat dr gayet iyi dedi
Hoşgeldin canım bende gonca 38 yaş evli 12 yaşında kızım var.Kullanıcı Adı :zeynepela07
İsim (İsteğe Bağlı ):zeynep
Yaşınız :35
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 kızım var 7 yasinda
Yaşadığınız şehir:Antalya
Boyunuz :1.60
Kilonuz:78
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz : Doğum sürecinde ve sonrasında üzerime yapışan kilola
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?insülin direncim var.Ve polikistik over hastasıyım sağlıklı olmak önceliğim ama kilolu olmaktan bıktım artik yeniden rahat giyinmek istiyorum
Aralar ve öğlen yokmuSabah
2 yumurta sarısı
Peynir
Zeytin
Havuç
Az badem
AKŞAM
Piyaz
köfte
yoğurt
2 lt su
1 buçuk saat yuruyus
Daha iyiyim canım halsizlik alerjidenmiş 3 doz alerset alınca düzeldim.tebrikler canim :)
Tebrikler ablacim :)
sagol canim :)
vaaaaay alkislar Esrayaaaaa :)
ablacim ne cok kilo vermissin masallah :)
canim duzenin bozuldu tamamen 100 cok iyi bile, evinize gecin de gelsin yine eksiler :)
haftaya gider ablacim bazen sabit oluyor boyle :)
iyi gitmis Sibelim :)
Sagol canim Akin iyi, biz iyiyiz.Insallah sisiznde iyi haberlerinizi aliriz..
Hep duamdasiniz..
tebrikler canim :)
gell canim gel sen boyle arada :)
Ah Busem tam yarama dokunmussun.
Esimin ciddi uyku problemi var, uykusu bolununce genellikle tum gece bir daha uyuyamiyor.
Ve uykusuzlugu asla kaldirabilen bir bunyesi yok, hemen bir yerden patlak veriyor (saglik sorunu olarak)
Ben calismaya baslayincada uyku durumunun degisme ihtimali yok.
Ama beni en cok korkutan 2,cocuk kismet olurda olursa kismi..
Ben gece boyunca iki cocugun pesinde odadan odaya suruklenirim heralde
Bir yanim 2.ye hamile kalabilir miyim, ya da kalsamda dusuk riski vs durumlarindan saglikla dogurabilir miyim, belki yillarca bekleyecegiz diyor,(annemden miras toksoplazma rahatsizligim var, hamileligim kanama ve dusuk riskleriyle gecti) bir yanim oglan huysuz, esten destek yok otur oturdugun yerde deneme bile diyor, hayirlisi canim...
Tebrikler canim, kardesinle ilgiliymis insallah kolaylikla hallolur guzelim...
tebrikler ve gecmis olsun canim ..
Allah bir daha yasatmasin canim...
mavisim mahcup olacak hic bir sey yok, regli gelmedi, spora basladin , canin sagolsun guzelim..
nabersin canim :)
bende 2 haftadir 300 gr veriyorum zorla, dogru diyorsun canim..
insallah biran evvel hallolur canim, Allah yardimcilari olsun..
Canim sagligin her seyden onemli, elbette karar senin kararin.
Seni tanidigim icin cok mutluyum, yeni takimin hayirli olsun..
oo ablacim ne guzel gitmis, tebrikler:)
Nasil oldun?
Allah yardim etsin canim..
amaninnn 4.5 saat mi :)
benimde 2.5 saat surmem gerek demekki :))
canim asker adam rahat rahat arayamaz simdilik, sen neden bu kadar yipratiyorsun kendini.
Allaha sukur sagligi yerinde, hersey yolunda..
Sen uzme kendini, oda uzulur duyarsa...
Tuh yaa insallah bundan baska agrisi olmaz canim..
sende benim gibisin, bir seyi kafama takinca ya yemek, ya temizlik yapiyorum :)
eskiden birde uyuyordum ama simdi ne mumkun oglanla :)
canim arada olur boyle sIkma canini..
Canim benim esim sabah 8-6 arasi calisiyor normalde, ama asla o vakitte isten cikip gelemiyor eve.
Isinin haricinde de yaptgi isler var haftada en az 3 gun 9.30- 10 civari geliyor.
Haftasonu bereber is yaptiklari arkadasiyla bulusup saatlerce calisirlar.
Ki cocuk oldugunda insan yardima, destege ihtiyac duyuyor.
Bunun haricinde de arkadaslariyla gorusur, demem o ki calismsina, ya da arkadaslariyla gorusmesine karsi ciksam, bu sorun olur.
Sende Demetin dedigi gibi zaman sinirlamasi koy.
Cozumsuz bir sorun degil guzelim, Allah baska dert vermesin.
Kiiiz ne hafiza var sende :)
Bazen insan gerginde olabiliyor, birak gitsin arkadaslarinin yanina, biraz kafa dagitip gelsin eve..
kusmeyin birbirinize, sakince konusamiyorsaniz henuz, gerginseniz, zaman verin..
Sakinlesince konusun guzellikle..
Bak yinee ayirmayin yatak yahu
Cok eski zamanlarmis gibi geldi bana abla yaa :)
Tamam iste uzatmayin canim :)
insallah canim yarina agrisi azalir..
Duzeniniz eskiye donsun de takma sen kafana...
Sagligi kaybedince anliyoruz kiymetini, insallah bir daha yasanmaz canim..
Duzenek lafina ne guldum yaaa :)
Jilliana veda ediyorsun gulum ,tebrikler :)
Morfin bile etki etmiyor bazen, esimdede olmustu bel fitigi var..
Offf cok zor ya, Allah yardimciniz olsun.
Insan sevdigi birini oyle bir durumda goruncede cok perisan oluyor Busem.
Ama 1-2 gune gececek insalah canim..
Yarin gorusmek uzere canim:)
Iyi geceler canim, oglusuda op yarin yerime :)
Hoşgeldin aramıza. Yağ dışındaki gıdaları kesmen iyi ama yağ tüketebilirsin zeytinyağı tereyağı vs.Kizlar merhabaa benim diyet lisremde 3 beyaz yok Arti patates makarna yok . karbonhideatlar yani meyvede yok seker oldugu icin . 10 gunde 3 kiloya yakin verdim. Boyum 163 kilom 76 hedef 66 insallahbide 1.5 litre su yuruyus yapamiorum cocugun pesinde kosturuorum ama :) ayrica yag tuketmedigim icin kabiz oluyorum napcam bilmiom kilo verisimide durduruor
gayet guzel bir diyetmis canim, bu sefer kararliysan birakma, gel takima ver kilolari kurtul..suan 72 kıloyum sanırım cnm.boyum 1.64 cıvarı.klasık dıyet cnm.pko war bende.karbonhıdrattan yanı un tuz seker pırıncten uzak bı dıyettı.hamur ısı yok.patates yok makarna yok.
hayirlisi canim..Sağol canım aslında daha fazla vermeyi bekliyordum ama olmadı.geçmiş hafızam iyidir tabi birde hepinizi çok dikkatli takip ediyorum.2. Çocuk meselesi hakkın da da aynı senin gibi düşünüyorum ama senin bide sağlık sorunun varmış zor canım iyi düşünmek lazım
bu sene asure zamani dahi yememistim ablacim.Ne diyeyim afiyet olsun aşureyi de çok severim:)
E doğal olarak yok .kilo verene kadar bunlardan uzak duruyoruz.bunun adı tam olarak diyet işte:)
Inşallah halolur hemen daha sık gelirsin canım
iyi yapiyorsun canim, sen her zaman dok icini bize, atma icine sakin.Biliyorum canım, ben de anlıyorum rahat rahat arayamayacağını,aramaması daha iyi diyorum bazen, alışırım ben de..
Ama ne de olsa asker, uzakta, merak etmemek elde değil..
Merak edenlere ben teselli veriyorum, burda içimi döküyorum siz beni teselli ediyorsunuz :)
İyi ki varsınız :)
Canim gunduz veya oglen 1 adet meye yiyebilirsin.Kizlar merhabaa benim diyet lisremde 3 beyaz yok Arti patates makarna yok . karbonhideatlar yani meyvede yok seker oldugu icin . 10 gunde 3 kiloya yakin verdim. Boyum 163 kilom 76 hedef 66 insallahbide 1.5 litre su yuruyus yapamiorum cocugun pesinde kosturuorum ama :) ayrica yag tuketmedigim icin kabiz oluyorum napcam bilmiom kilo verisimide durduruor
Ablacim hamileligimin ilk 4 ayi surekli kanama sorunu yasadim.Ahanda korktu kaçma kız gel yarışalım
Maalesef ki yaptırım uygulayamıyorsun canım ortam sanal mecburiyet yok yani herkes kendi istediği kadar burda ne dersen de kişi kendisi ne istiyorsa öyle besleniyor herkesin kendine göre bir doğrusu var. En sonunda pes edip tamam iyi yapmışsın deyip geçiyorsun. Sende bikaç örnek vermişsin bende ekliyim bi tane misalasya_01 az yiyor sürekli diyabeti olmasına rağmen ara öğünleri tek içeceklé atlattığı oluyor kızacak belki bana ama sürekli uyarmamıza rağmen ki demette çok söyledi kendine göre doğrusunu yapıyor diyecek bişey kalmıyor.
Sinirliyken konuşup anlaşmak zor maalesef erkekler hatalarını sakinken tatlı dil güleryüzle söyleyince anlıyorlar. Düz mantık oldukları için davranışlarıda düz.
Bu defa kemiği deldikleri için çok olur ağrısı canım biriki gün katlanıcak artık sanada zor geçecek haftasonu.
Hoşgeldin canım bende gonca 38 yaş evli 12 yaşında kızım var.
Aralar ve öğlen yokmu
Daha iyiyim canım halsizlik alerjidenmiş 3 doz alerset alınca düzeldim.
toxoplazma bende geçirdim ama enfeksiyon bitince bağışıklık kazanıyosun sonra zararı olmuyor sende farklı bi durummu var.
Hoşgeldin aramıza. Yağ dışındaki gıdaları kesmen iyi ama yağ tüketebilirsin zeytinyağı tereyağı vs.
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
belindamm | - | - | - | - | - | - | |
hawar | - | - | - | - | - | - | |
Slm09 | - | - | -/TD] [TD]- | - | - | ||
AKovser | - | - | - | - | - | - | |
zey zey | - | - | - | - | - | - | - |
Zeynepela07 | - | - | - | - | - | - | |
Hayaller35 | - | - | - | - | - | - | |
saricicek123 | - | - | - | - | - | - | |
gogo2405 | - | - | - | - | -/TD] [TD]-/TD] | ||
Mavibocuk | - | - | - | - | - | - | |
D3S1R3 | - | - | - | - | - | - | |
seyhan77 | - | - | - | - | - | - | |
haeshin | - | - | - | - | - | - | |
yawrukush | - | - | - | - | - | - | |
Saadetim33 | - | - | - | - | - | - | |
shrr | - | - | -/TD] [TD]- | - | - | ||
asya_01 | - | - | - | - | - | - |
Hoşgeldin aramıza canım.inşallah en kısa zamanda kurtulursun kilolardan ♥Kurallara uymak lazım
inşallah gidecek pes etmek yok bu kez
Hemserini koruma :)))Robokop ailesio kadar da değildir heralde busecim
Allah kolaylık versin ağrılarını alsın canım zor tabi daha taze yarına daha iyi olur umarım. sonuçta ameliyat iyi geçmiş.
Sagol canimçok çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda ağrıları da azalır, ameliyatın iyi geçmesi çok güzel
@Mavibocuk git güzelim hafif birşeyler yersen sorun olmaz, haftaya cumada biz gideceğiz, karneleri verdikten sonra, şimdiden kendi kendime diyorum cuma tartı günü eyer bu haftada iyi kilo verirsem ödül olmuş olur
ben yatayım herkese iyi geceler
bu arada 200 ip atladım az ama hiç yoktan iyidir
Canim hocam sagol iyi uyuyor simdi.GEÇMİŞ OLSUN BUSE ARAYAMADIM FIRSAT BULUP İNŞALLAH BİRAN ÖNCE AĞRILARI KESİLİR ALLAH KOLAYLIK VERSİN KARDEŞİM
Aleyküm selam demetcim uyuyor simdi iyi olacaktır eminim:) gunaydin bu arada:)
Hosgeldin aramızaKullanıcı Adı :zeynepela07
İsim (İsteğe Bağlı ):zeynep
Yaşınız :35
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 kızım var 7 yasinda
Yaşadığınız şehir:Antalya
Boyunuz :1.60
Kilonuz:78
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz : Doğum sürecinde ve sonrasında üzerime yapışan kilola
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?insülin direncim var.Ve polikistik over hastasıyım sağlıklı olmak önceliğim ama kilolu olmaktan bıktım artik yeniden rahat giyinmek istiyorum
Ah ne guzel menu kac gundur hasretim karatay aSabah
2 yumurta sarısı
Peynir
Zeytin
Havuç
Az badem
AKŞAM
Piyaz
köfte
yoğurt
2 lt su
1 buçuk saat yuruyus
Evet gülüm bu hafta zor geçti benim için.inşallah jillian bitiyor bende haftaya yepyeni bol yarışmalı bir haftaya merhaba diyorumtebrikler canim :)
Tebrikler ablacim :)
sagol canim :)
vaaaaay alkislar Esrayaaaaa :)
ablacim ne cok kilo vermissin masallah :)
canim duzenin bozuldu tamamen 100 cok iyi bile, evinize gecin de gelsin yine eksiler :)
haftaya gider ablacim bazen sabit oluyor boyle :)
iyi gitmis Sibelim :)
Sagol canim Akin iyi, biz iyiyiz.Insallah sisiznde iyi haberlerinizi aliriz..
Hep duamdasiniz..
gell canim gel sen boyle arada :)
Ah Busem tam yarama dokunmussun.
Esimin ciddi uyku problemi var, uykusu bolununce genellikle tum gece bir daha uyuyamiyor.
Ve uykusuzlugu asla kaldirabilen bir bunyesi yok, hemen bir yerden patlak veriyor (saglik sorunu olarak)
Ben calismaya baslayincada uyku durumunun degisme ihtimali yok.
Ama beni en cok korkutan 2,cocuk kismet olurda olursa kismi..
Ben gece boyunca iki cocugun pesinde odadan odaya suruklenirim heralde
Bir yanim 2.ye hamile kalabilir miyim, ya da kalsamda dusuk riski vs durumlarindan saglikla dogurabilir miyim, belki yillarca bekleyecegiz diyor,(annemden miras toksoplazma rahatsizligim var, hamileligim kanama ve dusuk riskleriyle gecti) bir yanim oglan huysuz, esten destek yok otur oturdugun yerde deneme bile diyor, hayirlisi canim...
Tebrikler canim, kardesinle ilgiliymis insallah kolaylikla hallolur guzelim...
tebrikler ve gecmis olsun canim ..
Allah bir daha yasatmasin canim...
mavisim mahcup olacak hic bir sey yok, regli gelmedi, spora basladin , canin sagolsun guzelim..
nabersin canim :)
bende 2 haftadir 300 gr veriyorum zorla, dogru diyorsun canim..
insallah biran evvel hallolur canim, Allah yardimcilari olsun..
Canim sagligin her seyden onemli, elbette karar senin kararin.
Seni tanidigim icin cok mutluyum, yeni takimin hayirli olsun..
oo ablacim ne guzel gitmis, tebrikler:)
Nasil oldun?
Allah yardim etsin canim..
amaninnn 4.5 saat mi :)
benimde 2.5 saat surmem gerek demekki :))
canim asker adam rahat rahat arayamaz simdilik, sen neden bu kadar yipratiyorsun kendini.
Allaha sukur sagligi yerinde, hersey yolunda..
Sen uzme kendini, oda uzulur duyarsa...
Tuh yaa insallah bundan baska agrisi olmaz canim..
sende benim gibisin, bir seyi kafama takinca ya yemek, ya temizlik yapiyorum :)
eskiden birde uyuyordum ama simdi ne mumkun oglanla :)
canim arada olur boyle sIkma canini..
Canim benim esim sabah 8-6 arasi calisiyor normalde, ama asla o vakitte isten cikip gelemiyor eve.
Isinin haricinde de yaptgi isler var haftada en az 3 gun 9.30- 10 civari geliyor.
Haftasonu bereber is yaptiklari arkadasiyla bulusup saatlerce calisirlar.
Ki cocuk oldugunda insan yardima, destege ihtiyac duyuyor.
Bunun haricinde de arkadaslariyla gorusur, demem o ki calismsina, ya da arkadaslariyla gorusmesine karsi ciksam, bu sorun olur.
Sende Demetin dedigi gibi zaman sinirlamasi koy.
Cozumsuz bir sorun degil guzelim, Allah baska dert vermesin.
Kiiiz ne hafiza var sende :)
Bazen insan gerginde olabiliyor, birak gitsin arkadaslarinin yanina, biraz kafa dagitip gelsin eve..
kusmeyin birbirinize, sakince konusamiyorsaniz henuz, gerginseniz, zaman verin..
Sakinlesince konusun guzellikle..
Bak yinee ayirmayin yatak yahu
Cok eski zamanlarmis gibi geldi bana abla yaa :)
Tamam iste uzatmayin canim :)
insallah canim yarina agrisi azalir..
Duzeniniz eskiye donsun de takma sen kafana...
Sagligi kaybedince anliyoruz kiymetini, insallah bir daha yasanmaz canim..
Duzenek lafina ne guldum yaaa :)
Jilliana veda ediyorsun gulum ,tebrikler :)
Morfin bile etki etmiyor bazen, esimdede olmustu bel fitigi var..
Offf cok zor ya, Allah yardimciniz olsun.
Insan sevdigi birini oyle bir durumda goruncede cok perisan oluyor Busem.
Ama 1-2 gune gececek insalah canim..
Yarin gorusmek uzere canim:)
Iyi geceler canim, oglusuda op yarin yerime :)
Ay yok bacim kiz nerde :)Seviyor teyzesini . İyi anlasiyorsun çocuklarla.
Anladım canm kastettigin şeyi.
Ana accik da mı yok kız şöyle ucundan :)
Aynen neyse bitiyor zaten. Etkisi var ama Allah yukarda :)
Hoşgeldin. Ben Sibel 27 yaşındayım. Evliyim ve 14 aylık bir oglum var .
Bu haftaki ödülün olsun özgem kaç zamandır zaten yorgundun.KACAMAKLI MENUMBoyle bir menu yazdigim icin hepinizden ozur diliyorum.Arkadasin kayinvalidesi bu kahvalti icin su boregi ve asure hazirlamis, israr kiyamet yedik..
SABAH
Kiymali yumurta
1 dilim su boregi
Peynir
1 kucuk kase asure
Domates, salatalik
ARA
Turk kahvesi
1 avuc kuruyemis
AKSAM
Kuru biber patlican dolmasi
Kabak yemegi
Yogurt
1.5 lt su
30 dk bisiklet, haftalik egzersizler
Kiziiiiim sibel su an normal boyutlu bir tas olmus olmalisin jilian bitiyor. Sibel bak bisiket düşünüyordunuz ya al bence. Bir hafta kadar bindim sadece boynum bogazim aciliverdi gercekten verdigim kilolar goze gorunduJillian level 3 part 6 bitti.Yawrukush paşa iyi olmuş kuzum. Maşallah.
Hoşbuldum canim..ALLAH bağışlasin bebeginiHoşgeldin. Ben Sibel 27 yaşındayım. Evliyim ve 14 aylık bir oglum var .
Taşlar cogaliyor :) olculer nedir bayanlar ne kadar daraldinizEvet gülüm bu hafta zor geçti benim için.inşallah jillian bitiyor bende haftaya yepyeni bol yarışmalı bir haftaya merhaba diyorum
Paşan iyileşmiş çok sevindim özgem yine başlasın yaramazliklari evi dağıtmaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?